Μια χαρά θα ήταν στον Ολυμπιακό.
Συντονιστής: Captains
Ίσα ίσα που έχει αθλητικοτητα και σωματικά προσόντα που μια χαρά άμυνα θα έπαιζε σε ένα σωστό ομαδικό πλαίσιο.
Τι μου θύμισες τώρα...Αυτά τα σχόλια του τύπου "ήρεμα το λέω'', παίζει να είναι τα πιο εκνευριστικά, εριστικά και σπαστικά που υπάρχουν. Θα δοθεί χρόνος στο Σκικμα πρώτα και ύστερα θα παρθούν αποφάσεις. Αν το βρει επιθετικά και αφομοιωθεί στα συστήματα της ομαδας, ειλικρινά δεν έχω κανένα θέμα μαζί του.XamenaF4_the_return έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 1:18 pmΕγω δεν ποσταρω συχνα εδω μεσα οποτε δεν με ενοχλει να τα βλεπω και γενικα ειμαι υπερ στο να γραφει ο καθενας οπως θελει την αποψη του.
Ομως αν ημουν μελος με μεγαλυτερη συχνοτητα, ως Ολυμπιακος θα προσπαθουσα να απαντησω/εξηγησω
σχολια σαν αυτα που εχουν γινει και γινονται για Μπαρτζ, Walkup, Λαρεντζακη κτλ κτλ
Τα χειροτερα ειναι καποια που ειναι ευγενικα και λιγο υπουλα![]()
Ειναι αδικα και ειναι κριμα. Μην βλεπουμε εχθρους που δεν υπαρχουν.
Τελοσπαντνων δεν εχει και πολυ σημασια. Ο Ολυμπιακος να παρει βασικο τεσσαρι και ολα καλα
ο ηθοποιος παιρνει 2.3 τον χρονο ο σικμα 700-800 τον χρονοtokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 12:24 pmΝόμιζα γύρω στο 1.5 του δώσαμε τον χρόνο.
2.25 διαβάζω τώρα πρόχειρα σε κάτι σάιτ.
Ο σικμα πόσα παίρνει, γύρω στα 700;
Όντως υπάρχει διαφορά.
Καμία απόφαση δε θα παρθεί για τον σικμα.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 2:04 pmΤι μου θύμισες τώρα...Αυτά τα σχόλια του τύπου "ήρεμα το λέω'', παίζει να είναι τα πιο εκνευριστικά, εριστικά και σπαστικά που υπάρχουν. Θα δοθεί χρόνος στο Σκικμα πρώτα και ύστερα θα παρθούν αποφάσεις. Αν το βρει επιθετικά και αφομοιωθεί στα συστήματα της ομαδας, ειλικρινά δεν έχω κανένα θέμα μαζί του.XamenaF4_the_return έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 1:18 pmΕγω δεν ποσταρω συχνα εδω μεσα οποτε δεν με ενοχλει να τα βλεπω και γενικα ειμαι υπερ στο να γραφει ο καθενας οπως θελει την αποψη του.
Ομως αν ημουν μελος με μεγαλυτερη συχνοτητα, ως Ολυμπιακος θα προσπαθουσα να απαντησω/εξηγησω
σχολια σαν αυτα που εχουν γινει και γινονται για Μπαρτζ, Walkup, Λαρεντζακη κτλ κτλ
Τα χειροτερα ειναι καποια που ειναι ευγενικα και λιγο υπουλα![]()
Ειναι αδικα και ειναι κριμα. Μην βλεπουμε εχθρους που δεν υπαρχουν.
Τελοσπαντνων δεν εχει και πολυ σημασια. Ο Ολυμπιακος να παρει βασικο τεσσαρι και ολα καλα
Πολυ σωσταassistant77 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 2:43 pmΤο μεγαλυτερο προβλημα του Παο ειναι οι τεραστιες προσδοκιες που φορτωσαν στην ομαδα μεσα απ τον ιδιο τον οργανισμο της(ιδιοκτητης-προπονητης κτλ).....Οταν πας σε ολικο rebuild πρεπει να εχεις χαμηλα την μπαλα......Σε μια απιστευτα δυσκολη διοργανωση οπως η Ευρωλιγκα δε γινεται να λες οτι στοχος ειναι το φαιναλ-4.......μια προκριση στους 8 θα ηταν ενας καλος αλλα δυσκολος στοχος και μεγαλη επιτυχια αν πραγματοποιουνταν.......
Το ροστερ της ομαδας ειναι πολυ καλο για την Ελλαδα λογω της υποχρεωτικοτητας των γηγενων αλλα για τον ιδιο λογο ειναι μετριο για Ευρωλιγκα....Παπι,Αντε,Μητογλου,Μωραιτης,Καλαιτζακης ειναι στην καλυτερη μετριοι παιχτες για αυτο το επιπεδο........πολλες ομαδες εχουν καλυτερο ροστερ και καποιες που εχουν χειροτερο εχουν χημεια απο περσι.......
Συστηνω υπομονη στον κοσμο,το μπασκετακι ειναι δυσκολο αθλημα και δε γινεται να φτιαξεις ομαδα απ τη μια μερα στην αλλη......υπομονη και δουλεια.....η χρονια ξεκιναει σε λιγες μερες και οπως εγραφα τις προαλλες ειναι δεδομενο οτι θα χετε μεγαλες βραδιες--νικες αλλα και δυσκολα βραδια σαν το χθεσινο.......