Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Οκτ 05, 2025 10:00 pm

Knoxville έγραψε:
Κυρ Οκτ 05, 2025 9:32 pm

Ας παίξει 2 αγώνες πρώτα και άσε τους 2 μήνες στην άκρη.
Για την ώρα πολύ μέλι μέλι ακούμε και απο τηγανίτα τίποτα.
ε θα παιξει και παραπανω μην ειμαστε υπερβολικοι
θα παιξει καμια 10ρια παιχνιδια θα ξανατραυματιστει και θα διαβαζεις καταρα και πανω που ειχε βρει ρυθμο τραυματιστηκε :welcome:

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Οκτ 05, 2025 10:15 pm

Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι επρόκειτο να έμπαινε για να πάρει Α1 το πρώτο του παιχνίδι 9ή 11 Γενάρη ,Καρδίτσα;

Του στραβού το δίκιο όμως ότι προσπάθησε για Φρανσίσκο και Μόρρις, εκτός αν μπορούσε ξέρω γω να φέρει Σρέντερ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Οκτ 05, 2025 10:18 pm

Neondreamer έγραψε:
Κυρ Οκτ 05, 2025 10:15 pm
Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι επρόκειτο να έμπαινε για να πάρει Α1 το πρώτο του παιχνίδι 9ή 11 Γενάρη ,Καρδίτσα;

τοτε ηταν η πρωτη περιοδος που θα εβγαιναν συμπερασματα :welcome:

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Οκτ 05, 2025 10:19 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Οκτ 05, 2025 8:20 pm
Christofis έγραψε:
Κυρ Οκτ 05, 2025 8:16 pm
Αν δεν επανελθει ο Εβανς θα παρουμε παικτη με προσωπικη ενεργεια σιγουρα. Εγω θεωρω δεδομένο οτι θα παρουμε. Δεν βγαινει αλλιως. Και ας κοπει οποιος πλεονάζων χρειαστει
Αυτα ειναι προσωπικη εκτιμηση. Μετα την αποκτηση του Νιλικινια δεν ξαναρωταω κανενα γνωστο που ισως γνωριζει. Απλα δεν πιστευω τιποτα απο αυτα που ακουγονταο, τιποτα απο αυτα που γραφονται μεχρι να δω την ανακοινωση.
Ο Έβανς κατά την προσωπική σου εκτίμηση θεωρείς ότι είναι τελειωμένη υπόθεση όπως λένε οι περισσότεροι φίλοι εδώ μέσα?
Κοιτα ο παικτης εχει το work ethic που χρειαζεται για να επανελθει απο εναν τετοιο τραυματισμο. Το εχουμε δει και τον εχουμε δει και καλυτερο μετα τον πρωτο τραυματισμο. Απλα απο οτι ξερουμε εμφανισε διατακτικοτητα (λογικο τον Μαρτιο οταν του ζητηθηκε να μπει στα βαθια). Τωρα και ενω εδειχνε οτι εχει επανελθει και εννοειτε οτι φανηκε μαγγομενος στο 1 παιχνιδι που προλαβαμε να τον δουμε φανηκε οτι εχει εμφανισει βλαβη καταπονησης. Δηλαδη προσπαθησε να επανελθει και γιατι δουλεψε σκληρα και ξανατραυματιστηκε. Εγω αν ημουν στη θεση του θα σκεφτομουν να σταματησω το μπασκετ. Παντως επειδη οπως ειπα και προχτες πριν τα πει και ο Μπαρτζωκας δεν υπαρχει σαφες χρονοδιαγραμμα και ενω αρχικα πιστευε το τιμ οτι την επομενη βδομαδα θα ηταν ετοιμος να παιξει οχι να ξεκινησει προπονησεις. Εγω εχω πιστει οτι εβανς μεσα στον Οκτωμβριο δεν θα δουμε. Το θεμα με τι ψυχολογια θα μπει, και αν μας περνει να περιμενουμε αλλους δυο μηνες. Με τον Χολ αλλου για αλλου ενας παικτης σαν τον εβανς χρειαζεται μεσα στην Ομαδα. Εγω θα επαιρνα παικτη ξεκαθαρα.

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Οκτ 05, 2025 10:20 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Οκτ 05, 2025 7:23 pm
tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Οκτ 05, 2025 7:17 pm
Αν και συμφωνώ οτι ο σχεδιασμος ειναι αθλιος, ευελπιστω να μας κατσει οπως περυσι της φενερ.
Μακαρι να μην τραυματισει ο ντιλικινα και να βγει ντεβον χολ.
πιο ευκολα θα μου κατσει εμενα η μαργκο ρομπι παρα ο νιλικινα να βγει ντεβον χολ και να μην τραυματιστει..
να ξερουμε και τι ζηταμε..αλλιως να λεμε και αν ο κωτσος γινει γιαννης αντεντοκουμπο τοτε ναι θα το σηκωσουμε.
Που να την βρουμε και την Μαργκω; Αστο ειναι ακριβα και τα αεροπορικα

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Οκτ 05, 2025 10:31 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Οκτ 05, 2025 6:40 pm
παντως αν με 25εκ μπατζετ παμε φ4 με ασσους τον γουοκαπ και τον νιλικινα θα ναι ρεκορ αποτυχιας σχεδιασμου ..ειδικα αν τραυματιστει και κανενας απο τους 2 η και οι 2 ...Ετσι και το σηκωσει με αυτους ας του δωσουν το νομπελ της προπονητικης..θα ναι μεγαλυτερο κατορθωμα και απο του 12..αλλα αν παλι δουμε τα ιδια δεν νομιζω να τον σωσει ουτε αν κανει 3-0 με τον παο.
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω, αυτό που γράφεις τώρα το λες καθημερινά για τις τελευταίες 86.000 μέρες, πάνω από τριάντα διακόσιες είκοσι τέσσερις φορές την ημέρα, σε κάθε τόνο και κάθε ύφος. Το καταλάβαμε !!! Τίποτε άλλο;

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Οκτ 05, 2025 10:34 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Οκτ 05, 2025 10:20 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Οκτ 05, 2025 7:23 pm

πιο ευκολα θα μου κατσει εμενα η μαργκο ρομπι παρα ο νιλικινα να βγει ντεβον χολ και να μην τραυματιστει..
να ξερουμε και τι ζηταμε..αλλιως να λεμε και αν ο κωτσος γινει γιαννης αντεντοκουμπο τοτε ναι θα το σηκωσουμε.
Που να την βρουμε και την Μαργκω; Αστο ειναι ακριβα και τα αεροπορικα
εγω που ειδαν προσφατα στην τιβι σαν να εχει σπασει μου φανηκε :sad:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Οκτ 05, 2025 10:35 pm

montechristo έγραψε:
shaq7 έγραψε:
παντως αν με 25εκ μπατζετ παμε φ4 με ασσους τον γουοκαπ και τον νιλικινα θα ναι ρεκορ αποτυχιας σχεδιασμου ..ειδικα αν τραυματιστει και κανενας απο τους 2 η και οι 2 ...Ετσι και το σηκωσει με αυτους ας του δωσουν το νομπελ της προπονητικης..θα ναι μεγαλυτερο κατορθωμα και απο του 12..αλλα αν παλι δουμε τα ιδια δεν νομιζω να τον σωσει ουτε αν κανει 3-0 με τον παο.
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω, αυτό που γράφεις τώρα το λες καθημερινά για τις τελευταίες 86.000 μέρες, πάνω από τριάντα διακόσιες είκοσι τέσσερις φορές την ημέρα, σε κάθε τόνο και κάθε ύφος. Το καταλάβαμε !!! Τίποτε άλλο;
εχω γραψει και αλλα δεν ειναι μονο αυτο..μπορεις παντως να πατησεις ignore να μην με βλεπεις δεν θα παρεξηγηθω.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Οκτ 05, 2025 10:41 pm

montechristo έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Οκτ 05, 2025 10:49 pm

shaq7 έγραψε:
montechristo έγραψε:

εχω γραψει και αλλα δεν ειναι μονο αυτο..μπορεις παντως να πατησεις ignore να μην με βλεπεις δεν θα παρεξηγηθω.
Περιορίζομαι να σου παραθέσω σχετικό απόσπασμα από τους "όρους συμμετοχής" του φόρουμ:

Α2. Μηνύματα και συμπεριφορές οι οποίες απαξιώνουν το επίπεδο του συνόλου των χρηστών της κοινότητας basketforum.gr (spam/chat posts ή/και συνεχείς αναφορές των ίδιων πραγμάτων, λιτές περιττές αναφορές (πχ +1), "ανάλαφρα" πειράγματα που υποθάλπτουν οπαδική κόντρα, αλλά και δημοσιεύσεις γενικότερα που δεν εμπίπτουν επακριβώς σε παραπάνω κατηγορία, αλλά ανατροφοδοτούν τις συγκεκριμένου είδους δημοσιεύσεις) αποδοκιμάζονται και σε επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις, τιμωρούνται.

Στα του παιχνιδιού με το Μαρούσι τώρα:
Εμένα σήμερα ο Ντιλίκινα μου άρεσε, για πρώτο του παιχνίδι. Αν το είχε κάνει άλλος, θα γράφαμε διθύραμβους. Κατά πρώτον, είναι φουλ αθλητικός και γρήγορος παίκτης. Δεύτερον, έπαιξε σήμερα 20 λεπτά και έκανε 0 λάθη (έστω με το Μαρούσι πρέπει να το σημειώσουμε αυτό). Τρίτον, ήταν ορεξάτος και ο Μπαρτζώκας μάλλον του έδωσε το ελεύθερο να πάρει προσπάθειες για να λυθεί. Νομίζω ότι στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα θα πιάσει και θα φτιάξει όνομα.
Για το αν θα τραυματιστεί στο δεύτερο ή στο τρίτο παιχνίδι, το αφήνω για τους Νοστράδαμους του φόρουμ (που είπε κι ένας άλλος φίλος).

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Κυρ Οκτ 05, 2025 11:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Οκτ 05, 2025 10:56 pm

montechristo έγραψε:
Κυρ Οκτ 05, 2025 10:49 pm
shaq7 έγραψε:

Περιορίζομαι να σου παραθέσω σχετικό απόσπασμα από τους "όρους συμμετοχής" του φόρουμ:

Α2. Μηνύματα και συμπεριφορές οι οποίες απαξιώνουν το επίπεδο του συνόλου των χρηστών της κοινότητας basketforum.gr (spam/chat posts ή/και συνεχείς αναφορές των ίδιων πραγμάτων, λιτές περιττές αναφορές (πχ +1), "ανάλαφρα" πειράγματα που υποθάλπτουν οπαδική κόντρα, αλλά και δημοσιεύσεις γενικότερα που δεν εμπίπτουν επακριβώς σε παραπάνω κατηγορία, αλλά ανατροφοδοτούν τις συγκεκριμένου είδους δημοσιεύσεις) αποδοκιμάζονται και σε επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις, τιμωρούνται.
κοιτα το οτι εσυ θεωρεις κατι δεν πα να πει και οτι ισχυει..Κανε με αναφορα αν εχεις δικιο να φαω φαουλ.

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Κυρ Οκτ 05, 2025 11:06 pm

Φαντάζεστε να γίνει κάνα αστείο να ελευθερωθεί ο Ροζιερ να μη βρίσκει ΝΒΑ νάρχεται Ευρώπη και να ψηθούν οι Αφοί , και να τους πει ο Μπαρτζώκας ευχαριστώ αλλά όχιι, είναι κακό παιδί άτιμο ..εκτός αυτού πήρα Ντίλι πλέιμέηκερ που ελέγχει το παιχνίδι (σημερινή σκακιστική δήλωση!... :roofl:)

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Δευ Οκτ 06, 2025 12:04 am

Neondreamer έγραψε:
Κυρ Οκτ 05, 2025 11:06 pm
Φαντάζεστε να γίνει κάνα αστείο να ελευθερωθεί ο Ροζιερ να μη βρίσκει ΝΒΑ νάρχεται Ευρώπη και να ψηθούν οι Αφοί , και να τους πει ο Μπαρτζώκας ευχαριστώ αλλά όχιι, είναι κακό παιδί άτιμο ..εκτός αυτού πήρα Ντίλι πλέιμέηκερ που ελέγχει το παιχνίδι (σημερινή σκακιστική δήλωση!... :roofl:)

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Οκτ 06, 2025 9:21 am

Από την μια καταλαβαίνω την ομάδα ότι θέλει να στηρίξει τον Έβανς, από την άλλη δεν βγαίνει, τι να κάνουμε τώρα. Έπρεπε η ομάδα να πάρει ποιοτικό βασικό guard το καλοκαίρι για βασικό Ασσο με αλλαγή τον Γουοκαπ και αν κάποια στιγμή ο Έβανς μπορούσε να προσφέρει θα έβρισκε χρόνο σιγά σιγά χωρίς να πιεστεί και αυτός.

Εμείς πήγαμε και στηρίξαμε την επιτυχία της ομάδας σε ένα παίκτη που καλά καλά δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος θα ξαναπαίξει μπάσκετ. Μας έλεγαν ότι σε 15-20 μέρες θα επιστρέψει και που είναι;; Πέρασαν αυτές οι μέρες και δεν έχουμε καμία επίσημη ανακοίνωση. Κάτι βρε παιδί μου να πιαστούμε από κάπου.

Επειδή λοιπόν ο Έβανς δεν βλέπω και να επιστρέψει ότι θα προσφέρει τίποτα σοβαρό και φέτος, ας ελπίσουμε να αντέξει ο Γουοκαπ και ο Ντιλικινα να είναι κομβικός.

Τον Λι προσωπικά θα τον αποδέσμευα, δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα σε αυτά που του ζητάμε..κάθε φορά που μπαίνει μέσα κάνεις τον σταυρό σου….μπηκε μέσα ο Ντιλικινα που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ούτε και αυτός αλλά ένιωθες με το καλημέρα μια ασφάλεια, έβλεπες έναν παίκτη που ξέρει την θέση του Άσου.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Οκτ 06, 2025 9:38 am

Να το πάμε λίγο διαφορετικά γιατί οι περισσότεροι μαζί με μένα λέμε πάνω κάτω τα ίδια και επαναλαμβανόμαστε όμως λέει και ο κόμης και έχουμε γίνει λίγο γραφικοί;

Μιλάμε λες και είναι Απρίλιος και σε μια εβδομάδα ξεκινάμε τα playoffs. Ακόμα έχουμε αρχές Οκτωβρίου, όμως, και καλά καλά δεν έχουν ξεκινήσει τα κοψίματα.

Συμφωνώ ότι έχουν γίνει εγκλήματα στον σχεδιασμό και ότι ήταν λάθος η στήριξη στον Έβανς. Και το λάθος αυτό διορθώνεται.

Από το να φέρεις έναν μέτριο Ευρωλιγκάτο το καλοκαίρι για leading guard, είναι χίλιες φορές καλύτερο να φέρεις ένα στοίχημα από Αμερική με μεγαλύτερο ταβάνι.

Θα τραβήξει την σκανδάλη ο κόουτς; Χλωμό κατά την άποψη μου, και αν ο leading guard βαφτιστεί Ντιλικινά όπως λέει και ο shaq, η χρονιά θα πάει στο βρόντο.

Αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στους επόμενους δύο μήνες και ας κράξουμε μετά ελεύθερα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”