Euroleague Playoffs Panathinaikos Athens (3) vs (6) Anadolu Efes

Συντονιστής: Captains

Giannis14

junior
Reactions: 66
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 24, 2025 4:58 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 4:37 pm
Παιδιά όταν λέτε ότι ο Λεσόρτ πχ δεν είναι καλός στην άμυνα εννοείται ότι θα του βάλουν πολλούς πόντους οι αντίπαλοι ψηλοί δηλαδή τα αντίπαλα 5άρια ή ότι μπορούν να τον παίξουν στα πόδια γκαρντάκια και να κάνουν διείσδυση? Δεν έχω καταλάβει.
Περνάνε πάσες και καρφώνουν στην πλάτη του λες και δεν υπάρχει ψηλός.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1002
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 24, 2025 5:11 pm

Ο Λεσόρ θα είναι έτοιμος για το φ4;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3925
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Απρ 24, 2025 5:13 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 4:37 pm
Παιδιά όταν λέτε ότι ο Λεσόρτ πχ δεν είναι καλός στην άμυνα εννοείται ότι θα του βάλουν πολλούς πόντους οι αντίπαλοι ψηλοί δηλαδή τα αντίπαλα 5άρια ή ότι μπορούν να τον παίξουν στα πόδια γκαρντάκια και να κάνουν διείσδυση? Δεν έχω καταλάβει.
φαντασου το καπως ετσι

μια τυπικη αμυνα της ομαδας του παο και στην θεση του σεντερ βαλε ενα κωνο :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Απρ 24, 2025 5:14 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 5:11 pm
Ο Λεσόρ θα είναι έτοιμος για το φ4;
οσο ετοιμος μπορει να ειναι καποιος που εχει να παιξει 4 μηνες

1
1 Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Πέμ Απρ 24, 2025 8:27 pm

kein έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 3:12 pm
BillyPao έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 2:49 pm

Ρε Billy και Elvetos, άστε το ρε σεις, δεν βγάζει κάπου. Στην ίδια ομάδα είμαστε οπαδοί, πάμε παρακάτω, έχουμε ματς "κόλαση" σήμερα. Τι βλέπεται να γίνεται? Έχω την εντύπωση πως σήμερα θα δούμε καλό Ναν, θα διαβάσει τι του δίνει η άμυνα (δηλαδή δυο παίχτες προκλητικά αμαρκάριστους στα φτερά ή στις 45 μοίρες) και θα μοιράσει μπάλες αβέρτα. Συνεπώς αν μπουν τα ελευθέρα σουτ ίσως πάει πολύ καλύτερα το ματς από ότι το πρώτο. Αν δεν μπουν θα πρέπει να ανέβει πάση θυσία ο Ντίνος αλλιώς θα έχουν πάλι τα προχθεσινά. Και ο Ισπανός σίγουρα δεν θα έχει την ίδια φρεσκάδα.
Θα τολμήσω να προβλέψω άνοδο της απόδοσης του Σλούκα και ενός εκ των Γκραντ - Λορέντζο.
Αν βγεί μπροστά ο Κώστας, ο Ναν είναι καλός, και πάρουμε κάτι και από τα 4-5 άρια μας - δεν χρειάζονται εμφανίσεις Lebron James απο Χουάντσο - τότε θα κερδίσουμε εύκολα πιστεύω. Φυσικά με προσήλωση και στην άμυνα.
Τώρα αν ο αρχηγός δεν παίξει καλά, και ο Ναν αρχίσει πάλι τις ποικιλίες, παίζει και να μην την γλυτώσουμε αυτή τη φορά.
Πάντως δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε ποτέ 2-0, το οποίο δίνει και ένα διαφορετικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι!

1
1 Εικόνα
Elvetos

a1greece

Πέμ Απρ 24, 2025 8:31 pm

Θέλω μια κυριαρχική εμφάνιση σαν την χθεσινή του Ολυμπιακού. Η ομάδα να παίζει τόσο άρτια μπροστά και πίσω που να μην χρειάζεται να είναι εύστοχη για να κυριαρχήσει. Και άστοχη να ναι, να είναι εύκολα μπροστα στο σκόρ.
Πολλά ζητάω ξέρω.
Αλλά πριν τραυματιστεί ο Λεσόρ, κάναμε 2-3 τέτοιες κυριαρχικές εμφανίσεις τις οποίες ΝΟΣΤΑΛΓΩ.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Απρ 24, 2025 8:33 pm

Elvetos έγραψε:

Αλλά πριν τραυματιστεί ο Λεσόρ, κάναμε 2-3 τέτοιες κυριαρχικές εμφανίσεις τις οποίες ΝΟΣΤΑΛΓΩ.
και διχως τον λεσορ εχουμε κανει 2-3 κυριαρχικες
οι πιο πολλες εμφανισεις μας μεσα στην χρονια ειτε με ειτε διχως λεσορ ειναι στυλ προηγουμενου παιχνιδι με εφες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Απρ 24, 2025 8:37 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 4:26 pm
Giannis14 έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 4:02 pm
Θέλω να δω γιουρτσεβεν αν μπορεί να σταθεί αμυντικά σε ένα παιχνίδι.
οσο μπορει να σταθει ο λεσορ τοσο μπορει και ο γιουρτσεβεν

η διαφορα τους ειναι οτι ο πρωτος παιρνει τα τριπλασια σχεδον παιζει 30 λεπτα και τον εχουν θεοποιησει ενω ο δευτερος αποκτηθηκε για να παιζει 10 λεπτα και τον βριζουν απτο πρωι ως το βραδυ του στελνουν ψοφους και καρκινους στα σοσιαλ
Η διαφορά τους είναι ότι ο Γιουρτσεβέν δεν μπορεί να παίξει άμυνα ενώ ο Λεσόρ συνήθως δεν θέλει.

Η καριέρα του Λεσόρ στην Ευρωλίγκα ξεκίνησε στον Ερυθρό Αστέρα και μετά στην Μπάγερν ως κλασσικός άμπαλος αθλητικός ψηλός που μπαίνει για να παίξει άμυνα, ένα πράγμα όπως ο Γκάμπριελ.

Αυτή η διαφορά είναι τεράστια όταν φτάνεις εκεί που μετράει. Στην κανονική διάρκεια που δεν θέλει να κουραστεί στην άμυνα ή τον νοιάζει κυρίως να γράψει νούμερα στην επίθεση πετάει αετό στην άμυνα.

Πέρσι στα playoffs, στο final 4 και στους τελικούς του πρωταθλήματος έκανε σούπερ παιχνίδια και αμυντικά.

Ο Γιουρτσεβέν από την άλλη, όσο και να προσπαθήσει, όσο κίνητρο και να έχει, καλή άμυνα δεν θα μπορέσει να παίξει. Είναι κυρίως θέμα σωματικών προσόντων και δευτερευόντως θέμα αντίληψης.

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619

Πέμ Απρ 24, 2025 8:39 pm

Elvetos έγραψε:
Θέλω μια κυριαρχική εμφάνιση σαν την χθεσινή του Ολυμπιακού. Η ομάδα να παίζει τόσο άρτια μπροστά και πίσω που να μην χρειάζεται να είναι εύστοχη για να κυριαρχήσει. Και άστοχη να ναι, να είναι εύκολα μπροστα στο σκόρ.
Πολλά ζητάω ξέρω.
Δεν νομίζω ότι είναι εφικτή μια κυριαρχική εμφάνιση, κυρίως λόγω της απουσίας Λεσόρ. Με τέτοια κενά που έχουμε στο 5 δεν μπορείς να επιβάλεις το παιχνίδι σου σε μια ομάδα σαν την Εφες. Με τον Γκαμπριελ ήμι-τραυματία, τον Ντίνο κάκιστο, και τον σοφτ Γιούρτσε ο Πουαριέ έκανε παρέλαση στη ρακετα.
Αλλου πρέπει να βρούμε τη λύση, να πιέσουμε στην περιφέρεια. Για μένα ο σημαντικότερος παράγοντας θα είναι ο Γκράντ, που τηρουμένων των αναλογιών πάντα, θα είναι για την αμυντική λειτουργία, ότι ήταν ο 3D, ο ενορχηστρωτής των ντιφλέξιον.

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Elvetos

a1greece

Πέμ Απρ 24, 2025 8:41 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 8:33 pm
Elvetos έγραψε:

και διχως τον λεσορ εχουμε κανει 2-3 κυριαρχικες
οι πιο πολλες εμφανισεις μας μεσα στην χρονια ειτε με ειτε διχως λεσορ ειναι στυλ προηγουμενου παιχνιδι με εφες
Δεν διαφωνώ, απλά εκεί πριν τραυματιστεί ο Λεσόρ είχε δείξει η ομάδα οτι είχε αρχίσει να φορμαρίζεται και να ρολάρει.
Θυμάμαι το ματς playoff με Ρεαλ που είχαμε ξεκινήσει 20-0, τι χαμός γινόταν μέσα στο ΟΑΚΑ. Είχα κατέβει απο Αγγλία που ήμουν τότε για να παρακολουθήσω την σειρά. Σε κυριαρχικές εμφανήσεις το ΟΑΚΑ νιώθεις οτι θα σε φάει ως αντίπαλο. Φέτος δεν έχω πάει, αλλά πρέπει να είναι ήσυχο πλέον το γήπεδο. Παλιά ήταν Ζούγκλα σε τέτοια ματς - δεν θα ξεχάσω το 4ο ματς με Μπάρτσα το 11. Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ.

0
Elvetos

a1greece

Πέμ Απρ 24, 2025 8:44 pm

kein έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 8:39 pm
Elvetos έγραψε:
Πολλά ζητάω ξέρω.
Δεν νομίζω ότι είναι εφικτή μια κυριαρχική εμφάνιση, κυρίως λόγω της απουσίας Λεσόρ. Με τέτοια κενά που έχουμε στο 5 δεν μπορείς να επιβάλεις το παιχνίδι σου σε μια ομάδα σαν την Εφες. Με τον Γκαμπριελ ήμι-τραυματία, τον Ντίνο κάκιστο, και τον σοφτ Γιούρτσε ο Πουαριέ έκανε παρέλαση στη ρακετα.
Αλλου πρέπει να βρούμε τη λύση, να πιέσουμε στην περιφέρεια. Για μένα ο σημαντικότερος παράγοντας θα είναι ο Γκράντ, που τηρουμένων των αναλογιών πάντα, θα είναι για την αμυντική λειτουργία, ότι ήταν ο 3D, ο ενορχηστρωτής των ντιφλέξιον.
Συμφωνώ, το 5 είναι ψιλοχαμένο σήμερα. Πρέπει να κάνει όλη η περιφέρεια step up, να πάρουμε το ματς όπως γίνεται, και μετά ντάξει τελείωσε η σειρά.

1
1 Εικόνα
Elvetos

a1greece

Πέμ Απρ 24, 2025 8:58 pm

Επίσης προχθές δεν παίξαμε στο 4ο δεκάλεπτο όσο καλή άμυνα ακούγεται. Απλά χάσανε πάρα πολλά ελεύθερα σούτ. Είχαν και 8 επιθετικά ρεμπς μόνο στο 4ο δεκάλεπτο.
Τόσο καταστροφικό δεκάλεπτο η Εφές δεν ξανακάνει. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι!

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Απρ 24, 2025 9:00 pm

Elvetos έγραψε:
Επίσης προχθές δεν παίξαμε στο 4ο δεκάλεπτο όσο καλή άμυνα ακούγεται. Απλά χάσανε πάρα πολλά ελεύθερα σούτ. Είχαν και 8 επιθετικά ρεμπς μόνο στο 4ο δεκάλεπτο.
Τόσο καταστροφικό δεκάλεπτο η Εφές δεν ξανακάνει. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι!
Το πιο πιθανό όμως είναι πως ούτε και εμείς θα κάνουμε τόσο κακή 2η και 3η περίοδο.

0
Elvetos

a1greece

Πέμ Απρ 24, 2025 9:04 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 9:00 pm
Elvetos έγραψε:
Το πιο πιθανό όμως είναι πως ούτε και εμείς θα κάνουμε τόσο κακή 2η και 3η περίοδο.
Το τρίτο δεν ήταν τόσο κακό, οκ ήταν θα έλεγα. Το 2ο ελπίζω ναι και εγώ, οτι δεν θα κάνουμ ε τόσο κακό δεκάλεπτο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Απρ 24, 2025 9:40 pm

Προς το παρόν αγώνας καρμπόν με τον προηγούμενο, κυρίως αμυντικά.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”