Εμένα μου ταιριάζει καλύτερα στο τρία off ball. Πιστεύω και ότι ο Μπι θα δοκιμάσει το ίδιο του χρόνου αρκετά. Just my guess μην το δένετε κόμπο.coach blue έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 9:33 pmΜΙΣΤΕΡ ΖΟΝΓΚ . Μειναμε στον ασσο .Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 9:20 pm
Αυτό το συμπέρασμα οτι ο Πίτερς θέλει να παίζει 15 λεπτά στο τρία μόνος σου το έχεις βγάλει ως συνήθως…
Κανείς δεν λέει να στηριχτούμε σε αυτό το σχήμα..
Στο τρία θα παίζει ο Φουρνιέ κατά βάση..τα πέντε λεπτά που μπορεί να παίξει ο Πίτερς σε μερικά παιχνίδια σε πείραξαν;
Στα υπόλοιπα απάντησα στο ποστ του Μπλε. Τα ίδια ισχύουν αν τα έγραφα και σε σένα.
Εγκλημα να εχεις τετοιο παικτη και να παιζει οπουδηποτε αλλο απο το δυο . Για τον φουρνιε λεω .
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν φάνηκε χρήσιμος ως τρία. Ως τέσσερα βγήκε MVP του τουρνουά βάσει PIR σε ημιτελικό - τελικό. Μην γράφουμε ότι θέλουμε.plo koon έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 9:45 pmΜην κάνετε το λάθος να θολώνει η κρίση σας βασει της πιο πρόσφατης επιτυχίας.
Ο αλέκος στο 3 δε λειτουργεί, πως να το κάνουμε. Το βλέπουμε τώρα 2 χρόνια. Το ότι είχαμε συναστρία και φάνηκε χρήσιμος σε αυτό το F4 ως "3" είναι τυχαίο γεγονός. Όσο τυχαίο είναι να χάσει η Ρεάλ και τους 3 ψηλούς της και να αναγκαστεί να παίξει με positional size στο 3 για να μη χάσει τελείως τα rebounds.
Γενικά κρατήστε ότι στη ζωή πάντα τα πράγματα δουλεύουν καλύτερα όταν γίνονται αβίαστα. Ναι μπορείς να καρφώνεις πρόκες με ένα τούβλο, αλλά καλύτερα είναι να χρησιμοποιήσεις σφυρί.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι ήταν αυτό που έγραψα και σε προσέβαλε; Ειλικρινά δεν βλέπω να έχει κάτι ο τόνος μου.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 9:38 pmΟ Πίτερς το είπε σε συνέντευξη ότι θεωρεί ότι έπρεπε να παίζει και μαζί με τον σασα , ο σασα είπε ότι ο πιτερς ήθελε να παίζει στο 3 και περισσότερο..αλλά εγώ έβγαλα από μόνος μου ως συνήθως..Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 9:20 pm
Αυτό το συμπέρασμα οτι ο Πίτερς θέλει να παίζει 15 λεπτά στο τρία μόνος σου το έχεις βγάλει ως συνήθως…
Κανείς δεν λέει να στηριχτούμε σε αυτό το σχήμα..
Στο τρία θα παίζει ο Φουρνιέ κατά βάση..τα πέντε λεπτά που μπορεί να παίξει ο Πίτερς σε μερικά παιχνίδια σε πείραξαν;
Στα υπόλοιπα απάντησα στο ποστ του Μπλε. Τα ίδια ισχύουν αν τα έγραφα και σε σένα.
Ηδη εκείνον τον τζειτ που ήταν αγενέστατος και μιλούσε σαν μπαμπουίνος τον εκανα μπλοκ και ησύχασα .. αν θες να μιλάς στο ίδιο στυλ
Πες μου να κάνω και σένα δεν θα μπω στην διαδικασία αντιπαράθεσης
Αλλο να παίζει και στο τρία κάποια λεπτά και άλλο να παίζει 15 λεπτά όπως έγραψες. Τέσπα μην κάνουμε την κολοκυθιά, ο Πίτερς θέλει να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα όπως είχε σε playoffs και φ4 παίζοντας κατά βάση στο τέσσερα.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μου αρέσει βγάλαμε ήδη αντικαταστάτες του Αλέκου. Ήρεμααααα… Μην το θεωρείται δεδομένο ότι θα φύγει εν τέλει, γιατί ήδη βγήκε στο ψάξιμο βασικού 4αριου ο Σταυρόπουλος. Πάντως μια χαρά βγαίνουν οι χρόνοι που θέλει ο Αλέκος για 17 λεπτά στο 4 και άλλα 3’-4’ στο 3 (με τον Jones στο 5, CMM στο 1 και Fournier στο 2) βέβαια εξαλείφεται έτσι τον πιθανό χρόνο που θα έπαιρνε ο McKissic.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακισικ για μένα δεν υπάρχει του χρόνου. Τον αγαπάμε τον Σακ, εχω φαει το καπέλο μου πολλές φορές εξαιτίας του, αλλα το αστείο να παίζεις 4-5 μετρημένα παιχνίδια τη χρονια, να λείπεις στα 15 και να "λείπεις" στα υπόλοιπα μπορεί να σταματήσει. Να ξέρουμε κι εμείς αν έχουμε παικτη.TuTiS έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 10:43 pmΜου αρέσει βγάλαμε ήδη αντικαταστάτες του Αλέκου. Ήρεμααααα… Μην το θεωρείται δεδομένο ότι θα φύγει εν τέλει, γιατί ήδη βγήκε στο ψάξιμο βασικού 4αριου ο Σταυρόπουλος. Πάντως μια χαρά βγαίνουν οι χρόνοι που θέλει ο Αλέκος για 17 λεπτά στο 4 και άλλα 3’-4’ στο 3 (με τον Jones στο 5, CMM στο 1 και Fournier στο 2) βέβαια εξαλείφεται έτσι τον πιθανό χρόνο που θα έπαιρνε ο McKissic.
Ο Κολσον btw επιθετικά είναι εξαιρετικός. Αμυντικά μπορεί να είναι και χειρότερος του Αλέκου. Πάντως μου βγάζει θετικό vibe, οτι είναι ήρεμος και αυτος.
Φουρνιε έχουμε ξαναπεί, έγκλημα στο 3. Όλοι του το παιχνίδι βασίζεται στη διαφορά μακρους απο τα αντίπαλα γκαρντ και το bullying που μπορεί να τους κάνει στην επίθεση. Και θέλετε να τον ρίξετε πάνω σε διμετρα κορμια; γιατι;
Ο Πιτερς λίγα λεπτά στο 3 μπορεί όντως να τα παρει με την ακριβή 5αδα του τελικού. Δλδ με Γουοκαπ σε nuclear mode και Τζόουνς σε child eating mode να μαρκαρουν ο,τι περπατάει...
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θέλω να στην χαλάσω, αλλά θες 4άρι που να μην γκρινιάζει για το χρόνο του, να παίζει άμυνα, να μπορεί να είναι off ball, και να έχει αξιοπρεπέστατο 3ποντο. Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά 2 είναι σε όλη την Ευρώπη. Ο ένας ο Αλέκος και ο άλλος ο Mike της Dubai (αν και είναι αρκετά δύσκολη η υπόθεση του). Αν βάλεις τον Diallo στο 4 για να πάρει τα 13-15 λεπτά που θα αφήνει ο Σάσα, και άλλα 10 λεπτά που θα αφήνουν οι Ward, Παπ, McKissic, χάνεις το βασικό σου όπλο που είναι το spacing που θα χρειάζονται οι Dorsey, Fournier, Montero, CMM γιατί πολύ απλά ο Diallo σουτάρει με 32% τρίποντο ενώ ο Αλέκος με 45%. Πάντως παρατηρούσα κάτι advanced stats και metrics του Αλέκου και όταν σουτάρει από θέση 3 στην πραγματικότητα σουτάρει με το εξωπραγματικό 55.3% τρίποντο (και ίσως γι’αυτό έλεγε ο Σάσα ΝΒΑ έπαιζε ο Αλέκος 3).Kostas89 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 10:56 pmΠαιδιά ο Ολυμπιακός για 3αρι καίγεται όχι για 4αρι σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρεθεί Πίτερς αλλά μπορεί βρεθεί παίχτης που να δώσει πράγματα που λείπουν από αυτή την θέση ο αντιπιτερς δεν χρειάζεται να είναι 4αρι αλλά προσωπικά για μένα να είναι 3αρι αν καταλάβαινετε τι εννοώ
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ότι βλέπω πράγματα από το κεφάλι μου ως συνήθως και ότι είμαι κωλοτουμπας πχ εσύ δεν το θεωρείς ότι είναι κάτι προσβλητικό..Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 10:07 pmΤι ήταν αυτό που έγραψα και σε προσέβαλε; Ειλικρινά δεν βλέπω να έχει κάτι ο τόνος μου.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 9:38 pm
Ο Πίτερς το είπε σε συνέντευξη ότι θεωρεί ότι έπρεπε να παίζει και μαζί με τον σασα , ο σασα είπε ότι ο πιτερς ήθελε να παίζει στο 3 και περισσότερο..αλλά εγώ έβγαλα από μόνος μου ως συνήθως..
Ηδη εκείνον τον τζειτ που ήταν αγενέστατος και μιλούσε σαν μπαμπουίνος τον εκανα μπλοκ και ησύχασα .. αν θες να μιλάς στο ίδιο στυλ
Πες μου να κάνω και σένα δεν θα μπω στην διαδικασία αντιπαράθεσης
Αλλο να παίζει και στο τρία κάποια λεπτά και άλλο να παίζει 15 λεπτά όπως έγραψες. Τέσπα μην κάνουμε την κολοκυθιά, ο Πίτερς θέλει να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα όπως είχε σε playoffs και φ4 παίζοντας κατά βάση στο τέσσερα.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνα με ερευνες που εχουν γινει τα τελευταια χρονια, ο συχνοτερος λογος που υψηλοβαθμοι επαγγελματιες αλλαζουν δουλεια, δεν ειναι οικονομικος αλλα ειναι γιατι στην υπαρχουσα θεση τους νοιωθουν οτι εχουν ταβανιασει κ δεν βλεπουν εξελιξη. Δευτερος σημαντικοτερος λογος ειναι η ελλειψη εμπιστοσυνης και η μικροδιαχειριση απο τους προισταμενους τους. Και τριτος η αισθηση πως δεν εκτιμωνται ή δεν εχουν επιρροη.qspock έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 1:57 amΕγω δεν εχω καταλαβει πως συμφερει καποιον να αφησει πετυχημενη πορεια με την ομαδα του για να παει σε υποδεεστερη ομαδα, να αφησει επισης μαγαζι που εχει δικο του και να παει σε αλλη χωρα.. Κι ολα αυτα για να παιζει απλα παραπανω? Λεφτα λιγοτερα θα παιρνει...
Απλα δεν κολλαει.
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρώτον 35,5% καριέρας έχει ο Ντιαλό δεύτερον είναι καλύτερος αμυντικός από τον Πίτερς και όχι στις λεπτομέρειες υπάρχει ορατή διάφορα τρίτον έχεις δει να παίζουν under τον diallo; Τέταρτον θεωρείται ως ο καλύτερος twoway παίχτης της λίγκας και πέρυσι έκανε φάιναλ φορ με 20,5 πόντους και 43% τρίποντο του δίνουν συμβόλαιο 2,5 με 3 μύρια και εσύ σχεδόν τον έβγαλες άχρηστο και πέμπτο και τελευταίο ποιος είναι ο mike που παίζει στην Dubai;TuTiS έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 11:14 pmΔεν θέλω να στην χαλάσω, αλλά θες 4άρι που να μην γκρινιάζει για το χρόνο του, να παίζει άμυνα, να μπορεί να είναι off ball, και να έχει αξιοπρεπέστατο 3ποντο. Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά 2 είναι σε όλη την Ευρώπη. Ο ένας ο Αλέκος και ο άλλος ο Mike της Dubai (αν και είναι αρκετά δύσκολη η υπόθεση του). Αν βάλεις τον Diallo στο 4 για να πάρει τα 13-15 λεπτά που θα αφήνει ο Σάσα, και άλλα 10 λεπτά που θα αφήνουν οι Ward, Παπ, McKissic, χάνεις το βασικό σου όπλο που είναι το spacing που θα χρειάζονται οι Dorsey, Fournier, Montero, CMM γιατί πολύ απλά ο Diallo σουτάρει με 32% τρίποντο ενώ ο Αλέκος με 45%. Πάντως παρατηρούσα κάτι advanced stats και metrics του Αλέκου και όταν σουτάρει από θέση 3 στην πραγματικότητα σουτάρει με το εξωπραγματικό 55.3% τρίποντο (και ίσως γι’αυτό έλεγε ο Σάσα ΝΒΑ έπαιζε ο Αλέκος 3).Kostas89 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 10:56 pmΠαιδιά ο Ολυμπιακός για 3αρι καίγεται όχι για 4αρι σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρεθεί Πίτερς αλλά μπορεί βρεθεί παίχτης που να δώσει πράγματα που λείπουν από αυτή την θέση ο αντιπιτερς δεν χρειάζεται να είναι 4αρι αλλά προσωπικά για μένα να είναι 3αρι αν καταλάβαινετε τι εννοώ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο