Olympiacos (1) vs Fenerbahce (8)
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2705
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάνω που ετοιμαζόμουν να πω ότι ο Μπαρτζώκας έπρεπε να ρισκάρει παραπάνω και να ανακατέψει την τράπουλα αν ήθελε να πάρει κάτι από αυτό το ματς, το έκανε στο τέταρτο δεκάλεπτο και δικαιώθηκε. Έβαλε τον Black σε όλο το δεκάλεπτο αντί του αρνητικού σήμερα Fall, ο οποίος ήταν εξαιρετικός τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση (αφού πέρα από τα καλάθια που έβαλε, κέρδισε 2-3 φάουλ και άνοιγε και διαδρόμους). Έπαιξε κιόλας μια εξαιρετική άμυνα στις αλλαγές εκεί στο τελευταίο λεπτό στην φάση που η Φενέρ έβγαλε το εκπρόθεσμο τρίποντο. Και δευτερευόντως με τον McKissic που πάλι ήταν game changer με την ενέργεια που έφερε από τον πάγκο. Μπορεί να σκόραρε λίγο σήμερα, αλλά στην άμυνα φαινόταν σαν να ήταν παντού.
2
2

- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gerasimos Moraitis την Τετ Μάιος 03, 2023 11:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το σουτ καταπέλτης του καλάθη ήταν πιο δύσκολο αλλά το έχεις συνηθίσει γι αυτό δε το καταλαβαίνεις.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 10:50 pmΤουλάχιστον ήταν κανονικά σουτ, όχι πετάγματα της μπάλας απλά για να γίνει το σουτ (στο σουτ του Βεζένκοφ).assistant77 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 10:49 pm
Εξωδουχος εισαι παλι ρε Βασιλη;;;;;;;......τα σουτ του Ντορσι,του Καλαθη και του Γκουντου ηταν οκ σωστα;;;;;;;;;;
5Φ από εμένα ψάρακα

3
2
1

-
- Reactions: 2428
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Άλλο να κερδίζεις καθαρά, και άλλο να "κλέβεις" τη νίκη με 2 "σκοτωμένα" τρίποντα στο τέλος. Θεωρώ ότι η νίκη του Ολυμπιακού δεν ήταν δίκαιη με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, αυτή είναι η γνώμη μου. Εγώ δεν υποστηρίζω τον Ολυμπιακό και ούτε πρόκειται ποτέ να τον υποστηρίξω, δεν έχω θέμα να το πω, οπότε δε χρειάζεται να "τσιμπάτε" με αυτά που γράφω. Αυτά, καλό βράδυ σε όλους. 

10
4
6

Όντως αίμα και άμμος η σειρά. Στα φετινά πλευ οφ αν εξαιρέσουμε το Μπάρτσα Ζαλγκίρις, σ όλα τα άλλα ζευγάρια βλέπουμε ματσαρεςCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 10:55 pmευτυχώς για σένα
ει, ο Ντορσει είναι μεγάλος παίκτης που τα έκανε και πέρσι αυτά
σειράρα πάντως
ήμασταν άστοχοι , μας κράτησε ο ΜΕΓΑΛΟΣ Βεζενκοφ στο τέλος . Ο Σλουκας έκανε ματσαρα επιτέλους και μίλησε όταν έπρεπε ως όφειλε βάση μπασκετικής αξίας
0
-
- Reactions: 1734
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τι να πω......συγγνωμη απ ολον τον Περισσο ......πρεπει να ακουστηκα απ την Ουλεν εως το τρενο.......η γυναικα μου ΄΄ηρεμησε θα παθεις τιποτα.....΄΄ ας παθω γαμω το στανιο μου.......τα παιδια τραβαγαν βιντεο για να με δειχνουν αυριο στο σχολειο στους φιλους τους.......
Τι να πω ,ειχα να το νοιωσω αυτο απο κατι τριποντα του Σπαν με την Τσσκα που ειχα τα παιδια μωρα και κλαιγανε γιατι τρομαζαν απ τα ουρλιαχτα μου........
ΚΩΣΤΑ Σ ΑΓΑΠΩ........
ΥΓ sorry,οπως ειπε κι ενας φιλος μπασκετικη αναλυση αυριο....να πεσει λιγο η πιεση που βαρεσε κοκκινα..........
Τι να πω ,ειχα να το νοιωσω αυτο απο κατι τριποντα του Σπαν με την Τσσκα που ειχα τα παιδια μωρα και κλαιγανε γιατι τρομαζαν απ τα ουρλιαχτα μου........
ΚΩΣΤΑ Σ ΑΓΑΠΩ........
ΥΓ sorry,οπως ειπε κι ενας φιλος μπασκετικη αναλυση αυριο....να πεσει λιγο η πιεση που βαρεσε κοκκινα..........
5
2
2
1

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 2428
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Από το 60-51 υπέρ της Φενέρμπαχτσε, κάνατε σερί 10-0, αν θυμάμαι καλά. Επομένως μάλλον το αντίθετο ισχύει. Βέβαια όταν η Φενέρμπαχτσε δέχεται τέτοιο σερί χωρίς να σκοράρει ούτε πόντο, καλά να πάθει, κανένας δεν της φταίει.Redfly έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 11:06 pmΚαι όλα αυτά ενώ στο τελευταίο 5 λεπτο ήμασταν περισσότερη ώρα μπροστά και πήγαμε να το χάσουμε απο δικά μας λάθη. Λαθος πάσα χαμένες βολές, άλλο ματς είδες πάλι.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 11:02 pmΆλλο να κερδίζεις καθαρά, και άλλο να "κλέβεις" τη νίκη με 2 "σκοτωμένα" τρίποντα στο τέλος. Θεωρώ ότι η νίκη του Ολυμπιακού δεν ήταν δίκαιη με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, αυτή είναι η γνώμη μου. Εγώ δεν υποστηρίζω τον Ολυμπιακό και ούτε πρόκειται ποτέ να τον υποστηρίξω, δεν έχω θέμα να το πω, οπότε δε χρειάζεται να "τσιμπάτε" με αυτά που γράφω. Αυτά, καλό βράδυ σε όλους.![]()
0
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε άλλο απαντάς αλλά δε πειράζει σε καταλαβαίνω. Ξέρεις για να κερδίσει κάποια ομάδα πρέπει να μπορεί να βάλει 10 πόντους σερί διαφορετικά θα μιλάγαμε για διδακτική ήττα, αλλά μακριά από εμάς τέτοια.
0
- eddiedimitris
- Reactions: 673
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Οτι και να πεις ειναι λιγο για τη ματσαρα οου είδαμε σημερα αλλα και την εμφανιση του Σλουκα....Πολλα ευχαριστουμε και πολλα Μπραβο στον Κώστα.
Η σειρα δεν τελειωσε ομως....Και ετσι για να πω και το παράπονο αν η ομαδα ειχε φυσιολογικο 2 ρι που να ειναι σχετικά καλος σουτέρ αλλα να μπορει να παρει και επιθεσεις μονος του θα ημασταν θεωρω φετος το απολυτο φαβορί....αντι αυτου εχουμε έγχρωμο Μάντζαρη....δεν πειραζει ελπιζω του χρονου να διορθωθεί γιατι ειναι κριμα
Η σειρα δεν τελειωσε ομως....Και ετσι για να πω και το παράπονο αν η ομαδα ειχε φυσιολογικο 2 ρι που να ειναι σχετικά καλος σουτέρ αλλα να μπορει να παρει και επιθεσεις μονος του θα ημασταν θεωρω φετος το απολυτο φαβορί....αντι αυτου εχουμε έγχρωμο Μάντζαρη....δεν πειραζει ελπιζω του χρονου να διορθωθεί γιατι ειναι κριμα
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eddiedimitris την Τετ Μάιος 03, 2023 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.