Basket League, Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 15η Αγωνιστική

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
BillyPao

champion
Reactions: 2420
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιαν 22, 2024 12:25 pm

golitog7 έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 12:18 pm
xomitsious έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 11:38 am

Γκος,, Κάναν, Μπραζ, Πίτερς, Πετρουσεφ Μιλουτινοφ ?

Όλα τα καλά παιδιά από πλευράς ΠΑΟ
Πιστεύω θα αλλάξει τον Μπραζ με τον Μακκίσικ. Είναι ο μόνος με κάθετο παιχνίδι. Θα τον βάλει στο 3 για να μην μπορεί να τον ακολουθήσει ο ισπανός. Στο πρώτο ματς να θυμήσω ήταν βασικός λόγος που κέρδισε ο Παο.

@BillyPao: είσαι σίγουρος? που το διάβασες? Εντύπωση μου κάνει
Το διάβασα στο Gazzetta.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 22, 2024 12:36 pm

BillyPao έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 12:18 pm

Πιστεύω θα αλλάξει τον Μπραζ με τον Μακκίσικ. Είναι ο μόνος με κάθετο παιχνίδι. Θα τον βάλει στο 3 για να μην μπορεί να τον ακολουθήσει ο ισπανός. Στο πρώτο ματς να θυμήσω ήταν βασικός λόγος που κέρδισε ο Παο.

@BillyPao: είσαι σίγουρος? που το διάβασες? Εντύπωση μου κάνει
Το διάβασα στο Gazzetta.
Μακισικ εκτός, Φαλ και Σικμα ! Αυτοί θα είναι έξω γράφει το sdna

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιαν 22, 2024 12:37 pm

Δεν θα βάλει μέσα Μπραζ ο Μπαρτζώκας. Λογικά πάμε με Μακίσικ για πολλούς ευνόητους λόγους. Παίχτης ψημένος στα ντέρμπι και ο Μπραζ δεν προσφέρει τίποτα..

0
BillyPao

champion

Δευ Ιαν 22, 2024 12:38 pm

Phys87 έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 12:36 pm
BillyPao έγραψε:

Το διάβασα στο Gazzetta.
Μακισικ εκτός, Φαλ και Σικμα ! Αυτοί θα είναι έξω γράφει το sdna
Το ίδιο λέμε.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 22, 2024 12:44 pm

Η 6άδα θα είναι Γκος, Κάναν, Mπρανζτέικις, Πίτερς, Πετρούσεβ, Μιλουτίνοβ. Νομίζω ότι ήταν λογικό να μην κάνει κάποια αλλαγή στους ξένους αφού θα έπρεπε σίγουρα να ξαναγίνει σε 2-3 εβδομάδες με την επιστροφή του Φαλ οπότε ουσιαστικά θα έιχαμε κάψει τις 2 από τις 3 αλλαγές που δικαιούμαστε συνολικά.

Άρα πάμε για ενα 10λεπτο σίγουρα Πετρούσεφ στο 5 και άλλα τόσα ο Παπ στο 4. Θα έχουμε χοντρό πρόβλημα στην περίπτωση που φορτωθεί νωρίς με φάουλ κάποιος εκ των Πιτερς , Μίλου.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Δευ Ιαν 22, 2024 12:47 pm

Πρώτο φάουλ Μπαρτζώκα λογικά η μη χρησιμοποίηση του Μακίσικ και η εμμονή με Μπραζντιέκις! Αν βάζει κλασικά πάλι γκολ ο παπανικολάου δεν έχουμε τριάρι!! Σαν να σε δέρνουν πριν τον αγώνα μποξ.. Σχεδόν :D

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1848
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 22, 2024 12:51 pm

Περισσότερο νόημα θα είχε ο Μακκίσικ έναντι του τουρίστα (μέχρι τώρα) Μπραζ που δεν προσφέρει τίποτα αλλά νταξ, δεν διακυβεύονται πολλά οπότε κλάιν. Ας κρατήσει τις αλλαγές για αργότερα που ίσως χρειαστούν περισσότερο. Το ματς λογικά θα το χάσουμε σήμερα αλλά προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει. Μια νίκη απένταντι στον Παο είναι πάντα ευπρόσδεκτη αλλά και να χάσουμε δεν έγινε και κάτι. Έρχονται πολύ πιο σημαντικά παιχνίδια με Παο όπως αυτό της Euroleague. Ας χάσουμε σήμερα και ας κερδίσουμε εκείνο :)

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Ιαν 22, 2024 1:03 pm

Εγώ πάντως έχω προβλέψει από προχτές ότι θα βάλει τον Μπραζντέικις σήμερα και θα είναι και σχετικά καλός. :mrgreen:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2561
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιαν 22, 2024 1:08 pm

Ο Μπαρτζώκας λογικά δεν κάνει αλλαγή τώρα, έχει δικαίωμα για 3 αλλαγές μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Αν είναι να κάνει κάποια αλλαγή θα την κάνει πριν το κύπελλο πιστεύω

1
1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιαν 22, 2024 1:14 pm

Θετικο για το Μπαρζτωκα το οτι δεν πεταξε στα σκουπιδια 2 αλλαγες για 1 αδιαφορο ματς , προσωπικα περιμενα οτι θα εβαζε τον Μακισικ σημερα , αλλα ορθως επραξε οπως επραξε .

Οσον αναφορα το παιχνιδι , εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο τη περιφερεια του Παναθηναικου

2
2 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 402
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Δευ Ιαν 22, 2024 1:40 pm

papp7 έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 9:31 am
Έχω απορία ως προς το τι παιχνίδι θα δούμε. Δύο ομάδες σκληρές στην άμυνα με διαφορετική φιλοσοφία και εντελώς διαφορετική επιθετική προσέγγιση , ο μεν Ολυμπιακός με όπλο το off ball motion μέσα απο συγκεκριμένο πλάνο και πόσο καλά θα κυκλοφορήσει η μπάλα και θα μπουν όσο περισσότεροι απο την 12αδα γίνεται στην εξίσωση, ο δε Παναθηναϊκός με όπλο το spread pick n roll , την συνεργασία κυρίως των παικτών που βρίσκονται στην strong side και την ελευθερία της απόφασης από τους παίκτες που βρίσκονται στο παρκέ.

Εμένα η γνώμη μου είναι πως αν πάμε σε χαμηλό τέμπο και σετ παιχνίδι θα είμαστε βούτυρο στο ψωμί του Παναθηναϊκού , καθώς και σκληρά στην άμυνα μπορεί να παίξει και σε σετ παιχνίδι βραχυκυκλώνουμε και ο Παναθηναϊκός είναι αποτελεσματικότερος στο σετ παιχνίδι απο εμάς. Πρέπει να τρέξουμε, εκμεταλλευόμενοι τον καλύτερο παίκτη για φέτος στο τρανζίσιον τον Κανααν που σουτάρει με 60 κατι % σε τέτοιες καταστάσεις και το γεγονός πως Γουόκαπ-Γκος είναι καλύτεροι όταν τρέχουν παρά όταν σετάρουν.
Τη φλατ άμυνα και το ψιλο drop των ψηλών που είδαμε με την Μακάμπι το ξεχνάμε γιατί η περιφέρεια του Παο θα μας σκοτώσει, ερωτηματικό το πως θα αντιδράσουμε στο pick n pop του Μήτογλου όταν θα παίζει ως 5αρι, στο αν θα κόψουμε τη δημιουργία ή την εκτέλεση του Σλούκα και το πως θα περιοριστεί ο Ναν.

Να πω την αμαρτία μου θεωρώ οτι στον φετινό Παο ταιριάζει ο Οσφπ ως ομάδα , ούτε αθλητικότητα έχουμε , ούτε το φοβερό μέγεθος στις θέσεις 1-3 , ούτε το 4αρι ή το 5αρι που είναι μανούλα στις αλλάγες στο πικ.Δεν περίμενα τον Παο τόσο καλό στην άμυνα όσο αυτό που έχουμε δει, σίγουρα δεν τον έβλεπα και μαύρη τρύπα όπως οι περισσότεροι φίλαθλοι το καλοκαίρι , γιατί στη επίθεση λίγο-πολύ ξέραμε οτι θα είναι επικίνδυνος , τόσο καλά στημένο και προσηλωμένο στην άμυνα δεν νομίζω να τον περίμενε κανείς.Και αντικειμενικά του έδινα προβάδισμα στους εγχώριους απο το καλοκαίρι, γιατί στα παιχνίδια της 8αδας, στο φ4 , στους τελικούς τις περισσότερες φορές το πλάνο πάει περίπατο ή στραβώνει και έτσι περιμένεις απο τους stars να το πάρουν πάνω τους ήλπιζα όμως οτι θα το αντισταθμίσουμε μέσω της σκληρής άμυνας , έλα όμως που και αυτός είναι σκληρός.

Για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ λόγω αγωνιστικής κατάστασης των ομάδων και έδρας δίνω 60-40 στον Παο.Και μακάρι να δούμε κάτι πιο κοντά στο παιχνίδι της Ευρωλιγκα παρά σε εκείνο στο Σεφ.
Ωραίος, συμφωνω με την προσέγγιση αυτή.

Πόσο χρήσιμος θα ήταν ο Bolomboy σήμερα, δεν περιγράφεται. Θα έχετε θέμα στο 5, έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα το πάει ο κόουτς, γιατί 30+ λεπτά ο Μιλου δεν ξέρω αν θα αντέξει (δεν ξέρω αν υπάρχει και λόγος να τον κάψει Δευτέρα ενώ έχει ματς τέλος της εβδομάδας). Ίσως προσπαθήσει να κλέισει τη ρακέτα με digs ή βοήθειες (στα rotation είναι πάρα πολύ καλός αμυντικά ο Ολυμπιακός) και να ρισκάρει τα σουτ απ'έξω.

Αν ήμουν ο Αταμαν, δε θα έκανα πάλι το τρικ με Μήτο στο 5, αλλά θα προσπαθούσα να περάσω τη μπάλα στο ποστ όσο γίνεται περισσότερο για να τον φθείρω. O Lessort μπορεί να γίνει δήμιός του σήμερα. Σίγουρα αν φθαρεί γρήγορα ο Μιλου, τότε έχει βάση η χρησιμοποίηση του Μητο στο 5, αλλά μέχρι τότε θεωρώ πως θα παίξει πολύ spread pick&roll και πάσα στην αδύνατη για ανοιχτό σουτ αν κλείσει η άμυνα.

Έχω μεγάλη περιέργεια για το πως θα το πάνε και οι δυο προπονητές σήμερα, ίδωμεν σε λίγες ώρες.

0
assistant

nba
Reactions: 1731
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Ιαν 22, 2024 2:02 pm

Οπως ξερετε οι περισσοτεροι μου ειναι απολυτως αδιαφορες οι εγχωριες διοργανωσεις οποτε τρεις θα ηταν οι ευχες μου για το σημερινο παιχνιδι.

1ον)καποιος εκτος των Κααναν-Πητερς και Μιλου να βγει μπροστα και να κανει το καλυτερο του παιχνιδι στη σαιζον....

2ον και σημαντικοτερο)να μην εχουμε καποιον τραυματισμο(ισχυει και για τις 2 ομαδες η ευχη).....

3ον και ακομα πιο σημαντικο)αν ερθει η ηττα να ειναι μια ηττα διαχειρισιμη ψυχολογικα κι επικοινωνιακα.....

Ας εχουμε ενα καλο και ποιοτικο αγωνα....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4496
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιαν 22, 2024 2:48 pm

ειναι λογικο να μην κανει αλλαγη ξενου τωρα ο οσφπ
νομιζω οτι περιμενουν το κυπελλο,αν εκει ο φαλ δεν ειναι ετοιμος θα κανουν την μια αλλαγη
και τις υπολοιπες πριν τους τελικους
στο ενδιαμεσο δεν θα ειχει ιδιαιτερη σημασια ποιοι θα ειναι οι ξενοι παιχνιδια τα παιχνιδια ειναι πολυ ευκολα στην α1 δεν χρειαζετα ο φαλ για να τα κερδισει ο οσφπ

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Ιαν 22, 2024 3:04 pm

Μόνο θέμα γοήτρου θα έλεγα πως είναι το ματς σήμερα. Το να καλύψουμε τη διαφορά φαίνεται τελείως απίθανο και σε κάθε περίπτωση αν θέλουμε πρωτάθλημα ας κάνουμε ένα διπλό στους τελικούς. Ακόμα και μια ήττα με φυσιολογική διαφορά θα μου ταν αδιάφορη. Είναι ευκαιρία για την ομάδα να δοκιμαστεί απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που και σε καλύτερο φεγγάρι βρίσκεται και περισσότερη ποιότητα διαθέτει.

Ακόμα και για τον ΠΑΟ πάντως μια ήττα ίσως κάνει καλό αφού θα κρατήσει την ομάδα προσγειωμένη.

Ο μόνος τρόπος που βλέπω να κερδίζουμε σήμερα είναι αν πλακώσει τον ΠΑΟ το άγχος του μεγάλου φαβορί και αρχίσει να τουβλάρει αβέρτα ή να κουτουλάει στην επίθεση. Πιο επιρρεπή θεωρώ τον Σλούκα που ίσως θεωρήσει ότι πρέπει να αποδείξει πράγματα. Δεν είναι χθεσινός ο Ataman όμως οπότε δεν δίνω πολλές πιθανότητες.

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion

Δευ Ιαν 22, 2024 3:19 pm

Sokos έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 3:04 pm
Μόνο θέμα γοήτρου θα έλεγα πως είναι το ματς σήμερα. Το να καλύψουμε τη διαφορά φαίνεται τελείως απίθανο και σε κάθε περίπτωση αν θέλουμε πρωτάθλημα ας κάνουμε ένα διπλό στους τελικούς. Ακόμα και μια ήττα με φυσιολογική διαφορά θα μου ταν αδιάφορη. Είναι ευκαιρία για την ομάδα να δοκιμαστεί απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που και σε καλύτερο φεγγάρι βρίσκεται και περισσότερη ποιότητα διαθέτει.

Ακόμα και για τον ΠΑΟ πάντως μια ήττα ίσως κάνει καλό αφού θα κρατήσει την ομάδα προσγειωμένη.

Ο μόνος τρόπος που βλέπω να κερδίζουμε σήμερα είναι αν πλακώσει τον ΠΑΟ το άγχος του μεγάλου φαβορί και αρχίσει να τουβλάρει αβέρτα ή να κουτουλάει στην επίθεση. Πιο επιρρεπή θεωρώ τον Σλούκα που ίσως θεωρήσει ότι πρέπει να αποδείξει πράγματα. Δεν είναι χθεσινός ο Ataman όμως οπότε δεν δίνω πολλές πιθανότητες.
Πολύ σωστή προσέγγιση για μένα, θα έλεγα ότι τη συμμερίζομαι. Να προσθέσω μόνο ότι εύχομαι να μην υπάρξουν τραυματισμοί εκατέρωθεν, και το παιχνίδι να διεξαχθεί ομαλά. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, και να μη δούμε καμία "σούπα" των 60 πόντων.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”