Χιφι , Weiler Bab, Στραζελ, Τζειμς. Σαν να γινεται πυραυλοκινητη η Μονακο μου φαινεταιGiannis14 έγραψε: ↑Τετ Απρ 16, 2025 5:59 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1303598_pli ... nako-o-ifi
Τελικά Χιφι για Μονακό !
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1292
- Προειδοποιήσεις:
1
2
2

-
- Reactions: 1292
- Προειδοποιήσεις:
1
Μου αρεσουν οι επιλογες σου στους συμπληρωματικους Ελληνες.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 9:42 amNunn-Σλουκας-Λουντζης
Grant-Jokubaitis-Τολιοπουλος
Osman-Καλαιτζακης
Α. Roberson
Hernagomez-Μιτογλου-Χουγκαζ
Lessort-Gabriel-Ζουγρης
Ο λουντζης εχει ξαναπαιξει ευρωλιγκα, ο τολιοπουλος θα μπορούσε να εχει εναν ρολο Λαρεντζακη, ο Χουγκαζ εχει εξελιχθει και αξιζει την ευκαιρια. Ο ζουγρης δεν ξερω αν μπορει να σταθει αλλα με την ασφαλεια του Μητογλου οκ το δεχομαι.
Ωραια επιλογη ο Ρομπερτσον αν και δεν τον εχω ποκυπροσεξει με την Ασβελ. Ενα 3-4 χρειαζεται ομως.
Τωρα για 4ο γκαρντ απο την Μακαμπι ισως να σας ταιριαζε ο μπλατ περισσοτερο ο οποιος ειναι φονιας απο το τριποντο και παρα μα παρα πολυ καλος πασερ και ας μην ειναι τοπ παικτης
1
1

-
- Reactions: 81
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς Ρόμπερτσον και Ζούγρη και είσαι πολύ καλόςEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 9:42 amNunn-Σλουκας-Λουντζης
Osman-Καλαιτζακης
Α. Roberson
Lessort-Gabriel-Ζουγρης
0
-
- Reactions: 2383
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Έτσι όπως έχω δει τον Λούντζη φέτος, είναι μετριότατος και δε θα έκανε καμία διαφορά σε σχέση με τον Μωραΐτη. Παίκτης με κάτω από 30% στα τρίποντα σε πρωτάθλημα και BCL. Μην ξεγελάνε τα φαινομενικά καλά του νούμερα, γιατί οφείλονται στο ότι παίρνει πολλές προσπάθειες.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 9:42 amNunn-Σλουκας-Λουντζης
Osman-Καλαιτζακης
Α. Roberson
Lessort-Gabriel-Ζουγρης
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4438
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αυτο το ροστερ που γραφεις ειναι χειροτερο απο αυτο που εχουμε τωραEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 9:42 amNunn-Σλουκας-Λουντζης
Osman-Καλαιτζακης
Α. Roberson
Lessort-Gabriel-Ζουγρης
3
2
1

ο Jokubaitis ξερει ποδηλατο ?τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 11:07 amαυτο το ροστερ που γραφεις ειναι χειροτερο απο αυτο που εχουμε τωραEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Απρ 18, 2025 9:42 amNunn-Σλουκας-Λουντζης
Osman-Καλαιτζακης
Α. Roberson
Lessort-Gabriel-Ζουγρης
0
-
- Reactions: 227
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τουλούμπα αν εννοείς ότι είναι καλύτερο το τωρινό επειδή έχουμε Λορέντζο, Γκριγκονις, Γιουρτσεβεν σε σχέση με Γιοκουμπαιτις, Α. Ρομπερσον, Ζουγρη ναι εννοείται ότι είναι καλύτερο το πρώτο.
Εγώ το θέτω καθαρά πρακτικά ίσως είναι καλύτερο.
Επίσης έχω έναν ξένο λιγοτερο.
Ο Λορεντζο δεν είναι κακός παιχτης απλά πιστεύω ότι μπορεί να δώσει στο τερέν περισσότερα πράγματα ένας Μκινταιρ, ένας Γιοκουμπαιτις ένας Μπριαντ(δεν τον έβαλα ενώ είναι η καλύτερη προσθήκη που μπορεί να βοηθήσει στο 1,2,3 γιατί δεν νομίζω να αφήσει περιθώρια η Εφες να φύγει)
Επίσης δεν ξέρω αν θέλει να μείνει ο Λορέντζο. Δεν μου δίνει τέτοια αίσθηση..... παραμονής.
Ο Γκριγκονις πάει πακέτο με Λορέντζο κυρίως γιατί δεν ξέρουμε αν θα επανέλθει σωματικά σε καλό επιπεδο.
Τον Γιουρτσεβεν τον έβγαλα απλά για να μην είναι τρίτος και να μην έχουμε έναν επιπλέον.Αδύνατο σημείο του ή άμυνα. Θα έφερνα Παπαγιαννη αν ήταν για τρίτος που δεν παίζει καλή άμυνα επίσης. Προτιμώ Γκάμπριελ για δεύτερο και τρίτο λίγο Μιτογλου. Τον Ζουγρη τον έβαλα για.... την μπάσκετ λίγκ και τα διάβατηρια.
Ο Α. Ρομπερσον από βίντεο είδα καλά στοιχεία αμυντικά και ριμπάουντ. Πιστεύω μπορεί να σταθει στο 3 και 4 ως ρεζέρβα. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Ο Ντεσον Πιερ δεν ξέρω αν θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του στην Φενερ. (ως εναλλακτική)
Το θέμα είναι πως βλέπουμε να παίζει ο Σλουκας του χρόνου ως οργανωτής;;; ως εκτελεστής;;;;; ως και τα δύο;;;;;; με βάση την αστάθεια του Λορέντζο (αχρείαστα λάθη) και του Γιοκουμπαιτις από ότι βλέπω στα στατιστικα πιστεύω θα είναι πάλι χειριστής ο Σλουκας και να ρίχνει κανένα τρίποντο. Πρέπει να σταματήσει τις μπούκες. Δεν θα μπορεί να αποδόσεις σε όλα καλά και θα κουράζεται. Επιθετικά πιστεύω ότι ο Γιοκουμπαιτις είναι πιο δραστήριος από τον Λορέντζο και δεν έχει άσχημο ποσοστό ασσιστ.,ριμπαουντ,κλεψιματων,τριποντων σε σχέση με Λορέντζο. Πιστεύω είναι λίγο πιο.... πειστικός στον αντίπαλο από ότι ο Λορέντζο.
Αν έλθει ο Μκινταιρ ταυτόχρονα ο Σλουκας πάει στο 2 εννοείται. Αυτός είναι άλλη περίπτωση με χειρωτερο τριπόντο από τον Γιοκουμπαιτις και χειρωτερος στην επίθεση αλλά καλύτερος στην άμυνα και στην οργάνωση.
Ο Ρομπερσον δεν είναι άσχημος στην άμυνα, ρίχνει καλά ταπιδια παίρνει και ριμπάουντ. Θα προτιμούσα Ντεσον Πιερ αλλά δεν ξέρω αν θα φύγει από Φενερ.
Η ομάδα με βάση τα νούμερα όλων των σημαντικών αντιπάλων μας υστερεί σε ασσιστ, περιφερειακή άμυνα και μπορούμε να βελτιώσουμε τον τομέα των ριμπάουντ. Στα σουτ είμαστε μια χαρά.
Εγώ το θέτω καθαρά πρακτικά ίσως είναι καλύτερο.
Επίσης έχω έναν ξένο λιγοτερο.
Ο Λορεντζο δεν είναι κακός παιχτης απλά πιστεύω ότι μπορεί να δώσει στο τερέν περισσότερα πράγματα ένας Μκινταιρ, ένας Γιοκουμπαιτις ένας Μπριαντ(δεν τον έβαλα ενώ είναι η καλύτερη προσθήκη που μπορεί να βοηθήσει στο 1,2,3 γιατί δεν νομίζω να αφήσει περιθώρια η Εφες να φύγει)
Επίσης δεν ξέρω αν θέλει να μείνει ο Λορέντζο. Δεν μου δίνει τέτοια αίσθηση..... παραμονής.
Ο Γκριγκονις πάει πακέτο με Λορέντζο κυρίως γιατί δεν ξέρουμε αν θα επανέλθει σωματικά σε καλό επιπεδο.
Τον Γιουρτσεβεν τον έβγαλα απλά για να μην είναι τρίτος και να μην έχουμε έναν επιπλέον.Αδύνατο σημείο του ή άμυνα. Θα έφερνα Παπαγιαννη αν ήταν για τρίτος που δεν παίζει καλή άμυνα επίσης. Προτιμώ Γκάμπριελ για δεύτερο και τρίτο λίγο Μιτογλου. Τον Ζουγρη τον έβαλα για.... την μπάσκετ λίγκ και τα διάβατηρια.
Ο Α. Ρομπερσον από βίντεο είδα καλά στοιχεία αμυντικά και ριμπάουντ. Πιστεύω μπορεί να σταθει στο 3 και 4 ως ρεζέρβα. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Ο Ντεσον Πιερ δεν ξέρω αν θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του στην Φενερ. (ως εναλλακτική)
Το θέμα είναι πως βλέπουμε να παίζει ο Σλουκας του χρόνου ως οργανωτής;;; ως εκτελεστής;;;;; ως και τα δύο;;;;;; με βάση την αστάθεια του Λορέντζο (αχρείαστα λάθη) και του Γιοκουμπαιτις από ότι βλέπω στα στατιστικα πιστεύω θα είναι πάλι χειριστής ο Σλουκας και να ρίχνει κανένα τρίποντο. Πρέπει να σταματήσει τις μπούκες. Δεν θα μπορεί να αποδόσεις σε όλα καλά και θα κουράζεται. Επιθετικά πιστεύω ότι ο Γιοκουμπαιτις είναι πιο δραστήριος από τον Λορέντζο και δεν έχει άσχημο ποσοστό ασσιστ.,ριμπαουντ,κλεψιματων,τριποντων σε σχέση με Λορέντζο. Πιστεύω είναι λίγο πιο.... πειστικός στον αντίπαλο από ότι ο Λορέντζο.
Αν έλθει ο Μκινταιρ ταυτόχρονα ο Σλουκας πάει στο 2 εννοείται. Αυτός είναι άλλη περίπτωση με χειρωτερο τριπόντο από τον Γιοκουμπαιτις και χειρωτερος στην επίθεση αλλά καλύτερος στην άμυνα και στην οργάνωση.
Ο Ρομπερσον δεν είναι άσχημος στην άμυνα, ρίχνει καλά ταπιδια παίρνει και ριμπάουντ. Θα προτιμούσα Ντεσον Πιερ αλλά δεν ξέρω αν θα φύγει από Φενερ.
Η ομάδα με βάση τα νούμερα όλων των σημαντικών αντιπάλων μας υστερεί σε ασσιστ, περιφερειακή άμυνα και μπορούμε να βελτιώσουμε τον τομέα των ριμπάουντ. Στα σουτ είμαστε μια χαρά.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα
- Reactions: 4438
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
στην θεση του γιουρτσεβεν βαζεις τον ζουγρη
στην θεση του μπραουν τον τολιοπουλο
στην θεση του γκριγκονις τον γιοκουμπ
ο αλλος της βιλερμπαν και ειναι μια μετριοτητα και τι ακριβως θα κανει?
αν θελουμε καποιον για τριτο 3αρι ας κρατησουμε τον παπαπετρου που εχει και διαβατηριο
εγω το βλεπω για χεροτερο ροστερ παντως
στην θεση του μπραουν τον τολιοπουλο
στην θεση του γκριγκονις τον γιοκουμπ
ο αλλος της βιλερμπαν και ειναι μια μετριοτητα και τι ακριβως θα κανει?
αν θελουμε καποιον για τριτο 3αρι ας κρατησουμε τον παπαπετρου που εχει και διαβατηριο
εγω το βλεπω για χεροτερο ροστερ παντως
2
2

- Airman
- Reactions: 841
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Oι αλλαγές αυτές είναι εγγυημένα μία υποβάθμιση του ρόστερ σου.
Δεν θεωρώ ότι πρέπει να κολλάμε τόσο στο 6-7 ξένοι λόγω Α1...στην Α1 έχουμε έναν αντίπαλο όλον και όλον που και αυτός διαθέτει άπειρους ξένους στο ρόστερ του.
Επίσης, δε γίνεται παιδιά να βγάλεις Μπράουν και να βάλεις Τολιόπουλο, καθότι του χρόνου με δεδομένη την ηλικία του Σλούκα και το πόσο επίπονη είναι η χρονιά, θα ψάχνεις έναν βαρβάτο αντι-Μπράουν (αν αποχωρήσει) που θα παίρνει αυτός τα πολλά λεπτά. Συνεπώς τον Τολιόπουλο να τον λογίζετε αν έρθει ως μία λύση πολύ καλή για εγχώρια ματς (πλην ΟΣΦΠ) ο οποίος θα μπορεί να παράγει αρκετά και κυρίως να αποσυμφορίζει παίχτες με πολλά λεπτά στην Ευρωλίγκα (πχ Ναν). Τίποτα περισσότερο.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τουλούμπα ο Γιουρτσεβεν είναι αχρείαστος... ως τρίτος και μάλιστα ξένος από την στιγμή που μπορεί να μπάλωσε ο Μιτογλου λίγο στο 5.
Με Λεσσορτ και Γκάμπριελ και λίγο Μιτογλου πόσος χρόνος να μείνει για τον Τούρκο;;;;;
Γιοκουμπαιτις έβαλα στην θέση του Λορέντζο όχι του Μωραιτη Στο 1-2
Ρομπερσον τον έβαλα ως ρεζέρβα στο 3-4 για άμυνα και ριμπάουντ πράγματα που ο Παπαπετρου δεν.....
Με Λεσσορτ και Γκάμπριελ και λίγο Μιτογλου πόσος χρόνος να μείνει για τον Τούρκο;;;;;
Γιοκουμπαιτις έβαλα στην θέση του Λορέντζο όχι του Μωραιτη Στο 1-2
Ρομπερσον τον έβαλα ως ρεζέρβα στο 3-4 για άμυνα και ριμπάουντ πράγματα που ο Παπαπετρου δεν.....
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εμενα παντως το ενστικτο μου μου λέει ότι μάλλον θα πάρουμε Μουσα και ένα φθηνό ασσοδυο με εφεση στην αμυνα που να μην υποσκελιζει τον Σλουκα.Ειμαστε η μόνη από τις σοβαρές ομάδες που έχει χώρο να παίξει τόσο στο 2 όσο και στο 3 run
παιχνίδι.Και σαφως του ταιριαζει φιλοσοφια Αταμαν σε σχέση με φιλοσοφία Ιτουδη,Σαρας.Μην μιλάμε για τότε που ήταν 22 χρόνων και τέτοιου είδους επιχειρήματα.

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2