Εγω θεωρω οτι δεν χρειαζεται καν να παρουμε. Ανελυσα γιατι εχουμε τοσα θεματα και τρωμε ευκολα καλαθια στη ρακετα και γιατι χανουμε ριμπαουντ. Ειναι αυτο που πληρωνουμε, ειναι αυτο που δινουμε στους αντιπαλους, ετσι ωστε να εχουμε την καλυτερη περιφερειακη γραμμη στην αμυνα στην Ευρωπη.
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι καποιες προσαρμογες στην τακτικη μας πανω σε αυτο, ωστε ειδικα προς το τελος των παιχνιδιων να εχουμε και μια εναλλακτικη, π.χ να παιξουμε με αλλαγες. Αλλα και προσαρμογες αναλογα τους παικτες, π.χ ο Πολωνος δεν μπορει να βγει να παιζει τοσο ψηλα, πρεπει να παιζει φλατ, οποτε πρεπει να δουλεψουμε λιγο σε αυτο. Εξαλλου ο Πολωνος γεμιζει την ρακετα, ειναι πολυ καλος στην ποστ αμυνα, ενω και στις ταπες και μεγεθος και συγχρονισμο εχει. Αλλα πρεπει να παρει και λιγο χρονο, ωστε επιθετικα να βρει ρυθμο και πατηματα, καθως εγω θεωρω οτι και αντιληψη εχει και καλα στοιχεια για το μπασκετ που παιζουμε. Π.χ στο short roll που πλεον παιζει και ο Λεσορτ, μπορει ευκολα να μοιρασει πολυ καλα το παιχνιδι, ενω και τριποντο στο ποπ αουτ απο την κορυφη μπορει να το βαλει.
Σιγουρα ειναι για μαξ 10 λεπτα, αλλα αν σε καποιο ματς καποιος δεν παιξει, θα πρεπει να ειναι ετοιμος να παιξει. Αν ομως δεν παιζει ποτε θα ειναι δυσκολο να ανταπεξελθει, ειδικα αν δεν τον βαζει να κανει τα πραγματα που ξερει.
Με λιγα λογια, εγω τον πιστευω ακομα τον Μπαλτσε και θεωρω οτι δεν πρεπει να αλλαξουμε παικτη γιατι δυσκολα βρισκεις κατι καλο, συν οτι πρεπει να παιζει παραπανω ηδη ο Κωστας. Αν ομως ειναι ηδη αποφασισμενο απο τον Αταμαν οτι ο Πολωνος δεν θα παιζει φετος, μαλλον θα πρεπει να κοιταξουμε παικτη.