Euroleague 34η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs AS Monaco (27/3, 21:15)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 28, 2026 8:46 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Μαρ 28, 2026 6:46 pm
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Μαρ 28, 2026 6:21 pm
το μεγαλυτερο σερι νικων που εχουμε κανει απο εποχη αταμαν ειναι 5 που εγινε μια φορα την πρωτη του χρονια και σε αυτο τα 3 παιχνιδια ηταν με ομαδες του τελους της βαθμολογιας

εχουμε ηδη 4 σερι νικες και μιλαμε να κανουμε αλλες 4?
το θεωρω απιθανο αυτη η ομαδα δεν εχει δειξει οτι μπορει να κανει τοσο μεγαλα σερι

για μενα το ρεαλιστικο σεναριο ειναι να νικησουμε 1 απτα 3 εκτος εδραςπαιχνιδια και εντος την εφες και να πλασαριστουμε στην καλυτερη στην 6η θεση
Καλά σερί 8 νικών αν γίνει λογικά θα είναι ρεκόρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας τουλάχιστον από όταν εφαρμόστηκε αυτό το φορμάτ δε νομίζω να έχει κανένας πάνω από 5-6 σερί.
νομιζω ως το 8 σερι πρεπει να εχουν φτασει καποιες φορες ομαδες
για παραπανω δεν ξερω

ο παο του αταμαν δεν κανει τετοια μεγαλα σερι παντως τωρα θα δουμε τι θα γινει

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Μαρ 28, 2026 8:48 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Μαρ 28, 2026 7:56 pm
Πάντως πριν κάνα δίμηνο μόνο εγώ και ο σακ λέγαμε ότι στο τέλος θα είναι 6αδα ο παο
Θα είναι; :)

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Σάβ Μαρ 28, 2026 8:58 pm

kein έγραψε:
Σάβ Μαρ 28, 2026 10:22 am

Μιλά με τον πιο αισιόδοξο (ίσως) πράσινο μέλος του φόρουμ :mrgreen: που μαζί με 2-3 ακόμα σεσημασμένους "στηριχτάκιδες" (ονόματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε) έχουμε "φαει" πολύ ειρωνική αντιμετώπιση για όλα αυτα που γράφεις. Ολα ένα προς ένα τα έγραφα (τα γραφαμε) και πριν ένα μήνα όταν αυτοί που λοιδωρουσαν, ζητούσαν μέχρι και ... Σερέλη !!!
Δε νομίζω ότι είναι θέμα αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας.

Ας πούμε, τα συνεχόμενα μηνύματα του Stelios για το δίδυμο Χολμς, Γιουρτσέβεν ήταν η επιτομή του όρου σπαμάρω. Όμως, κρίνοντας από το πώς έφυγαν (εν μια νυκτί ο ένας, "κλωτσηδόν" ο άλλος) συνεπάγεται ότι ένα δίκιο το είχε ο Stelios...και μάλιστα το βρήκε από τον ίδιο τον Αταμάν.

Nα σημειωθεί ότι πλέον ο Μήτογλου έχει μετατοπιστεί στο 5, κάτι που θυμάμαι να το αναφέρει συχνά ο Τουλούμπας από πριν κάνω εγγραφή στο φόρουμ :D

Η πλειοψηφία εδώ, οι μη στηριχτάκιδες, θεωρούσαν ότι η ομάδα χρειάζεται επειγόντως κάποια προσθήκη και τελικά εμφανίζεται ένας NHD για να κουμπώσει σαν αρμόστοκος πλακιδίων.

Μήπως λοιπόν για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο να βλέπουμε να αχνοφαίνεται στο μακρινό ορίζοντα αυτό που εσύ ως στηριχτάκης (πόσο δε μ'αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός εντωμεταξύ) υποστήριζες από καιρό, έπρεπε πρώτα να γίνουν κάποιες αλλαγές που τις πρότειναν οι μη στηριχτάκηδες;

Αν κοιτάμε μόνο την αρχή και το τέλος (όπου τέλος βλ. το σήμερα) χάνουμε και τα ενδιάμεσα βήματα. Και είναι αυτές οι διεργασίες, οι διορθωτικές κινήσεις, οι συγκυρίες που καθιστούν την όποια πορεία (καλή κακή) ξεχωριστή από κάθε προηγούμενη κι από κάθε επόμενη.

Μην το πάρεις σα μομφή. Δε λέω ότι ήσουν λάθος. Απλά λέω ότι δεν ήσουν σε όλα σωστός. Τα Καίσαρος Καίσαρι που λένε.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 28, 2026 9:13 pm

Dimmitz έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Μαρ 28, 2026 7:56 pm
Πάντως πριν κάνα δίμηνο μόνο εγώ και ο σακ λέγαμε ότι στο τέλος θα είναι 6αδα ο παο
Έτσι πιστεύω.
Κάποιοι λέγατε δεν θα μπει καν 10αδα..

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 28, 2026 9:28 pm

Ευγενές αέριο έγραψε:
Σάβ Μαρ 28, 2026 8:58 pm
kein έγραψε:
Σάβ Μαρ 28, 2026 10:22 am

Μιλά με τον πιο αισιόδοξο (ίσως) πράσινο μέλος του φόρουμ :mrgreen: που μαζί με 2-3 ακόμα σεσημασμένους "στηριχτάκιδες" (ονόματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε) έχουμε "φαει" πολύ ειρωνική αντιμετώπιση για όλα αυτα που γράφεις. Ολα ένα προς ένα τα έγραφα (τα γραφαμε) και πριν ένα μήνα όταν αυτοί που λοιδωρουσαν, ζητούσαν μέχρι και ... Σερέλη !!!
Δε νομίζω ότι είναι θέμα αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας.

Ας πούμε, τα συνεχόμενα μηνύματα του Stelios για το δίδυμο Χολμς, Γιουρτσέβεν ήταν η επιτομή του όρου σπαμάρω. Όμως, κρίνοντας από το πώς έφυγαν (εν μια νυκτί ο ένας, "κλωτσηδόν" ο άλλος) συνεπάγεται ότι ένα δίκιο το είχε ο Stelios...και μάλιστα το βρήκε από τον ίδιο τον Αταμάν.

Nα σημειωθεί ότι πλέον ο Μήτογλου έχει μετατοπιστεί στο 5, κάτι που θυμάμαι να το αναφέρει συχνά ο Τουλούμπας από πριν κάνω εγγραφή στο φόρουμ :D

Η πλειοψηφία εδώ, οι μη στηριχτάκιδες, θεωρούσαν ότι η ομάδα χρειάζεται επειγόντως κάποια προσθήκη και τελικά εμφανίζεται ένας NHD για να κουμπώσει σαν αρμόστοκος πλακιδίων.

Μήπως λοιπόν για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο να βλέπουμε να αχνοφαίνεται στο μακρινό ορίζοντα αυτό που εσύ ως στηριχτάκης (πόσο δε μ'αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός εντωμεταξύ) υποστήριζες από καιρό, έπρεπε πρώτα να γίνουν κάποιες αλλαγές που τις πρότειναν οι μη στηριχτάκηδες;

Αν κοιτάμε μόνο την αρχή και το τέλος (όπου τέλος βλ. το σήμερα) χάνουμε και τα ενδιάμεσα βήματα. Και είναι αυτές οι διεργασίες, οι διορθωτικές κινήσεις, οι συγκυρίες που καθιστούν την όποια πορεία (καλή κακή) ξεχωριστή από κάθε προηγούμενη κι από κάθε επόμενη.

Μην το πάρεις σα μομφή. Δε λέω ότι ήσουν λάθος. Απλά λέω ότι δεν ήσουν σε όλα σωστός. Τα Καίσαρος Καίσαρι που λένε.
Καλησπέρα αέριε :mrgreen: Δεν παίρνω για μομφή κανένα ποστ που είναι ευγενικό , ακόμα κι αν μου λέει ότι κάνω στα πάντα λάθος. Αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός που γράφουμε όλοι εδώ. Να διαφωνούμε και να αντιλέγουμε, πέραν των άλλων. Προφανώς δεν ήμουν σε όλα σωστός, και δεν γίνεται να είμαι, ούτε εγώ ούτε κανένας εδώ μέσα, γιατί δεν είμαι μάντης. Ωστόσο το ποστ (το 1/3 του) ήταν απάντηση σε φίλο, μέλος του φόρουμ, ολυμπιακών φρονημάτων, που απορούσε και έλεγε "Γενικά δεν καταλαβαίνω την απαισιοδοξία των οπαδών του παο."
Εκεί απάντησα ότι "έχουμε "φάει" πολύ ειρωνική αντιμετώπιση για όλα αυτα που γράφεις. Ολα ένα προς ένα τα έγραφα (τα γραφαμε) και πριν ένα μήνα όταν αυτοί που λοιδορούσαν, ζητούσαν μέχρι και ... Σερέλη ".
Το "όλα αυτα που γράφεις" είναι στο quote που έκανα, και μόνο σε αυτά. Αν διαβαζες πιο προσεκτικά, θα το έβλεπες. Έτυχε και τα 5-6 επιχειρήματα που είχε γιατί να μην γκρινιάζουμε, να είναι τα ίδια ακριβώς που έγραφα κι εγώ. Έτυχε, ξέτυχε, αυτή είναι η πραγματικόητα. Ηταν μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση με Quote στα δικά του επιχειρήματα. Μάλλον το πέρασες κάπως βιαστηκα και δεν το πρόσεξες.
Αν θες βεβαια να βρεις λάθη και αστοχίες, να σου τα πω εγώ μόνος μου, έχω κάνει δεκάδες :mrgreen: δεν χρειάζεται να εφευρίσκεις αυτά που δεν έχω πει. :mrgreen:
Ας πούμε πίστευα ότι ο Λορέντζο θα ήταν εκπληκτική προσθήκη , όπως και ο Σορτς , όπως και ο Χολμς πίστευα ότι ο τραυματισμός τον πήγε πίσω, και ότι θα μας το αποδείκνυε, επίσης πίστευα ότι ο Ομερ ότι ήταν καλό φιτ για εμάς και στην πορεία κατάλαβα τι λάθος είχα. Γενικά τα του Τα Καίσαρος Καίσαρι που λες, για αυτό το μήνυμα που απάντησες, είναι άσχετο, γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραφα.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 28, 2026 9:37 pm

tokalytero3d έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Έτσι πιστεύω.
Για εξάδα γράφαμε κάποιοι μετρημένοι στα δάχτυλα (κυριολεκτικά!). Η πλειοψηφία έλεγε (ίσως καθ΄ υπερβολήν) ότι θα κινδυνεύσουμε σοβαρά να είμαστε ακόμα και εκτός πλέι ιν.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 28, 2026 10:50 pm

kein έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Έτσι πιστεύω.
Για εξάδα γράφαμε κάποιοι μετρημένοι στα δάχτυλα (κυριολεκτικά!). Η πλειοψηφία έλεγε (ίσως καθ΄ υπερβολήν) ότι θα κινδυνεύσουμε σοβαρά να είμαστε ακόμα και εκτός πλέι ιν.
Κάποιοι λεγανε ότι δεν θα είναι καν 10αδα ναι
Και μάλιστα αναρωτιομουν από ποιον απ την Ντουμπάι και το Μιλάνο;

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 28, 2026 11:00 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Μαρ 28, 2026 10:50 pm
kein έγραψε:

Κάποιοι λεγανε ότι δεν θα είναι καν 10αδα ναι
Και μάλιστα αναρωτιομουν από ποιον απ την Ντουμπάι και το Μιλάνο;
Ναι υπήρχε μια τέτοια διάχυτη απαισιοδοξία, αλλά μπορώ να την καταλάβω μέχρι ενός σημείου. Η ομάδα έδειχνε σε τέλμα και είχε την μια ατυχία πίσω από την αλλά. Το μπάσκετ που παίζαμε ήταν απογοητευτικό και αυτό συνέβαλε στην όλη κατάσταση.

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 29, 2026 10:21 am

Ο Παο με την εικονα που ειχε μεχρι τον τελικο κυπελου ηταν επιεικώς χαλια. Με το ζορι εκανε ακομη και με κακες ομαδες δευτερη συνεχομενη νικη.

Εχοντας το πιο δυσκολο προγραμμα πιθανοτερο να εμενε εκτος συνεχειας παρα να εκανε συνεχομενες νικες.

Η ντουμπαι που αναφερει ο ο 3D πιο πανω πηγαινε τρενο το τελευταιο διαστημα και ουσιαστικά αυτοκτονησε ως ενα σημειο ενω μην ξεχναμε οτι πλεον παιζει σε ουδετερη εδρα που η δικη της ηταν σχεδον ατρωτη.

Επισης δεν αλλαξε και τρομακτικα η εικονα του Παο. Αλλα εδειξε χαρακτηρα και του το αναγνωριζω. Αλλα η ομαδα του Μαρτιου ειναι εντελως διαφορετικη απο τον Φεβρουαριο. Ντειβις και κυριως Λεσορ με επαναχρησμοποιηση Φαριντ που μεχρι και εκτος αποστολης εμεινεμεσα στο Φεβρουαριο με τη συνοδο απομακρυνσης του Χολμς και του Γιουρτσεβεν οπως και η χρησμοποιηση πιο δοκιμων σχηματων απο τον Αταμαν και η αξιοποιηση του ροστερ καλυτερα βοηθησαν σε αυτο.

Αρα δεν ειναι οτι η ιδια ομαδα θα εμενε εξω και ξαφνικα μπορει μεχρι και πλεονεκτημα γιατι δεν ειναι ετσι. Αλλαξαν πολλα και κυριως αυτα που λεγαμε κυριως για τη θεση 5 Παναθηναικοι κα Οκυμπιακοι για το τι πρεπει να αλλαξει. Εγω τουλαχιστον επεμενα οτιβαυτο που χρειαζοταν ηταν μια κανονικοτητα στο 5 και οχι τοσο η προσθηκη του Ντειβις(που τελικα ομως βοηθησε παρα πολυ καιναυτος). Σκεφτειτε οτι ο επιεικως μετριος Λεσορ σε σχεση με την προ τραυματισμου εικονα του( πολυ ελπιδοφορα ομως η παρουσια του γιανπαικτηνπου εχει να παιξει εναμιση χρονο) και η επαναξιοποιηση ενος 36χρονου που το τελευταιο διαστημα ηταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας αρκουσε για να δειξει σημαδια ζωης ο Παο. Αν ειχε αποκτηθει ενας κανονικος σεντερ Δεκεμβριο μηνα ισως να μην υπηρχε κανα αυτη η συζητηση.

Παντως ακομη και ετσι ο Παο δεν ειναι στο επίπεδο η αγωνιστικη του εικονα που μπορει να περασει οποιαδηποτε ομαδα τις σημερινης τετραδας με μειονεκτημα εδρας. Μπορει ομως μεσα απο αυτη την τετραδα αγωνων να βρει τον δρομο και να το κανει. Το ροστερ το εχει τον τροπο ψαχνει. Για αυτο αν και το πλεονεκτημα ειναι οντως πολυ δυσκολο για μενα αυτα τα 4 παιχνιδια ειναι κρισιμοτερα και απο εκεινα στα πλειοφ. Αν τα παρει αποκτα μομεντουμ που δυσκολα χανεται κανμπορει να παει τρενο μεχρι το φανά φορ και ας μην παρει εντελει το πλεονεκτημα( καθως πρεπει νανκαλυψει και διαφορες).

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Κυρ Μαρ 29, 2026 11:41 am

Christofis έγραψε:
. Αν ειχε αποκτηθει ενας κανονικος σεντερ Δεκεμβριο μηνα ισως να μην υπηρχε κανα αυτη η συζητηση.
Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε αλλά ήμασταν μηδενιστές και απαξιωτές του Χολμς.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 29, 2026 12:25 pm

brandon_roy έγραψε:
Κυρ Μαρ 29, 2026 11:41 am
Christofis έγραψε:
. Αν ειχε αποκτηθει ενας κανονικος σεντερ Δεκεμβριο μηνα ισως να μην υπηρχε κανα αυτη η συζητηση.
Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε αλλά ήμασταν μηδενιστές και απαξιωτές του Χολμς.
Είναι διαφορετικό να λες ότι δεν κάνει ή δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ο Χολμς ή ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί ή δεν έχει το μπασκετικό know how του ευρωπαϊκού μπάσκετ και δεν μπορεί να σταθεί , και άλλο να λες (όχι εσύ ο καθένας) ότι είναι "άχρηστος" ή "παλτό". Ο χολμς (που εγώ πίστευα ότι είχε τα φοντα να πρωταγωνιστήσει, αλλά διαψεύστηκα πανηγυρικά) είχε 10ετή παρουσία στο ΝΒΑ με εξαιρετική ικανότητα στο πικ εν ρολ και μάλιστα ήταν διάσημος για το push shot του, που ήταν σχεδόν τέλειο σε εκτέλεση και δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Η κριτική και η απαξίωση είναι διαφορετικό πράγμα. Το ίδιο και με τον Άταμαν, είναι άλλο πράγμα να πεις δεν μου αρέσει αυτό το μπάσκετ που παίζει ή θέλει να παίξει, άλλο να πεις ότι έκανε κακό κοουτσάρισμα και άλλο να το λες "ταβερνιάρη" (όχι εσύ ο καθένας που το κάνει). Ο λόγος που ο Εργκιν αποφάσισε να μην αποκτήσει ψηλό (που κι εγώ ήθελα έναν Μπάσει) είναι πιθανόν γιατί στις προπονήσεις κάτι έβλεπε ή ήξερε ή περίμενε τον Ματίας, ή χίλιοι άλλοι λόγοι που μπορεί να συντρέχουν και εμείς δεν έχουμε εικόνα ή δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατί οι γνώσεις μας είναι περιορισμένες σε σχέση με αυτές ενός Ελιτ κόουτς, του πιο επιτυχημένου τα τελευταία χρόνια. ο οποίος βέβαια θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Στο έχω ξαναγράψει, η κριτική ακόμα και σκληρή να είναι, είναι καλή και εποικοδομητική, η απαξίωση πάλι δεν είναι. Τα όρια είναι απολύτως διακριτά, και είναι εύκολο να τα τηρήσουμε και να κρατήσουμε ένα επίπεδο εδώ μέσα.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Κυρ Μαρ 29, 2026 12:33 pm

Έχεις δίκιο. Όμως δε θεωρείς πως ο τρόπος που τον έδιωξε ο ίδιος ο Αταμάν ή έστω η ομάδα ήταν από μόνος του λίγο απαξιωτικός;

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 29, 2026 12:40 pm

Ευγενές αέριο έγραψε:
Κυρ Μαρ 29, 2026 12:33 pm
Έχεις δίκιο. Όμως δε θεωρείς πως ο τρόπος που τον έδιωξε ο ίδιος ο Αταμάν ή έστω η ομάδα ήταν από μόνος του λίγο απαξιωτικός;
Αυτό είναι μια άλλη συζήτηση που νομίζω την έχουμε εξαντλήσει. Για μένα ο σεβασμός πρέπει να είναι αμφίδρομος και σε κάθε ανθρώπινη "επικοινωνία". Αυτό που είπε ο Αταμαν από μόνο του, ακούγεται σκληρό, και εγώ δεν θα ήθελα να το ακούσω, θα με ενοχλούσε αν ήμουν στη θέση του. Εντούτοις, δεν ξέρουμε αν είχε προηγηθεί κάτι άλλο, αν όπως λέει ο κομισάριος του είχε γίνει επίπληξη για αδιαφορία και αν ο Ρισόν το έκανε επίτηδες γιατί αν είδες το παιχνίδι ήταν προκλητικά αδιάφορη η παρουσία του. Εκεί δηλαδή αν έχουν λάβει χώρα γεγονότα που εμείς δεν γνωρίζουμε, αλλάζει το ποιντ. Όπως και να χει, εγώ δεν θα έπραττα έτσι, γατί θεωρώ τον σεβασμό θεμέλιο δικαίωμα.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μαρ 29, 2026 1:15 pm

To τοπικ του ΠΑΟ εχει καταντησει μονοτερμα. Καλο θα ειναι να αναθεωρηθουν καποια πραγματα και να μην ειναι απολογητικου περιεχομενου σε μονιμη βαση. Αλλιως δεν ειναι καλο για κανεναν αυτο. Δεν ειναι καλο να καλυπτουμε καταστασεις, παιχτες ή προπονητες, εδω μεσα πρεπει να υπαρχει ελευθερια αποψεων και σεβασμος. Και κανενας να μην θεωρει και λειτουργει σαν να εχει τον πρωτο και τελευταιο λογο.

Επισης καλο ειναι να αναγνωριζουμε τα λαθη μας.
Κατι που δεν γινεται.

Αλλιως το τοπικ θα φθινει συνεχως.

Αυτα εχω να πω off topic, παμε στο παιχνιδι:

Για πρωτη φορα ειδαμε τον πραγματικο ΠΑΟ απο καθε αποψη:
Ενεργεια, αμυνα, παθος, υπεροχη!
Εδειξε τις δυνατοτητες του και, κατα πως φαινεται, πηρε μπρος.
Ολοι οι παιχτες θα παρασυρθουν σε αυτο. Και, ναι, (@Τουλουμπα :mrgreen: ), ο γνωστος ποδηλατης ειναι ενας κομβικος παιχτης και εδειξε ποιοτητα ανωτερη απο του Ρογκαβοπουλου. Τον χρειαζεται η χημεια αυτης της ομαδας.

Μακαρι η ομαδα να μη το πληρωσει το καθυστερημενο ξυπνημα. Ακομα δεν τελειωσε τιποτα στην Ευρωλιγκα. Ειναι μια διοργανωση με βαθος.
Ο ΠΑΟ βρισκεται σε καλο φεγγαρι την καταλληλη στιγμη. Υπαρχει ενα μεγαλο πρεπει, αλλα το εχει ξανακανει στο παρελθον με τα νικηφορα σερι στο φιναλε.

Και επειδη προσωπικα θελω να κερδισει την Ευρωλιγκα Ελληνικη ομαδα, πιστευω πως στο φιναλε μεγαλυτερη τυχη εχει να κερδισει σε τελικο ο ΠΑΟ παρα ο Ολυμπιακος. Για λογους που δεν ειναι να αναλυθουν στο παρον.

Για να δουμε... αναμενεται πολυ ενδιαφερουσα συνεχεια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”