2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 09, 2021 6:41 pm

Ο Παγκος παντως το πηρε το εκατομμυριακι του απτην Ζενιτ φετος, δεν θα μπορούσαν να τον τσιμπήσουν αλλιως αν δεν έδιναν και κατι παραπάνω.

Ο Καλνιετις 800χιλ δεν κοστίζει σε κανένα πρωτάθλημα μπασκετ (ισως στη Κίνα) , κατά τα αλλα για Ζαλγκιρις τον κόβω του χρονου που λογικα θα χάσει και Γκριγκονις και Γουολκαπ. Οπως και να χει διαψεύστηκε η φήμη περί απόκτησης του απτην ΚΑΕ οποτε τσαμπα το συζητάμε.

Φίλε Τρέισι Μακ συμφωνώ με το ροστερ που λες. Ισως αντι για ΣαντΡος να προτιμουσα να μεινει ο Ουαιτ που ειναι φθηνότερος και προσφέρει σουτ και μέγεθος. Το ρόλο του ΣαντΡος αλλωστε ως πασπαρτού ισως έρχεται να καλύψει ο Τι Τζει Μπρει (τον βλέπω και ως τον δικό μας Μάικλ Ρολ). Επίσης παρακαλώ μην ξαναδώ τον Ιαν σε ροστερ ομαδας ευρωλιγκας εν έτη 2021.

Γκος(500) , Γκραντ/Χολ(300)
Ντορσει(700) , Μπρει(200) , Μποχω(100)
Παπαπετρου(1,1) , Ουαιτ(300) , Κασελ(100)
Μητογλου(600) , Μπεντιλ(200) , Ματζουκ(100)
Παπαγιαννης(600) , Τομας(300)

5,1 εκατ συνολικά (πολυ μικρή αύξηση) , αν μας περισσεύουν και για καναν Γιαμπουσελε αντι για Μπεντιλ ακόμα καλύτερα. Απο εκει και περα στο ροστερ μπορουν να ανεβοκατεβαινουν παιχτες απτο εφηβικό και βλέπω τον Καλαιτζάκη μονο ως δανεικό. Δεν χρειάζεται να χαλαμε χρήματα σε άλλους παιχτες που δεν θα πατήσουν ποτε παρκε.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 09, 2021 7:03 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Φεβ 09, 2021 6:41 pm
Ο Παγκος παντως το πηρε το εκατομμυριακι του απτην Ζενιτ φετος, δεν θα μπορούσαν να τον τσιμπήσουν αλλιως αν δεν έδιναν και κατι παραπάνω.

Ο Καλνιετις 800χιλ δεν κοστίζει σε κανένα πρωτάθλημα μπασκετ (ισως στη Κίνα) , κατά τα αλλα για Ζαλγκιρις τον κόβω του χρονου που λογικα θα χάσει και Γκριγκονις και Γουολκαπ. Οπως και να χει διαψεύστηκε η φήμη περί απόκτησης του απτην ΚΑΕ οποτε τσαμπα το συζητάμε.

Φίλε Τρέισι Μακ συμφωνώ με το ροστερ που λες. Ισως αντι για ΣαντΡος να προτιμουσα να μεινει ο Ουαιτ που ειναι φθηνότερος και προσφέρει σουτ και μέγεθος. Το ρόλο του ΣαντΡος αλλωστε ως πασπαρτού ισως έρχεται να καλύψει ο Τι Τζει Μπρει (τον βλέπω και ως τον δικό μας Μάικλ Ρολ). Επίσης παρακαλώ μην ξαναδώ τον Ιαν σε ροστερ ομαδας ευρωλιγκας εν έτη 2021.

Γκος(500) , Γκραντ/Χολ(300)
Ντορσει(700) , Μπρει(200) , Μποχω(100)
Παπαπετρου(1,1) , Ουαιτ(300) , Κασελ(100)
Μητογλου(600) , Μπεντιλ(200) , Ματζουκ(100)
Παπαγιαννης(600) , Τομας(300)

5,1 εκατ συνολικά (πολυ μικρή αύξηση) , αν μας περισσεύουν και για καναν Γιαμπουσελε αντι για Μπεντιλ ακόμα καλύτερα. Απο εκει και περα στο ροστερ μπορουν να ανεβοκατεβαινουν παιχτες απτο εφηβικό και βλέπω τον Καλαιτζάκη μονο ως δανεικό. Δεν χρειάζεται να χαλαμε χρήματα σε άλλους παιχτες που δεν θα πατήσουν ποτε παρκε.
τον γκος τον εχω για παραπανω. 600-650. ο ουαιτ και ο σαντρος δεν ειναι για την ιδια θεση. ο ενας ειναι καθαρο 4αρι που υπο προυποθεσεις παιζει στο 3 και ο κουβανος 2-3αρι που λογο καλης ντριμπλας μπορει να ειναι τρομερος πολο δημιουργιας για την ομαδα. ειναι και τοπ αμυντικος. ο ουαιτ πηρε 300-320 φετος αλλα λογο μετριοκαλης και σταθερης σεζον και λογο ονοματος, θεωρω οτι το 450-500αρακι μπορει να το βρει ειδικα σε eurocup ρωσιες. ετσι και αλλιως με 4αρι μητο-μπεντιλ δεν χρειαζεσαι και αλλο 4αρι. ο σαντ ρος δινει περισσοτερα σε αυτην την θεση. αλλωστε εγω την ομαδα θελω να εχουν πολλοι παικτες καλη ντριμπλα και να μπορουν να δημιουργησουν. ο ουαιτ δεν το εχει αυτο καθολου και θα κολλαμε ευκολα στο σετ παιχνιδι.

παπαπετρου δυσκολα τοσο πολυ. εγω για εμας λιγο κατω απο μυριο τον βλεπω, που με μπονους να πηγαινουν 1 μυριο, ενω και τον μητογλου τον βλεπω για 700.

οπως και να εχει με λιγα σχετικα λεφτα μπορεις να φτιαξεις πολυ καλη ομαδα, αρκει να πανε τα λεφτα σε ασσους και γκαρντ και σε εξυπνες κινησεις και οχι σε παικτες που δεν ταιριαζουν στην ομαδα ή που δεν ταιριαζουν στο στυλ σου ή που παιζουν ολοι στην ιδια θεση. εγκλημα το φετινο. τουλαχιστον ετσι οπως φαινεται φτιαξαμε εναν κορμο που του χρονου με σωστες κινησεις ειδικα στον ασσο θα ειμαστε μεσα εως τελους για 8αδα.

0
JohnnyPao

champion

Τρί Φεβ 09, 2021 8:25 pm

Ωραιος και πολυ αποκαλυπτικός ο Κατας στη συνέντευξη που έδωσε. Είπα ότι το ψηλό σχήμα δεν ήταν κάτι που είχε σκεφτεί ή το σχεδιαζε, δεν είχε άλλη επιλογή κι αναγκάστηκε να το δοκιμάσει. Τελικά του βγηκε.

Τον Μπρει τον ήθελε και στη χαποελ λεει, είναι παιχτης που δεν γράφει νούμερα αλλα θα ταιριάξει στο σύστημα του (το πιστεύω). Επίσης ο παιχτης είχε υπογράψει με δεδομένο ότι οι αγώνες του κυπέλλου δεν θα αναβληθουν κι η ομαδα με τραυματία τον Νεντο ήθελε καποιον που θα προσφέρει άμεσα.

Τέλος λεει πως αν και δεν θα παρατηρούμε την ευρωλιγκα, προφανώς και η 8αδα δεν ειναι ρεαλιστικός στόχος. Ειπε επίσης πως ειναι πιθανό να παρουμε κι άλλον παιχτη αν και το μπατζετ ειναι περιορισμένο που θα μπορει να παιζει και γιουρολιγκ.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Φεβ 10, 2021 3:41 am

irving έγραψε:
Τρί Φεβ 09, 2021 2:56 pm
yorgos έγραψε:
Τρί Φεβ 09, 2021 1:52 pm

Ο Γκιστ πάντως δεν ξέρω αν ασχολήθηκε κι επειδή δεν ήταν παντρεμένος με Ελληνίδα όπως ο Κουβανός, μάλλον δεν τον ενδιέφερε γιατί ο χρόνος που απαιτείται είναι μεγαλύτερος, υπερδιπλάσιος κι ίσως να μην ήταν και στόχος της ζωής του να μεγαλώσει τα παιδιά του στην Ελλάδα.

Παρεμπιπτόντως, με τα σοσιαλ μύδια και τα κραξιματα, δεν είναι τόσο εύκολες οι γραφειοκρατικές παρακάμψεις όσο παλιά, που έβγαινε μεγάλο ο οποιοσδήποτε. Πχ για το Μπραμο και το στρατιωτικό του η απάντηση που πήρε ο μάνατζερ του ήταν "Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, θα μας κραξουν τα ΜΜΕ της αντιπολίτευσης ".
ασχετο αλλα τωρα που το ειπες τι προβλημα εχει ο μπραμος με το στρατιωτικο? αφου κανενας μπασκετμπολιστας δε παει στρατο αυτος πως εχει θεμα?
Δε νομίζω ότι είναι σωστό να τα βγάλουμε στη φόρα αυτά, αλλά εν πολλοίς εξαρτάται κι από το πότε παίρνεις την υπηκοότητα.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Φεβ 13, 2021 12:55 pm

Γράφτηκε πως γίνεται προσπάθεια ανανέωσης του Νέντοβιτς μέχρι το '23, με 800 το χρόνο. Πολύ καλό deal αν κάτσει. Εμένα μου φαίνονται λίγα πάντως. Θα βρει λογικά παραπάνω και αλλού.

Δεν βάζουμε μπρος και τη φάση με Μήτογλου-Παπαπέτρου λέω εγώ;

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Φεβ 13, 2021 1:26 pm

A.CAB II έγραψε:
Γράφτηκε πως γίνεται προσπάθεια ανανέωσης του Νέντοβιτς μέχρι το '23, με 800 το χρόνο. Πολύ καλό deal αν κάτσει. Εμένα μου φαίνονται λίγα πάντως. Θα βρει λογικά παραπάνω και αλλού.

σημαντικοτερο ειναι να μεινουν παπι-μητο και μετα νεντο. βεβαια για νεντο λογο ιστορικου με τραυματισμους δεν ξερω αν θα χτυπησει μυριο. σιγουρα οι τοπ ομαδες δεν νομιζω να ασχοληθουν καθως για βασικος σε αυτες δεν θα ειναι και ασε που ειναι παικτης που θελει να παιρνει προσπαθειες για να φανει.

κινδυνο αποτελουν ομαδες οπως κατι χιμκι-ουνικς κλπ που ριχνουν χρημα αβερτα, αλλες ομαδες ευρωλιγκας δυσκολα να ασχοληθουν λογο τραυματισμων και λογο αμυνας που δεν παιζει.

τα 800 ετησιως για 2 χρονια ειναι κομπλε και δεν πρεπει να παμε παραπανω. εξαλλου δεν ξερουμε και πως θα τελειωσει την σεζον καθως τωρα ειναι τραυματιας και παντα υπαρχει ο κινδυνος να χτυπησει αφου ειναι ευπαθης.

παντως καλυτερα να μιλησουμε με παπι-μητο πρωτα να δουμε τι θελουν και μετα αν περισσεψουν λεφτα ναι και για νεντο. αν δεν μεινουν λεφτα μπορουμε αλλους οπως μπομπουα που λογικα με 600 τον κλεινεις μετα απο τις μετριες χρονιες στην εφες. βεβαια θεωρω οτι παπι-μητο δεν θα ηθελαν να κλεισουν απο τωρα σε εμας καθως θεωρουν οτι εως το τελος της χρονιας θα εχουν αυξησει και αλλο την αξια τους οποτε μπορουν να χτυπησουν καλυτερο συμβολαιο.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Σάβ Φεβ 13, 2021 2:19 pm

A.CAB II έγραψε:

Δεν ξερω, θα προτιμούσα Ντορσει ή Μπομπουα κι εγω. Με παραξενευει παντως που ακούστηκε πρώτα η προσπάθεια για ανανέωση του Νεντο κι οχι των Παπι και Μητο..

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior

Σάβ Φεβ 13, 2021 3:12 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Φεβ 13, 2021 2:19 pm
A.CAB II έγραψε:

Δεν ξερω, θα προτιμούσα Ντορσει ή Μπομπουα κι εγω. Με παραξενευει παντως που ακούστηκε πρώτα η προσπάθεια για ανανέωση του Νεντο κι οχι των Παπι και Μητο..
Έχει κυκλοφορήσει μια φήμη πως ο Ντίνος έχει συμφωνίσει. Αλλά από φήμες άλλο τίποτα.

Ο Ντόρσει έχει συμβόλαιο απ' όσο ξέρω. Ο Μπομπουά εξαιρετικός αλλά δεν νομίζω ότι κοστίζει λιγότερα από Νέντο. Εχει κλείσει μεν τα 33 αλλά παίζει σε ομάδα Φ4 όχι στη 15η και επισκιάζεται από 2 παιχταράδες στα πράιμ τους.

0
JohnnyPao

champion

Σάβ Φεβ 13, 2021 4:17 pm

Παντως το 800αρι αυτο που ακούγεται προσωπικά θα προτιμούσα να το δώσουμε σε εναν ασο σουπερ πχ Γουολκαπ κι ας φέρναμε φτηνότερο 2αρι..

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Φεβ 13, 2021 9:05 pm

Kι εδω βλεπουμε πως ειναι να ζεις ΠΛΕΟΝ αυτο που για δεκαετιες ζουσαν οι αλλοι ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ....''Όταν σε θέλει μια ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ , δεν λες "όχι" σε τέτοια ευκαιρία.'' :-? https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... stin-tsska

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Φεβ 13, 2021 9:12 pm

manj13 έγραψε:
Kι εδω βλεπουμε πως ειναι να ζεις ΠΛΕΟΝ αυτο που για δεκαετιες ζουσαν οι αλλοι ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ....''Όταν σε θέλει μια ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ , δεν λες "όχι" σε τέτοια ευκαιρία.'' :-? https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... stin-tsska
Έτσι είναι η ζωή και Πώς να την αλλάξεις, άλλοι κλαίνε κι άλλοι γελάνε

Θα γυρίσει ο τροχός θα πλουτίσει κι ο φτωχός

Όπου φτωχός κι η μοίρα του

Καμαρουλα μια σταλιά, 3 επί 2

Και άλλα τέτοια άσματα.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Skiss

Reactions: 0

Κυρ Φεβ 14, 2021 1:06 am

Έχει κυκλοφορήσει μια φήμη πως ο Ντίνος έχει συμφωνίσει. Αλλά από φήμες άλλο τίποτα.

Με ποιους έχει συμφωνήσει ο Ντίνος; Με εμάς η Οσφπ; Γιατί υπάρχει και η φήμη ότι έχει συμφωνήσει με Οσφπ
[/quote]

0
Agio96

senior
Reactions: 45

Κυρ Φεβ 14, 2021 1:14 am

1 ερτελ, μπρει, καλαιτζακης
2 νεντοβιτς, Αθηναίου, μποχωριδης
3 Παπαπετρου, Σαντ Ρος, κασελακης
4 Μητογλου, Ουάιτ, μαντζουκας
5 Παπαγιαννης, σέικ ντιαλο, βουγιουκας

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Κυρ Φεβ 14, 2021 2:14 am

manj13 έγραψε:
δεν ενοχλει μονο αυτο. ισως το εχουμε αποδεχθει κιολας. το προβλημα δεν ειναι οτι δεν μπορουμε να παρουμε τον λουντμπεργκ, αλλα οτι θα παρουμε μακ/φοστερ, να μην εχεις ασσο, να φτιαχνεις ροστερ με 35χρονους, η να μη παιζει κανεις αμυνα, η να μην εχεις εναν σεντερ μια 5ετια οπου στοχευεις και καλα φ4. και καθε χρονο να ακουγονται τα ιδια ονοματα σε οτι κατασταση και να ειναι!

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior

Κυρ Φεβ 14, 2021 2:17 am

Skiss έγραψε:
Κυρ Φεβ 14, 2021 1:06 am

Με ποιους έχει συμφωνήσει ο Ντίνος; Με εμάς η Οσφπ; Γιατί υπάρχει και η φήμη ότι έχει συμφωνήσει με Οσφπ
[/quote]

Με Παναθηναικό. Αλλά χλωμό το κόβω να έχει γίνει κάτι από τώρα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”