Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2022-23
Συντονιστής: Captains
- pisto-linas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Ο ερυθρος με Ναπιερ και Νεντοβιτς στα γκαρντ θα βλέπει τα τρένα να περνούν... πόσο μάλλον κι αν πάρουν τον Ραντουλιτσα (ΛΟΛ) στο 5.pisto-linas έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 19, 2022 8:48 pmΠαιρνει και νειπιερ ο ερυθρος.Ελα ενταξει μια χαρα ροστερ φτιαχνει και αυτος.Θα ειναι ψεμα να πουμε οτι η φετινη γιουρολιγκ δε θα εχει μεγαλο ενδιαφερον.
Ματσαρες προσεχως....![]()
- pisto-linas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειχα στο μυαλο μου την αμυνα οταν το εγραφα ουτε ποσο ψηλα θα παει..δε με ενδιαφερει κιολας.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 19, 2022 9:16 pmΟ ερυθρος με Ναπιερ και Νεντοβιτς στα γκαρντ θα βλέπει τα τρένα να περνούν... πόσο μάλλον κι αν πάρουν τον Ραντουλιτσα (ΛΟΛ) στο 5.pisto-linas έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 19, 2022 8:48 pmΠαιρνει και νειπιερ ο ερυθρος.Ελα ενταξει μια χαρα ροστερ φτιαχνει και αυτος.Θα ειναι ψεμα να πουμε οτι η φετινη γιουρολιγκ δε θα εχει μεγαλο ενδιαφερον.
Ματσαρες προσεχως....![]()
Περισσοτερο για το μπασκετ που μπορει να παιξει στην επιθεση και ποσο καλο θα ειναι στο ματι για εναν αντικειμενικο.
Αμυνα με νοιαζει να παιξει η ομαδα μου για να ξαναφτασει ψηλα οι αλλοι ας μην παιζουν..
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω πιο πολλες πιθανοτητες δινω να μην δινει την μπαλα σε οκομπο λοιντ ο τζειμς και να τσακωνονται..Θα το θεωρησω θαυμα αν γινουν ομαδα αυτοι οι 3 μαζι
Καλα 8δα θα μπουν χαλαρα μιας και τα αλλα ροστερ απο κατω τα βλεπω αδυναμα να τους κοντραρουν αλλα δεν νομιζω οτι θα πεταξουν εξω ομαδα 4δας . Σιγουρα θα ειναι η πιο fun to watch ομαδα παντως.
Ποιος απο τους 2 (οκομπο λοιντ) λετε θα φαει ποδι πρωτος ωστε να γινουν ομαδα?εγω λεω ο οκομπο..
Ποιος απο τους 2 (οκομπο λοιντ) λετε θα φαει ποδι πρωτος ωστε να γινουν ομαδα?εγω λεω ο οκομπο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Ιούλ 20, 2022 1:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λοιντ με ανεση.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 1:33 amΕγω πιο πολλες πιθανοτητες δινω να μην δινει την μπαλα σε οκομπο λοιντ ο τζειμς και να τσακωνονται..Θα το θεωρησω θαυμα αν γινουν ομαδα αυτοι οι 3 μαζιΚαλα 8δα θα μπουν χαλαρα μιας και τα αλλα ροστερ απο κατω τα βλεπω αδυναμα να τους κοντραρουν αλλα δεν νομιζω οτι θα πεταξουν εξω ομαδα 4δας εκτος. Σιγουρα θα ειναι η πιο fun to watch ομαδα παντως.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Οκομπο ειναι και Γάλλος μην ξεχνάς. Αν μείνουν γιουρολιγκ του χρονου ή αν δεν πάει νβα ο συγκεκριμένος δεν πρόκειται να τον αφήσουν. Εκτός αν τους τα σκάσει καμια πιο πλούσια, μιλάμε για παιχταρά πάντως.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 1:33 amΕγω πιο πολλες πιθανοτητες δινω να μην δινει την μπαλα σε οκομπο λοιντ ο τζειμς και να τσακωνονται..Θα το θεωρησω θαυμα αν γινουν ομαδα αυτοι οι 3 μαζιΚαλα 8δα θα μπουν χαλαρα μιας και τα αλλα ροστερ απο κατω τα βλεπω αδυναμα να τους κοντραρουν αλλα δεν νομιζω οτι θα πεταξουν εξω ομαδα 4δας . Σιγουρα θα ειναι η πιο fun to watch ομαδα παντως.
Τον Λοιντ τον πήραν πιστεύω γιατί φοβόντουσαν μην χάσουν τον Τζειμς.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0