Βγήκες καπάκι για δεύτερο γύρο; Μπράβο νέε μου.john wick έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 10:00 pmΓυρισα απο αθληση ,ιδρωμενος κουρασμενος ,εκανα το μπανακι μου ,εκανα το μποτε μου ,εβαλα τις κρεμες μου κ αραζω να διαβασω τα μπασκετικα νεα...![]()
Και διαβαζω τον portokalopita κ τον basket 72 κ αλλον εναν ,δεν θυμαμαι ποιον , να αβανταρουν τον Καραγκουνη του μπασκετ....τον Μοτουμ....δλδ να παρουμε παικτη με 1.5 ριμπαουντ μ.ο περσι (2.6 καριερα) και παικτη που εχει κανει 6 ταπες συνολικά σε 5 χρονιες Euroleague...
Νταξει.,,,
Ξαναβγαινω για αθληση....
![]()
Για το μποτέ κάνω ότι δεν άκουσα.

Λοιπόν, σχετικά με το ρόστερ σας. 2 θέματα είχατε στις 2 πλέον κομβικές θέσεις. Στο 1 και το 5. Μπορούσατε να τα πάτε πολύ καλύτερα (κι ας είμαι απ΄αυτούς που θεωρώ τον Όγκουστ βελτιωμένο).
Στο 1 θέλατε ένα κλασσικό άσσο, με εμπειρίες και χαρακτήρα νικητή.
Στο 5 θέλατε αμυντικό θηρίο.
Τόσο ο Λάπρο (συνδυαστικά με τον Νέντοβιτς) όσο κι ο Ζάχος είναι σε λάθος κατεύθυνση. Παρόλα αυτά φέτος κάνετε ενδιαφέρουσα δουλειά στις μεταγραφές κι ας μην ξεχνάμε ότι παλεύετε με πιο πλούσιες ομάδες. Αν σας είχαν κάτσει οι πρώτοι στόχοι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. π.χ Λ. Μπράουν και Μόργκαν.
Σαντ Ρόος (ολλανδικό επίθετο, με 2 φωνήεντα) και Γουίτιγκτον είναι πολύ καλές κινήσεις αλλά δεν θα σας πάνε αυτοί στην 8άδα ή έστω κοντά σε αυτήν.
Το 1 και το 5 θα σας πάνε καθώς και ο όσο πιο μικρός αριθμός παιχνιδίων που θα λείψει ο καλύτερος παίκτης του ρόστερ σας, ο Νέντοβιτς.
Εννοείται ότι προτιμώ Γουίτιγκτον. Τα λέμε από τον Δεκέμβρη άλλωστε.
Αλλά το -αντικειμενικό- πρόβλημα στο σουτ θα σας το λύσει καλύτερα ο Αυστραλός. Είναι καλύτερος σουτέρ από τον Γουίτιγκτον ( 2 χρόνια έχει που ασχολείται με το σουτ- ρίξε μια ματιά στη μηχανική του).
Συνοψίζοντας: Μη σκάτε για το 4. Στον άσσο πρέπει να βάλετε χρήματα για έναν καλό και για μια ρεζέρβα του. Εγώ στη θέση σας θα χαράμιζα το 500ρικο(τουλάχιστον) για τον Γουίτιγκτον και θα πήγαινα για τον Μότουμ των 300 χιλ. ώστε να κάνω μπάσιμο για τον Γουόκαπ.

Και έναν "Τσέρι" για ρεζέρβα του βασικού άσσου.
Τα μποτε και λοιπά μετροσέξουαλ

Edit: Χαβαλέ κάνω (μπορεί και χαζό-χαβαλέ