Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Δεκ 04, 2025 8:35 pm

Σοβαρά τώρα, σας πιάνει τόση πρεμουρα που αναβλήθηκε ένας αγώνας Ευρωλίγκας; Πρώτη φορά συμβαίνει; Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί θα έπρεπε να γίνει σώνει και καλά κεκλεισμένων των θυρών.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Δεκ 04, 2025 8:36 pm

Όχι εγώ δε λέω για κεκλεισμένων

Προφανώς δε μπορούσε να γίνει αλλά προφανώς όχι λόγω....κινησης

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Δεκ 04, 2025 8:33 pm
Ε αυτη είναι νέα αιτία αναβολής που εγώ δεν έχω ξανακούσει ποτέ μου η αλήθεια είναι

Στα σοβαρά δεν αναβάλλεται παιχνίδι επειδη υπάρχει...κίνηση στους δρόμους,ας είμαστε λίγο σοβαροί
δεν ειναι λογω κινησης..εξω απο το γηπεδο στα παρκινγκ κτλ δειχνει σε φωτογραφιες να εχει νερο μεχρι το γονατο..οτι θα ειναι επικινδυνο να ρθει κοσμος ειναι αληθεια..τωρα γιατι δεν το κανουν κεκλεισμενων η απαντηση ειναι επειδη μπορουν να το αναβαλλουν.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

big_lebowski έγραψε:
Ε αυτη είναι νέα αιτία αναβολής που εγώ δεν έχω ξανακούσει ποτέ μου η αλήθεια είναι

Στα σοβαρά δεν αναβάλλεται παιχνίδι επειδη υπάρχει...κίνηση στους δρόμους,ας είμαστε λίγο σοβαροί
Όχι ρε αδερφέ για την κίνηση στους δρόμους…….πλημμύρες υπάρχουν στους δρόμους κάτω από την γέφυρα του Μετροπόλιταν μέχρι το Πάρκιγκ……και θεωρώ πως είμαι αρκετά σοβαρός!

Erether

euroleague
Reactions:

shaq7 έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Πέμ Δεκ 04, 2025 8:28 pm
Δλδ ισχυρίζεστε πως το ματς αναβλήθηκε επειδη ο δρόμοι έχουν πλημμυρίσει και αργεί ο κόσμος να προσέλθει?
Αυτη είναι η αιτία?
αυτη ειναι η επισημη αιτια..την ειπε και ο βρουτσης στο σπορτ 24 και ο λεπενιωτης του ολυμπιακου.Ξεκαθαρισαν οτι στο παρκε ειναι ολα κομπλε..μαλιστα δειχνει παικτες του ολυμπιακου να ριχνουν σουτ.Τωρα αν ισχυει η οχι που να ξερουμε.
Όχι ρε. Τους έβαλαν να παραστήσουν ότι ρίχνουν σουτ για να τους πάρει η κάμερα και να κάνει προπαγάνδα η ΚΑΕ. Πρώτοι εδώ! Αποκλειστικό

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Δεκ 04, 2025 8:37 pm

shaq7 έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Δλδ ισχυρίζεστε πως το ματς αναβλήθηκε επειδη ο δρόμοι έχουν πλημμυρίσει και αργεί ο κόσμος να προσέλθει?
Αυτη είναι η αιτία?
αυτη ειναι η επισημη αιτια..την ειπε και ο βρουτσης στο σπορτ 24 και ο λεπενιωτης του ολυμπιακου.Ξεκαθαρισαν οτι στο παρκε ειναι ολα κομπλε..μαλιστα δειχνει παικτες του ολυμπιακου να ριχνουν σουτ.Τωρα αν ισχυει η οχι που να ξερουμε.
σε ενα κλειστο που σταζει και υπαρχουν μουσαμαδες στην οροφη δεν βαζεις κοσμο
αλλα γιαυτο δεν φταιει η βροχη αλλα ο οσφπ

και δεν ειναι κατι που δεν το ηξεραν και συνεβει ξαφνικα ειναι γνωστο εδω και καιρο οτι οταν βρεχει γεμιζει νερα σε διαφορα σημεια

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Πέμ Δεκ 04, 2025 8:40 pm

Slow horses 7 έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Όχι ρε αδερφέ για την κίνηση στους δρόμους…….πλημμύρες υπάρχουν στους δρόμους κάτω από την γέφυρα του Μετροπόλιταν μέχρι το Πάρκιγκ……και θεωρώ πως είμαι αρκετά σοβαρός!
οκ δε θα επιμείνω

Εγώ προσωπικά δεν ενοχλουμαι από την αναβολή,δεν αποτελεί και κανα πλεονέκτημα άλλωστε,μάλλον πιεζει το πρόγραμμα σας πολυ

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Δεκ 04, 2025 8:45 pm

Erether έγραψε:
Πέμ Δεκ 04, 2025 8:32 pm
coach blue έγραψε:
Δηλαδη αν μπορει να παιχτει μπασκετ δεν εχετε προβλημα να γινει ο αγωνας και να τραβαει η καμερα τους μουσαμαδες και τα ελαιοπανα ;

Δηλαδη η επισκευη της οροφης ειναι ενας ντιλικινα και ενας λι και το συζηταμε ποιανου ειναι η ευθυνη ;

Ο κλιματισμος μας μαρανε . Αυτο ηταν αμεσης προτεραιοτητας .

Αν δηλαδη γινει τραυματισμος η θανατος παικτη απο πιθανη πτωση καποιου αντικειμενου λογω διαβρωσης απο την οροφη θα ψαχνουμε αν φταιει το κρατος η ο ολυμπιακος ;
Προφανώς η επισκευή της οροφής έπρεπε να είχε γίνει από τον Ολυμπιακό. Αναγκαστικά, καθώς είναι θέμα επιβίωσης του γηπέδου. 2 χρόνια τώρα ρεζιλευεται η ομάδα. Σε τελικη ανάλυση οι ζημιές στο παρκέ κοστίζουν εν τέλει περισσότερο από την επισκευή.
Η προσπάθεια όμως να σχετιστεί η αναβολή της αναμέτρησης με αυτό και να αποδειχτεί χάρη της κυβέρνησης που συνέβαλλε το ματς, είναι κακόβουλη πρακτική. Για να θυμόμαστε από πού προέρχεται η τοξικότητα και ποιος ασχολείται με το τι κάνει η άλλη ομάδα....
Ηταν δεδομενο οτι καποια στιγμη θα γινει αυτο σε καποιο ματς .
Το θεμα ειναι οτι η ομαδα δεν φροντισε για την ασφαλεια των αθλητων ακομα και αν δεν ειναι δικη της ευθυνη .
Το τι αλισβερισια εχουν οι αγγελοπουλοι και ο γιαννακοπουλος με την κυβερνηση δεν με απασχολουν . Βρισκουν και τα κανουν εφοπλιστες και πολιτικοι .

Μια φορα ξεφτιλα ξαναματαγιναμε ..

agnwstos_nikos

junior
Reactions:

Ελλάδα: η χώρα που όταν βρέχει κλείνουν τα σχολεία και αναβάλλονται αγώνες σε κλειστό στάδιο.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Δεκ 04, 2025 8:46 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Δεκ 04, 2025 8:13 pm
Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Δεκ 04, 2025 8:10 pm
Θυμάται κανείς αν έχει διεξαχθεί ποτέ παιχνίδι μπάσκετ κεκλεισμένων των θυρών λόγω κακοκαιρίας;
Οχι αλλά έχει αναβληθεί ποτέ αγώνας μπάσκετ λόγω κακοκαιρίας που δεν είναι τυφώνας ή κάτι αντίστοιχο;

Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης είναι στο κράτος πάντως όπως και να το δεις.
Αν είναι σε τόσο χάλι έξω με μια δυνατή καταιγίδα φταίει το κράτος.
Ακόμα και αν φταίει ο Ολυμπιακός για την συντήρηση (συζητήσιμο) το κράτος φταίει που δίνει κάλυψη γιατί η αναβολή γίνεται με υπουργική απόφαση, αυτό δίνει την κάλυψη.
Καταρχάς από τη στιγμή που βαράνε τα μηνύματα του 112 και φωνάζουν "μείνετε σπίτι πνιγόμαστε", για το ελληνικό κράτος αυτό που συμβαίνει είναι μάλλον κάτι αντίστοιχο ενός τυφώνα. Εκτός αν μας προτείνει η κυβέρνηση να αγνοήσουμε τις εντολές αυτής της σωτήριας πατέντας που σκέφτηκε και να πάμε γήπεδο. Και η αλήθεια είναι πως δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η μετακίνηση χιλιάδων ανθρώπων στο ΣΕΦ σήμερα θα δημιουργούσε πρόβλημα (εδώ δημιουργείται σε δρόμους χωρίς αυξημένη κυκλοφορία). Επομένως αποκλείω να γίνεται να διεξαχθεί με κόσμο το παιχνίδι στην ελληνική πραγματικότητα ούτως ή άλλως.

Για αυτό και αναρωτιέμαι αν στέκει να διεξαχθεί χωρίς κόσμο (ή αν έχει συμβεί στο παρελθόν). Δεν ξέρω σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται με τη γηπεδούχο ομάδα που παίζει χωρίς κόσμο (θεωρητικά χωρίς δική της ευθύνη), τι γίνεται με τον κόσμο που χάνει τα εισιτήρια του κλπ.

Τώρα όσον αφορά τα του γηπέδου η αλήθεια είναι ότι δε μου στέκει να έχει ευθύνη ο ενοικιαστής για τις επισκευές του γηπέδου. Όχι ότι μου βγάζουν νόημα τα ντιλ εκατομμυριούχων γόνων και κράτους, να αποκτούν οι πρώτοι δωρεάν δημόσια περιουσία επειδή το κράτος έχει φροντίσει να την αφήσει στο έλεός της. Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Πέμ Δεκ 04, 2025 8:47 pm

manhac έγραψε:
Τουλάχιστον δεν φταίει ο coach B, είναι μια θετική εξέλιξη για το φόρουμ.
Πώς δεν φταίει ο Μπαρτζώκας; Φταίει και παραφταίει!
Έκανε ποτέ απεργία πείνας για να αναγκάσει τους Αφούς να κρατήσουν την αναπνοή τους για να αναγκάσουν την κυβέρνηση να κάνει κάτι;

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Δεκ 04, 2025 8:49 pm

Γελάω και κλαίω με την κατάσταση της χώρας...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Πέμ Δεκ 04, 2025 8:51 pm

Από τη στιγμή που το στάδιο ΔΕΝ έχει περάσει ακόμα στα χέρια του Ολυμπιακού, δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα που να μπορεί να κάνει η ΚΑΕ από το να βάζει τους απαίσιους μουσαμάδες. Εκτός αν μας λέει ψέμματα τόσο ξεδιάντροπα ο Μπαφές και το ΣΕΦ είναι ήδη του Ολυμπιακού, οπού στην προεκειμένη περίπτωση διερωτόμαι, ΔΕΝ βρέθηκε ένας από τους τόσους "καλοθελητές" στο internet και να του πει "τι λες ρε μακάκα", τρίβοντας του την υπογεγραμμένη σύμβαση στη μούρη;

Και άντε ας πούμε το είχε ο Ολυμπιακός το σταδιο από τον Αύγουστο. Θεωρείτε την αποκατάσταση της τόσο παλαιάς αλλά και πόλυπλοκης στέγασης απλή υπόθεση; Μπορεί ας πούμε να φέρει τον Μπάμπη τον κεραμιδά να τη φτιάξει σε έναν μήνα πριν έρθουν τα βαριά κρύα τον χειμώνα; Όταν πχ σε ένα κοινό σπίτι παρόμοιες αλλά υπεραπλουστευμένες σε κλίμακα εργασίες, τις κάνουμε καλοκαίρι για ευνόητους λόγους.

