Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 20, 2026 10:23 am

δε χρειάζεται να συνδέουμε την επιτυχία/αποτυχία με όλες τις πτυχές της δουλειάς ενός ανθρώπου. μπορεί κάποιος να είναι πετυχημένος παρόλο που κάνει κάποια πράγματα και όχι επειδή τα κάνει.

Άβαταρ μέλους
Geks13

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Allen Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Μαρ 20, 2026 10:26 am

big_lebowski έγραψε:
Παρ Μαρ 20, 2026 10:15 am
Εγώ τα έγραψα αυτά για δείξω πως ο Αταμαν είναι αυτός,είναι πάντα έτσι.Οverall είναι πετυχημένος, κάποιες φορές δε του βγαίνει. Αλλά αυτός είναι αυτό κάνει με αυτό έχει πετυχει
Το επιβεβαιώνει ο Λαρκιν ,το επιβεβαιώνει ο Σιμόν, το επιβεβαιώνει ο Μισιτς(όλοι μιλάνε με τα καλύτερα για αυτόν εν τω μεταξυ ,συμπεριλαμβανομένου ΚΑΙ του χαρακτήρα του εκτος court). Αν τα πράγματα πάνε καλά, είναι όλα καλά όταν στραβώσουν τότε υπάρχει προβλημα.Το 23 δε του βγήκε, τις αλλες σεζόν του βγήκε.(Παρεπιπτοντως το what if με 2 στα 5 αν δεν έφευγαν η Ρώσοι έχει και αντίστροφη ανάγνωση με ένα 4 στα 5 αν δεν υπήρχε το λοκ νταουν.Ας μιλάμε επί πραγματικών δεδομένων)
Παρόλα αυτά, το λες κι εσύ.Το 22 πήρε ένα ευρωπαϊκό έτσι(εννοώ με αυτό το είδος motivation aka κραξιμο :twisted: ) ερχόμενος από την 6η θέση.Δεν είναι απλό,δεν ειναο εύκολο και δε το έχει κάνει άλλος.Ας συνέβαινε και φέτος και το αγόραζα.

Επίσης σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του ,τη κουβέντα αυτή σορρυ αλλά δε την αγοράζω.Ειδικα σε μπασκετικό φορουμ.Αν αρχίσουμε ο καθένας να σχολιάζουμε χαρακτήρες θα γίνει Κούγκι εδώ, όλοι έχουμε να πούμε. Είναι αμετροεπης,είναι αλαζόνας, αντε παίρνει και τεχνικές ποινες με σύστημα :lol:. Έως εκεί.Ουτε τοξικος είναι, ούτε προάγει βία αυτά εμένα μου αρκούν για να τον κρίνω για τη δουλειά του (που φέτος ΔΕ μου αρεσει)

Και να κλείσω επειδή δεν έχω σχολιάσει (εκτός από τη χιουμοριστικη φώτο που έβαλα για τον Χολμς) το ορίτζιναλ περιστατικό. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ :lol:
Είπε ότι ο Χολμς κοιμόταν στο παρκε,ότι λέμε όλο δλδ.Κι ο αλλος άρχισε να κλαψουριζει μαζί με όλο του το σόι στα social media.Εμενα αυτό μου δείχνει πως δεν έχει τα mental skills να πετύχει εδώ.Ειναι δύσκολη η κατάσταση στο Παναθηναϊκό πλέον σε ότι αφορά το στόχο του ,αν δεν έχεις την ικανότητα να ανταπεξέλθεις σε μια δημόσια δήλωση του προπονητή (που λέει straight πως είσαι χαλια ,δε λέει κάτι που δε βλέπουμε ολοι.) και βάζεις τη μαμά στα σοσιαλ ...ε τότε δείχνεις από τι είσαι φτιαγμένος μάλλον.
:obey: :obey: :obey: :obey:

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Παρ Μαρ 20, 2026 10:40 am

yawn.brigade έγραψε:
δε χρειάζεται να συνδέουμε την επιτυχία/αποτυχία με όλες τις πτυχές της δουλειάς ενός ανθρώπου. μπορεί κάποιος να είναι πετυχημένος παρόλο που κάνει κάποια πράγματα και όχι επειδή τα κάνει.
To επιχείρημα δεν έχει δράκο και δεν αρέσει, βρες άλλο :mrgreen: - πέρα από την πλάκα, είναι απλή κοινή λογική αλλά το προσπερνάμε όλοι γιατί λίγο η οπαδική οπτική λίγο η προσωπικές εμμονές μας κάνουν να βλέπουμε την πραγματικότητα όπως μας βολεύει. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Άταμαν, τον Μπαρτζώκα, τον Σπανούλη ή τον Σλούκα .... αφορά την γενική κριτική διάθεση.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Παρ Μαρ 20, 2026 10:48 am

yawn.brigade έγραψε:
Συμφωνώ. Αυτό λέω κι εγώ.Πως δεν τον εμποδίζουν αυτά να είναι πετυχημένος, δεν ειναι αυτά που το καθιστούν πετυχημένο.Ειναι απλα ο τρόπος του( η μάλλον κομμάτι του)

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Μαρ 20, 2026 10:55 am

big_lebowski έγραψε:
Παρ Μαρ 20, 2026 10:15 am
Εγώ τα έγραψα αυτά για δείξω πως ο Αταμαν είναι αυτός,είναι πάντα έτσι.Οverall είναι πετυχημένος, κάποιες φορές δε του βγαίνει. Αλλά αυτός είναι αυτό κάνει με αυτό έχει πετυχει
Το επιβεβαιώνει ο Λαρκιν ,το επιβεβαιώνει ο Σιμόν, το επιβεβαιώνει ο Μισιτς(όλοι μιλάνε με τα καλύτερα για αυτόν εν τω μεταξυ ,συμπεριλαμβανομένου ΚΑΙ του χαρακτήρα του εκτος court). Αν τα πράγματα πάνε καλά, είναι όλα καλά όταν στραβώσουν τότε υπάρχει προβλημα.Το 23 δε του βγήκε, τις αλλες σεζόν του βγήκε.(Παρεπιπτοντως το what if με 2 στα 5 αν δεν έφευγαν η Ρώσοι έχει και αντίστροφη ανάγνωση με ένα 4 στα 5 αν δεν υπήρχε το λοκ νταουν.Ας μιλάμε επί πραγματικών δεδομένων)
Παρόλα αυτά, το λες κι εσύ.Το 22 πήρε ένα ευρωπαϊκό έτσι(εννοώ με αυτό το είδος motivation aka κραξιμο :twisted: ) ερχόμενος από την 6η θέση.Δεν είναι απλό,δεν ειναο εύκολο και δε το έχει κάνει άλλος.Ας συνέβαινε και φέτος και το αγόραζα.

Επίσης σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του ,τη κουβέντα αυτή σορρυ αλλά δε την αγοράζω.Ειδικα σε μπασκετικό φορουμ.Αν αρχίσουμε ο καθένας να σχολιάζουμε χαρακτήρες θα γίνει Κούγκι εδώ, όλοι έχουμε να πούμε. Είναι αμετροεπης,είναι αλαζόνας, αντε παίρνει και τεχνικές ποινες με σύστημα :lol:. Έως εκεί.Ουτε τοξικος είναι, ούτε προάγει βία αυτά εμένα μου αρκούν για να τον κρίνω για τη δουλειά του (που φέτος ΔΕ μου αρεσει)

Και να κλείσω επειδή δεν έχω σχολιάσει (εκτός από τη χιουμοριστικη φώτο που έβαλα για τον Χολμς) το ορίτζιναλ περιστατικό. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ :lol:
Είπε ότι ο Χολμς κοιμόταν στο παρκε,ότι λέμε όλο δλδ.Κι ο αλλος άρχισε να κλαψουριζει μαζί με όλο του το σόι στα social media.Εμενα αυτό μου δείχνει πως δεν έχει τα mental skills να πετύχει εδώ.Ειναι δύσκολη η κατάσταση στο Παναθηναϊκό πλέον σε ότι αφορά το στόχο του ,αν δεν έχεις την ικανότητα να ανταπεξέλθεις σε μια δημόσια δήλωση του προπονητή (που λέει straight πως είσαι χαλια ,δε λέει κάτι που δε βλέπουμε ολοι.) και βάζεις τη μαμά στα σοσιαλ ...ε τότε δείχνεις από τι είσαι φτιαγμένος μάλλον.
1. Το what if ειναι για εκεινη τη χρονια ειναι για να σου δειξω οτι καινεκεινη τη χρονια που εκραζε δεν θα του εβγαινε. Εν τελει του βγηκε. Οχι ομωσγιατι εκραζε αλλα γιατι επειδη ειναι πανεξυπνος και στοχευσε την Αρμανι, γιατι στον ημιτελικο και τον τελικο διαχειρίστηκε τελεια τις συνθηκες και το πηρε και μπραβο του. Ουτε το μειωνω ουτε τιποτα. Ισα ιαα οπως λες και εσυ πολυ ωραια αυτο δεν ειναι ευκολο και ειναι επιτευγμα.

2. Το επιβεβαιωνει ο Λαρκιν και ο Σιμον, ο Κλαιμπερν, ο Λορεντζο Μπραουν, ο Πετρουσεφ, ο Μουσα δεν θελουν να τον δουν. Αυτο δεν μου λεει κατι προσωπικα και δεν με ενδιαφερει η προσωπικη σχεση παικτων με προπονητη. Απλα στα δικα μου τα αυτια δεν ειναι ωραιο και θεωρω οτι δεν δουλευει το πραγμα. Δεν ειναι δηλαδη οτι επειδη κραζει τους παίκτες του εχει αυτα τα αποτελεσματα αλλα γιατι εινα εξυπνος ανθρωπος και καλος προπονητης.

3. Στο Χαρακτηρα δεν αναφερθηκα και δεν αφησα καθολου αιχμες. Δεν με ενδιαφερει προσωπικα. Ειπα οτι την γνωμη μου για τον προπονητη Αταμαν την εχω αναφερει(Εξαιρετικος recruiter, ισως ομκαυτερος στην διαχειρηση μεγαλων αγωνων, μετριος στο θεμα των συστητων και στο οργανωμενο παιχνιδι) Τον θεωρω αλαζονα, με εκνευριζουν καποια πραγματικα που κανει ειδικα αυτο που εκανε στην Κυπρο αλλα δεν θα τον κρίνω για αυτο ουτε θα τον υποτιμησω για αυτο και δεν χει σχεση με την προπονητικη και το επαγγελμα του. Ειναι κατι που οντως δεν πρεπει να εχει χωρο συζητησης στο φορουμ. Τοξικος γινεται καποιες φορες ομως οπως και ο Μπαρτζωκας και αυτο θα πρεπει να αποδοκιμαζεται γενικως καθως ναι αυτο προαγει την βια.

4. Για τον Χολμς ( οπως και για τον Γιουρτσεβεν) μην μου τα λες εμενα εγω τα ελεγα πρωτος στο φορουμ.

Γενικα δεν διαφωνουμε καπου ουσιαστικα απλα εγω λεω οτι ο Αταμαν δεν πετυχε γιατι εινα αυτος που ειναι και κράζει δημόσια τους παικτες του αλλα γιατι εινα αυτος που ειναι και ειναι καλος προπονητης

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μαρ 20, 2026 3:14 pm

Τιμωρηθηκε τωρα ο φουρνιε με 1 αγωνιστικη που δεν εχει σημασια ο αγωνας ενω στο οακα δεν τιμωρηθηκε!μια χαρα...

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Μαρ 20, 2026 4:09 pm

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της σύγκρισης μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα για το ποιος είναι επιτυχημένος και ποιος αποτυχημένος. Και οι δύο επιτυχημένοι είναι, άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο. Το ίδιο και όλοι οι κορυφαίοι προπονητές των τελευταίων 20 ετών στην Ευρώπη (Ομπράντοβιτς, Ιτούδης, Λάσο κτλ.)... Ούτε έχει νόημα να μειώνουμε τον έναν επειδή "αν δεν έδιωχναν τις ρωσικές ομάδες θα είχε τουλάχιστον μια Ευρωλιγκα λιγότερη", ούτε τον άλλον επειδή "σιγά το κατόρθωμα, μια Ευρωλίγκα πήρε με ομάδα που βρήκε έτοιμη από τον Ντούντα".

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Μαρ 23, 2026 5:22 pm

Παλι εκτος αποστολης ο Χολμς που ή τιμωρηθηκε ή bye bye

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Μαρ 23, 2026 5:29 pm

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 23, 2026 5:34 pm

kojito έγραψε:
Παρ Μαρ 20, 2026 4:09 pm
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της σύγκρισης μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα για το ποιος είναι επιτυχημένος και ποιος αποτυχημένος. Και οι δύο επιτυχημένοι είναι, άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο. Το ίδιο και όλοι οι κορυφαίοι προπονητές των τελευταίων 20 ετών στην Ευρώπη (Ομπράντοβιτς, Ιτούδης, Λάσο κτλ.)... Ούτε έχει νόημα να μειώνουμε τον έναν επειδή "αν δεν έδιωχναν τις ρωσικές ομάδες θα είχε τουλάχιστον μια Ευρωλιγκα λιγότερη", ούτε τον άλλον επειδή "σιγά το κατόρθωμα, μια Ευρωλίγκα πήρε με ομάδα που βρήκε έτοιμη από τον Ντούντα".
Δε μειώνουμε κανέναν απ τους δυο, τουλάχιστον εγώ.
Ομως, δε μπορεί να έχεις τον Μπαρτζώκα προπονητή και να λες ότι ο Αταμάν κάνει καραγκιοζιλίκια και να περνάει στο ντούκου.
Ούτε μπορείς να έχεις τον Μπαρτζώκα προπονητή που παίζει καράτε και καντήλια την ώρα του αγώνα .. και να μιλάς απαξιωτικά για τον Αταμάν , επειδή επιλέγει να μιλάει για τους παίκτες του on camera , κοιμάται ο Χολμς στο παρκέ κτλ.

Ο Χολμς απ ότι φαίνεται είναι οριστικά εκτός ομάδας !

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 5:46 pm

Λογικά είναι θέμα μερών ο Λεσόρ να πάρει τη θέση του Χολμς στην 8άδα των ξένων που έχουμε δηλωμένους στον ΕΣΑΚΕ. Όπως φαίνεται, θα πορευτούμε με 15 παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν.

t0ny3

Honorary
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 5:49 pm

Λογικά θα βγει ανακοίνωση αποχώρησης Χολμς σε λίγες ώρες. Συγχαρητήρια Αταμάν άλλο ένα θύμα σου.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μαρ 23, 2026 5:52 pm

Είναι αρκετά κρίμα να μην έχουν διορθωθεί εγκαίρως αυτά που ήταν εντελώς προφανή. Οκ καταλαβαίνω πως δεν γίνεται να απλά να διώχνεις παίκτες που χρυσοπληρώνεις αλλά κρίμα…

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 5:53 pm

t0ny3 έγραψε:
Δευ Μαρ 23, 2026 5:49 pm
Λογικά θα βγει ανακοίνωση αποχώρησης Χολμς σε λίγες ώρες. Συγχαρητήρια Αταμάν άλλο ένα θύμα σου.
Μπράβο, το βρήκες, ο Αταμάν φταίει. Καλώς ή κακώς, όπως φαίνεται δεν μπορούν να ανταποκριθούν όλοι στις απαιτήσεις μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

ΥΓ. Τόσο καιρό δε σας έκανε ο Χολμς, τώρα σας πήρε ο πόνος...

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 5:56 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μαρ 23, 2026 5:52 pm
Είναι αρκετά κρίμα να μην έχουν διορθωθεί εγκαίρως αυτά που ήταν εντελώς προφανή. Οκ καταλαβαίνω πως δεν γίνεται να απλά να διώχνεις παίκτες που χρυσοπληρώνεις αλλά κρίμα…
Βασικά εντελώς προφανές δεν ήταν κάτι, η αδιαφορία του παίκτη φάνηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”