Ο Ματέο είναι όντως καλός προπονητής.. Μπορεί να γράψει και ιστορία αην μείνει Ρεάλ με δεδομένο ότι παίρνει αύριο την κούπα αν την πάρει φυσικά..80sLover έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 26, 2024 1:08 amTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 25, 2024 11:11 pmΠραγματικά το να κερδίσει ο ΠΑΟ μου φαίνεται όσο δύσκολο όσο να κερδίζεις την cska το 2012 και πιο δύσκολο διότι η Ρεάλ έχει καλύτερη ομάδα από εκείνους καθώς αυτοί στους πολύ μεγάλους παίχτες είχαν σισκα και κιριλενκο αλλά στα τελευταία τους σχετικά..
Ειναι πιο δυσκολο γιατι τοτε η ΤΣΣΚΑ ειχε στον παγκο τον ειμαι "90 χρονων , 72 ωρες αυπνος και εχω παρει 3 Λεξοτανιλ" Κασλαουσκας....ο μονος ΑΝΘΡΩΠΟΣ στον πλανητη που θα μπορουσε να χασει τετοιο ματς...τονιζω ΑΝΘΡΩΠΟΣ οχι προπονητης...ε μετα απο αυτο το ματς πηρε συνταξη στα 50 του.
Ο Ματεο απο την αλλη ειναι ξυπνιος προπονητης...
Euroleague Final Four 2024, Panathinaikos AKTOR Athens vs Real Madrid (Final)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
- kojito
- Reactions: 2531
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ένα ματς είναι και μάλιστα τελικός. Σε σειρά 5 αγώνων (ή ακόμα και 3) δεν βλέπω τρόπο να το έχανε η Ρεάλ, αλλά σε μονό παιχνίδι όλα είναι πιθανά.
Οδηγός για τον ΠΑΟ θα πρέπει να είναι ο ημιτελικός Ρεάλ-ΟΣΦΠ προχτές. Αν αφήσει την Ρεάλ να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό της και να φτάσει σιγά-σιγά σε κάποια διψήφια διαφορά, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Αντιθέτως αν πάει πόντο-πόντο, και ειδικά αν έχει και μια υποτυπώδη ευστοχία γύρω στο 40% από το τρίποντο που μπορεί να του δώσει ψυχολογία, θα δούμε αμφίρροπο ματς.
Οδηγός για τον ΠΑΟ θα πρέπει να είναι ο ημιτελικός Ρεάλ-ΟΣΦΠ προχτές. Αν αφήσει την Ρεάλ να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό της και να φτάσει σιγά-σιγά σε κάποια διψήφια διαφορά, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Αντιθέτως αν πάει πόντο-πόντο, και ειδικά αν έχει και μια υποτυπώδη ευστοχία γύρω στο 40% από το τρίποντο που μπορεί να του δώσει ψυχολογία, θα δούμε αμφίρροπο ματς.
2
2

- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
επίσης η Ρεάλ δεν έχει Μιλος80sLover έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 26, 2024 1:08 amTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 25, 2024 11:11 pmΠραγματικά το να κερδίσει ο ΠΑΟ μου φαίνεται όσο δύσκολο όσο να κερδίζεις την cska το 2012 και πιο δύσκολο διότι η Ρεάλ έχει καλύτερη ομάδα από εκείνους καθώς αυτοί στους πολύ μεγάλους παίχτες είχαν σισκα και κιριλενκο αλλά στα τελευταία τους σχετικά..
Ειναι πιο δυσκολο γιατι τοτε η ΤΣΣΚΑ ειχε στον παγκο τον ειμαι "90 χρονων , 72 ωρες αυπνος και εχω παρει 3 Λεξοτανιλ" Κασλαουσκας....ο μονος ΑΝΘΡΩΠΟΣ στον πλανητη που θα μπορουσε να χασει τετοιο ματς...τονιζω ΑΝΘΡΩΠΟΣ οχι προπονητης...ε μετα απο αυτο το ματς πηρε συνταξη στα 50 του.
Ο Ματεο απο την αλλη ειναι ξυπνιος προπονητης...

Δεν θα πω για Σισκάουσκας γιατί και την Παρασκευή ο Γιουλ έχασε δυο βολές στο φάουλ του Φαλ στο 3ποντο . Ο Ναβαρο είχε χάσει 1/2 και πήγα Φ4 . Συμβαίνει
Δεν ξέρω αν είναι πιο δύσκολο να κερδίσεις τη φετινή Ρεαλ σε σχέση με εκείνη τη ΤΣΣΚΑ , μιας και ήμασταν ο Σοφός με τον Σπανούλη , ένας παίκτης που ήρθε από Μάλαγα , κάτι 22χρόνοι και κάτι άγνωστοι με 100Κ συμβόλαιο
Ξέρω όμως ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει στο DNA της κόμπλεξ και έχει τους 3 μεγαλύτερους εν ενεργεία ( και ίσως τελευταίους ) LEGENDS με όλη τη σημασία της λέξης
και η διαχείριση του ροτεισον από τον Ματτεο είναι υποδειγματική . Όποιος και να μπει ξέρει τι να προσφέρει και θα το προσφέρει σχεδόν κάθε φορά . Μεγάλη υπόθεση σε συνδυασμό με το ότι σε αντίθεση με το 99% παρόμοιων περιπτώσεων, οι legends του είναι προφανές ότι ουδέποτε παραπονέθηκαν να είναι ηγέτες 10-15 λεπτών
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Για το σημερινο παιχνιδι δεν υπαρχει αγχος.
Θα υπηρχε αγχος αν παιζαμε τελικο με τον ΟΣΦΠ
Τωρα παμε να παιξουμε το παιχνιδι μας και οπου βγει...Ειναι ενα παιχνιδι...δεν ειναι σειρα παιχνιδιων...μπορει σε εμας να μπουν ολα και η Ρεαλ να ειναι αστοχη. Αλλα αγχος δεν υπαρχει.αυτο ισως ειναι καλο για την ομαδα...επισης θα εχει και την εδρα οποτε αυτα τα 2 μη αγωνιστικα μπορει να παιξουν καποιο ρολο.
Θα υπηρχε αγχος αν παιζαμε τελικο με τον ΟΣΦΠ
Τωρα παμε να παιξουμε το παιχνιδι μας και οπου βγει...Ειναι ενα παιχνιδι...δεν ειναι σειρα παιχνιδιων...μπορει σε εμας να μπουν ολα και η Ρεαλ να ειναι αστοχη. Αλλα αγχος δεν υπαρχει.αυτο ισως ειναι καλο για την ομαδα...επισης θα εχει και την εδρα οποτε αυτα τα 2 μη αγωνιστικα μπορει να παιξουν καποιο ρολο.
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σκέφτομαι, εάν κάτω απο τις σημερινές συνθήκες επαναλάβεις το ματς 10 φορές, πόσα μπορούμε να κερδίσουμε? Ε, κανα 2-3/10 μαξ. 25-75 σήμερα υπέρ της Ρεάλ. Μακάρι να είναι άστοχοι απο έξω, και εμείς εύστοχοι, δεν βρίσκω άλλο τρόπο να κερδίσουμε. Με 50 πόντους απο Σλούκα, Ναν, και Λεσόρ, μάλλον έχουμε ελπίδα.
1
1

