Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1002
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 13
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε καλα λογικο να υποστηριζεις την ομαδα σου και να θεωρεις οτι θα κανει σκουπα. Γιατι γραφεις στα φορουμ του Ολυμπιακου δεν εχω καταλαβει. Η μονιμη μανιερα ειναι πως ο Παναθηναικος ειναι ο κυριαχος του συμπαντος και ο Ολυμπιακος μια loser ομαδα που μονο πικρες μας εχει φερει, ο Παο θα ειναι ετοιμος στα κρισιμα ενω εμεις οχι ενω ειμαστε ετοιμοι για 4 σερι f4, ο Μπαρτζωκας ειναι λουσερ ενω ο Αταμαν ειναι ο Τζενγκις Χαν της EL. Βεβαια σχεδον κανεις δεν αναφερει δουλειας του Αταμαν πριν της Εφες. Δεν ακουμε για Γαλατα, Ουλκερ, Μπολονια η τα αλλα περασματα του απο την Εφες.......kite26 έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 12:33 pmΣτο φ4 μας φοβάμαι. Τρία μηδέν θα βγει η σειρά του Παναθηναϊκού, βλέπω σκούπα. Δυστυχώς είμαι λίγο άρρωστος, αλλά θα πιο κάνα τσάι και θα πέσω με τα μούτρα στα πλέι-οφ.golitog7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 12:19 pm
Ο Οσφπ δεν αποκλείεται εύκολα στα πο. Αποκλείστηκε το 18 με την Ζαλγκίρις που ήταν νοσοκομείο και για να πας στον προηγούμενο αποκλεισμό πρέπει να πας στη σειρά με την Ρεάλ το 14 που αποκλειστήκαμε με μειονέκτημα έδρας στα 5 ματς. Στις υπόλοιπες σειρές τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί άπειρες φορές με την πλάτη στον τοίχο αλλά στέκονταν όρθιος ακόμα και εκτός έδρας (Μπάρτσα το 15 με μειονέκτημα, Εφές το 17 break 4o ματς, Μονακό το 22 break, Φενέρ το 23 break, Μπάρτσα το 24 με 2 break). Δεν προκύπτει από κάπου ότι μασάει στα πο η ομάδα. Στα φ4 ίσως ναι, να το δεχτώ.
2
1
1

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα δούμε. Ποτέ δεν ξέρεις στα πλέυ οφ τι μπορεί να συμβεί. Μετά και το Ρεάλ Παρτίζαν πρόπερσυ, τι να πεις κανείς...Ολυμπιακός είμαι by the way.Jeight έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 1:50 pmΕ καλα λογικο να υποστηριζεις την ομαδα σου και να θεωρεις οτι θα κανει σκουπα. Γιατι γραφεις στα φορουμ του Ολυμπιακου δεν εχω καταλαβει. Η μονιμη μανιερα ειναι πως ο Παναθηναικος ειναι ο κυριαχος του συμπαντος και ο Ολυμπιακος μια loser ομαδα που μονο πικρες μας εχει φερει, ο Παο θα ειναι ετοιμος στα κρισιμα ενω εμεις οχι ενω ειμαστε ετοιμοι για 4 σερι f4, ο Μπαρτζωκας ειναι λουσερ ενω ο Αταμαν ειναι ο Τζενγκις Χαν της EL. Βεβαια σχεδον κανεις δεν αναφερει δουλειας του Αταμαν πριν της Εφες. Δεν ακουμε για Γαλατα, Ουλκερ, Μπολονια η τα αλλα περασματα του απο την Εφες.......
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδη παρακολουθω το φορουμ χρονια Ολυμπιακος ΔΗΛΩΝΕΙΣ αλλα δεν ειναι της παρουσης. Τελος παντων αν γινει το 2-0 η σειρα εχει τελειωσειkite26 έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 1:52 pmΘα δούμε. Ποτέ δεν ξέρεις στα πλέυ οφ τι μπορεί να συμβεί. Μετά και το Ρεάλ Παρτίζαν πρόπερσυ, τι να πεις κανείς...Ολυμπιακός είμαι by the way.Jeight έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 1:50 pm
Ε καλα λογικο να υποστηριζεις την ομαδα σου και να θεωρεις οτι θα κανει σκουπα. Γιατι γραφεις στα φορουμ του Ολυμπιακου δεν εχω καταλαβει. Η μονιμη μανιερα ειναι πως ο Παναθηναικος ειναι ο κυριαχος του συμπαντος και ο Ολυμπιακος μια loser ομαδα που μονο πικρες μας εχει φερει, ο Παο θα ειναι ετοιμος στα κρισιμα ενω εμεις οχι ενω ειμαστε ετοιμοι για 4 σερι f4, ο Μπαρτζωκας ειναι λουσερ ενω ο Αταμαν ειναι ο Τζενγκις Χαν της EL. Βεβαια σχεδον κανεις δεν αναφερει δουλειας του Αταμαν πριν της Εφες. Δεν ακουμε για Γαλατα, Ουλκερ, Μπολονια η τα αλλα περασματα του απο την Εφες.......
0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Με βρίσκεις να διαφωνώ. Δεν είναι στα καλά της, καλύτερα από άλλες ομάδες σίγουρα, αλλά θέλει να τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι.
0
-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1204
- Προειδοποιήσεις:
2
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Όχι, Ολυμπιακός είμαι. Δεν τα παρεξηγώ αυτά, η καζουρίτσα καλοδεχούμενη. Αλλά το πιστεύω μου είναι αυτό και δεν αλλαζειtokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 3:39 pmΟ kite είναι τόσο Ολυμπιακός όσο ο Αλαφούζος Παναθηναϊκός![]()

