Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 07, 2022 4:13 pm

iraklisiraklis έγραψε:
Πέμ Απρ 07, 2022 3:19 pm
Πόσο τυχερός είναι ο Ιωνικός ρε παιδιά; Την μια οι αντίπαλοι παίζουν με τα εφηβικά , την άλλη κάνουν τα χειρότερα παιχνίδια της χρονιάς.Ακόμα και τώρα που δεν πρόλαβαν να φέρουν τους ξένους που ήθελαν για το μεταξύ μας παιχνίδι, τους έτυχε ο κορονοιος . Περαστικά.
Αν και είμαι καχύποπτος γενικά δεν νομίζω ότι παίζει κάτι ύποπτο εδώ.
Είχαν και με τον Προμηθέα παίκτη που δεν έπαιξε γιατί είχε βγει θετικός(Μόουζες).
Καθόλου απίθανο να κόλλησε και τους άλλους.

Υπόψιν μπορεί κάλλιστα να σας βολέψει.
Ο Ιωνικός έχει 8-9 παίκτες εκ των οποίων ο ένας θα έχει δικαίωμα συμμετοχής αλλά απροπόνητος λόγω κόβιντ και οι άλλοι 2 δεν θα παίξουν.
Αν δεν αναβληθεί το παιχνίδι έχει χάσει από τα αποδυτήρι.
Για να αναβληθεί θέλουν άλλα 2 κρούσματα, όπως είναι ως τώρα παίζουν κανονικά.

0
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Παρ Απρ 08, 2022 3:34 pm

https://basketa.gr/esake-prosfygi-sto-a ... takto-d-s/
μην ξεχάσετε να βάλετε τους εφήβους όταν παίξετε στη νίκαια. (...)

Λογος επεξεργασίας. flame post

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3537
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Παρ Απρ 08, 2022 4:19 pm

Παρακαλώ όχι προκλητικούς χαρακτηρισμούς. Δε θα δοθεί άλλη παρατήρηση.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Απρ 08, 2022 4:32 pm

Τι ακριβώς ζητάει το Περιστέρι ξέρει κανείς; Γιατί μόνο ρεπορτάζ που δεν είναι τα άρθρα.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Παρ Απρ 08, 2022 4:36 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Απρ 08, 2022 4:32 pm
Τι ακριβώς ζητάει το Περιστέρι ξέρει κανείς; Γιατί μόνο ρεπορτάζ που δεν είναι τα άρθρα.
Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ λέγοντας ότι ο αθλητικός νόμος δεν προβλέπει αυτό που αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.
Συγκεκριμένα ότι ο αθλητικός νομός προβλέπει ότι αν υπάρχει θέμα με την μετοχική σύνθεση σαν αυτό του Ηρακλή ο δικαστής ή αθωώνει ή επιβάλλει υποβιβασμό, δηλαδή ότι για τέτοιο παράπτωμα δεν προβλέπεται αφαίρεση βαθμών.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Απρ 08, 2022 4:48 pm

Αυτό το απλό και δεν μπορούσαν να το γράψουν .
.. ,Πώς όμως και το Περιστέρι;

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Απρ 08, 2022 10:44 pm

Εγώ πάντως το χρέος μου για το ντέρμπι της Δευτέρας το έκανα: είμαι θετικός στον κορωνοιο , βγαίνω να πάω να πάρω φάρμακα τσουπ με πετυχαίνει στη Μητροπόλεως ο Μαλαισία, μου λέει είσαι ο Yorgos από το basketforum.gr? Ε ναι του λέω. The real Yorgos? μου λέει με δυσπιστία. Ναι ρε του λέω. Ω μου λέει, σε παρακαλώ να βγούμε μια σελφι, είσαι το ίνδαλμα μου. Προσπάθησα να του οω Ότο θα τον κολλήσω αλλά εκεί αυτός, επέμενε, με αγκάλιαζε, έβγαζε σελφι, με έγλυψε, ε άμα δεν παίξει τη Δευτέρα δε φταίω εγώ.

2
2 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Απρ 09, 2022 11:40 am

yorgos έγραψε:
Παρ Απρ 08, 2022 10:44 pm
Εγώ πάντως το χρέος μου για το ντέρμπι της Δευτέρας το έκανα: είμαι θετικός στον κορωνοιο , βγαίνω να πάω να πάρω φάρμακα τσουπ με πετυχαίνει στη Μητροπόλεως ο Μαλαισία, μου λέει είσαι ο Yorgos από το basketforum.gr? Ε ναι του λέω. The real Yorgos? μου λέει με δυσπιστία. Ναι ρε του λέω. Ω μου λέει, σε παρακαλώ να βγούμε μια σελφι, είσαι το ίνδαλμα μου. Προσπάθησα να του οω Ότο θα τον κολλήσω αλλά εκεί αυτός, επέμενε, με αγκάλιαζε, έβγαζε σελφι, με έγλυψε, ε άμα δεν παίξει τη Δευτέρα δε φταίω εγώ.
Για το ΜακΚίσικ μιλούσα προφανώς.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Κυρ Απρ 10, 2022 2:35 pm

Conan1982 έγραψε:
κλασικά είναι ένα γκρουπ 4ων ομάδων Προμηθέας , Περιστέρι , ΑΕΚ(αν είναι δυνατόν) και Χολαργός που μαζί με τον Λιόλιο έχουν λυσσάξει να διώξουν τον Ηρακλή από την Α1. Από το καλοκαίρι αυτό. Για αυτό διαβάζουμε όλα αυτά τα fake news απο το καλοκαίρι. Αυτοί τα δίνουν στους δημοσιογράφους οι οποίοι απλά τα αναπαράγουν χωρίς καμία έρευνα. Το θέμα θα λήξει στο ΑΣΕΑΔ υπέρ του Ηρακλή ό,τι και αν αναγκάσουν τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να αποφασίσει.
H ποινή πάντως για μη χορήγηση πιστοποιητικού ,από αυτό το καλοκαίρι, είναι από -3 μέχρι -5. Την αποβολή που την βρήκανε ; ας μας πει ο Λιόλιος.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Κυρ Απρ 10, 2022 4:26 pm

Για τον υποβιβασμό όταν προκύπτει θέμα με την μετοχική σύνθεση δεν είχαν ψηφίσει την τροπολογία για να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη στο ποδόσφαιρο;
Γιατί οι 4 που λες να θέλουν να ρίξουν τον Ηρακλή;

0
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Απρ 10, 2022 5:37 pm

Βλέπω το Κολοσσός-Προμηθέας, τραγικού επιπέδου θέαμα για άλλη μια φορά. Αν αυτές θεωρούνται από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, καταλαβαίνει κανείς ότι το επίπεδο είναι πραγματικά για γέλια.

0
vforvendetta85
Reactions:

Κυρ Απρ 10, 2022 5:50 pm

Κι εγω το ίδιο προσπαθώ να δω. Το θέαμα το αντέχω, αλλά πράγματα δεν αντέχω, ντροπή πραγματική.

Κι επίσης, έχουν δικαίωμα οι διαιτητές να αποβάλλουν φίλαθλο; Δεν το έχω ξαναδεί, έκανε ποινικό αδίκημα, να ενημερώσουν τον επικεφαλής της Αστυνομίας για τα περαιτέρω.

Για αυτό και γω δεν θα ασχοληθώ άλλο, αυτοί διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο και ας κοιτάξουν το ποδόσφαιρο να δούνε πως έχει περισσότερο πάτο το βαρέλι.

BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Απρ 10, 2022 5:57 pm

vforvendetta85 έγραψε:
Κυρ Απρ 10, 2022 5:50 pm
Κι εγω το ίδιο προσπαθώ να δω. Το θέαμα το αντέχω, αλλά πράγματα δεν αντέχω, ντροπή πραγματική.

Κι επίσης, έχουν δικαίωμα οι διαιτητές να αποβάλλουν φίλαθλο; Δεν το έχω ξαναδεί, έκανε ποινικό αδίκημα, να ενημερώσουν τον επικεφαλής της Αστυνομίας για τα περαιτέρω.

Για αυτό και γω δεν θα ασχοληθώ άλλο, αυτοί διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο και ας κοιτάξουν το ποδόσφαιρο να δούνε πως έχει περισσότερο πάτο το βαρέλι.
Ομολογώ πως ούτε και εγώ ήξερα ότι οι διαιτητές μπορούν να αποβάλλουν φίλαθλο. Το θέαμα πάντως δεν αντέχεται, μιλάμε για αθλιότητα. Στο ημίχρονο το σκορ είναι 35-28, αυτό τα λέει όλα.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Κυρ Απρ 10, 2022 7:27 pm

iraklisiraklis έγραψε:
Κυρ Απρ 10, 2022 2:35 pm
Conan1982 έγραψε:
κλασικά είναι ένα γκρουπ 4ων ομάδων Προμηθέας , Περιστέρι , ΑΕΚ(αν είναι δυνατόν) και Χολαργός που μαζί με τον Λιόλιο έχουν λυσσάξει να διώξουν τον Ηρακλή από την Α1. Από το καλοκαίρι αυτό. Για αυτό διαβάζουμε όλα αυτά τα fake news απο το καλοκαίρι. Αυτοί τα δίνουν στους δημοσιογράφους οι οποίοι απλά τα αναπαράγουν χωρίς καμία έρευνα. Το θέμα θα λήξει στο ΑΣΕΑΔ υπέρ του Ηρακλή ό,τι και αν αναγκάσουν τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να αποφασίσει.
H ποινή πάντως για μη χορήγηση πιστοποιητικού ,από αυτό το καλοκαίρι, είναι από -3 μέχρι -5. Την αποβολή που την βρήκανε ; ας μας πει ο Λιόλιος.
Αν το ήθελαν τόσο πολύ υπήρχαν και πιο εύκολοι τρόποι να το κάνουν.

Ο Ιωνικός πολύ εύκολα θα μπορούσε να έχει 2-3 νίκες παραπάνω.
Πχ αν ο Προμηθέας έδινε το μεταξύ τους που ήταν ντέρμπι και αν οι διαιτητές έσπρωχναν λίγο τον Ιωνικό να πάρει το Λαύριο που επίσης κρίθηκε στο τέλος, εύκολα εύκολα Ιωνικός +2 νίκες.

Και αντίστοιχα αν στο Απόλλωνας - Ηρακλής έσπρωχναν Απόλλωνα ο Ηρακλής θα ήταν - 1 νίκη. Δεν ήθελε πολύ, στην δεύτερη παράταση κρίθηκε.

Αν είχαν σκοπό κάτι τέτοιο δεν θα περίμεναν κανέναν αθλητικό δικαστή και ΑΣΕΑΔ...

0
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague
Reactions: 263
Αγαπημένη ομάδα: Real-Madrid

Κυρ Απρ 10, 2022 7:41 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Απρ 10, 2022 5:37 pm
Βλέπω το Κολοσσός-Προμηθέας, τραγικού επιπέδου θέαμα για άλλη μια φορά. Αν αυτές θεωρούνται από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, καταλαβαίνει κανείς ότι το επίπεδο είναι πραγματικά για γέλια.
Ήμουν και εγώ από τους μαζοχιστές που είδαν τον αγώνα, λάθη επιπέδου Β ΕΣΚΑ, έπαθα πλάκα. Όλο και χειρότερο αυτό που βλέπουμε κάθε αγωνιστική...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”