Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ότι και να κάνει ο φουρνιε δεν είναι αρκετό .. εμένα αυτό μου χει κάνει εντύπωση.. πέρσι τελείωσε την χρονιά με 17π μ.ο 4 ασίστ,έβαλε 30 με την Μονακό και πήρε ένα πρωτάθλημα μόνος του και φέτος διαβάζαμε ότι δεν έκανε και τίποτα και κακώς πήρε αύξηση και τέτοια ..Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 10, 2026 7:02 amΘυμαμαι σαν χτες μεσα στον Αυγουστο του 24 να μου λεει ο γαμπρος του γειτονα στο εξοχικο που δηλωνει οτι δουλευει στην εταιρεια του Λωτσου, ότι ακουγεται οτι μιλαμε με Φουρνιε και να ρωταω εδω μεσα αν εχει ακουσει καποιος αλλος κατι και να μου το επιβεβαιωνει ο Heisenberg.
Και τι δεν διαβασαμε μεχρι σημερα. Οτι ειναι συνταξιουχος και τελειωμενος, και οτι με την Γαλλια και ενω ουσιαστικα πεταξε μονος του τον Καναδα εξω απο την συνεχεια οτι δεν εχει το mindset του πρωταθλητισμου και οτι ηρθε για να ενσημα.
Οταν σουταρε ασχημα Οκτωμβριο Νοεμβριο της ιδιας χρονια και ηταν αστοχος και απεφευγε ν παρει πολλες προσπαθειες μεχρι να βρει τον ρυθμο και να μαθει τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας οτι δεν ειναι παικτης επιπεδου Ναν και οτι η μεταγραφη πατατα.
Οταν τελικα πηρε τα πανω του διαβαζαμε οτι εχει καψει τον Ντορσει και, οτι παιρνει πολλες προσπαθειες.
Μετα το φαιναλ φορ μαθαμε οτι παιξταρας ο Φουρνιε αλλα δεν μπορει μονος του να μας οδηγησει στον τιτλο και χρειαζεται αλλος κομπολογατος γκαρντ
Οταν και ενω επαιζε 5 μηνες με ενοχλησεις στο πελμα ηταν κακος στο πρτωτο τριμηνο της χρονιας φετος διαβασαμε για τα πεταμενα λεφτα της αυξησης του και οτι ειναι πρωην παικτης.
Και αυτα τα διαβασαμε σε ενα μπασκεριμο φορουμ οαση οπως αυτο. Σκεφτειτε τι λεγοταν εκει εξω απο τον Μπαμπη τον Σουγια και τον Κωτσο απο τα Καμινια.
Καποιους μηνες μετα ο τυπος εχει σηκωσει Ευρωλιγκα οντας ως MVP φαιναλ φορ παιρνοντας ολες τις κρισιμες αποφασεις ποτε θα σουταρει θα πασαρει ή να διεισδυσει σαν αλλος Σπανουλης. Απεναντι στον Παο κανει σειρα που ισως να μην εχουμε ξαναδει τα τελευταια 25 χρονια απο παικτη που εχει φορεσει τα ερυθρολευκα.
Το κουβαλημα στα χερια, στις πλατες και στους ωμους εχει γινει δευτερη του φυση ειδικα ενω εχει να κουβαλησει και κατι τεραστιες μπαλες κατω απο την ζωνη.
Χαιρομαι που ημουν απο τους πρωτους χαιρετησαν αυτη την μεταγραφη , που τον υποστηριζα ακομη και οταν ηταν κακος, ακομη και οταν εχασε την θεση του φετος, ακομη και οταν δεν ελαβε κανενα ατομικο βραβειο ενω πηρε τα πιο πολυτιμα γελωντας τελευταιος.
Κυριοι μιλαμε για τον Φουρνιε των συμβολαίων των 120 εκατομμυρίων στο ΝΒΑ, που η μοιρα και η τυχη (ή μαλλον κωλοφαρδια) τον εφερε να πεσει ως μανα εξ ουρανου στον Πειραια και να λυτρωσει τις αποτυχιες μιας ολοκληρης δεκαετιας.
Μετά όλη την ρεγκιουλαρ ότι πάει τα παράτησε ο φουρνιε δεν έχει κάνει ούτε ένα καλό παιχνίδι και είχε σε 10 ματς ξέρω γώ 30ποντους (δεν
Κοιτάω στα τς στο περίπου τα λέω) .. στην μέτρια ρεγκιουλαρ ο φουρνιε γράφει νούμερα σαν τον πραιμ σλουκα ξέρω γώ αλλά είναι παλαίμαχος
Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου πάλι αν δεν κάνει παπάδες μέχρι τα Χριστούγεννα πάλι τελειωμένος θα ναι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο