Nα μαλωνουν δηλαδη σαν παιδακια ποιος την εχει μεγαλυτερη; Αυτο ειναι υγιές και αντρικιο; Μας στεναχωρησε που εφυγε, λογικο ηταν. Ακουστηκαν σιγουρα και υπερβολες, του εκαναν επιθεσεις που δεν χρειαζονταν και τον υποτιμησαν αγωνιστικα. Ολα αυτα ομως στα σοσιαλ και την ωρα του ντερμπυ. Οι οπαδοι ειναι εν μερει επομενο να αντιδρασουν ετσι.Sa7Sa έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 09, 2024 2:11 pmΕγώ βλέπω ένα τεράστιο κόμπλεξ εκ μέρους των συνοπαδων μου απέναντι σε έναν πρώην παίκτη μας. Η ιστορία γράφει και όχι τα διάφορα σχόλια που κάνουμε εμείς εδώ μέσα η στην εξέδρα αν του βρίζουν τη μάνα και άλλα. Έφυγε όπως έφυγε και εχθές δήλωσε πως το έκανε για να βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό. Βρέθηκε και μας κέρδισε. Αυτό είναι αντρίκειο αυτό είναι πειραιώτικο. Να παραδεχθούμε την ανωτερότητα του αντιπάλου, που ήταν καλύτερος από εμάς. Οι διάφοροι τσουκαλισμοί δεν αλλάζουν τη ροή της ιστορίας. Ο Σλούκας βγήκε κερδισμένος και απέδειξε πως κάναμε λάθος σαν οργανισμός. Το πληρώσαμε πάμε παρακάτω
Απο κει και περα, σορρυ αλλα δε θα αποφασισω ποιος ειχε δικιο ή αδικο, ουτε θα δικαιολογησω καταστασεις και συμπεριφορες βαση του αποτελεσματος. Αυτα τα σκεφτεσαι και τα αναλυεις, οταν συμβει το γεγονος και μονο βαση αυτου. Εγω εχω την αποψη μου διαβαζοντας και ακουγοντας και βαση της κοσμοθεωριας μου και της νοοτροπιας μου, ειτε παρει 3 ευρωλιγκες ο Σλουκας με τον Παναθηναϊκο ειτε μια, ειτε τιποτα.