Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Stelios97

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Nunn
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Καλα να ειναι ο ανθρωπος περαστικα γρηγορα πισω κ μακαρι να επανελθει οπως ηταν την 1η χρονια αλλα οπως ειναι τωρα απωλεια δεν ειναι!ας βαλει το σαμοντουροφ!εγω παντως απορω δε βλεπουντην ποιοτικη διαφορα στο 4 κ 5 που υπαρχει στις 2 ομαδες?τι πρεπει να γινει αλλο?καλα τα λογια του προεδρου αλλα κανα παιχτη στο 4 τουλαχιστον αφου μου κρατησες το παιχταρα στο 5?περιμενουμε να προσαρμοστει ο χολμς!ελπιζουμε το μαη να ειναι ετοιμος!παρε ρε το χειζ ντειβις να τελειωνουμε αν γυρισει ευρωπη!
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
το πληγμα ειναι μαλλον για τις αντιπαλες ομαδεςtokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 03, 2026 9:07 pmΠλήγμα στον Παναθηναϊκό εκτός διαβολοβδομαδας ο Μητογλου
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κανένας τραυματισμός δεν είναι πλήγμα για τον αντίπαλο, παρά μόνο για μας, ακόμη και του Μήτογλου. Γιατί αύριο ο Χουάντσο θα αναγκαστεί να παίξει 30 λεπτά με την Καρδίτσα και στην "διαβολοβδομάδα" θα έχει ξεμείνει από δυνάμεις...τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 03, 2026 9:32 pmτο πληγμα ειναι μαλλον για τις αντιπαλες ομαδεςtokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 03, 2026 9:07 pmΠλήγμα στον Παναθηναϊκό εκτός διαβολοβδομαδας ο Μητογλου![]()
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καλή και η πλακίτσα, αλλά εγώ μιλάω σοβαρά. Ελπίζω ο Σαμοντούροφ να είναι εντάξει αύριο και να πάρει 15-20 λεπτά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο