με τζειμς προπερσι που οι ινσαιντερς εγραφαν οτι ειδαν φανελλες του οσφπ με τυπωμενο το ονομα του στο τελωνειοshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:13 pmδεν θυμαμαι να χουμε φαει ξανα τετοια καυλαντα για παικτη και απο παικτη..την μια τον ανεβαζει ο πριντεζης ενω ΔΕΝ παει στην συρο..τωρα ανεβαζει ο ιδιος στορυ οτι ερχεται αθηνα και λεει δυστυχως οχι δεν ισχυουν οι φημες... Η που τα κανει ολα αυτα για να τσιμπησουν της φενερ να δωσουν παραπανω η που θελει να δειξει οτι γουσταρει θρυλο![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα γραπτά μου είναι εδώ πολύ πριν την απόφαση και μπορείς να τα βρεις. Δεκτή η γνώμη σου φυσικά.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:05 pmΚαλά το δε χωρούσε πέρσι ο Βεζενκοφ γελουν και οι πέτρες. 4+ εκατομμύρια το χρόνο για παίκτη που δε χωράει κομματάκι δύσκολο. Απλά έφαγε το πακέτο του και έπρεπε κάπως να το επικοινωνήσει. Ο ίδιος ο Βεζενκοφ τον κορόιδευε στη συνέντευξη στο sport24.

-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δε λέω για εσένα λέω για Αταμαν, ΔΠΓ και φρι. Αυτοί βγήκαν να πουν ότι δε χωρούσε ενώ του έδιναν το μισό ΟΑΚΑ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:16 pmΤα γραπτά μου είναι εδώ πολύ πριν την απόφαση και μπορείς να τα βρεις. Δεκτή η γνώμη σου φυσικά.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:05 pmΚαλά το δε χωρούσε πέρσι ο Βεζενκοφ γελουν και οι πέτρες. 4+ εκατομμύρια το χρόνο για παίκτη που δε χωράει κομματάκι δύσκολο. Απλά έφαγε το πακέτο του και έπρεπε κάπως να το επικοινωνήσει. Ο ίδιος ο Βεζενκοφ τον κορόιδευε στη συνέντευξη στο sport24.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε για τη δική μου γνώμη έγραψα, δεν θα μετέφερα το τι είπαν άλλοι χωρίς να το γράψω συγκεκριμένα. Οπότε όταν απάντησες ήταν σα να απαντάς σε εμένα.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:19 pmΜα δε λέω για εσένα λέω για Αταμαν, ΔΠΓ και φρι. Αυτοί βγήκαν να πουν ότι δε χωρούσε ενώ του έδιναν το μισό ΟΑΚΑ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:16 pm
Τα γραπτά μου είναι εδώ πολύ πριν την απόφαση και μπορείς να τα βρεις. Δεκτή η γνώμη σου φυσικά.

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ε τωρα αυτο δεν εχει καμια σχεση...με ινσαιντερς εχουν γινει τρελα σκηνικα εδω και χρονια..ασε που ηταν και αληθεια γιατι ειχαμε οντως συμφωνησει με τον τζειμς..Να τρωμε καυλαντα απο παικτη δεν το θυμαμαι να γινεται..ειδικα να ειναι στο κολπο και ο πριντεζης..Παντως μπαρτζωκα ελπιζω να ακουσες οτι γουσταρει να παιξει για μας..τηλεφωνο επι τοπου αν δεν εχει ηδη κλεισει.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:15 pmμε τζειμς προπερσι που οι ινσαιντερς εγραφαν οτι ειδαν φανελλες του οσφπ με τυπωμενο το ονομα του στο τελωνειοshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:13 pmδεν θυμαμαι να χουμε φαει ξανα τετοια καυλαντα για παικτη και απο παικτη..την μια τον ανεβαζει ο πριντεζης ενω ΔΕΝ παει στην συρο..τωρα ανεβαζει ο ιδιος στορυ οτι ερχεται αθηνα και λεει δυστυχως οχι δεν ισχυουν οι φημες... Η που τα κανει ολα αυτα για να τσιμπησουν της φενερ να δωσουν παραπανω η που θελει να δειξει οτι γουσταρει θρυλο![]()
https://twitter.com/hashtag/olympiacosb ... ick&f=live
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Και να μιλάει ο Μισιτς με παο η Ολυμπιακό δεν θα το έλεγε σήμερα στο αεροδρόμιο.
Πάντως ολες οι δημοσιεύσεις όλες αυτές τις μερες και του Πρίντεζη και του Ντι πι τζι χθες και το πάω Αθήνα του Μισιτς σήμερα δεν νομίζω ότι είναι τυχαίες απλά επειδή αυτοί προφανώς γνωρίζουν πράγματα παίζουν ένα παιχνιδάκι και καλά.
Προφανώς από τις διοικήσεις δεν θέλει να διαρρεύσει κάτι και ο κατά τα άλλα αξιόλογος Στεφάνου μάλλον παίζει τον ίδιο ρόλο.
Κούρασε η φάση όμως.
Πάντως ολες οι δημοσιεύσεις όλες αυτές τις μερες και του Πρίντεζη και του Ντι πι τζι χθες και το πάω Αθήνα του Μισιτς σήμερα δεν νομίζω ότι είναι τυχαίες απλά επειδή αυτοί προφανώς γνωρίζουν πράγματα παίζουν ένα παιχνιδάκι και καλά.
Προφανώς από τις διοικήσεις δεν θέλει να διαρρεύσει κάτι και ο κατά τα άλλα αξιόλογος Στεφάνου μάλλον παίζει τον ίδιο ρόλο.
Κούρασε η φάση όμως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tokalytero3d την Τετ Ιουν 25, 2025 4:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δηλαδη ο πριντεζης τι παραπανω να γνωριζει απο δημοσιογραφους του οσφπ?tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:27 pmΚαι να μιλάει ο Μισιτς με παο η Ολυμπιακό δεν θα το έλεγε σήμερα στο αεροδρόμιο.
Κούρασε η φάση όμως.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτο τωρα οντως το ρωτας?εκτος οτι μιλαει μαζι του,αν ειμαστε σε διαπραγματευσεις θα χει παρει ο σερβος και τον σασα..μην βαλω οτι ειναι κολλητος και του μιλου..αυτοι σιγουρα ξερουν τι παιζει.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πολλά περισσότερα και κυρίως δεν είναι το ίδιο διαχειρισιμος όπως ο Στεφάνου πχ.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:28 pmδηλαδη ο πριντεζης τι παραπανω να γνωριζει απο δημοσιογραφους του οσφπ?tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:27 pmΚαι να μιλάει ο Μισιτς με παο η Ολυμπιακό δεν θα το έλεγε σήμερα στο αεροδρόμιο.
Κούρασε η φάση όμως.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά πιστεύω πως ένας ράντομ πωλητής παπουτσιών στο Καράτσι μπορεί να γνωρίζει περισσότερα για τα μεταγραφικά μας από τους "δημοσιογράφους" του Ολυμπιακού.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:28 pmδηλαδη ο πριντεζης τι παραπανω να γνωριζει απο δημοσιογραφους του οσφπ?tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 4:27 pmΚαι να μιλάει ο Μισιτς με παο η Ολυμπιακό δεν θα το έλεγε σήμερα στο αεροδρόμιο.
Κούρασε η φάση όμως.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο