2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1835
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 22, 2023 10:55 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 11:45 pm
assistant77 έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 11:35 pm

ο Μπαρτζωκας ειπε οτι ηθελε να κλεινουν το παιχνιδι οι δυο χειριστες του......δεν ειπε οτι θελει κι αλλον........και 4ος ο Λουτζης;;;;;;;;;;δε βγαζει νοημα,δε βγαινουν και οι ξενοι.......τωρα να διωξει Κααναν και να φερει Γκος το βλεπω εως απιθανο.............

ΥΓ εγω παντως ολη τη χρονια που εβλεπα τη Ρεαλ σκεφτομουν ποσο φαρδος ειχε ο Μπαρτζωκας που προπερσι η πρωτη του επιλογη επελεξε τη Ρεαλ και ΄΄αναγκαστηκε΄΄ να παει στη δευτερη τον Ουοκαπ................
ναι μπορει να ειναι ετσι..απλα επειδη το λενε και ρεπορτερ οτι θα παρουμε χειριστη..νομιζω ο ζερβας ειδικα ειναι σιγουρος..

Παμε και στα ευχαριστα τωρα

κρατανε σιγουρα και μαρει ενω θελουν και εναν φοργουορντ απο ντραφτ..μην τελικα δεν του κανουν καν προταση του σασα :lol:
Μπορεί να τον δώσουν αντάλλαγμα στους Ραπτορς χοχο

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3559
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιουν 22, 2023 11:03 am

Δεν ανακοινώνουν κάτι βρε παιδί μου να κινηθεί και τίποτα, έστω τον Παπανικολάου.
Εκτός αν θέλουν να τα κάνουν ....μαζικά Σλούκα, Σάσα, Παπ, Μιλού και έναν παίκτη-έκπληξη που να μην έχει ακουστεί ως τώρα να μας τρελάνουν!

3
3 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1098
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 22, 2023 12:22 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιουν 22, 2023 10:53 am
fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Ιουν 22, 2023 9:52 am

τον ερικ δε γκαννερ γκριν ξεχασες αδερφε. τι να γινεται αυτη η ψυχη αραγε(ς)
18,8 πόντους στο Ευρωκαπ το αλάνι

https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... en/005159/
μας χαλαγε ο συγκεκριμενος?να μου πεις στη θεση ποιου ?

0
Jamesharden13

senior
Reactions: 241
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Πέμ Ιουν 22, 2023 12:25 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Ιουν 22, 2023 12:22 pm
berry έγραψε:
Πέμ Ιουν 22, 2023 10:53 am

18,8 πόντους στο Ευρωκαπ το αλάνι

https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... en/005159/
μας χαλαγε ο συγκεκριμενος?να μου πεις στη θεση ποιου ?
Φυσικα και δεν μας χαλαγε...αλλα δεν χωραει στο ροστερ μας πλεον.Ειναι παικτης στυλ κανααν.Δεν διχωνεις κανααν με τιποτα για αυτον.Θυμαμαι πως ηταν ασταθης επιθετικα και τρυπα στην αμυνα..οποτε οχι

0
Jamesharden13

senior

Πέμ Ιουν 22, 2023 12:26 pm

Γενικα θεωρω πως αν μεινει ο κορμος(σλουκα,shasha)+ερχομος μιλου ο μπαρτζωκας θα παει σε παικτες μη ευρωλιγκατους.Δεδομενο για μενα το ενδιαφερον για μιχαλιουκ αφου ενδιαφερθηκε και μεσουσης της σεζον.

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιουν 22, 2023 12:50 pm

Για Σλούκα δεν ξέρω αλλά έφτασαν στα αυτιά μου ευχάριστα νέα. Βεζενκοφ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μένει και υπογράφει νέο 4ετες συμβόλαιο με αποδοχές κοντά σε αυτές που είχε πάρει ο Μπίλης όταν πρωτοήρθε.

0
Jamesharden13

senior

Πέμ Ιουν 22, 2023 12:54 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Για Σλούκα δεν ξέρω αλλά έφτασαν στα αυτιά μου ευχάριστα νέα. Βεζενκοφ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μένει και υπογράφει νέο 4ετες συμβόλαιο με αποδοχές κοντά σε αυτές που είχε πάρει ο Μπίλης όταν πρωτοήρθε.
Οοοο τελεια!!Πηγη;

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Ιουν 22, 2023 12:57 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιουν 22, 2023 11:03 am
Δεν ανακοινώνουν κάτι βρε παιδί μου να κινηθεί και τίποτα, έστω τον Παπανικολάου.
Εκτός αν θέλουν να τα κάνουν ....μαζικά Σλούκα, Σάσα, Παπ, Μιλού και έναν παίκτη-έκπληξη που να μην έχει ακουστεί ως τώρα να μας τρελάνουν!
που λες τα παλιοπαιδα εχουν συννενοηθει να μας κρατησουν ζεστους ολο το καλοκαιρι ,εχουν ηδη ανανεωσει ολοι , εχει υπογραψει και ο μιλου καθως κι ακομα ενας παικτης εκπληξη και περιμενουν να μας το πουνε ανημερα της παναγιας ωστε να εξιλεωθει ο κοουτς για τις "λειτουργιες" ολη τη σεζον

2
2 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιουν 22, 2023 1:00 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Μακάρι να ισχύουν και τα δύο να προχωρήσουμε τον σχεδιασμό απερίσκεπτοι.
Να κλείσει και ο Μιλου με τον Ταιρικ μετά και να αποφασίσουμε αν θέλουμε ξέρω γω χειριστή αντί για Κανααν ή άλλον αντί του Πίτερς.

Προκύπτει από παντού πάντως ότι ο Μπαρτζω θέλει 3ο χειριστή και θέλει άλλον έναν παίχτη που να μπορεί να παίξει καλύτερα με Σλουκα.

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Ιουν 22, 2023 1:02 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 22, 2023 12:26 pm
Γενικα θεωρω πως αν μεινει ο κορμος(σλουκα,shasha)+ερχομος μιλου ο μπαρτζωκας θα παει σε παικτες μη ευρωλιγκατους.Δεδομενο για μενα το ενδιαφερον για μιχαλιουκ αφου ενδιαφερθηκε και μεσουσης της σεζον.
λογικο μου ακουγεται ,δεδομενου οτι το μπατζετ δεν ειναι κι απεριοριστο. Αν λαβουμε ως δεδομενο οτι μενουν Παπ ,Βεζε ,σλουκας κι ερχεται ο μιλου ,η μονη θεση που ειναι "φτωχη " ειναι το 3 ,αφου περαν του παπ δεν υπαρχει αλλο καθαρο τριαρι στην ομαδα ,οσο κι αν θελουμε να βαφτισουμε 3 τον μακ κισσικ( για εμενα ειναι ορισμος της εννοιας δυαρι σλασερ ο συγκεκριμενος) .

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιουν 22, 2023 1:10 pm

ενώ τον είχα τελειωμένο το Σλούκα από το πρωί είμαι αρκετά πιο αισιόδοξος, ίσως επειδή πληρώθηκα :D

(θέλω να) πιστεύω αν τελικά μείνει θα κοπούν και οι μουρμούρες γιατί θα αποδεχτεί το ρόλο του ή κάπως θα τα μιλήσουν με το Μπαρτζώκα τελος πάντων.

τριάρι σχεδόν το αποκλείω να πάρουμε αν μείνουν όλοι και έρθει και Μίλου, ο Σκακιστής θέλει να έχουν όλοι ρόλο και αυτό περιλαμβάνει και το Λαρεντζάκη και τον Σακ που ανανέωσε πρόσφατα. νομίζω θα ξεζουμίσουμε για άλλο ένα χρόνο τον Παπ. :sad:

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιουν 22, 2023 1:17 pm

austerity_blues έγραψε:
Πέμ Ιουν 22, 2023 1:10 pm
ενώ τον είχα τελειωμένο το Σλούκα από το πρωί είμαι αρκετά πιο αισιόδοξος, ίσως επειδή πληρώθηκα :D

(θέλω να) πιστεύω αν τελικά μείνει θα κοπούν και οι μουρμούρες γιατί θα αποδεχτεί το ρόλο του ή κάπως θα τα μιλήσουν με το Μπαρτζώκα τελος πάντων.

τριάρι σχεδόν το αποκλείω να πάρουμε αν μείνουν όλοι και έρθει και Μίλου, ο Σκακιστής θέλει να έχουν όλοι ρόλο και αυτό περιλαμβάνει και το Λαρεντζάκη και τον Σακ που ανανέωσε πρόσφατα. νομίζω θα ξεζουμίσουμε για άλλο ένα χρόνο τον Παπ. :sad:
Ααα τι ωραία! (που πληρώθηκες και είσαι πιο αισιόδοξος)

Νομίζω ακόμα και αν δεν πάρουμε 3αρι ή θα έχει στο μυαλό του να παίξει παραπάνω ο Σάσα εκεί φέτος ή θα πάρει Ολίντε ξέρω γω αντί του Πίτερς που τα παίζει και τα 2 εξίσου. Με βάση αυτά που είπε στην συνέντευξη δεν βγαίνει να αφήσει τον Παπ έτσι ακάλυπτο πάλι.

Επίσης, φέτος ρε παιδιά δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου 3 ο Σακ. Μετά τον Παπ ήταν ο Λαρι, μετά ο Σάσα και τελευταία επιλογή ο Σακ. Για τον οποίο συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο, είναι όντως 2αρι και εκεί κάνει ζημιά.

0
Jamesharden13

senior

Πέμ Ιουν 22, 2023 1:29 pm

Οπως εχει εξελιχθει το πραγμα κριμα που δεν κεισαμε κωστα αντετο πισω απο φαλ μιλου για 5ο ψηλο.Και ελληνας και αθλητικος.Θα ειμασταν φουλ κομπλε στο 5.Θα ερχοτανε και ενας παιχτης 3-4αρι πισω απο τον σασα και ενας ακομα γκαρντ και θα ειμασταν κομπλε

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Πέμ Ιουν 22, 2023 2:14 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Οπως εχει εξελιχθει το πραγμα κριμα που δεν κεισαμε κωστα αντετο πισω απο φαλ μιλου για 5ο ψηλο.Και ελληνας και αθλητικος.Θα ειμασταν φουλ κομπλε στο 5.Θα ερχοτανε και ενας παιχτης 3-4αρι πισω απο τον σασα και ενας ακομα γκαρντ και θα ειμασταν κομπλε
Αθλητικός ΕΙΝΑΙ... ικανός ΕΙΝΑΙ;

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 621

Πέμ Ιουν 22, 2023 2:23 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Ελληνας, αθλητικος κι αμπαλος. Σε 3 χρονια 4 ομαδες, πουθενα δεν επαιζε πανω απο 2-3 λεπτα κι αυτο σε ευκολους αγνωνες.
Ως παικτης του παο θα μαρκαρει φαλ, μιλουτινοφ, μπλακ; Επιθετικα μονο να παρει ασιστ να καρφωσει
Και φετος φανηκε, ο τριτος σεντερ δεν ειναι διακοσμητικος, βρισκει πολυ χρονο μεσα στη χρονια και πρεπει να ειναι καλος παικτης. Ο κωστακης εινει μετριος παικτης eurocap

7
7 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”