Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καρβουνιάρης την Σάβ Ιουν 06, 2026 10:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμπνεύστηκα από το "σχεδόν βέβαια" https://en.wikipedia.org/wiki/Almost_surelyΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 10:23 pmΑν το έβαλες επίτηδες (που έτσι νομίζω) είναι πολύ πετυχημένο !!!![]()
![]()
Κι εγώ όποτε ρωτάω την ώρα, λέω: Μπορείτε να μου πείτε περίπου ακριβώς τι ώρα είναι;![]()
![]()

- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οκέι! Εσύ το πας με έμπνευση επιστημονική, εγώ το πάω με έμπνευση υπερ-λογική, αφού οι έννοιες του "σχεδόν" ή του "περίπου" βαράνε κουτουλιές με την έννοια του "ακριβώς".nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 11:52 pmΕμπνεύστηκα από το "σχεδόν βέβαια" https://en.wikipedia.org/wiki/Almost_surelyΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2026 10:23 pm
Αν το έβαλες επίτηδες (που έτσι νομίζω) είναι πολύ πετυχημένο !!!![]()
![]()
Κι εγώ όποτε ρωτάω την ώρα, λέω: Μπορείτε να μου πείτε περίπου ακριβώς τι ώρα είναι;![]()
![]()
![]()
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Φώτση τον έχεις δει να παίζει;;; Αν κρίνω από την απάντησή σου, μάλλον όχι. Ο Φώτσης, για μένα, ήταν ανώτερος και από τον Πρίντεζη (κι ας μου την πέσουν οι συνοπαδοί μου Ολυμπιακοί). Τουλάχιστον 2 επίπεδα πάνω από Χουάντσο (ο οποίος, βέβαια, είναι μια χαρά παίκτης, αλλά Φώτσης ούτε στον ύπνο του. Batman rules!).
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Επειδή έχουμε μια τάση να υπερβάλλουμε στην Ελλάδα, σε δικαιολογώ. Και όχι, δεν έβλεπα μπάσκετ τότε αλλά είναι υπερβολή ο τουλούμπας να συγκρίνει τον Φώτση με τον Χουάντσο σαν να συγκρίνει τον Φώτση με τον τελευταίο παίκτη της σειράς.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 07, 2026 12:17 amΤον Φώτση τον έχεις δει να παίζει;;; Αν κρίνω από την απάντησή σου, μάλλον όχι. Ο Φώτσης, για μένα, ήταν ανώτερος και από τον Πρίντεζη (κι ας μου την πέσουν οι συνοπαδοί μου Ολυμπιακοί). Τουλάχιστον 2 επίπεδα πάνω από Χουάντσο (ο οποίος, βέβαια, είναι μια χαρά παίκτης, αλλά Φώτσης ούτε στον ύπνο του. Batman rules!).
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ήταν διαφορετικά 4αρια ο Πρίντεζης ποσταρε ο Φώτσης όχι άλλα ήταν ανιωθος στο τρίποντο δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος αλλά ξέρω ότι όταν παίζανε ήταν κορυφαίοι στην θέση τουςΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 07, 2026 12:17 amΤον Φώτση τον έχεις δει να παίζει;;; Αν κρίνω από την απάντησή σου, μάλλον όχι. Ο Φώτσης, για μένα, ήταν ανώτερος και από τον Πρίντεζη (κι ας μου την πέσουν οι συνοπαδοί μου Ολυμπιακοί). Τουλάχιστον 2 επίπεδα πάνω από Χουάντσο (ο οποίος, βέβαια, είναι μια χαρά παίκτης, αλλά Φώτσης ούτε στον ύπνο του. Batman rules!).
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και οι δύο "ελαφριά τεσσάρια" με έφεση στο ριμπάουντ και το σουτάκι. Ο Φώτσης είναι καλύτερος γενικά. Και πιο άνιωθος ήταν, και μπορούσε (λιγάκι) να βάλει τη μπάλα κάτω. Και ήταν πολύ καλός το παιχνίδι "πάνω από τη στεφάνη". Ο Χουάντσο είναι καλύτερος στην αντίληψη στης ομαδικής λειτουργίας (και σε άμυνα και σε επίθεση). Θα προτιμούσα σαν παίκτη τον Φώτση γενικά αλλά είναι αρκετά παρόμοιοι στα μάτια μου.

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
θα τον εχει δει σε βιντεακια στο γιουτουμπΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 07, 2026 12:17 amΤον Φώτση τον έχεις δει να παίζει;;; Αν κρίνω από την απάντησή σου, μάλλον όχι. Ο Φώτσης, για μένα, ήταν ανώτερος και από τον Πρίντεζη (κι ας μου την πέσουν οι συνοπαδοί μου Ολυμπιακοί). Τουλάχιστον 2 επίπεδα πάνω από Χουάντσο (ο οποίος, βέβαια, είναι μια χαρά παίκτης, αλλά Φώτσης ούτε στον ύπνο του. Batman rules!).
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
επιθετικα ειναι μερα με την νυχτα δεν υπαρχει πραγματικα καμια συγκρισηnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 07, 2026 12:32 am
Και οι δύο "ελαφριά τεσσάρια" με έφεση στο ριμπάουντ και το σουτάκι. Ο Φώτσης είναι καλύτερος γενικά. Και πιο άνιωθος ήταν, και μπορούσε (λιγάκι) να βάλει τη μπάλα κάτω. Και ήταν πολύ καλός το παιχνίδι "πάνω από τη στεφάνη". Ο Χουάντσο είναι καλύτερος στην αντίληψη στης ομαδικής λειτουργίας (και σε άμυνα και σε επίθεση). Θα προτιμούσα σαν παίκτη τον Φώτση γενικά αλλά είναι αρκετά παρόμοιοι στα μάτια μου.
αμυντικα ο φωτσης ηταν σε αρκετα πραγματα καλυτερος απο χουαντσο αλλα οχι σε ολα
γενικα ο πραιμ φωτσενκο ειναι χαλαρα 2 επιπεδα πανω απο χουαντσο οβερολ
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 07, 2026 12:47 amεπιθετικα ειναι μερα με την νυχτα δεν υπαρχει πραγματικα καμια συγκρισηnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 07, 2026 12:32 am
αμυντικα ο φωτσης ηταν σε αρκετα πραγματα καλυτερος απο χουαντσο αλλα οχι σε ολα
γενικα ο πραιμ φωτσενκο ειναι χαλαρα 2 επιπεδα πανω απο χουαντσο οβερολ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο