Πολλοι εδω ειναι της νοοτροπιας "φερτονε τον παιχταρα προεδρε" το οποιο ειναι στην καλυτερη καφενειακο. Οι ιδιοι που ελεγαν το καλοκαιρι οτι ο φουρνιε ειναι αυτο ακριβως που μας λειπει τωρα εχουν παει στο "ο μισιτς ειναι αυτο ακριβως που μας λειπει". Του χρονου το καλοκαιρι θα ονειρευονται και μαλεντον γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ομαδα χωρις two way χαρακτηρα και αθλητικοτητα δεν παιρνει την ευρωλιγκα.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 10:27 pmΕντωμεταξύ μέσα σε όλα έκανε και η Μονακό το 2-2 με την Παρί και θα πρέπει να περιμένουμε και το 5ο ματς για να γίνουν οι ανακοινώσεις…
Με Μισιτς νομίζω ότι βλέπουμε λίγο το δέντρο και όχι το δάσος. Έχουν περάσει οι εποχές που ερχόταν ένας παικταράς από NBA και γινόσουν πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Πλέον, όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει, η μεταγραφή Μισιτς από μόνη της εμένα δεν μου λέει κάτι προσωπικά.
Αντιθέτως, βλέπω εκτός από οφέλη να δημιουργεί και προβλήματα, και αν δεν δω το τελικό παζλ ολοκληρωμένο, δεν θα νιώθω σιγουριά για την ομάδα.
Προφανώς, και ο Μισιτς είναι ιδανικός, αν η εναλλακτική σου είναι ο Βιλτόζα όπως έγινε πέρυσι, αλλά αν δεν δούμε ποιοι θα τον πλαισιώσουν και ποιοι θα φύγουν από την ομάδα, είναι ουτοπικό να λέμε έλα Μισιτς παιχταρα για να πάρουμε την κούπα, γιατί τα ίδια λέγαμε και πέρυσι με Φουρνιέ.
Κοινώς, ένας Μισιτς δεν φέρνει την άνοιξη.
Νομιζουν οτι ενας παιχτης θα παρει την μπαλα και θα βαλει ΚΑΘΕ ΤΕΟΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ ΣΤΟ Φ4. Παρανοια