Eθνική ομάδα Φιλικά 2025: vs BEL, Tournament Cyprus, vs MNE, Acropolis Tournament OAKA, vs FRA
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ε καλα οτι ο γιαννης τωρα ειναι ο δον κορλεονε στην εθνικη και τετοια μου κανουν πολυ ιλουμινατι φαση..Δεν εχει ακουστει το παρα μικρο τοσα χρονια ,μαλιστα ολοι μιλανε για τα καλυτερα..εκτος και αν ο σπανουλης τοσα χρονια φοβαται και αυτος οτι θα φαπωθει..η ο γκαλης που τα λεει.
Προφανως δεν εννοω οτι σωστα εκανε που του την εριξε..αλλα επειδη ειναι ο λαρε που ολους τους βγαζει εξω απο τα ρουχα τους δεν μου κανει και εντυπωση.
Προφανως δεν εννοω οτι σωστα εκανε που του την εριξε..αλλα επειδη ειναι ο λαρε που ολους τους βγαζει εξω απο τα ρουχα τους δεν μου κανει και εντυπωση.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δον κορλεονε υπαρχουν μονο σε μαφιες που κανουν εγκληματα στην κοινωνιαshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 17, 2025 4:43 pmε καλα οτι ο γιαννης τωρα ειναι ο δον κορλεονε στην εθνικη και τετοια μου κανουν πολυ ιλουμινατι φαση..Δεν εχει ακουστει το παρα μικρο τοσα χρονια ,μαλιστα ολοι μιλανε για τα καλυτερα..εκτος και αν ο σπανουλης τοσα χρονια φοβαται και αυτος οτι θα φαπωθει..η ο γκαλης που τα λεει.
σε αθλητικες ομαδες υπαρχουν μονο πριγκηπες που τους γλυφουν ολη μερα
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το σημαντικό είναι ότι ο Γιάννης, όπως είχε πει ο Σπανούλης την Πέμπτη, από χτες μπήκε κανονικά στις ομαδικές προπονήσεις, ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα με επαφές και υπολογίζεται κανονικά για το Ακρόπολις και το Ευρωμπάσκετ.
Οπότε το όποιο θέμα υπήρξε(αν υπήρξε) με την ασφάλεια του ή τους Μπακς φαίνεται να έχει λυθεί.
Οπότε το όποιο θέμα υπήρξε(αν υπήρξε) με την ασφάλεια του ή τους Μπακς φαίνεται να έχει λυθεί.
-
abovetherim

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Με ποστ στο Τουίτερ και δύο άρθρα στο έγκυρο
σπορτ24 μέσα σε έξι ώρες χθες, ο Ξεπλενης Χάρης Σταύρου καταβάλει είναι η αλήθεια τεράστια προσπάθεια να υποβαθμίσει τη σφαλιάρα.
Ωραίο μου πλυντήριο 2025
Εύχομαι τα καλύτερα στην εθνική και το εννοώ, αλλά είναι άλλο να σέβεσαι το Γιάννη και τον κάθε Γιάννη από τον σούπερ σταρ της ομάδας μέχρι τον 12ο παίκτη κι άλλο να είσαι γιουσουφακι του κάθε παίκτη και των εκάστοτε Μπακς.
Και μην ακούσω για ΝΒΑ, ασφάλειες κλπ γιατί και ο Ντονσιτς και ο Γιοκιτς αντιμετωπίζουν και αντιμετωπίζονται σε κάθε συμμετοχή τους στην Εθνική τους, εντελώς διαφορετικά.
Ωραίο μου πλυντήριο 2025
Εύχομαι τα καλύτερα στην εθνική και το εννοώ, αλλά είναι άλλο να σέβεσαι το Γιάννη και τον κάθε Γιάννη από τον σούπερ σταρ της ομάδας μέχρι τον 12ο παίκτη κι άλλο να είσαι γιουσουφακι του κάθε παίκτη και των εκάστοτε Μπακς.
Και μην ακούσω για ΝΒΑ, ασφάλειες κλπ γιατί και ο Ντονσιτς και ο Γιοκιτς αντιμετωπίζουν και αντιμετωπίζονται σε κάθε συμμετοχή τους στην Εθνική τους, εντελώς διαφορετικά.
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο