2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 19, 2020 10:06 pm

Τα λεγαμε ,τα γραφαμε... :dribble:
Στους ψηλους κατι δεν μου αρεσει.. Θα μου πεις οσο μπασκετ ξερουμε ολοι εμεις ξερει μονος του ο Μπαρτζω.
Ειδωμεν.,.,

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2020 10:17 pm

john wick έγραψε:
Στους ψηλους κατι δεν μου αρεσει.. Θα μου πεις οσο μπασκετ ξερουμε ολοι εμεις ξερει μονος του ο Μπαρτζω.
Ειδωμεν.,.,
Κάτσε. Πάρτο λίγο αλλιώς γιατί δεν χωράς έτσι. :D
Έσύ έλεγες πριν λίγες μέρες ότι δεν τον βλέπεις τον Σλούκα.
Αυτός ήταν ο βασικότερος μας στόχος.
Τέτοια μεταγραφή ο Ολυμπιακός έχει να κάνει χρόνια.
Τον πήραμε; Θα τον πάρουμε; Δεν θα τον πάρουμε; Για πες αυτό πρώτα αυτό Τζόνι.

Εγώ την πρόταση στον Γκιλ, στον Ντιλέινι και στον Καλάθη τις θεωρώ αληθείς. Όταν σε λίγες μέρες θα καθαρίσει το τοπίο, να είμαστε πάλι, εδώ.

Είτε φοράμε παντελόνια, είτε φούστες. Δεν κάνουν αυτά τον άνθρωπο που έχει το θάρρος της γνώμης του και που μπορεί να παραδέχεται τα λάθη του. :wink:

basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2020 10:24 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 9:16 pm

Σημερα ολοι μιλανε σαν να ειναι τελεσιδικο το ροστερ

..
Ποιοι είναι όλοι; Έχω 5 λεπτα που μπήκα στο διαδίκτυο και πήρε το μάτι μου το Sport24 και το Eurohoops.
Μέχρι στιγμής αυτά είναι τα 2 Μέσα που είναι πιο κοντά στην αλήθεια.
Το θέμα όμως είναι ότι το ρεπορτάζ του Sport24 δεν είναι του Σταύρου (έτσι δεν λέγεται;;;;) ή του Διαμαντόπουλου. Είναι του Καβαλιεράτου. Τον έχω γνωρίσει τον συγκεκριμένο. Είναι αυτός που αμοίβεται και λέει τον Ντένμον " Ντέτμον". :mrgreen:

Θα περιμένω και εδώ είμαστε να το κρίνουμε το ρόστερ. Αν πάει με Χάρισον Σλούκα Τζένκις, Σπανούλη, Λάρε, θα είναι κατα΄πολύ καλύτερη της αντίστοιχης περσινής πίσω γραμμής, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά μιας και η περσινή ήταν στα όρια του τρολ. :oops:
Το θέμα το σημαντικό το εντοπίζω στο 4. Εκεί θα είναι μεγάλη ξενέρα αν μείνουμε με Βεζένκοφ και Ρούμπιτ. Αν το λέει ο Μελάγιες και ο Καβαλιεράτος, υπάρχει ελπίς.

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar

Παρ Ιουν 19, 2020 10:29 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 10:17 pm
john wick έγραψε:
Ειδωμεν.,.,
Κάτσε. Πάρτο λίγο αλλιώς γιατί δεν χωράς έτσι. :D
Έσύ έλεγες πριν λίγες μέρες ότι δεν τον βλέπεις τον Σλούκα.
Αυτός ήταν ο βασικότερος μας στόχος.
Τέτοια μεταγραφή ο Ολυμπιακός έχει να κάνει χρόνια.
Τον πήραμε; Θα τον πάρουμε; Δεν θα τον πάρουμε; Για πες αυτό πρώτα αυτό Τζόνι.

Εγώ την πρόταση στον Γκιλ, στον Ντιλέινι και στον Καλάθη τις θεωρώ αληθείς. Όταν σε λίγες μέρες θα καθαρίσει το τοπίο, να είμαστε πάλι, εδώ.

Είτε φοράμε παντελόνια, είτε φούστες. Δεν κάνουν αυτά τον άνθρωπο που έχει το θάρρος της γνώμης του και που μπορεί να παραδέχεται τα λάθη του. :wink:

Κατσε ρε συντροφε.,,
Μην με αποπαιρνεις..,
Το τα λεγαμε τα γραφαμε παει στο οτι στην θεση 5 θεωρω οτι ο Ολυμπιακος θα εχει προβλημα..
Δεν.αναφερομουν στην υποθεση Σλουκα..(εννοια σου κ οταν κατσει η σκονη απ ολο αυτο ,θα πω τη γνωμη μου τσεκουρατα οπως συνηθιζω..) :dribble:

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2020 10:31 pm

john wick έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 10:29 pm

Κατσε ρε συντροφε.,,
Μην με αποπαιρνεις..,
Το τα λεγαμε τα γραφαμε παει στο οτι στην θεση 5 θεωρω οτι ο Ολυμπιακος θα εχει προβλημα..
Δεν.αναφερομουν στην υποθεση Σλουκα..(εννοια σου κ οταν κατσει η σκονη απ ολο αυτο ,θα πω τη γνωμη μου τσεκουρατα οπως συνηθιζω..) :dribble:
:sorry:
Έτσι σε θέλω Τζόνι.
Κι εγώ τα ίδια, που περίμενα/ω καλό κοντό ή καλό 4αρι. 4/5αρι.
Στο 4 θα έχουμε τρύπα του όζοντος (που πήγε αυτή, αλήθεια;;;;) ενώ μπροστά θα τα πάμε καλά, στις προπονήσεις και τα σουτάκια. :P
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα πάρουμε τον Ποίθρες (ή κάποιον σαν αυτόν) και είμαστε οκ. Τα λέω τώρα που είναι κόντρα στο ρεύμα. Όπως μάθαμε και στο παλιό φόρουμ με τα ωραία μέλη που βγαίναν και λέγαν " ώπα παίδες, ώρα να κάνω κωλοτούμπα".

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 19, 2020 10:44 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 10:24 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 9:16 pm

Σημερα ολοι μιλανε σαν να ειναι τελεσιδικο το ροστερ

..
Ποιοι είναι όλοι; Έχω 5 λεπτα που μπήκα στο διαδίκτυο και πήρε το μάτι μου το Sport24 και το Eurohoops.
Μέχρι στιγμής αυτά είναι τα 2 Μέσα που είναι πιο κοντά στην αλήθεια.
Το θέμα όμως είναι ότι το ρεπορτάζ του Sport24 δεν είναι του Σταύρου (έτσι δεν λέγεται;;;;) ή του Διαμαντόπουλου. Είναι του Καβαλιεράτου. Τον έχω γνωρίσει τον συγκεκριμένο. Είναι αυτός που αμοίβεται και λέει τον Ντένμον " Ντέτμον". :mrgreen:

Θα περιμένω και εδώ είμαστε να το κρίνουμε το ρόστερ. Αν πάει με Χάρισον Σλούκα Τζένκις, Σπανούλη, Λάρε, θα είναι κατα΄πολύ καλύτερη της αντίστοιχης περσινής πίσω γραμμής, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά μιας και η περσινή ήταν στα όρια του τρολ. :oops:
Το θέμα το σημαντικό το εντοπίζω στο 4. Εκεί θα είναι μεγάλη ξενέρα αν μείνουμε με Βεζένκοφ και Ρούμπιτ. Αν το λέει ο Μελάγιες και ο Καβαλιεράτος, υπάρχει ελπίς.
Για τζενκινς μενει μονο η ανακοινωση αφου μεχρι και ο ραζνατοβιτς το ειπε.
Για χαρισον πρωτο στοχο πρεπει να το εχουν πει ολοι οι ρεπορτερ δεν εχει νοημα να τους γραψω.
Οποτε μενει ο ρουμπιτ που βγηκανε ξαφνικα σημερα και τον ειπαν απο βαρλα μεχρι καβαλιερατο μελαγιες λεουση κτλ οποτε δειχνει οτι εσκασε γραμμη απο την ομαδα,δεν ειδαν ονειρο να λενε για ρουμπιτ ξαφνικα θεωρω.
Εγω θυμαμαι κιολας να λενε οτι βεζενκοφ θελει μεγαλο ρολο φετος και δεν προκειται να υπογραψει αλλιως,μηπως γιαυτο τελικα καταληγουμε σε ρουμπιτ που δεν γρινιαζει το παιδι?

Μακαρι να ρθουν καλυτεροι παικτες και να λενε αρλουμπες,απλα μοιαζει το σημερινο σαν να ειναι γραμμη απο την ομαδα.Μπορει απλα να γινεται ολο αυτο σημερα για να ριξει καποιος αλλος τις απαιτησεις του,ποιος ξερει..θα μαθουμε συντομα!

Το κακο ειναι οτι το χουν ξανα κανει οι αφοι αυτο,ειναι λογικο να αντιδραει ετσι ο κοσμος..

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Παρ Ιουν 19, 2020 10:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar

Παρ Ιουν 19, 2020 10:45 pm

@Συντροφος72

Κοιτα , συμφωνω για την θεση 4 ,απλα καποια στιγμη πρεπει κ ο Βεζε να παρει σοβαρα λεπτα συμμετοχης..
Εγω παντως δεν θα κραταγα Ρουμπιτ..
Νομιζω περσι επαιξε λιγο στη θεση 5 κ ηταν δραμα η κατασταση ,αν κανω λαθος διορθωστε με...

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Ιουν 19, 2020 10:48 pm

john wick έγραψε:
@Συντροφος72

Κοιτα , συμφωνω για την θεση 4 ,απλα καποια στιγμη πρεπει κ ο Βεζε να παρει σοβαρα λεπτα συμμετοχης..
Νομιζω περσι επαιξε λιγο στη θεση 5 κ ηταν δραμα η κατασταση ,αν κανω λαθος διορθωστε με...
Δεν εχεις αδικο δεν την παλευει ο Ρουμπιτ στο 5, ειναι καθαρο 4αρι. Αν ειχαμε 2017 θα ηταν τελειος παρτενερ για τον πριντ αλλα εχουμε 2020.

0
Μέχρι φέτος
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2020 10:51 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 10:44 pm
[
Για τζενκινς μενει μονο η ανακοινωση αφου μεχρι και ο ραζνατοβιτς το ειπε.
Για χαρισον πρωτο στοχο πρεπει να το εχουν πει ολοι οι ρεπορτερ δεν εχει νοημα να τους γραψω.
Οποτε μενει ο ρουμπιτ που βγηκανε ξαφνικα σημερα και τον ειπαν απο βαρλα μεχρι καβαλιερατο μελαγιες λεουση κτλ οποτε δειχνει οτι εσκασε γραμμη απο την ομαδα,δεν ειδαν ονειρο να λενε για ρουμπιτ ξαφνικα θεωρω.
Εγω θυμαμαι κιολας να λενε οτι βεζενκοφ θελει μεγαλο ρολο φετος και δεν προκειται να υπογραψει αλλιως,μηπως γιαυτο τελικα καταληγουμε σε ρουμπιτ που δεν γρινιαζει το παιδι?

Μακαρι να ρθουν καλυτεροι παικτες και να λενε αρλουμπες,απλα μοιαζει το σημερινο σαν να ειναι γραμμη απο την ομαδα.Μπορει απλα να γινεται ολο αυτο σημερα για να ριξει καποιος αλλος τις απαιτησεις του,ποιος ξερει..θα μαθουμε συντομα!

Το κακο ειναι οτι το χουν ξανα κανει οι αφοι αυτο,ειναι λογικο να αντιδραει ετσι ο κοσμος..
Για το ρεπορτάζ του ΚΑβαλιεράτου μιλάω, σε αντιδιαστολή με το ρεπορτάζ του Βαρλά που μιλάει για 3 (Ντένμον, Χάρισσον, Μπρόκχοφ) στο 2 κι όχι για τον Χάρισσον.
Ενώ και στο 4-5 μιλάει για Πόιθρες.

¨Οτι θα υπάρχει θέμα στο 4, θα υπάρχει. Ότι έχουμε σοβαρή αναβάθμιση στους κοντούς με τη σημαντικότερη μεταγραφή από τότε που υπογράψαμε τον Χάκετ με κοντά στο 1εκ. επίσης είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί κανείς να την προσπεράσει. Η υπογραφή του Σλούκα είναι τεράστια επιτυχία κι αυτό το αποδεικνύει, η πορεία του, το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Ρεάλ (μιλάω για πέρσι) αλλά και η δυσπιστία του μεγαλύτερου μέρους των συμφορουμίτων για το αν θα φορέσει ή όχι τα ερυθρόλευκα. Σε ποσοστό 70-80% οι συμφορουμίτες απέκλειαν την επιστροφή του Σλούκα. Από μόνο του αυτό καταδεικνύει την επιτυχία του Ολυμπιακού.

Αν πάμε σε ρόστερ με Χάρισσον, Πόιθρες εγώ είμαι οκ. Δεν πετάω σκούφια όπως με Μπρόκχοφ- Γκιλ αλλά πιστεύω πολύ τον Μπαρτζώκα.
Με Ρούμπιτ; Κομψί κομψά για να το πω....κομψά. :P

basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2020 10:58 pm

john wick έγραψε:
@Συντροφος72

Η θέση 5 θα έχει ποσοτικό θέμα και θα πάμε με ρίσκο, κατά τα άλλα τους πιστεύω τους 2 του μετρ των ΜΑΠ, Μπαρτζώκα. Στο 4 θα έχουμε θεματάρα. Αν μείνει ο Ρούμπιτ που εξακολουθώ να μην το βλέπω.
* Ο Βεζένκοφ έχει θητεύσει δίπλα σε Μπαρτζώ (δις) Αλόνσο, Τσάβι, Μπλατ. Όλοι έμπειροι προπονητές. Ε, δεν τα πήγε και πολύ καλά. :roll:
Είναι από τους παίκτες που με έχουν διαψεύσει. Τον ήθελα όταν έμενε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Καλά κάναμε και τον πήραμε. Καλά κάνουμε και τον κρατάμε και τώρα- πόσο μάλλον, αν σταματήσει ο Πριντέζαρος του χρόνου. Αλλά για τρίτο 4αρι. Και του χρόνου, αν θέλει ο Πρι να σταματήσει, ας περάσει δεύτερος ο Σάσα.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4010
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Ιουν 19, 2020 11:07 pm

Και αν υποθέσουμε πως το Rubit-Πρίντεζης φορεθεί πολύ φέτος με Πρίντεζη χαμηλά και Rubit στο high post και λίγο πιο πίσω; Μήπως ο Πρίντεζης πάρει αρκετά λεπτά(περισότερα από κάθε άλλη σεζόν) στο 5 όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες; :bball:

Υ.Γ. Να δείτε που στο τέλος θα μείνει και ο Paul... :D :P :secret:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 19, 2020 11:09 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 10:51 pm

Για το ρεπορτάζ του ΚΑβαλιεράτου μιλάω, σε αντιδιαστολή με το ρεπορτάζ του Βαρλά που μιλάει για 3 (Ντένμον, Χάρισσον, Μπρόκχοφ) στο 2 κι όχι για τον Χάρισσον.
Ενώ και στο 4-5 μιλάει για Πόιθρες.
Αυτη η τριαδα εντωμεταξυ δεν βγαζει κανενα νοημα,ενας γκαρντ ,ενα 3d 3ρι και ενας επιθετικος σκορερ λαχειο..ο ντεντμον σαν 850 θα ειναι εγκλημα,ο μπροκχοφ ειναι πολυ ακριβος οποτε οι πιθανοτητες δειχνουν χαρισον παντως.
Και για 4ρι ειπε δεν εχει παρθει ακομα αποφαση,κοιταζουμε ποιθρες αλλα εχει πολλες πιθανοτητες και ο ρουμπιτ..

Και εγω με χαρισον ποιθρες δεν χαλιεμαι τοσο,αλλα αν δω μαρτιν ελλις ρουμπιτ στο 5 πιστευω δεν θα το αντεξω :D Ειναι σαν να κανουμε χαρακιρι αυτη η 3δα και χωρις να χουμε γκαρντ σλουκα με καλαθη/ντιλεινι ..

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Παρ Ιουν 19, 2020 11:18 pm

Δεν ξερω, βλεπω τους αφους ανεπιδεκτους μαθησεως, οπως το 2017 που για να στηριχτει ο παπαπετρου και ο αγραβανης αφησαμε γυμνο το 4, ετσι θα κανουμε και φετος αφηνοντας εκτεθιμενο το 4 ισως και το 5 για να βρει χρονο και ρολο ο βεζενκοφ. Τελικα οι φημες οτι ζητησε να μην ερθει ακριβος παικτης για την θεση του ισως και να ισχυουν.Υπομονη να ολοκληρωθει το ροστερ και θα παρω το φτυαρι μου για τους αφους.

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 19, 2020 11:25 pm

Εντωμεταξυ κατι αλλο που δεν κολλαει με το ροστερ οπως το λενε...θα παμε με 6 ξενους ενω δεν παιζουμε α1?!Και αυτο μου φαινεται καπως τρελο..

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Παρ Ιουν 19, 2020 11:31 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 11:25 pm
Εντωμεταξυ κατι αλλο που δεν κολλαει με το ροστερ οπως το λενε...θα παμε με 6 ξενους ενω δεν παιζουμε α1?!Και αυτο μου φαινεται καπως τρελο..
Αυτο ειναι το πιο παραλογο απο ολα, μεχρι πριν μια διετια λεγαμε ποσο δυσκολο ειναι να εχεις 8 ξενους γιατι ουσιαστικα ειναι σαν να κατεβαζεις 2 ομαδες και χαλαει η χημεια. Και τωρα χωρις περιορισμο δεν αρπαζουμε αυτο το πλεονεκτημα και σκοτωνομαστε να κλεισουμε τον Λαρετζακη απο φλεβαρη.

0
Μέχρι φέτος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”