τα πετυχα τα τσιπουρα δηλαδη..Εσυ δεν καταλαβαινεις τι λεω για τον πιτερς καθε φορα δεν φταιω εγω..Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 1:40 pmΕίχα πιει τα τσιπούρα μου, αλλά και εσύ στο θέμα Πίτερς το ξεφτιλίζεις το θέμα. Παρένθεση, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να βάζει ένας παίκτης 32 πόντους ακόμα και σε αδιάφορο ματς και εδώ μέσα να μιλάμε γι αυτόν σαν να είναι ο Λαρετζάκης. Τουλάχιστον οι οπαδοί στην κερκίδα έχουν μάτια και βλέπουν και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 12:48 pm
χτες μου ελεγες οτι δεν παω καλα και δεν εχω @@..σημερα φιλε σακ με ολο το σεβασμο??? Τεσπα ας κανω πως δεν συνεβει το χτεσινο...
Το να πει ο μπαρτζωκας οτι σταματαω του χρονου ενω θα φτιαξει ροστερ με 6 νεους παικτες ,ενω θα ειναι στην φιλοσοφια της μοσιον που οπως ειπε δεν αλλαζει παλι δεν ειναι καλο σεναριο..γιατι δεν σταματαει φετος δηλαδη?Οι παικτες που πανε τον μπαρτζωκα αν ειναι ο γουοκαπ που θα πρεπει να παιζει 10λ ο φαλ που πρεπει να παρει δρομο,ο παπ που μεγαλωσε και να συσπειρωθουν κατι εγινε... βεβαια απο αυτους που θα μεινουν δεν νομιζω να τον αντιπαθει κανεις απλα δεν ξερω κατα ποσο τον πιστευουν πλεον..ισως ο σασα να θελει αλλαγη πχ.
H διαφορα με την κλοπ στην λιβερπουλ ειναι οτι κανενας δεν ηθελε να φυγει,ειχε παρει τσαμπιονς λινγκ ,πρωταθλημα κτλ..απλα ο ιδιος ο κλοπ αποφασισε οτι θελει να σταματησει..εδω μιλαμε οτι μπαρτζω απετυχε παταγωδως και αν τον κρατησουμε ειναι γιατι δεν κυκλοφορει κατι καλο στην αγορα η επειδη ειναι οπαδος του ολυμπιακου και τον σεβομαστε.
Συμφωνώ σε αυτό που γράφεις ότι από τους παλιούς έχουν μείνει πλέον λίγοι στα τελειώματα τους, αλλά δεν παύει να είναι ο κορμός της ομάδας. Φαλ, Ουόκαπ, Παπ, Σάσα και Πίτερς είναι παίκτες του προπονητή (και ας έχει ο τελευταίος παράπονα). Και ο Φουρνιέ τον πάει από ότι φαίνεται.
Και εγώ είμαι υπέρ της άποψης να φύγει, αλλά εφόσον λήγει το συμβόλαιο του το 26’, οι Αγγελόπουλοι δεν θα τον διώξουν, εφόσον υπάρχει έτοιμος και ο αντικαταστάτης. Ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ήδη γίνει για του χρόνου και έχει παρθεί η απόφαση να γίνει rebuilding του ρόστερ με αυτόν προπονητή.
Ο Σπανουλης παιδί του Μπαρτζώκα είναι, του αρέσει η κίνηση με την μπάλα, στο Περιστέρι είχε φτιάξει ένα μικρό Ολυμπιακό, οκ δεν θα είναι το ιδανικό να έρθει και να φάει στην μούρη επιλογές του προηγούμενου, αλλά θα μπορέσει να βάλει και αυτός τις πινελιές του. Δλδ δεν είναι ότι ο επόμενος προπονητής που θέλουμε είναι στυλ Άταμαν για να σου πω ότι είναι άκυρο να φτιάξει το ρόστερ της νέας χρονιάς ο Μπαρτζώκας.
Έτσι και αλλιώς φαίνεται ότι θα πάμε σε δυναμίτη στα γκάρντ και ο Σπανουλης είναι φαν των ΜΑΠ ψηλών.
εγω αν δεν υπηρχε ο βεζε και βασικο να τον ειχαμε τον πιτερς δεν με χαλουσε..Καποια δεδομενα απλα για τον πιτερς αναφερω κατα καιρους οπως οτι συνηθως τα καλα του ματς ειναι ενω εχει ληξει ηδη ο αγωνας..σε αυτο μπορει να φταιει ο μπαρτζωκας που τον βαζει περισσοτερο τοτε ξερω γω και οτι δεν μπορει να παιξει στο 3 με τον βεζε στο 4..ειδικα απεναντι σε ομαδα που εχει ντιαλο με μπλοσομγκειμ.
Για μενα ο πιτερς κιολας αν και δεν του αξιζει καθολου πρεπει να φυγει δυστυχως..Πισω απο τον βεζε πρεπει να ρθει καποιο ντουκι αθλητικο..αποφαση που πρεπει να παρθει με βαρια καρδια αλλα πρεπει να γινει,εκτος και φυγει μιλου φαλ και παρουμε 3 ντανστον στο 5 και στον ασσο δεν παρουμε τον μισιτς ξερω γω αλλα καποιον ντουκι και εκει.
ο μπαρτζωκας θα παραιτηθει..ειναι πολυ περηφανος ανθρωπος δεν θα κανει τετοια καραγκιοζιλικια..Η που θα μεινει με ανανεωση συμβολαιου να παει κοντρα σε ολους πιστευοντας οτι θα τα καταφερει η που θα φυγει κυριος.
Εντωμεταξυ λετε αρκετοι θα μεινει ο μπαρτζωκας και η επομενη χρονια θα ειναι μεταβατικη..Αμα ερθει μισιτς γουορντ και κανα 2 ντουκια ψηλοι παλι το ροστερ μας θα ναι στα φαβορι για ευρωλιγκα..Η πιεση θα ειναι αν οχι χειροτερη,ιδια με την φετινη..η μονη διαφορα ειναι οτι στο φ4 κανενας δεν θα πιστευει οτι θα την παρουμε και ολοι θα ψαχνουμε με ποιον τροπο θα την χασουμε παλι