Mα εγω δεν μιλαω για τα δικα σου γραπτα για τον Αταμαν για να μου λες τι εχεις γραψει.kein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:23 pmΡε συ τώρα κοροιδευόμαστε; εγώ ναι το παραδέχομαι, ότι σου έχω προσάψει την κατηγορία αυτή (πως έχει στην μπούκα τον Άταμαν) και είναι προφανές, αν κάποιος διαβάσει τα γραπτά σου θα το συμπεράνει. μόνο τα γραπτά την ώρα κάθε ματς απο το Γενάρη και μετά, δεν σου λέω πιο πριν, γιατί από τον Οκτώβρη τον έχεις περάσει χίλια κύματα. Να είμαστε ειλικρινείς. Εγώ έγραφα ότι ο αφορισμός είναι το ένα άκρο, που δεν το ενστερνίζομαι και ούτε το άλλο εννοείται. Ποτέ δεν υπήρξα υποστηρικτής του Άταμαν αλλά όταν έκανε κατι καλό τον επαινούσα και όταν έκανε κακό κοουτσάρισμα τον έκρινα αναλόγως. Αν ανατρέξεις στην περίοδο που τον έβγαλε στην σέντρα ο ΔΠΓ, έγραφα ότι δεν βλέπω πως μπορεί να συνεχίσει η ομάδα με αυτόν στο τιμόνι και να πάει καλά. έγραφα ότι "μπλέξαμε" και ότι αν υπήρχε διαθέσιμος προπονητής αντάξιος του ρόστερ θα ήταν καλύτερο να φύγει. Έγραφα ότι είναι όμως εκτός πραγματικότητας να μιλάμε για Σερέλη. Είναι όλα γραμμενα. όπως και καθε μου ποστ μετά απο άσχημο κοουτσαρισμα, ξεκινούσε με αυτό ως εισαγωγή. Δεν έχω προβλημα να διαφωνώ με καποιον αλλα δεν θα δεχτώ να μου προσάψει "γραπτά" που είναι έργο φαντασίας. Ξεκάθαρα.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:06 pm
Σε κλιμα αγαπης σου μιλαω, εισαι απο τους χρηστες που εκτιμω και μου αρεσει να διαβαζω,γιατι μου αρεσει και το χιουμορ σου,απλα δεν μπορω να αφηνω ανακριβειες για δημιουργια εντυπωσεων. Πολλες φορες εχεις πει οτι εχω στην μπουκα τον Αταμαν,κατι που δεν ισχυει.Δεν εχω καθολου νευρα, μια χαρα ηρεμοτατος ειμαι, γιατι δεν ειχε ελπιδες για χθες,ολη την χρονια λεω οτι αυτο το συνονθυλευμα που εχει φτιαξει δεν μπορει να πετυχει,και για το ματς χθες εγραψα οτι βλεπω ηττα με 20 ποντους,ευχαριστω για τις παραινεσεις αλλα περιττες.
Τον θεωρω απο τους καλυτερους προπονητες overall στην ευρωπη και τον πιο επιτυχημενο τα τελευταια χρονια. Την πρωτη χρονια που η ομαδα ηταν καλη και πετυχε, πηρε τα credits και αποθεωθηκε. Περυσι και φετος τα εκανε μανταρα,να το πω κομψα,ειδικα φετος μιλαμε για λαιλαπα,και ακουει την αναλογη κριτικη,η οποια δεδομενα θα ειναι βαρια,σκληρη και ακραια,αλλα καθολα δικαιολογημενη με το μπαχαλο που εφτιαξε. Τοσο απλο και κατανοητο.
Εσυ μιλας για τα δικα μου,και ολη την φετινη σεζον που ο Παναθηναικος ειναι χαλια, αντιστοιχη ειναι και η κριτικη μου για την φετινη πορεια. Τι θα επρεπε να πουμε δηλαδη?Οτι παιζουμε χαλια ,αλλα ο Αταμαν προπονει και κοουτσαρει μαεστρικα?
Αυτο που σου ξεφευγει ομως ειναι οτι η κριτικη ειναι για το τι κανει φετος.Οχι για το τι αξια εχει γενικα σαν προπονητης.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο