Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί να πάρεις Κόλσον για 15 λεπτά και να μην πας στο τρία με Ward/Φουρνιέ/Παπ και όταν προκύψει κάτι καλύτερο στην αγορά τέλη Αυγούστου ή μέσα στην σεζόν να το χτυπήσεις. Οπως κάναμε και πέρυσι δλδ. Δεν είναι ότι δεν έχουμε παίκτες για να καλύψουμε την θέση και είναι προτιμότερο να πάρουν χοντρά λεπτά οι Μάκινταιρ/Μοντέρο στην αρχή μέχρι να προσαρμοστούν, από το να βγουν τα εξελάκια πάλι.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 8:54 pmΕγω για Κολσον 15 λεπτων συν εναν ακομη αθληταρα Μπρατσαρα να τρωει παιδακια με ή χωρις Σως θα ημουν αρκετα ικανοποιημενος.
1. Γουοκαπ, Μοντερο, Μακινταιαρ, (Τζοσεφ/αλλος)
2. Ντορσει, Φουρνιε, (Νετζηπογλου, Μπουρνελες)
3. Γουορντ, Κολσον, (Μακκισικ;)
4. Σασα, Οκεκε, (Παπανικολαου)
5.Μιλου, Ταιρικ, Χολ (Καραγιαννιδης)
Ροστερ 12 παικταραδων, 3 Βετερανων και 3 διαβατηριων σχετικα μικρης ηλικιας για την Α1
Μια χαρα το αγοραζα σημερα
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
το σχολιο μου ειχε να κανει με την αποδοση του μουσταφα φαλ στα κρισιμα παιχνιδια των φαιναλ φορ κυριως οπου απο το 2022 εως και το 2025 ηταν ανυπαρκτος σε καθε ημιτελικο ή τελικο που παιξαμε και οχι με τον αν ειναι ή οχι καλο παιδι.δεν το ξερω και δεν με ενδιαφερει.εγω τον κρινω για την αποδοση του στην ομαδαglenrice90 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 9:19 pmΠραγματικά. Προσβλητικό σκουπιδοποστ για ενα τρομερό παιδί με σημαντικό ρόλο σε κούπες
Ευχαριστούμε Μους
ο σημαντικος ρολος που ειχε λοιπον σε κουπες οπως ανεφερεις ηταν τα πρωταθληματα του 22 και 23 και τα αντιστοιχα κυπελλα οπου ειχε να ανταγωνιστει το ΦΟΒΗΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
πραγματι δεν μπορω να κρυψω πως η συνεισφορα του ηταν κομβικη για να παρουμε αυτους τους τιτλους εχοντας να ανταγωνιστει τον γιωργο παπαγιαννη
εναν γιωργο παπαγιαννη που αν ριξεις μια ματια το 23 για παραδειγμα στους ημιτελικους ο παναθηναικος επαιζε με το περιστερι το οποιο νικησε με 3-2 στην σειρα
σε εκεινη λοιπον την σειρα το περιστερι ειχε βασικο σεντερ τον μιρο μπιλαν...εναν τυπο που σε ολα τα παιχνιδια με εξαιρεση το πρωτο ειχε καλυτερα στατιστικα απο τον παπαγιαννη και ηταν στα ορια του νταμπλ νταμπλ συνεχεια και τον ειχε σβησει
αν λοιπον ηθελα εναν παικτη απλως καλυτερο του παπαγιαννη θα επαιρνα τον μιρο μπιλαν με 50χιλ και οχι τον φαλ με 1+εκ
μολις λοιπον στον φαλ εφερνες εναν αξιο αντιπαλο οπως για παραδειγμα τον ντανστον το 22,τον ταβαρεζ το 23,τον ζαιτε ή τον ταις το 25 επεφτε αμπερ αλερτ για τον σεντερ μας
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι ο Φουρνιε δεν ειναι για βασικο τριαρι και ο Παπ δεν ειναι για σοβαρο ρολο. Δεν σημαινει οτι θα βρουμε καλυτερο απο τον Κολσον. Ο οποιος εγω προσωπικα τον λατρευω απο την Μακαμπι . Οκ εκανε κακη χρονια αλλα εμενα προσωπικα μου κανει αν συνδυαστει με ενα καλος αθλητικο φοργουπρντDimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 9:44 pmΓιατί να πάρεις Κόλσον για 15 λεπτά και να μην πας στο τρία με Ward/Φουρνιέ/Παπ και όταν προκύψει κάτι καλύτερο στην αγορά τέλη Αυγούστου ή μέσα στην σεζόν να το χτυπήσεις. Οπως κάναμε και πέρυσι δλδ. Δεν είναι ότι δεν έχουμε παίκτες για να καλύψουμε την θέση και είναι προτιμότερο να πάρουν χοντρά λεπτά οι Μάκινταιρ/Μοντέρο στην αρχή μέχρι να προσαρμοστούν, από το να βγουν τα εξελάκια πάλι.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 8:54 pmΕγω για Κολσον 15 λεπτων συν εναν ακομη αθληταρα Μπρατσαρα να τρωει παιδακια με ή χωρις Σως θα ημουν αρκετα ικανοποιημενος.
1. Γουοκαπ, Μοντερο, Μακινταιαρ, (Τζοσεφ/αλλος)
2. Ντορσει, Φουρνιε, (Νετζηπογλου, Μπουρνελες)
3. Γουορντ, Κολσον, (Μακκισικ;)
4. Σασα, Οκεκε, (Παπανικολαου)
5.Μιλου, Ταιρικ, Χολ (Καραγιαννιδης)
Ροστερ 12 παικταραδων, 3 Βετερανων και 3 διαβατηριων σχετικα μικρης ηλικιας για την Α1
Μια χαρα το αγοραζα σημερα
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Τις χρονιές που λες σου αναφέρω πληροφοριακά ότι ο Φαλ είχε καλύτερα νούμερα και από ντάνστον και από ζαϊτέ και από τάις. Υστερούσε μόνο σε νούμερα απέναντι στον Έντι. Γενικά, μέχρι να τραυματιστεί ήταν μέσα στο top-5 της λίγκας στη θέση του, συνολικά.basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 10:08 pmτο σχολιο μου ειχε να κανει με την αποδοση του μουσταφα φαλ στα κρισιμα παιχνιδια των φαιναλ φορ κυριως οπου απο το 2022 εως και το 2025 ηταν ανυπαρκτος σε καθε ημιτελικο ή τελικο που παιξαμε και οχι με τον αν ειναι ή οχι καλο παιδι.δεν το ξερω και δεν με ενδιαφερει.εγω τον κρινω για την αποδοση του στην ομαδαglenrice90 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 9:19 pmΠραγματικά. Προσβλητικό σκουπιδοποστ για ενα τρομερό παιδί με σημαντικό ρόλο σε κούπες
Ευχαριστούμε Μους
ο σημαντικος ρολος που ειχε λοιπον σε κουπες οπως ανεφερεις ηταν τα πρωταθληματα του 22 και 23 και τα αντιστοιχα κυπελλα οπου ειχε να ανταγωνιστει το ΦΟΒΗΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
πραγματι δεν μπορω να κρυψω πως η συνεισφορα του ηταν κομβικη για να παρουμε αυτους τους τιτλους εχοντας να ανταγωνιστει τον γιωργο παπαγιαννη
εναν γιωργο παπαγιαννη που αν ριξεις μια ματια το 23 για παραδειγμα στους ημιτελικους ο παναθηναικος επαιζε με το περιστερι το οποιο νικησε με 3-2 στην σειρα
σε εκεινη λοιπον την σειρα το περιστερι ειχε βασικο σεντερ τον μιρο μπιλαν...εναν τυπο που σε ολα τα παιχνιδια με εξαιρεση το πρωτο ειχε καλυτερα στατιστικα απο τον παπαγιαννη και ηταν στα ορια του νταμπλ νταμπλ συνεχεια και τον ειχε σβησει
αν λοιπον ηθελα εναν παικτη απλως καλυτερο του παπαγιαννη θα επαιρνα τον μιρο μπιλαν με 50χιλ και οχι τον φαλ με 1+εκ
μολις λοιπον στον φαλ εφερνες εναν αξιο αντιπαλο οπως για παραδειγμα τον ντανστον το 22,τον ταβαρεζ το 23,τον ζαιτε ή τον ταις το 25 επεφτε αμπερ αλερτ για τον σεντερ μας
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τώρα για να δικαιολογήσεις ένα ατυχές ποστ σου έχεις μπλέξει μέσα Παπαγιάννηδες, Περιστέρια, καναρίνια και λοιπά που δεν έχουν καμία σχέση με τον Φαλ και την προσφορά του. Προφανώς και έχεις τη γνώμη σου και μπορεί να μη σ' αρέσει ο Φαλ και νομίζω κανείς δε θα αντιδρούσε αν το ποστ σου έλεγε αυτό. Αντιθέτως έλεγε για κάτι "ανεπανάληπτες στιγμές που ζούμε" (ποιοι;), για "δάκρυα χαράς που έχυσε όλη η Ελλάδα" και τέτοια γραφικά. Ε όταν αυτά αναφέρονται στην αποχώρηση Φαλ και όχι στην αποχώρηση Μένσα ας πούμε, περιμένεις και την αντίστοιχη απάντηση. Ατυχές ποστ, πάμε παρακάτω, αν θες τη γνώμη μου.basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 10:08 pmτο σχολιο μου ειχε να κανει με την αποδοση του μουσταφα φαλ στα κρισιμα παιχνιδια των φαιναλ φορ κυριως οπου απο το 2022 εως και το 2025 ηταν ανυπαρκτος σε καθε ημιτελικο ή τελικο που παιξαμε και οχι με τον αν ειναι ή οχι καλο παιδι.δεν το ξερω και δεν με ενδιαφερει.εγω τον κρινω για την αποδοση του στην ομαδαglenrice90 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 9:19 pmΠραγματικά. Προσβλητικό σκουπιδοποστ για ενα τρομερό παιδί με σημαντικό ρόλο σε κούπες
Ευχαριστούμε Μους
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω θα λεγα οτι αν ξεγελαστουμε με τον Φουρνιε που ειδαμε στο τελος της σαιζον, θα κανουμε μεγαλο λαθος και ακομα χειροτερο λαθος θα κανουμε αν του δωσουμε να κανει πραγματα που τον δυσκολευουν οπως το να παιζει 3αρι πχ.
Ο ανθρωπος ειπε ξεκαθαρα αυτο που υποπτευομασταν βλεποντας το πως μεταμορφωθηκε, οτι οσο περνανε τα χρονια η regular του φαινεται ολο και πιο κοπιαστικη ψυχολογικα, τον κραταει μακρια απο την οικογενεια κλπ και του ειναι ολα πιο ευκολα στο τελος που κρινονται οι τιτλοι. Οφειλουμε αυτο να το καταλαβουμε και να το σεβαστουμε γιατι πολυ πιθανο του χρονου να φανει ακομα περισσοτερο στο πρωτο μερος της σαιζον.
Πιστευω στην ομαδα τα ξερουν αυτα βεβαια αλλα κουβεντα να γινεται.
Ο ανθρωπος ειπε ξεκαθαρα αυτο που υποπτευομασταν βλεποντας το πως μεταμορφωθηκε, οτι οσο περνανε τα χρονια η regular του φαινεται ολο και πιο κοπιαστικη ψυχολογικα, τον κραταει μακρια απο την οικογενεια κλπ και του ειναι ολα πιο ευκολα στο τελος που κρινονται οι τιτλοι. Οφειλουμε αυτο να το καταλαβουμε και να το σεβαστουμε γιατι πολυ πιθανο του χρονου να φανει ακομα περισσοτερο στο πρωτο μερος της σαιζον.
Πιστευω στην ομαδα τα ξερουν αυτα βεβαια αλλα κουβεντα να γινεται.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
φαλ εφυγε
αλεκος εφυγε
σακ κομπρα προς εξοδο
απο την δευτερη εποχη μπαρτζωκα εμεινε μονο ο γουοκαπ και ο ντορσει αν πιανεται..νεο γηπεδο νεα εποχη νεες περιπετειες
πολυ ωραιο που φευγουν με ευρωλιγκα αλλα και σαν φιλοι.Ο φαλ ηταν απο τους παικτες που εβριζα το περισσοτερο οταν εβλεπα ματς και δεν μπορουσε να ποσταρει τον λεκαβιτσιους...αλλα ο ανθρωπος εδωσε τα παντα για την ομαδα,ειχε μεγαλη συνεισφορα σε τιτλους και ειναι κομματι της ιστορια μας.
@Καρβουνιάρης δεν βγαινουν οι χρονοι αν ο φουρνιε παιξει 15λ στο 2 και ερθει και κανονικο 3ρι..
μοντερο κοντι γουοκαπ για 40 λεπτα!!!
ντορσει 25 φουρνιε 15
3ρι 20 γουορντ 20
δεν ξερω που βλεπεται να χωρανε αυτοι..εντωμεταξυ εγω παντα ειμαι υπερ των γεματων καλων ροστερ αλλα υπαρχει και οριο
αλεκος εφυγε
σακ κομπρα προς εξοδο
απο την δευτερη εποχη μπαρτζωκα εμεινε μονο ο γουοκαπ και ο ντορσει αν πιανεται..νεο γηπεδο νεα εποχη νεες περιπετειες
@Καρβουνιάρης δεν βγαινουν οι χρονοι αν ο φουρνιε παιξει 15λ στο 2 και ερθει και κανονικο 3ρι..
μοντερο κοντι γουοκαπ για 40 λεπτα!!!
ντορσει 25 φουρνιε 15
3ρι 20 γουορντ 20
δεν ξερω που βλεπεται να χωρανε αυτοι..εντωμεταξυ εγω παντα ειμαι υπερ των γεματων καλων ροστερ αλλα υπαρχει και οριο
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καλα κατσε να παιξουν καλυτερα οι CMD και Μοντερο στον Ολυμπιακο του Μπαρτζωκα κ μετα ας ξεγραψουμε τον Τζοζεφ. Το τι εκανε ο καθενας σε αλλη ομαδα του με αλλον προπονητη κ αλλο μπασκετ δεν σημαινει οτι θα τα κανει κ την επομενη σεζον (χωρις λεω πως δεν θα τα κανει, απλα παραμενει αγνωστος X).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Σάβ Ιουν 20, 2026 10:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο