τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 3:24 am
JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 3:15 am
Ποιο είναι το καλύτερο δίδυμο γκαρντ στην Ευρώπη? Το Σλουκας-Ναν? Το Λορενζο-Ναν? Το Σλουκας-Λορενζο? Σκεφτείτε ότι θα ναι και οι 3 στην ίδια ομάδα

.
Με θλίβει παρόλα αυτά που τον παίρνουμε από τη Μακαμπι, έχω τεράστια συμπάθεια για αυτόν τον σύλλογο και θέλω να τους βλέπω στα μεγάλα σαλόνια του φαιναλ 4. Ούτως ή άλλως όμως θα έφευγε από εκεί, οπότε καλώς να μας έρθει.
Πως θα βγαίνουν οι χρόνοι σε μια σειρά πλειοφ γιουρολιγκ στις θέσεις 1 έως 3 αν είναι όλοι υγιείς και για να ναι όλοι ευχαριστημενοι? Υπενθυμίζω ότι ο Σλουκας έθετε θέμα ρόλου στον Μπαρτζώκα επειδή έφερε τον Γκος, τώρα με τον Μπράουν δεν θα χει θέμα?
αταμαν με τον τροπο που παιζει θελει να εχει 5 γκραντ διαθεσιμα
σλουκας ναν γκραντ μπραουν γκριγονις
και επειδη η επομενη ερωτηση θα ειναι με τους χρονους,θα μειωθει κυριως του γκριγκονις
και επειδη η επομενη ερωτηση θα ειναι τι θα τον κανουμε,η απαντηση ειναι ας τον τριψει στην κασιδα του αυτος που αποφασισε να τον ανανεωσει για 3 χρονια η ας τον βαζει να κανει ποδηλατο εχει μεγαλη εμπειρια σε αυτο εξαλλου
εναλλακτικα βεβαια μπορει να εχει κανα αλλο σχεδιο για τον γκριγκονις που δεν μας περναει απτο μυαλο,αταμαν ειναι αυτος
Ο Σλούκας έπαιζε φέτος 26 λεπτά μέσο όρο στη euroleague.
O Nunn έπαιζε 28.
Ο Grant έπαιζε 26.
O Brown στη Μακαμπι έπαιζε 29 λεπτά μέσο όρο.
Και στη θέση "3" από τότε που γύρισε ο Παπαπέτρου μοιράζονται στα ίσα τη θέση με τον Grigonis, έστω ότι θα παίρνει του χρόνου από 18 λεπτά ο καθένας τους.
Η θέση "4" θα μοιράζεται σε Μήτογλου και Juancho, ίσως θα κατεβαίνει εκεί για λίγο κι ο Ιωάννης όταν είναι στα καλά του.
Στη θέση "5" θα παίρνει ένα 25λεπτο ο Lessort κι ένα 15λεπτο όποιος έρθει + ολίγον από Ντίνο.
Οι υπόλοιποι Έλληνες θα ναι συμπληρωματικοί κι αν δεν υπάρχει τραυματισμός λογικά δεν θα πατάνε παρκέ στα παιχνίδια της eurolegue.
Άρα το ερώτημα είναι πως προσαρμόζεις τους χρόνους των Nunn, Σλούκα, Brown, Grant και το ακόμα πιο σημαντικό ερώτημα είναι ποιοι από αυτούς θα κλείνουν τα ματς. Γιατί όσο κι αν δεν αρέσει σε εμένα κι εσένα ο Grigonis, o Ataman θα τον θέλει μέσα για να ανοίγει τους χώρους με το σουτ του για τους υπόλοιπους, είναι και clutch ο άνθρωπος, τρίποντο στο Μονακό, είχε ένα επιθετικό ριμπάουντ στο τέλος ενός παιχνιδιού, δεν θυμάμαι που και φυσικά τις 2/2 βολές με τον ΟΣΦΠ στο game 5.