Nαι... ΚΑΙ?kite26 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 12:07 amΕ, αυτό λέμε όλοι. Αν και ήταν καλός στο προηγούμενο παιχνίδι. Άσε να δει και ο κοουτς ότι δεν μπας και πάρει παίκτη.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 11:40 pmΆθλια άμυνα σε όλο το παιχνίδι απο όλους, νομίζω ότι θα φτιάξει στην πορεία. Οι δυο άμυνες που έβγαλε ο Μοντέρο στο τέλος όλα τα λεφτά.
Μακινταιρ λύθηκε και ήταν ήδη καλύτερος σήμερα. Θέλει την μπάλα στα χέρια για να αποδώσει όμως.
Ο γουορντ πάνω κάτω είναι ο περσινός, θα του βγει η γλώσσα πάντως φέτος χωρίς Γουοκαπ.
Ο Εντιαγε είναι μεταγραφή επιπέδου σικμα και μενσα, δεν καταλαβαίνω τι περιμένετε να αλλάξει και θέλετε να τον δείτε σε περισσότερα παιχνίδια, ειδικά σήμερα που ήταν άθλιος και στην άμυνα σε κάνει να αναρωτιεσαι γιατί δεν πήρανε τον Θανάση που έχει και διαβατήριο.
Εγώ δεν λέω ότι ο χεζονια είναι ο πιο κατάλληλος άσχετα που αν προκύψει τον θέλω στην ομάδα. Ας βρουν καποιον ποιο κατάλληλο να παίζει και στο 3 και στο 4.
Πραγματικά είναι ακατανόητη η επιλογή εντζαι. Το επίπεδο του δεν είναι ούτε για ερ.αστερα
Εγώ επιμένω πάντως σε αυτό που θα πω: Είναι τρομαχτική η απώλεια του Ουόκαπ. Κυρίως από πλευράς ρόλων και χημείας. Να το ξέρετε, μας κόστισε αγωνιστικά η αποχώρηση του Ουόκαπ.
Αναπόφευκτο. Θα έπαιζε λιγότερο πάλι θα κόστιζε. Θα έφευγε το καλοκαίρι πάλι θα κόστιζε, θα έφευγε σε 2 χρόνια στα 36 το ίδιο.
Οι καινούριοι είναι πιο ταλαντούχοι και καλύτεροι συνολικά παίκτες. Θα προσαρμοστούν και θα κόψουν πισινούς.
Είσαι πάντως απο την χαρά στην ολική καταστροφή στο μπαμ μπαμ ρε παιδάκι μου. Τσίλαρε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο