2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 20, 2020 12:37 am

john wick έγραψε:
Κυρ Ιούλ 19, 2020 10:00 pm
Γυρισα απο αθληση ,ιδρωμενος κουρασμενος ,εκανα το μπανακι μου ,εκανα το μποτε μου ,εβαλα τις κρεμες μου κ αραζω να διαβασω τα μπασκετικα νεα... :dribble:
Και διαβαζω τον portokalopita κ τον basket 72 κ αλλον εναν ,δεν θυμαμαι ποιον , να αβανταρουν τον Καραγκουνη του μπασκετ....τον Μοτουμ....δλδ να παρουμε παικτη με 1.5 ριμπαουντ μ.ο περσι (2.6 καριερα) και παικτη που εχει κανει 6 ταπες συνολικά σε 5 χρονιες Euroleague...

Νταξει.,,,
Ξαναβγαινω για αθληση....
:banghead:
Βγήκες καπάκι για δεύτερο γύρο; Μπράβο νέε μου.
Για το μποτέ κάνω ότι δεν άκουσα. :)

Λοιπόν, σχετικά με το ρόστερ σας. 2 θέματα είχατε στις 2 πλέον κομβικές θέσεις. Στο 1 και το 5. Μπορούσατε να τα πάτε πολύ καλύτερα (κι ας είμαι απ΄αυτούς που θεωρώ τον Όγκουστ βελτιωμένο).

Στο 1 θέλατε ένα κλασσικό άσσο, με εμπειρίες και χαρακτήρα νικητή.
Στο 5 θέλατε αμυντικό θηρίο.

Τόσο ο Λάπρο (συνδυαστικά με τον Νέντοβιτς) όσο κι ο Ζάχος είναι σε λάθος κατεύθυνση. Παρόλα αυτά φέτος κάνετε ενδιαφέρουσα δουλειά στις μεταγραφές κι ας μην ξεχνάμε ότι παλεύετε με πιο πλούσιες ομάδες. Αν σας είχαν κάτσει οι πρώτοι στόχοι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. π.χ Λ. Μπράουν και Μόργκαν.

Σαντ Ρόος (ολλανδικό επίθετο, με 2 φωνήεντα) και Γουίτιγκτον είναι πολύ καλές κινήσεις αλλά δεν θα σας πάνε αυτοί στην 8άδα ή έστω κοντά σε αυτήν.
Το 1 και το 5 θα σας πάνε καθώς και ο όσο πιο μικρός αριθμός παιχνιδίων που θα λείψει ο καλύτερος παίκτης του ρόστερ σας, ο Νέντοβιτς.

Εννοείται ότι προτιμώ Γουίτιγκτον. Τα λέμε από τον Δεκέμβρη άλλωστε.

Αλλά το -αντικειμενικό- πρόβλημα στο σουτ θα σας το λύσει καλύτερα ο Αυστραλός. Είναι καλύτερος σουτέρ από τον Γουίτιγκτον ( 2 χρόνια έχει που ασχολείται με το σουτ- ρίξε μια ματιά στη μηχανική του).

Συνοψίζοντας: Μη σκάτε για το 4. Στον άσσο πρέπει να βάλετε χρήματα για έναν καλό και για μια ρεζέρβα του. Εγώ στη θέση σας θα χαράμιζα το 500ρικο(τουλάχιστον) για τον Γουίτιγκτον και θα πήγαινα για τον Μότουμ των 300 χιλ. ώστε να κάνω μπάσιμο για τον Γουόκαπ. :wink: Με αυτόν θα λύνατε το θέμα στην περιφερειακή άμυνα (τον Σαντ Ρόος τον βλέπω στο 2 μόνο σε σχήματα ειδικών περιστάσεων, για λιγοστά λεπτά και παρά μόνο αν δεν σας βγει καθόλου ο Φόστερ- κάτι που πρέπει να απεύχεστε γιατί παίζει να είναι κι ο καλύτρος σας σουτέρ, ίσως κι ο σκόρερ σας).

Και έναν "Τσέρι" για ρεζέρβα του βασικού άσσου.

Τα μποτε και λοιπά μετροσέξουαλ :P :D να τα αφήσεις για το χουπφέλλας. Εδώ δεν έχει τέτοια.

Edit: Χαβαλέ κάνω (μπορεί και χαζό-χαβαλέ :oops: ) σχετικά με τα μποτέ. Στηρίζουμε τη διαφορετικότητα εδώ μέσα. Είστε στις οπαδικές προτιμήσεις είτε στις σεξουαλικές. Κι αν στεναχώρησα κάποιον ζητώ συγγνώμη. :sorry:

titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 20, 2020 9:43 am

0
titsokk

a1greece

Δευ Ιούλ 20, 2020 10:13 am

Αν δεν πάρει δεύτερο άσο, ποιο είναι το action plan ξέρουμε?
Υπολογίζεται ο Νεντοβιτς και για άσος ?

Ψάχνοντας αν ο Μήτρου Λονγκ που ακούγεται γενικώς κάθε καλοκαίρι έχει ελληνικό διαβατήριο βρίσκω ότι έχει:

https://www.eurohoops.net/en/national-t ... -passport/

Δεν τον έχω παρακολουθησει τον παίκτη. Έχει κάποιος σαφή εικόνα? Είναι πασέρ κυριως? Είναι σκορινγκ γκαρντ?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιούλ 20, 2020 10:25 am

Ο μπριαντε γουεμπερ θα σας ταιριαζε γαντι και λογικα ειναι και οικονομικος...Το κακο ειναι οτι για να μην βρισκει καλη ομαδα πρεπει να ειναι ψυχακιας..εμεις τον διωξαμε γιατι ερχοταν πιωμενος στις προπονησεις νομιζω..
Για τον Παο τωρα ομως αξιζει το ρισκο,με καμια 300ρια χιλ που θα θελει δεν βρισκει καλυτερο..

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 639
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 20, 2020 10:29 am

titsokk έγραψε:
Μαλλον παμε για εναν ξενο ασσο, και εναν ψηλο.

https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ou/4116478

Οποτε 2ος ασσος ο Καλαιτζακης? Μπορει και ο Μαντζαρης οπως ειπαν καποιοι.

Παντως Λαπρο δεν ειναι καθολου σιγουρος. (Και με Φριντετ δεν ξερει κανεις.)
Ο Παναθηναικος καλο θα ηταν να βρει και αλλους υποψηφιους ασσους. Ο Γουολκαπ αρεσει πολυ εδω, αλλα δε φαινεται οτι ασχολουμαστε μαζι του. Ελπιζω να υπαρχει πλαν Β

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιούλ 20, 2020 10:41 am

xomitsious έγραψε:
Δευ Ιούλ 20, 2020 10:29 am
titsokk έγραψε:
Μαλλον παμε για εναν ξενο ασσο, και εναν ψηλο.

https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ou/4116478

Οποτε 2ος ασσος ο Καλαιτζακης? Μπορει και ο Μαντζαρης οπως ειπαν καποιοι.

Παντως Λαπρο δεν ειναι καθολου σιγουρος. (Και με Φριντετ δεν ξερει κανεις.)
Ο Παναθηναικος καλο θα ηταν να βρει και αλλους υποψηφιους ασσους. Ο Γουολκαπ αρεσει πολυ εδω, αλλα δε φαινεται οτι ασχολουμαστε μαζι του. Ελπιζω να υπαρχει πλαν Β
Δε νομίζω να μείνει ο Καλαιτζάκης και δεν θεωρώ ότι πρέπει να μείνει.
Καλύτερο θα είναι για αυτόν να πάει δανεικός κάπου.
Εξάλλου σε εμάς Ευρωλίγκα αν δεν υπάρξει τραυματισμός πιθανώς θα ήταν εκτός 12αδας(ακόμα δεν είναι στο επίπεδο Μποχωρίδη-Κασελάκη) αλλά και εντός να ήταν δεν θα έπαιζε.
Αν θες για ασφάλεια παίρνεις κάποιον Έλληνα που δεν θα τον πείραζε να είναι κι εκτός 12αδας όπως είχαμε κάποτε τον Ξανθόπουλο.
Αν ο Νέντοβιτς τραματιστεί και χάσει καιρό μπορείς να πάρεις έναν κοντό τον χειμώνα.

Για το 1 δεν θεωρώ κι απίθανο να υπολογίζουν είτε σαν ώρα ανάγκης είτε και κανονικά για κάποια λεπτά στο 1 τον Σαντ Ρος όπως έκανε στην ΑΕΚ.
Περί του χρόνου του Σαντ Ρος έχει σημασία τι θα πάρουμε στο 4.
Γιατί αν στο 4 πάρουμε 4-3ο που θα υπολογίζεται και για 3 ο Σαντ Ρος θα έχει κάνα 5λεπτο στο 3 κι όλα τα υπόλοιπα λεπτά στα γκάρντ.

Μου αρέσει η λογική του Βόβορα που γεμίζει την ομάδα διπλοθεσίτες.
Μόνο τα 2 5αρια και λογικά ο άσσος που θα πάρουμε δεν μπορούν να παίξουν σε πάνω από μια θέσεις

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1560
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Ιούλ 20, 2020 11:01 am

Μπορει ο Σαντ Ροος να ανταποκριθει έστω για 5-6 λεπτά σαν πλέυ μεικερ στο επίπεδο της Ευρωλίγκας?
Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα,και στις όποιες εικόνες έχω,έπαιζε είτε στο 2 είτε στο 3.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 639
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Ιούλ 20, 2020 11:02 am

pan24 έγραψε:
Δευ Ιούλ 20, 2020 10:41 am
Δε νομίζω να μείνει ο Καλαιτζάκης και δεν θεωρώ ότι πρέπει να μείνει.
Καλύτερο θα είναι για αυτόν να πάει δανεικός κάπου.
Εξάλλου σε εμάς Ευρωλίγκα αν δεν υπάρξει τραυματισμός πιθανώς θα ήταν εκτός 12αδας(ακόμα δεν είναι στο επίπεδο Μποχωρίδη-Κασελάκη) αλλά και εντός να ήταν δεν θα έπαιζε.
Αν θες για ασφάλεια παίρνεις κάποιον Έλληνα που δεν θα τον πείραζε να είναι κι εκτός 12αδας όπως είχαμε κάποτε τον Ξανθόπουλο.
Αν ο Νέντοβιτς τραματιστεί και χάσει καιρό μπορείς να πάρεις έναν κοντό τον χειμώνα.

Για το 1 δεν θεωρώ κι απίθανο να υπολογίζουν είτε σαν ώρα ανάγκης είτε και κανονικά για κάποια λεπτά στο 1 τον Σαντ Ρος όπως έκανε στην ΑΕΚ.
Περί του χρόνου του Σαντ Ρος έχει σημασία τι θα πάρουμε στο 4.
Γιατί αν στο 4 πάρουμε 4-3ο που θα υπολογίζεται και για 3 ο Σαντ Ρος θα έχει κάνα 5λεπτο στο 3 κι όλα τα υπόλοιπα λεπτά στα γκάρντ.

Μου αρέσει η λογική του Βόβορα που γεμίζει την ομάδα διπλοθεσίτες.
Μόνο τα 2 5αρια και λογικά ο άσσος που θα πάρουμε δεν μπορούν να παίξουν σε πάνω από μια θέσεις
Μαλλον εχεις δικιο.
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι Παπαπετρου και Σαντ Ρος θα βρισκονται στην ιδια 5αδα καποια λεπτα.

Με Κασελακη εντος 12αδας, μπακαπ ελληνας ασσος θα ειναι για α1 κυριως, οποτε καλυτερα ο Καλαιτζακης να παει δανεικος. Καλο θα ηταν να υπαρχει ενας παντως (στυλ Αθηναιου περσι -χωρια ο τραυματισμος του) γιατι θα μας δωσει την ελευθερια να παμε για πιο σκληρο ψηλο (4-5αρι).

Αν παλι ερθει 4αρι που παιζει και 3, τοτε ο Σαντ Ρος θα παιζει σχεδον αποκλειστικα στα γκαρντ, αρα μπακαπ ασσος μονο για προπονησεις.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιούλ 20, 2020 11:04 am

j-kidd13 έγραψε:
Μπορει ο Σαντ Ροος να ανταποκριθει έστω για 5-6 λεπτά σαν πλέυ μεικερ στο επίπεδο της Ευρωλίγκας?
Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα,και στις όποιες εικόνες έχω,έπαιζε είτε στο 2 είτε στο 3.
Πολύ δύσκολα, είναι άλλη η πίεση στην Ευρωλίγκα. Απέναντι σε κανένα Τζενκινς δε θα μπορεί να κατεβάσει καν.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Δευ Ιούλ 20, 2020 11:05 am

j-kidd13 έγραψε:
Σε επίπεδο Ευρωλίγκας δεν ξέρω όμως νομίζω μπορεί για λίγο.
Στο Eurocup με την Νταρουσάφακα είχε 4 ασσίστ και BCL που η ΑΕΚ τον έβαζε και στο 1 είχε 4,1
Για 5-6 λεπτά μπορεί θεωρώ μια χαρά, σε περίπτωση ανάγκης ίσως και παραπάνω.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1560
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Ιούλ 20, 2020 11:12 am

yorgos έγραψε:
Δευ Ιούλ 20, 2020 11:04 am
j-kidd13 έγραψε:
Πολύ δύσκολα, είναι άλλη η πίεση στην Ευρωλίγκα. Απέναντι σε κανένα Τζενκινς δε θα μπορεί να κατεβάσει καν.
Kι εγώ αυτό πιστεύω,και θα είναι σφάλμα να μην αποκτηθεί δεύτερος αξιόλογος δημιουργός.Επιτέλους δηλαδή,να δούμε ένα δοβαρό δίδυμο στον ασο,που τον μπακ απ ασο τον κυνηγάμε με το τουφεκι εδω και χρονια.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

τα πραγματα ειναι απλα. λογικα θα αποκτησουμε βασικο ασσο και 4-3αρι και θα κλεισουμε το ροστερ. συν μποχω και κασελ. ετσι ομως θα εχουμε προβλημα στο 1.

γνωμη μου, δεν παιρνεις κασελακη αφου θα ειναι το 4ο 4αρι σου( :o :o ), οποτε ουτε για α1 δεν ειναι και ετσι δεν χαλας τσαμπα λεφτα απο το μπατζετ σου για αχρειαστο παικτη, κρατας καλαιτζακη, βλεπεις πως πηγαινει στην προετοιμασια και αν δεν σου κανει τον στελνεις δανεικο και ετσι γλιτωνεις 100 απο κασελ αντε και κανα 50αρι απο καλαιτζακη, βαζεις και αλλα τοσα και παιρνεις 2ο ασσο πολυ καλο γνωριζοντας την αγορα και περιμενοντας και ευκαιριες εκει στα μεσα σεμπτεμβρη περιπου.

δεν χρειαζεται να κλεισουμε απο τωρα μπακ απ ασσο. αρκει να μην αποκτηθει ο κασελακης. οποτε παιρνουμε μποχω, βασικο ασσο και 4αρι και τελος. και βλεπουμε απο μεσα σεμπτεμβρη και μετα.

1
1 Εικόνα
titsokk

a1greece

Δευ Ιούλ 20, 2020 11:20 am

Και γιατί δεν κράτησαν τον Αθηναίου τότε ρε παιδιά αφού οδηγούμαστε σε τέτοια ημι-αδιεξοδα στο support της pg θέσης???

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Ιούλ 20, 2020 11:23 am

titsokk έγραψε:
Δευ Ιούλ 20, 2020 11:20 am
Και γιατί δεν κράτησαν τον Αθηναίου τότε ρε παιδιά αφού οδηγούμαστε σε τέτοια ημι-αδιεξοδα στο support της pg θέσης???
εκτος οτι δεν ειναι και καθαρος ασσος ο αθηναιου, ηρθε και απο χιαστο. δεν ειναι και μικρος πλεον. καλυτερα να κρατησουμε καλαιτζακη αν ειναι να κραταγαμε αθηναιου. σωστη επιλογη ηταν για μενα που εφυγε.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Δευ Ιούλ 20, 2020 11:24 am

Tracy Mac έγραψε:
τα πραγματα ειναι απλα. λογικα θα αποκτησουμε βασικο ασσο και 4-3αρι και θα κλεισουμε το ροστερ. συν μποχω και κασελ. ετσι ομως θα εχουμε προβλημα στο 1.

γνωμη μου, δεν παιρνεις κασελακη αφου θα ειναι το 4ο 4αρι σου( :o :o ), οποτε ουτε για α1 δεν ειναι και ετσι δεν χαλας τσαμπα λεφτα απο το μπατζετ σου για αχρειαστο παικτη, κρατας καλαιτζακη, βλεπεις πως πηγαινει στην προετοιμασια και αν δεν σου κανει τον στελνεις δανεικο και ετσι γλιτωνεις 100 απο κασελ αντε και κανα 50αρι απο καλαιτζακη, βαζεις και αλλα τοσα και παιρνεις 2ο ασσο πολυ καλο γνωριζοντας την αγορα και περιμενοντας και ευκαιριες εκει στα μεσα σεμπτεμβρη περιπου.

δεν χρειαζεται να κλεισουμε απο τωρα μπακ απ ασσο. αρκει να μην αποκτηθει ο κασελακης. οποτε παιρνουμε μποχω, βασικο ασσο και 4αρι και τελος. και βλεπουμε απο μεσα σεμπτεμβρη και μετα.
Εξαρτάται ως τι υπολογίζεται ο Σαντ Ρος, οι Μήτογλου-Μπέντιλ αλλά και ο ξένος του 4
Αν αποκτηθεί 4-5αρι είναι λάθος ο Κασελάκης.
Όμως αν το 4αρι που αποκτηθεί υπολογίζεται να παίρνει χρόνο και στο 3 και οι Μήτογλου-Μπέντιλ και στο 5 ο Κασελάκης έχει λογική σαν κίνηση.

Πάντως και να μην ήταν ο Κασελάκης θα ήταν κάποιος Έλληνας αντίστοιχου επιπέδου και κασέ για να διατηρήσουμε ίδιο αριθμό Ελλήνων παρόμοιου επιπέδου.
Έφυγε ο Παππάς που προβλεπόταν να παίζει 15', ήρθε ο Όγκαστ για αντίστοιχο ρόλο.
Έφυγαν οι Βουγιούκας, Αθηναίου που δεν θα έβρισκαν χρόνο στην Ευρωλίγκα και ήρθαν οι Μποχωρίδης, Κασελάκης

Οι οποίοι κιόλας πρέπει να έχουν ήδη υπογράψει, από παντού γράφονται ως κλεισμένοι και νομίζω ο Κασελάκης συμμετέχει και στις προπονήσεις. Λογικά όταν κλείσουμε με τις ανακοινώσεις των ξένων θα πάρουν σειρά αυτοί

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”