Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 03, 2025 1:10 am

Stelios97 έγραψε:
Τετ Σεπ 03, 2025 12:45 am
Καλα δε ξερεις τι να πεις!δε βλεπεις οτι εχουμε θεμα στο 4?ειπα εγω να φερει παιχταρα?ενα παιχτη ειπα στη θεση του γιουρτσεβεν απλα να παιζει στο 4 που εκει οι αλλοι ειναι δυνατοι!εσυ βεβαα θες να μεινει αυτος ο παιχταρας τουρκος που μας μαγεψε περυσι!τι να πεις καποιοι το εχω ξανα πει συμβιβαζονται με τους μετριους!κατσε με το χουαντσο εσυ που επιθετικα ειναι μετριος κ το μητογλου που τον ξερουμε!
Δεν καταλαβαίνεις ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει 3 ισάξιους σέντερ; Μια χαρά είναι ο Γιουρτσεβέν για 3ος, εκτός και αν προτιμάς κανέναν Κώστα Αντετοκούνμπο. Γιατί καλύτερος σέντερ για 3ος, δε θα ερχόταν.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Σεπ 03, 2025 1:15 am

Δε θελω να εχω ισαξιους σεντερ θελω 1 παιχτη να παιζει 10 λεπτα στο 4 κ 5 κ να βαζει το κορμι του να παιζει αμυνα στη θεση του γιουρτσεβεν!να με καλυψεις κ στο 4 κ 5!φερε μου ενα 4αρο5αρι κ εισαι μπομπα

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 03, 2025 1:18 am

Stelios97 έγραψε:
Τετ Σεπ 03, 2025 1:15 am
Δε θελω να εχω ισαξιους σεντερ θελω 1 παιχτη να παιζει 10 λεπτα στο 4 κ 5 κ να βαζει το κορμι του να παιζει αμυνα στη θεση του γιουρτσεβεν!να με καλυψεις κ στο 4 κ 5!φερε μου ενα 4αρο5αρι κ εισαι μπομπα
Παίκτη που να μπορεί να παίξει στο 4 και το 5 έχουμε τον Μήτογλου. Δεν καταλαβαίνω τι άλλο θεωρείς ότι χρειαζόμαστε, τα κενά που υπήρχαν πέρυσι καλύφθηκαν. Αυτό που λες είναι απλά η άποψη σου, αλλά ο καθένας εδώ μέσα έχει τη δική του. Εγώ π.χ. δε θεωρώ ότι η αθλητικότητα είναι η λύση για όλα, χρειάζεται συνδυασμός χαρακτηριστικών.

Stelios97

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 9:05 am

Το μητογλου μαλιστα που δε μπορουσε να κουνηθει!δε βλεπεις οτι το σπορ εχει παει στην αθλητικοτητα?στους ψηλους ειχα θεμα περυσι μητογλου γιουρτσεβεν ουτε εμενα δε μπορουν να μαρκαρουν κ μου λες τι τωρα!

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 03, 2025 9:15 am

Δλδ Στέλιο, έχουμε 4ρι με 10 p 7 ριμπ. 15 pir που παίζει εξαιρετική άμυνα ,στη 2η all euroleague πενταδα,αλλά εσύ ειδες το ματς με Ιταλία εχτές κι έβγαλες συμπέρασμα πως δε κάνει?

Αλλά ταυτόχρονα δε κάνει κι ο Μητογλου ...που όμως στο τουρνουά είναι εξαιρετικός?

Ναι...έχει λογικη

Stelios97

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 11:17 am

Ειδες κανα μητογλου εσυ περυσι?το διδυμο χουαντσο μητογλου δεν μου καθεται απλα!ειπα να ερθει ενας παιχτης αντι γιουρτσεβεν!απο 1 αγωνα περιμενα να δω το χουαντσο !τεσπα αυυη ειναι η αποψη μου!δε το θελω το γιουρτσεβεν στην ομαδα!παιχτης που τρεμουν τα χερια του που ειναι τρυπα πισω δε τον θελω απλα!πιο καλα να καθοταν ο γκαμπριελ

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τετ Σεπ 03, 2025 11:24 am

Stelios97 έγραψε:
Ειδες κανα μητογλου εσυ περυσι?το διδυμο χουαντσο μητογλου δεν μου καθεται απλα!ειπα να ερθει ενας παιχτης αντι γιουρτσεβεν!απο 1 αγωνα περιμενα να δω το χουαντσο !τεσπα αυυη ειναι η αποψη μου!δε το θελω το γιουρτσεβεν στην ομαδα!παιχτης που τρεμουν τα χερια του που ειναι τρυπα πισω δε τον θελω απλα!πιο καλα να καθοταν ο γκαμπριελ
Να μην θέλεις τον Μήτογλου και τον Γιουρτσέβεν το καταλαβαίνω. Να μην θέλεις όμως τον Χουάντσο είναι το περίεργο, αν δεν θέλεις αυτόν ποιον καλύτερο θα ήθελες στην θέση του;

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 11:38 am

Stelios97 έγραψε:
Τα έχεις μπλέξει λίγο και δε σε καταλαβαίνω

Το να μη θέλεις τον Γιουρτσεβεν το καταλαβαίνω, αυτό τι σχέση έχει με Χουαντσο ,Μίτο(και Σάμο λεω εγω)

Αφού δεν περιμένεις 1 αγώνα για τον Χουαντσο γτ τον αναφέρεις (τον αγωνα)?
Αφού κοιτάς τους αγώνες του τουρνουά γτ δεν αναφέρεις και το τουρνουά του Μητογλου?

Λες ότι δε θες κάναν παικταρα ,απλα έναν να παίζει 10λεπτα στο 4 κ στο 5..Με την επιστροφή του Λεσορ δεν θα υπάρχουν αυτά τα λεπτά, κι ότι περισσεύει θα το παίρνει ο Σάμο.Αρα να φέρουμε έναν μέτριο να κάνει τι ακριβώς? Εκτός αν εννοείς να αντικαταστησουμε /διώξουμε κάποιο 4ρι?

Λες να πάρουμε 4-5 ρι και μετά λες γτ δε κρατήσανε Γκαμπριελ(παίζει αυτός 4?)
Λες για τις κακες αμυντικές ικανότητες του Μητο και μετά ειρωνεύεσαι τις αμυντικές ικανότητες του Χουαντσο...
Έχεις κάνα όνομα να καταλάβω τι εννοείς?

Γενικά πολλά οξυμωρα

Stelios97

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 2:05 pm

Μπερδευεσαι πολυ φιλε!δε θελω το περσινο μητογλου!κ ο χουαντσο ειναι ασταθης γενικα για μενα ειδικα επιθετικα!θελω παιχτη αντι γιουρτσεβεν να παιζει κ 4 κ 5 τι δε καταλαβαινεις

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 2:22 pm

Από αυτά που λες σου έγραψα τι δε καταλαβαίνω.
Φάσκεις κι αντιφασκεις

Αφού θες 4-5 γτ έγραψες να εμενε ο Γκάμπριελ?
Αφού θες καλύτερο αμυντικό από Μητο γτ δε σου κάνει ο Χουαντσο που κατ εσέ είναι καλός αμυντικός?
Ο Σάμο που θα παίζει?(Διότι τον ξεχνας)
Θες παίκτη ποιότητας η απλά κάποιον να παίρνει 10λεπτα όπως λες?(ο οποίος μόλις γυρίσει ο Λεσορ δε θα βρίσκει ουτε 5 άρα μάλλον για κάποια μετριότητα μιλας)
Θες να φύγει ο Ομέρ (θεμιτο) η θες να φύγουν και οι άλλοι 2?
Κάνα όνομα έχεις να προτείνεις?αυτό θα βοηθούσε...γράψε μια πρόταση

Όπως βλέπεις δεν είμαι εγώ που μπερδεύομαι μάλλον εσύ τα λες μπερδεμενα

Stelios97

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 2:48 pm

Μονος τα μπερδευεις για να κουβεντιαζουμε!ειπα να μεινει ο γκαμπριελ πιο καλα γιατι ο γιουρτσεβεν ειναι ανεκδοτο στην αμυνα!δεν αντεχεται κ αλλη χρονια!ειπα να παρουμε στη θεση του αλλον που θα ειναι πιο καλος αμυντικος ωστε να βοηθαει χουαντσο κ μητογλου!υπαρχουν κ τραυματισμοι χτυπα ξυλο!οταν βλεπεις μητογλου ολη τη χρονια σερνοταν κ χουαντσο στο τελος χαλια θες εκει καποιον αντι του τουρκου τι να τον κανω αυτον να παιρνει τοσα λεφτα κ να καθεται!κ το κοστελο που γραφτηκε καποια στιγμη θα τον ηθελα αντι γιουρτσεβεν

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 3:58 pm

Stelios97 έγραψε:
Τετ Σεπ 03, 2025 2:48 pm
Μονος τα μπερδευεις για να κουβεντιαζουμε!ειπα να μεινει ο γκαμπριελ πιο καλα γιατι ο γιουρτσεβεν ειναι ανεκδοτο στην αμυνα!δεν αντεχεται κ αλλη χρονια!ειπα να παρουμε στη θεση του αλλον που θα ειναι πιο καλος αμυντικος ωστε να βοηθαει χουαντσο κ μητογλου!υπαρχουν κ τραυματισμοι χτυπα ξυλο!οταν βλεπεις μητογλου ολη τη χρονια σερνοταν κ χουαντσο στο τελος χαλια θες εκει καποιον αντι του τουρκου τι να τον κανω αυτον να παιρνει τοσα λεφτα κ να καθεται!κ το κοστελο που γραφτηκε καποια στιγμη θα τον ηθελα αντι γιουρτσεβεν
Στέλιο φίλε μου, ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με όλους. Είναι γνωστές οι θέσεις σου. Όμως πρέπει να το χωνέψεις ότι φέτος θα πας με Χουαντσο-Ντινο-Σάμο στο 4 και Ματίας-Ρισον-Ομέρ. Δημάδη μια από τος καλύτερες φροντ λαην στην Ευρώπη. Πληρέστερη κάποιο ποιοτική από πέρσι. Με παίχτες που αλληλοσυμπληρώνονται.

Για τον Γκαμπριέλ τα έχουμε ξαναπεί, ότι είχε τενοντίτιδα και στα δυο γόνατα που είναι χρόνια και προφανώς το τιμ έκρινε ότι δεν θέλει να έχει και δεύτερο παίχτη μετά τον Ματίας να είναι με ιατρικό θέμα. Αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε κι ο Ομέρ. Αλλά δες το και από την αισιόδοξη πλευρά του. Αν ο Ματίας ήταν στο 100% ίσως να μην παίρναμε τον Χολμς και να πηγαίναμε σε κάποιο φθηνότερο. Ενώ τώρα όπως έγινε η μεταγραφή, θα μπορούσες να δεις ότι στη θέση του Γκαμπριέλ πήρες τον Χολμς. Όταν έχεις τρίτο Σέντερ έναν παίχτη 1+ εκατομμυρίου και γκρινιάζεις, γιατί πιστεύεις ότι εσυ θα έκανες καλύτερη στελέχωση από τον προπονητή που έχει 3 ευρωλιγκες τα τελευταία 5-6 χρόνια, Ε τι να πω και να μην είναι περιττό ;

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Stelios97

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 4:03 pm

Κουβεντα να γινεται φιλε μου απλα δε θελω το γιουρτσεβεν με τπτ!θα δουμε μεσα στη χρονια!

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 4:12 pm

Stelios97 έγραψε:
Τετ Σεπ 03, 2025 4:03 pm
Κουβεντα να γινεται φιλε μου απλα δε θελω το γιουρτσεβεν με τπτ!θα δουμε μεσα στη χρονια!
Κι εγώ είναι από αυτούς που ήθελαν διακαώς να φυγει ο Ομέρ. Ωστόσο η αργή ενσωμάτωση του Ματίας και η ευπάθεια στα γόνατα του Γκαμπριέλ έκαναν την παραμονή του Τούρκου απαραίτητη. Να είμαστε ρεαλιστές και να μην μας τυφλώνει η προσωπική αντιπάθεια. Ο Αταμαν έκανε το αυτονόητο, και σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμάς, που απλά βλέπουμε μπάσκετ σαν χόμπι από τον καναπέ μας.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Stelios97

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 03, 2025 4:31 pm

Ας επαιρνε αλλον!Εδω δεν το βαζει με την εθνικη τους!Δεν κανει ο τυπος για την ομαδα μας γιαυτο χτυπιεμαι!τεσπα μακαρι να πανε ολα καλα!δες τουρκια το βραδυ να δουμε τι θα κανει ο παιχταρας μας

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”