Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 16, 2026 5:39 pm

σε λιγο η οικογενεια χολμς θα βγαλουν και τον μπατζανακη του για να απαντησει στον αταμαν

Εικόνα

manos_89

a1greece
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 7:08 pm

Στο μεταξύ δεν είπε κάτι ακραίο ο Αταμάν για τον Χόλμς.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Μαρ 16, 2026 7:09 pm

Δεν ξερω τι εικονα ειχε ο Χολμς με την ΑΕΚ γιατι δεν το ειδα απο την αρχη,μπορει να ηταν οντως τραγικός,οπως ειναι και γενικα πολυ πεσμένος στα τελευταία ματς,αλλα ειναι επιεικως τραγικο αυτο που κανει ο Αταμαν να βγαζει παίκτες στη σεντρα.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μαρ 16, 2026 8:26 pm

Αυτο κανει ο αταμαν!κ στην εφες αυτα εκανε!αν κ καλυτερα θα ηταν να μην γινεται δημοσια γιατι γινομαστε μπαχαλο βγαινει ο ενας κ ο αλλος κ απαντουν απο την αλλη αν εισαι παιχτης σου δινει κ κινητρο στον επομενο αγωνα να παιξεις οπως οπως πρεπει γιατι αμειβεσαι με 2.5εκ κ αντε να εχεις κανει 3 αγωνες καλους!παιξε μπασκετ κυριε χολμς οχι να βγαινεις κ να μου γραφεις στα σοσιαλ γιατο προπονητη!

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Μαρ 16, 2026 8:44 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μαρ 16, 2026 8:45 pm

Stelios97 έγραψε:
Αυτο κανει ο αταμαν!κ στην εφες αυτα εκανε!αν κ καλυτερα θα ηταν να μην γινεται δημοσια γιατι γινομαστε μπαχαλο βγαινει ο ενας κ ο αλλος κ απαντουν απο την αλλη αν εισαι παιχτης σου δινει κ κινητρο στον επομενο αγωνα να παιξεις οπως οπως πρεπει γιατι αμειβεσαι με 2.5εκ κ αντε να εχεις κανει 3 αγωνες καλους!παιξε μπασκετ κυριε χολμς οχι να βγαινεις κ να μου γραφεις στα σοσιαλ γιατο προπονητη!
εχει βαλει την γυναικα του την μανα του την θεια του να σχολιασουν για το κραξιμο απτον προπονητη του
ολοκληρος μαντραχαλος

glenrice90

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 16, 2026 9:29 pm

Το πρόβλημα δηλαδή είναι ότι λέει ονόματα; Τα κραξιματα που έκανε ο Ζελικο στις πρεσσ δεν ήταν ενάντια στο "τα εν οικω μη εν δήμω" επειδή δεν έλεγε ονόματα και απλά έλεγε "ΣΑΜ ΠΛΕΙΕΡΣ Ε;" ;

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μαρ 16, 2026 9:39 pm

glenrice90 έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 9:29 pm
Το πρόβλημα δηλαδή είναι ότι λέει ονόματα; Τα κραξιματα που έκανε ο Ζελικο στις πρεσσ δεν ήταν ενάντια στο "τα εν οικω μη εν δήμω" επειδή δεν έλεγε ονόματα και απλά έλεγε "ΣΑΜ ΠΛΕΙΕΡΣ Ε;" ;
καλά έχει διαφορά το να κράζεις ένα συγκεκριμένο παίκτη από το να λες "κάποιοι παίκτες".

δε θα με πείραζε το ίδιο ένα σχόλιο που θα έλεγε "όσοι γράφουν στο μπασκετφόρουμ είναι βλάκες" με ένα "ο yawn.brigade είναι βλάκας".

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μαρ 16, 2026 9:43 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 8:45 pm
Stelios97 έγραψε:
εχει βαλει την γυναικα του την μανα του την θεια του να σχολιασουν για το κραξιμο απτον προπονητη του
ολοκληρος μαντραχαλος
οτι αυτος τους εβαλε? Εδω οι γονεις του μετα απο καθε νικη βγαζουν βιντεο we won we won panathinaikos we wooon :lol:
του σλουκα η γυναικα δεν πεταγετε συνεχεια η εμας η μακισαινα? Αυτο που κανει ο αταμαν που τους βγαζει στην σεντρα ειναι επιφοβο για τετοια σκηνικα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μαρ 16, 2026 9:48 pm

yawn.brigade έγραψε:
καλά έχει διαφορά το να κράζεις ένα συγκεκριμένο παίκτη από το να λες "κάποιοι παίκτες".
Fuck you Gigi Datome! :D :D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 10:04 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 9:48 pm
yawn.brigade έγραψε:
Fuck you Gigi Datome! :D :D
και ο Σλούκας τα έχει ακούσει σε τάιμ-άουτ από τον Ομπράντοβιτς, φαντάζομαι και πολλοί άλλοι. και ο Ίβκοβιτς έχει στολίσει μπόλικους, για Ιωαννίδη δε το συζητώ καν, λίγο πολύ όλοι οι προπονητές "παλαιάς κοπής" το έκαναν/κάνουν.

