Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΟΣΦΠ χρειάζεται 3 καθαρά 5αρια. Και πες οκ, όταν ο 2ος ειναι ο Μπολομποι, ίσως χρειάζεται κι ένας 3ος, αλλά όταν ο 2ος ειναι ο Μιλουτινοφ τι να πούμε... Και ποιος αθλητής με αυτοσεβασμό θα δεχτεί να ειναι 3ος σεντερ πίσω από Μιλου και Φαλ? Για εμένα ειδικα αν μεινει ο Σάσα και ερθει και ο Μιλου (αντι των Μπολομποι + Μπλακ μαζι, δεν βγαίνει και αλλιώς οικονομικά) η μόνη αλλαγή που θα έκανα στους ψηλούς θα ήταν ένα 4/5αρι αντι του Πιτερς, ενδεικτικά θα πω τον Caboclo. Και για 5ος ψηλος ας έρθει και ο Τανουλης που ακούγεται, σιγά! Θα σας κακοπεσουν τα λεφτα που θα δίνατε στο 3ο σεντερ για να κουβαλάει τα νερά, να πανε σε εναν σουπερ γκαρντ που θα σας εκτοξεύσει?Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 06, 2023 6:12 pmΑς πούμε ότι είμαστε στο ιδανικό σενάριο και μένει Σλούκας (εντάξει αυτό είναι το πιθανότερο) και o Σάσα ενώ έρχεται και ο Μιλού. Έχουμε, λοιπόν, τους 6 παίκτες με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής συν τον Μιλού:
Σλούκας-> Σλούκας
Γουοκάπ -> Γουοκάπ
Μακίσικ-> Μακίσικ
Παπανικολάου-> Παπανικολάου
Σάσα->Σάσα
Φάλ->Μιλού
Μπολομπόι->Φάλ
Γεννιούνται τα ερωτήματα,
1) Προτιμάμε Μπλακ, Μπολομπόι ή κάποιον τρίτο ψηλό; Και ποιος από τους 2 θα δεχτεί να μείνει ως τρίτος.
2) Μένει ο Πίτερς ή τον αλλάζουμε
3) Μένει ο Κανάαν ή τον αλλάζουμε.
4) Ο Λούντζης, Λαρεντζάκης συμπληρώνουν την εξάδα των παικτών που δεν καταλαμβάνουν θέση ξένου, αντικαθιστάμε κάποιον από τους 2 και με ποιόν;
Για το 1) και οι 2 είναι επαρκέστατοι για την θέση του τρίτου ψηλού, ο Μπλακ έχει την ποιότητα και το πάθος αλλά είναι μόνο εκλάμψεις, να θυμίσω ότι είναι αργός στα πλάγια βήματα και φυσικά το γεγονός ότι στην πραγματικότητα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ιδανικά θα ήθελα να μείνει ο Μπολομπόι, η σεζόν είναι μεγάλη, και οι 2 άλλοι ψηλοί θα χάσουν παιχνίδια και ο Μπολομπόι θα βρει παιχνίδια και λεπτά συμμετοχής.
Για το 2) Η συμμετοχή του Πίτερς είναι ολοένα και φθίνουσα, ο Μπαρτζώκας είναι φανερό ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη του, είναι η προφανής επιλογή για αλλαγή, θέλουμε κάποιον με καλό τρίποντο και κατά προτίμηση αθλητικό.
Για το 4) προτιμώ να μείνουν και οι 2, δεν βλέπω να κυκλοφορεί κάποιος καλύτερος Έλληνας στα γκαρντ ή έστω στο 3, ο Ρογκαβόπουλος δεν ξέρω αν τελικά έχει κλείσει αλλά καλύτερα για το παιδί να πάει κάπου αλλού που θα βρει ρόλο και χρόνο. Ο Λούντζης στα 25 του δεν πρόκειται να γίνει σταρ αλλά είναι μέλος της ομάδας, ο Λαρεντζάκης το ίδιο, ξεφεύγει από τον μ.ο του όταν έχει ψυχολογία, έχει βοηθήσει την ομάδα.
Για το 3) Εντάξει παίζει άμυνα, δεν δημιουργεί πρόβλημα αλλά ότι και να λέμε δεν είναι ο σκόρερ που θα μας κουβαλήσει, δεν έχει inside game κάπως πρέπει να βελτιωθεί αυτή η ομάδα, τι γίνεται με τον Μιχαλιούκ, αυτήν την ψυχή;
Οπότε ιδανικά για μένα τρεις αλλαγές, α) Μιλού αντί Μπλακ, β) ξένος Α αντί Καναάν, γ) ξένος Β αντί για Πίτερς. Δεν είναι υπερβολικές 3 αλλαγές νομίζω.
Vezenkov - Caboclo - Tanoulis
Fall - Milutinov
Και ο 3ος σεντερ ειναι ουσιαστικά ο Καμποκλο, που θα δίνει ενα 15λεπτο στο 4 και όσο χρειαστεί στο 5.