Να πω κ εγώ την…βλακεία μου μετά απο καιρό.Η απόκτηση Ντορσι σε αναβαθμίζει πολύ.Κυριως λόγω χαρακτηριστικών .Στη θέση ενός παίκτη που απειλούσε σχεδόν αποκλειστικά απο το τρίποντο πήρες ενα πιο ταλαντούχο που μπορει να απειλήσει κ με μιντρειντζ κ να πάει τον αντίπαλο στο καλάθι.Χαρακτηριστικο παιχνιδι πρόπερσι μπασκονια Ολυμπιακός που Ντορσι στις αλλαγές βγαίνει με Πίτερς (τότε Μπασκονια)και τον παίζει στα πόδια και τον πάει με επιτυχία στο καλάθι με μπάσιμο δυο συνεχόμενες φορές (στη μια πήρε κ φάουλ).Και χωρις διαβατήριο μπορει να μην ειναι …Λάρκιν αλλα απο τα καλύτερα δυάρια ειναι .Με αυτόν μπορεις κ Ελλάδα να έχεις περισσότερους ξένους εξάδα στο παιχνιδι .Εγω επίσης βλέπω αντί για τον παιχτουρα σκόρερ κλπ όντως ελειπε κατι στην περιφέρεια αλλα ,και λόγω χαρακτήρα ομάδας,πιο πολύ κατι που είχε σχέση με αθλητικοτητα κ ενέργεια ,δηλαδή ένας πιο ποιοτικός Μακισικ αρκετά αθλητικός κ γρήγορος και να σκοράρει ,κυρίως μιντ Ρέιντζ κ μπάσιμο,αλλα κ να τρέχει πασάρει παίζει αμυνα .(Πιο πολύ Ντοζιερ που έκανε κ το….αγροτικο με Ζοτς που τον έβαζε και να κατεβάζει μπάλα).Ειδικα αν βάλεις στην εξίσωση το σκάσιμο Ουοκαπ κ ευπαθεία Γκος κ Παπ στο τρία μην τον ξεχναμε!
Αν είχα Σασα θεωρώ οτι με Πετρουσεφ έχεις λύσει θέματα που είχες σε αμυνα κ αυτόν θα κρατούσα σε σχέση με Πίτερς.Το ξεκίνημα με Γκος ,Ουοκαπ ,Ναζ,Ντορσι,Λαρυ,Ντοζιερ,Παπ,Σακ,Πέτρου,Σασα,Μιλου,Φαλ,Ραιτ.Παντα λαμβάνουμε υπόψη ισορροπίες και τι παίζει σε στυλ η ομάδα..Παιζουμενη 13αδα με ισορροπία στο τρανζιςιον κ 8 Ξένους που ο ένας θα ειναι ο Σακ σαν καβάτζα και ένας απο τους τρεις ψηλούς θα μένει έξω στο πρωτάθλημα.Στην ουσία η ομάδα του Βελιγραδιου με …λυμένα τα προβλήματα της!