Ξέρω είναι της μόδας τελευταία τα μαμώ τον Μπαρτζώ και ανάθεμα τους αφούς με τη σωστή κατά τα άλλα αφορμή της κακής δόμησης του ρόστερ, αλλά μήπως να βάζουμε κάποια πράγματα σε λίγο πιο λογική βάση;

@Shaq για παράδειγμα απάντησες πριν σε ένα σχόλιο συμφορουμίτη για τους αφούς, ότι έπρεπε να είχαν βρει λύση και να μην είμαστε σαν ομάδα έρμαια της βροχής στο ΣΕΦ κτλ, και εν μέρει συμφωνώ με το ότι μάλλον υπάρζχει ανάγκη να διαπραγματεύονται πιο δυναμικά σε ορισμένα ζητήματα, ομώς εν προκειμένω τι έπρεπε δηλαδή να κάνουν; Θα το προτιμούσαμε αν έβγαιναν στα σόσιαλ και απειλούσαν τους διάφορους αυγενάκηδες ότι θα τους χώσουν αντικειμένα στις ιδιαίτερες οπές τους, σε μίμηση του dpg; Και μη με παρεξηγείς, δεν στη λέω εσένα προσωπικά, αλλά χρησιμοποιώ το παράδειγμα για να δώσω έμφαση στο ότι πρέπει διατηρούμε μια ισορροπία στην κρίση μας.

Erether

euroleague
Reactions:

Πέμ Δεκ 04, 2025 8:51 pm

coach blue έγραψε:
Erether έγραψε:
Πέμ Δεκ 04, 2025 8:32 pm

Προφανώς η επισκευή της οροφής έπρεπε να είχε γίνει από τον Ολυμπιακό. Αναγκαστικά, καθώς είναι θέμα επιβίωσης του γηπέδου. 2 χρόνια τώρα ρεζιλευεται η ομάδα. Σε τελικη ανάλυση οι ζημιές στο παρκέ κοστίζουν εν τέλει περισσότερο από την επισκευή.
Η προσπάθεια όμως να σχετιστεί η αναβολή της αναμέτρησης με αυτό και να αποδειχτεί χάρη της κυβέρνησης που συνέβαλλε το ματς, είναι κακόβουλη πρακτική. Για να θυμόμαστε από πού προέρχεται η τοξικότητα και ποιος ασχολείται με το τι κάνει η άλλη ομάδα....
Ηταν δεδομενο οτι καποια στιγμη θα γινει αυτο σε καποιο ματς .
Το θεμα ειναι οτι η ομαδα δεν φροντισε για την ασφαλεια των αθλητων ακομα και αν δεν ειναι δικη της ευθυνη .
Το τι αλισβερισια εχουν οι αγγελοπουλοι και ο γιαννακοπουλος με την κυβερνηση δεν με απασχολουν . Βρισκουν και τα κανουν εφοπλιστες και πολιτικοι .

Μια φορα ξεφτιλα ξαναματαγιναμε ..
Εντάξει αυτό με την ασφάλεια των αθλητών είναι μια υπερβολή. Εκτός αν είμαστε μηχανικοί και έχουμε μελετήσει την στατικοτητα των μουσαμάδων. Εκτός αν βγήκαν οι παίκτες να κάνουν σουτακια με δική τους ευθύνη...
Στα υπόλοιπα συμφωνώ

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Δεκ 04, 2025 8:52 pm

Καλά, όταν λενε ότι φταίνε οι Αφοί προφανώς εννοούν ότι δεν χρησιμοποίησαν τακτικές κυρίου Δημήτρη όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν νομίζω να πιστεύουν στα σοβαρά γιατί οι Αγγελόπουλοι δεν επισκεύασαν δρόμους γεφύρια και οροφές σε ένα ενοικιαζόμενο γήπεδο

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”