Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου, αγαπητέ. Συνήθως δεν είναι αυτά τα λόγια που λέει κάποιος όταν αποχωρεί ένας παίκτης της ομάδας του που έχει προσφέρει τόσα πολλά για τόσα χρόνια.
Εγώ, έστω εκφράζοντας μόνο τον εαυτό μου θα πω:
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΕ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καρβουνιάρης την Σάβ Ιουν 20, 2026 8:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω για Κολσον 15 λεπτων συν εναν ακομη αθληταρα Μπρατσαρα να τρωει παιδακια με ή χωρις Σως θα ημουν αρκετα ικανοποιημενος.
1. Γουοκαπ, Μοντερο, Μακινταιαρ, (Τζοσεφ/αλλος)
2. Ντορσει, Φουρνιε, (Νετζηπογλου, Μπουρνελες)
3. Γουορντ, Κολσον, (Μακκισικ;)
4. Σασα, Οκεκε, (Παπανικολαου)
5.Μιλου, Ταιρικ, Χολ (Καραγιαννιδης)
Ροστερ 12 παικταραδων, 3 Βετερανων και 3 διαβατηριων σχετικα μικρης ηλικιας για την Α1
Μια χαρα το αγοραζα σημερα
1. Γουοκαπ, Μοντερο, Μακινταιαρ, (Τζοσεφ/αλλος)
2. Ντορσει, Φουρνιε, (Νετζηπογλου, Μπουρνελες)
3. Γουορντ, Κολσον, (Μακκισικ;)
4. Σασα, Οκεκε, (Παπανικολαου)
5.Μιλου, Ταιρικ, Χολ (Καραγιαννιδης)
Ροστερ 12 παικταραδων, 3 Βετερανων και 3 διαβατηριων σχετικα μικρης ηλικιας για την Α1
Μια χαρα το αγοραζα σημερα
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατι οπως εχουμε πει, υπηρχαν μεσα στην χρονια "Ολυμπιακοι" που ευχονταν παιχτες της ομαδας να μην παιξουν καλα για να δικαιολογησουν την προκαταληψη που εχαν απεναντι τους. Το τελευταιο που χρειαζεται τετοια ανακοινωση ειναι ειρωνεια....Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 8:44 pmΔεν καταλαβαίνω το ύφος σου, αγαπητέ. Συνήθως δεν είναι αυτά τα λόγια που κάποιος όταν αποχωρεί ένας παίκτης της ομάδας του που έχει προσφέρει τόσα πολλά για τόσα χρόνια.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΕ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ!![]()
![]()
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Ηρθε χωρίς τυμπανοκρουσίες από τη Βιλερμπάν απλά λόγω των σωματικών του προσόντων.
Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός μας και μάλλον ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε να χτιστεί το αμυντικό πλάνο του Μπαρτζωκα επάνω του καθώς και η motion offense. Και φυσικά έγινε από τους πιο επιδραστικους παίκτες της λίγκας.
Μου αρέσουν πολύ αυτές οι ιστορίες στον αθλητισμό και στη ζωή… Όταν δηλαδή ανταμώνεις με ανθρώπους από τους οποίους δεν περιμένεις πολλά αλλά με τη συμπεριφορά και τις πράξεις τους, κερδίζουν επάξια μια θέση στην καρδιά σου.
Πέρσι στον τραυματισμό του δεν περίμενα ότι θα τον ξανά έβλεπα με την φανέλα μας αλλά για ακόμα μια φορά διάψευσε τα προγνωστικά δείχνοντας πόσο δουλευταράς και επαγγελματίας είναι. Ισως όχι το πιο ταιριαστό φινάλε για την καριέρα του εδώ, αλλά χαρακτηριστικό του χαρακτήρα και της αυταπάρνησής του.
Από τους παίκτες που δεν θα γίνει σύνθημα το όνομά τους. Αλλά ένας από τους τεράστιους πυλώνες μιας ομάδας που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.
Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός μας και μάλλον ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε να χτιστεί το αμυντικό πλάνο του Μπαρτζωκα επάνω του καθώς και η motion offense. Και φυσικά έγινε από τους πιο επιδραστικους παίκτες της λίγκας.
Μου αρέσουν πολύ αυτές οι ιστορίες στον αθλητισμό και στη ζωή… Όταν δηλαδή ανταμώνεις με ανθρώπους από τους οποίους δεν περιμένεις πολλά αλλά με τη συμπεριφορά και τις πράξεις τους, κερδίζουν επάξια μια θέση στην καρδιά σου.
Πέρσι στον τραυματισμό του δεν περίμενα ότι θα τον ξανά έβλεπα με την φανέλα μας αλλά για ακόμα μια φορά διάψευσε τα προγνωστικά δείχνοντας πόσο δουλευταράς και επαγγελματίας είναι. Ισως όχι το πιο ταιριαστό φινάλε για την καριέρα του εδώ, αλλά χαρακτηριστικό του χαρακτήρα και της αυταπάρνησής του.
Από τους παίκτες που δεν θα γίνει σύνθημα το όνομά τους. Αλλά ένας από τους τεράστιους πυλώνες μιας ομάδας που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sharp Shooter την Σάβ Ιουν 20, 2026 9:19 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
απλα φιλε μου εχουμε διαφορετικη αποψη πανω στον συγκεκριμενο παικτη...τον θεωρω απο τους βασικους υπαιτιους των αποτυχιων μας τα τελευταια χρονια στα φαιναλ φορ οπου σε ολα ηταν εξαφανισμενος.αναλογικα με αυτα που θα μπορουσε να προσφερει οντας 2.18 και πραγματικο θηριο η αποδοση του ηταν τραγικη.ποτε δεν τον ειδα παθιασμενο,ποτε δεν τον ειδα να ζηταει την μπαλα για να τελειωσει μια φαση και οποτε την επαιρνε την μπαλα ηταν μονιμως φοβικος και την πετουσε εξω σε αλλον.πολυ αργος και η εικονα του ειδικα απεναντι στον ταβαρεζ ηταν θλιβερη καθε φορα...οχι απο αποψη αποδοσης μονο αλλά φοβοταν και φαινοταν στο βλεμμα του ακομα.ρε ανθρωπε του θεου εισαι 2.18 και δεν μπορεις να ποσταρεις ουτε τον καμπατσο?...εεε αι στο καλο σου να πουμε δειξε λιγο παθοςΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 8:44 pmΔεν καταλαβαίνω το ύφος σου, αγαπητέ. Συνήθως δεν είναι αυτά τα λόγια που λέει κάποιος όταν αποχωρεί ένας παίκτης της ομάδας του που έχει προσφέρει τόσα πολλά για τόσα χρόνια.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΕ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ!![]()
![]()
για να παρεις μεγαλα παιχνιδια και να εισαι νικητης σαν αθλητης γενικα θες μιλουτινοφ,θες τζοουνς να γυαλιζει το ματι τους λιγο
οσο πηγαινεις σαν κακομοιρης και φοβικος ποτε δεν θα καταφερνεις..κι αυτην ακριβως την εικονα ειχε ο φαλ
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Συνήθως δεν απαντάω σε αναρτήσεις άλλων μελών του φόρουμ γιατί σέβομαι όλες τις απόψεις και δεν θέλω να γίνομαι λόγος δημιουργίας flame posts.
Αλλά μου προκαλεί απορία ότι εσύ έκρινες σκόπιμο να γράψεις αυτό για έναν παίκτη που τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα για 5 χρόνια και ήταν από τους βασικούς πυλώνες της αναγέννησης του τμήματος και της καθιέρωσής της στην κορυφή.
Η αχαριστία και η αλαζονεία πληρώνονται ακριβά σε αυτή τη ζωή και θεωρώ πως θα έπρεπε τουλάχιστον να σεβόμαστε ανθρώπους που μας έκαναν να θεωρούμε δεδομένες πρωτιές σε κανονικές περιόδους, προκρίσεις σε φάιναλ φορ, εγχώριους τίτλους και σερί νικών απέναντι στον αιώνιο.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Απ οτι φαινεται, δεν ειχε κλειστο αλλα 2+1.tarp7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 8:13 pmΓια το Μουσταφά δεν έλεγαν κι εδώ στο φόρουμ ότι έχει κλειστό συμβόλαιο με εμάς![]()
Το λεω με αφορμή το φαλ , αυτό για να μην είμαστε τόσο απόλυτοι για συμβόλαια παικτών που δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ισχύει.
Τον φαλ τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση και μας βοήθησε πολύ, αν και από πέρυσι είχε πέσει πολύ η απόδοση του. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από ένα σημείο και μετά ποσταρε πολύ λιγότερο ι μέσα στη ρακέτα.
Τωρα τεταρτος θα παει ο Καραγιαννιδης?
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πραγματικά όπως το είπες σκουπιδοποστ. Όσο για τον φαλ τον ευχαριστούμε για ότι προσφερε στην ομάδα. Ακόμη και φέτος ήταν εκεί μαζί μας σε όλο το ταξίδι. Αφιερωμένο και σε αυτόν το φετινό ευρωπαϊκό. Καλή συνέχεια παικταρα.glenrice90 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 9:19 pmΠραγματικά. Προσβλητικό σκουπιδοποστ για ενα τρομερό παιδί με σημαντικό ρόλο σε κούπες
Ευχαριστούμε Μους
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Φαλ ηταν ενας κυριος με Κ κεφαλαιο, ματωσε την φανελα και ηταν απο τους πρωτεργατες στο ωραιοτερο στο ματι μπασκετικο θεαμα που ειδαμε απο την ομαδα και απο τα ωραιοτερα στην Ευρωπη τα τελευταια χρονια ειδικα της χρονιας 2022-2023.
Αγαπητε Μους η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να σε εβλεπα να κλεινεις την καριερα σου στα ερυθρολευκα αλλα η φετινη τριαδα ψηλων νομιζω ειναι πολυ λειτουργικη και εσυ δυστυχως δεν χωρας μετα απο εναν τετοιο τραυματισμο
Σου ευχομαι τα καλυτερα και θα σε ευχαριατω παντα για το μεγαλυτερο δωρο που εκανες σε αυτη την ομαδα. Που βοηθησες να ερθει στον πειραια ο τρισμεγιστος Εβαν.
Ευχαριστουμε για ολες τις μεγαλες στιγμες Κοκκινε Κροκοδειλε
Αγαπητε Μους η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να σε εβλεπα να κλεινεις την καριερα σου στα ερυθρολευκα αλλα η φετινη τριαδα ψηλων νομιζω ειναι πολυ λειτουργικη και εσυ δυστυχως δεν χωρας μετα απο εναν τετοιο τραυματισμο
Σου ευχομαι τα καλυτερα και θα σε ευχαριατω παντα για το μεγαλυτερο δωρο που εκανες σε αυτη την ομαδα. Που βοηθησες να ερθει στον πειραια ο τρισμεγιστος Εβαν.
Ευχαριστουμε για ολες τις μεγαλες στιγμες Κοκκινε Κροκοδειλε

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο