Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2023-24
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2598
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Καλημέρα, πως σας φαίνεται το ροστερ του κοουτς Λασο στη Μπαγερν?
Bolmaro - Babb - Francisco
Edwards - Obst
Lucic - Giffey
Rubit - Bonga
Gillespie - Booker - Harris
Έχω μια εντύπωση ότι θα προσπαθήσει να βρει κάτι καλύτερο του Ρουμπιτ για βασικο 4αρι, είχε ακουστεί και ο Ριβερο κάποια στιγμή. Με 7 ξενους θα πάει από ότι φαίνεται.
Edwards - Obst
Lucic - Giffey
Rubit - Bonga
Έχω μια εντύπωση ότι θα προσπαθήσει να βρει κάτι καλύτερο του Ρουμπιτ για βασικο 4αρι, είχε ακουστεί και ο Ριβερο κάποια στιγμή. Με 7 ξενους θα πάει από ότι φαίνεται.
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1791
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Λουσιτς είναι 3;JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 20, 2023 6:45 amΚαλημέρα, πως σας φαίνεται το ροστερ του κοουτς Λασο στη Μπαγερν?
Edwards - Obst
Lucic - Giffey
Rubit - Bonga
1
1

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολυ ωραιο ροστερ η Μπαγερν. Εχει ξεκαθαρους ρολους και παικτες που ο καθε ενας δινει κατι διαφορετικο. Σιγουρα ομως θελει βασικο 4αρι και μαλιστα πολυ καλο, γιατι ο Ρουμπιτ ειναι τραυματιας. Επισης εγω θα κραταγα τον Cheetam, τον οποιο θα τον σκεφτομουν και για εμας υπο αλλες συνθηκες. Επισης ο Bonga πιο πολυ με 3αρι μου παει, οποτε θα επαιρνα ενα 4αρι με σουτ και θα κραταγα και Cheetam, μιας και ο Λουσιτς βγαζει συχνα τραυματισμους.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 20, 2023 6:45 amΚαλημέρα, πως σας φαίνεται το ροστερ του κοουτς Λασο στη Μπαγερν?
Edwards - Obst
Lucic - Giffey
Rubit - Bonga
0
-
- Reactions: 2598
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Έχω διαβάσει κείμενα από εξωτερικό που τοποθετούν την Bonga κατά βάση στο 4 και μετά στο 3. Φαντάζομαι και ο Λασο θελει ένα βαρύ 4/5αρι (πχ Ρουμπιτ ή κάτι καλύτερο) κι ένα ελαφρύ 4/3αρι (Μπογκα) για να υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στη θεση. Στο 3 πάντως δεν θα παιζει μονο ο Γκιφαι πίσω από Λουσιτς, θα βοηθάει και ο Μπαμπ εκεί. Πάντως έχουν όντως σουτ από ολες τις θέσεις οι τύποι.Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:27 amΠολυ ωραιο ροστερ η Μπαγερν. Εχει ξεκαθαρους ρολους και παικτες που ο καθε ενας δινει κατι διαφορετικο. Σιγουρα ομως θελει βασικο 4αρι και μαλιστα πολυ καλο, γιατι ο Ρουμπιτ ειναι τραυματιας. Επισης εγω θα κραταγα τον Cheetam, τον οποιο θα τον σκεφτομουν και για εμας υπο αλλες συνθηκες. Επισης ο Bonga πιο πολυ με 3αρι μου παει, οποτε θα επαιρνα ενα 4αρι με σουτ και θα κραταγα και Cheetam, μιας και ο Λουσιτς βγαζει συχνα τραυματισμους.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 20, 2023 6:45 amΚαλημέρα, πως σας φαίνεται το ροστερ του κοουτς Λασο στη Μπαγερν?
Edwards - Obst
Lucic - Giffey
Rubit - Bonga
ΥΓ. Αντι του Ρουμπιτ θα μαρεσε ο Σεγκελια στη Μπαγερν
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- mixalisgate7