το να ξεχέζει συγκεκριμένους παίκτες σε δηλώσεις νομίζω μόνο από τον Αταμάν το έχω δει αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, σίγουρα πάντως δεν είναι κάτι που συνηθίζεται.

τώρα το ότι βγήκε το σόι του Χολμς να τον υποστηρίξει λογικό μου φαίνεται, είναι άλλης κουλτούρας οι άνθρωποι και παραείναι exotic για τα δεδομένα τους η όλη κατάσταση. θα μου έκανε εντύπωση να έκανε κάτι αντίστοιχο η μάνα κάποιου Σέρβου π.χ. πιο πιθανό θα ήταν να κάνει στόρι "καλά σου είπε άχρηστε" :D

Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

Δευ Μαρ 16, 2026 10:18 pm

MichaelKoch έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 4:41 pm
golitog7 έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 3:50 pm
Απίστευτα καραγκιοζιλίκια αυτά που κάνει ο Αταμάν κατά τη γνώμη μου. Και ξέρεις όταν κερδίζεις είσαι ιδιαίτερος, εκκεντρικός, αυτό είναι το στυλ του και μ αυτό έχει κερδίσει, αλλά όταν αρχίζεις και χάνεις θα το φας και εσύ το κράξιμο. Στην τελική δεν τον έφερα εγώ τον Γιουρτσεβέν και τον Χολμς, εσύ τον έφερες.
Όταν έχεις προπονητή τον Μπαρτζώκα, είναι αστείο να μιλάς για καραγκιοζιλίκια.
Η απορία μου όμως είναι άλλη: πώς γίνεται όλον αυτόν τον καιρό να γράφονται τα πάντα για τον πρόεδρο και τον προπονητή μας και να μην παρεμβαίνει κανείς; Έχω δει ύβρεις, χαρακτηρισμούς και κάθε είδους προσβολές ακόμη και για παίκτες όπως ο Σλούκας.

Δε βλέπω αντίστοιχα τους παναθηναϊκούς να γράφουν για «τα καλά παιδιά» του ελληνικού μπάσκετ, ή τον Φουρνιέ να δείχνει το καλό παράδειγμα στα παιδιά..
Συμφωνώ, υπάρχει μεγάλη ανοχή σε εξωαγωνιστική κριτική που ξεφεύγει από τα όρια.

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 10:20 pm

Stelios97 έγραψε:
Ισχύει, φάνηκε το προφανές, ότι δεν λειτουργεί η ίδια μέθοδος για όλους τους παίχτες/χαρακτήρες.
Από την άλλη, το ότι ο Χολμς είναι τουρίστας και παλτό, έχει φανεί εδώ και καιρό. Τώρα όμως είναι πολύ πιθανό να τον χάσεις, ακόμα κι αν τον δεις απλά σαν ένα επιπλέον κορμί ή λύση ανάγκης (...των 2,5 εκατομμυρίων), δεν μας βοηθά αυτό που έγινε...

Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 10:23 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 5:39 pm
σε λιγο η οικογενεια χολμς θα βγαλουν και τον μπατζανακη του για να απαντησει στον αταμαν

Εικόνα
Εικόνα

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Μαρ 16, 2026 10:32 pm

μια φορα κι εναν καιρο ενας δασκαλος μου εδωσε ενα χαστουκι που ειδα πεταλουδιτσες πρασινες,κοκκινες και κιιιιτρινες......γυρναω στο σπιτι κλαιγοντας να βρω το δικιο μου....τι εγινε παιδακι μου μου λεει η μανα;;;;;γιατι κλαις ετσι;;;;;.... το και το εγω,με βαρεσε ο δασκαλος,σαλτσες κτλ....γυρναει η μανα μου.....σκεψου τι του κανες του ανθρωπου για να φτασει σ αυτο το σημειο.......

μαλλον δεν ηταν της ιδιας σχολης η συγχωρεμενη με τη μανα Χολμς........

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”