Το σοτ κλοκ προβλέπει 3-1 υπέρ Ολυμπιακού τη σειρά. Εκεί κοντά θα πάει.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τρί Απρ 22, 2025 3:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikolas_asteri
- Reactions: 2723
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Όλα καλά φίλε, ας μη το συνεχίσουμε έχω και 38 αυτή τη στιγμή.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 3:57 pmΩωωωωπ ήρθε η ώρα να βγουν τα Ολυμπιακόμετρα και να κρίνει η Ιερά Εξέταση Πειραιώς ποιος είναι ο σωστός "γαύρος" και ποιος ο γιαλαντζί![]()
0
-
- Reactions: 66
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστός γαύρος είναι ο Tsilarxos και γιαλαντζί ο kite26. Ο kite26 έπρεπε να είναι παναθηναϊκός.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 3:57 pmΩωωωωπ ήρθε η ώρα να βγουν τα Ολυμπιακόμετρα και να κρίνει η Ιερά Εξέταση Πειραιώς ποιος είναι ο σωστός "γαύρος" και ποιος ο γιαλαντζί![]()
3
3

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Άστα από τον πυρετό είδα σ' όνειρο ότι ο Ονιμαέτσι πήγε μεταγραφή δανεικός από τον ΟΦΗ στην Μπαρτσελόνα και έπειτα γύρισε Ελλάδα για να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΟΦΗGiannis14 έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 3:59 pmΣωστός γαύρος είναι ο Tsilarxos και γιαλαντζί ο kite26. Ο kite26 έπρεπε να είναι παναθηναϊκός.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 3:57 pmΩωωωωπ ήρθε η ώρα να βγουν τα Ολυμπιακόμετρα και να κρίνει η Ιερά Εξέταση Πειραιώς ποιος είναι ο σωστός "γαύρος" και ποιος ο γιαλαντζί![]()

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εχει να κανει με το σωστος Ολυμπιακος αλλα αν καποιος ειναι οντως Ολυμπιακος και οχι φιλαθλος αλλης (πρασινης) ομαδας και περιμενει απλα την πρωτη στραβη στην γωνια για να δικαιωθει. Τελος παντων εγω εχω τις επιφυλαξεις μου αλλα δεν εχει σχεση με το θεμα συζητησης και το ληγω εδω.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 3:57 pmΩωωωωπ ήρθε η ώρα να βγουν τα Ολυμπιακόμετρα και να κρίνει η Ιερά Εξέταση Πειραιώς ποιος είναι ο σωστός "γαύρος" και ποιος ο γιαλαντζί![]()
Αν ειναι καλα ο Φαλ εστω για να ξεκουραζει τον Μιλου ο οποιος οπως ειδαμε περυσι στους τελικους αν παει η σειρα σε 5 παχνιδια θελει απινιδωτη ειμαστε καλα. Αυτο για μενα ειναι το πιο κρισιμο σημειο της σειρας. Η φορμα του Φαλ
1
1