Aκριβως, σημερα αν κερδισουμε το ματς θα το κερδισουμε απο την επιθεση οχι απο την αμυνα. Πρεπει να μας βγουνε ολα επιθετικαElvetos έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 26, 2024 2:27 pmΣκέφτομαι, εάν κάτω απο τις σημερινές συνθήκες επαναλάβεις το ματς 10 φορές, πόσα μπορούμε να κερδίσουμε? Ε, κανα 2-3/10 μαξ. 25-75 σήμερα υπέρ της Ρεάλ. Μακάρι να είναι άστοχοι απο έξω, και εμείς εύστοχοι, δεν βρίσκω άλλο τρόπο να κερδίσουμε. Με 50 πόντους απο Σλούκα, Ναν, και Λεσόρ, μάλλον έχουμε ελπίδα.
Αν μπουμε με στοχο να τους κρατησουμε χαμηλα (φαση εφες) νομιζω θα την πατησουμε
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο ματς στην Μαδρίτη οι τρείς προαναφερθέντες είχαν 60 πόντους και 80 πιρ αθροιστικά. 60π, 17ας, 11 ρεμπς. Σχεδόν αδύνατο να επαναλάβουν τέτοιο παιχνίδι.slok έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 26, 2024 2:33 pmAκριβως, σημερα αν κερδισουμε το ματς θα το κερδισουμε απο την επιθεση οχι απο την αμυνα. Πρεπει να μας βγουνε ολα επιθετικαElvetos έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 26, 2024 2:27 pmΣκέφτομαι, εάν κάτω απο τις σημερινές συνθήκες επαναλάβεις το ματς 10 φορές, πόσα μπορούμε να κερδίσουμε? Ε, κανα 2-3/10 μαξ. 25-75 σήμερα υπέρ της Ρεάλ. Μακάρι να είναι άστοχοι απο έξω, και εμείς εύστοχοι, δεν βρίσκω άλλο τρόπο να κερδίσουμε. Με 50 πόντους απο Σλούκα, Ναν, και Λεσόρ, μάλλον έχουμε ελπίδα.
Αν μπουμε με στοχο να τους κρατησουμε χαμηλα (φαση εφες) νομιζω θα την πατησουμε
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2730
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Περισσότερο bayesian το βλέπω το approach μου να σου πώ την αλήθεια γιατί κάνω assign probability σε hypotheses. Frequentist θα ήταν ξεκάθαρα εάν έβλεπα την πιθανότητα να κερδίσουμε ως fixed value, ενώ νομίζω οτι ο τρόπος που το έθεσα είναι πιο κοντά σε random variable.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 26, 2024 2:41 pmFrequentist προσέγγιση βλέπω. Έχετε 2 λεπτά να σας μιλήσω για τον Κύριο και Σωτήρα μας Thomas Bayes;![]()

0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2730
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χμ, ερμήνευσα το 25-30% ως fixed value που προήρθε από την επανάληψη του πειράματος 10 φορές, εξού και το frequentist approach. Δεν είδα κάποιο update στο prior να σου πω την αλήθεια, αλλά δέχομαι την οπτική σου (και επίσης θα πέσει το φόρουμ να μας καταπιεί)Elvetos έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 26, 2024 2:52 pmΠερισσότερο bayesian το βλέπω το approach μου να σου πώ την αλήθεια γιατί κάνω assign probability σε hypotheses. Frequentist θα ήταν ξεκάθαρα εάν έβλεπα την πιθανότητα να κερδίσουμε ως fixed value, ενώ νομίζω οτι ο τρόπος που το έθεσα είναι πιο κοντά σε random variable.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 26, 2024 2:41 pm
Frequentist προσέγγιση βλέπω. Έχετε 2 λεπτά να σας μιλήσω για τον Κύριο και Σωτήρα μας Thomas Bayes;![]()
![]()

1
1

- Gino_Bill
- Reactions: 210
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Που είναι οι μοντς αραγε να βάλουν μια τάξη?nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 26, 2024 3:09 pmΧμ, ερμήνευσα το 25-30% ως fixed value που προήρθε από την επανάληψη του πειράματος 10 φορές, εξού και το frequentist approach. Δεν είδα κάποιο update στο prior να σου πω την αλήθεια, αλλά δέχομαι την οπτική σου (και επίσης θα πέσει το φόρουμ να μας καταπιεί)Elvetos έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 26, 2024 2:52 pm
Περισσότερο bayesian το βλέπω το approach μου να σου πώ την αλήθεια γιατί κάνω assign probability σε hypotheses. Frequentist θα ήταν ξεκάθαρα εάν έβλεπα την πιθανότητα να κερδίσουμε ως fixed value, ενώ νομίζω οτι ο τρόπος που το έθεσα είναι πιο κοντά σε random variable.![]()
![]()
1
1