Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2023-24

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1791
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 09, 2023 2:19 pm

Στην Άλμπα ο Matteo Spagnolo.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Τετ Αύγ 09, 2023 2:29 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Αύγ 07, 2023 11:26 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Αύγ 07, 2023 11:11 pm
εγω ειχα δει τους shot clock που προτειναν τζαμπαρι για ολυμπιακο και λεγαν οτι ειναι σε εξαιρετικη κατασταση και πιο αθλητικος απο ποτε..ψεματα λεγαν? :shock:
Μετά τον Γενάρη του 2022 χάνονται τα ίχνη του.
Τώρα που τον είδαν αυτοί... :D
Μάλλον έχουν κάτι χρόνια να δούνε nba. Σ αυτή τη θέση έχει και τον Willy η Μπαρτσελόνα

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 09, 2023 3:09 pm

https://www.eurohoops.net/el/nba-news-e ... po-evropi/

Ο 24χρονος Neemias Queta, το πουλέν μου, θα μείνει τελικά για ακόμη μια σεζόν στο ΝΒΑ με τους Kings που του προσέφεραν εγγυημένο συμβόλαιο. Ο παιχτης είχε δεχθεί προτάσεις από πολλές ομάδες της Ευρώπης και είχε έρθει από ότι γράφεται κοντά σε συμφωνία με την Partizan (ως ο αντικαταστατης του Lessort). Όμως, όπως ήταν και το πιο πιθανό, θα πάρει ακόμα μια, ίσως και τελευταία, ευκαιρία στο ΝΒΑ. Θεωρώ πως θα τον συζητάμε ξανά το επόμενο καλοκαίρι για Ευρώπη, καθώς στους Kings υπάρχει συνωστισμός στη θεση "5" και δεν νομίζω να πάρει αρκετό χρόνο για να δείξει τι αξίζει. Για την Αμερική δεν ειναι κατι ιδιαίτερο, στην Ευρώπη πάντως έχει τη προοπτική να φτάσει, ειδικά αμυντικά, κοντά στο επίπεδο του Tavares και να γίνει ένας από τους καλύτερους ψηλους της Ευρωλίγκας. Το έχω ξαναγράψει.

Μάλιστα, επιμένω πως και στον Παναθηναϊκό, αν και μου αρέσει πολύ ο Balcerowski, ο Queta θα ήταν καλύτερη επιλογή από τον Πολωνο. Από τη στιγμή που ο βασικός μας σεντερ είναι ο Lessort και έχουμε το σουτ από τον Juancho, θεωρώ πως θέλαμε όγκο και κιλά από το μπακαπ 5αρι μας για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε κάπως το δίδυμο Milutinov-Fall. O 23χρονος Balcerowski βέβαια έχει πολύ μεγαλύτερο ταβάνι επιθετικά και μάλλον αυτό τράβηξε τον Ataman, ίδωμεν!

0
JohnnyPao

champion

Τετ Αύγ 09, 2023 6:46 pm

Οι ελεύθεροι παιχτες που απομένουν για την euroleague είναι οι :

Calathes (?)
Pangos (?)
Higgins
Hilliard
Hollins

Mickey
Voigtmann (?)
Williams
Rubit
Cavanaugh
Daulton Hommes (?)

Black
Bako
Dunston
Hunter

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες επιλογές από το χαμηλότερο επίπεδο του Eurocup και του BCL και μετά η αγορά του ΝΒΑ (Nunn, Mykhailiuk, Kaminsky, κλπ).

Ποια θεωρείτε πως είναι η ιδανική ομάδα για καθέναν από τους παραπάνω παιχτες? Με βάση φυσικά τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2246
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τετ Αύγ 09, 2023 8:49 pm

https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... -partizan/

PJ Dozier reportedly in talks with Partizan

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5019

Τετ Αύγ 09, 2023 11:56 pm

μεταγραφη αεροδρομιου

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Αύγ 10, 2023 2:05 am

JohnnyPao έγραψε:

Calathes (?)
Pangos (?)
Higgins
Hilliard
Hollins

Mickey
Voigtmann (?)
Williams
Rubit
Cavanaugh
Daulton Hommes (?)

Black
Bako
Dunston
Hunter

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες επιλογές από το χαμηλότερο επίπεδο του Eurocup και του BCL και μετά η αγορά του ΝΒΑ (Nunn, Mykhailiuk, Kaminsky, κλπ).

Ποια θεωρείτε πως είναι η ιδανική ομάδα για καθέναν από τους παραπάνω παιχτες? Με βάση φυσικά τις ανάγκες της κάθε ομάδας.
Ο Χομες δεν είχε συμβόλαιο και για την επομενη χρονια με τη Μπασκονια; :?:

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 10, 2023 2:48 am

Οι δυνατές ομάδες της Ευρωλίγκας δεν νομίζω να κινηθούν στους περισσότερους από αυτούς τους παίχτες .Θα ψαχτουν σε Αμερική.

Play maker νομίζω κινείται η Παρτιζάν και η Άλμπα ακόμα.Ο Καλάθης μάλλον πάει Βελιγράδι και ο Πάγκος να μένει στο Μιλάνο.

Ο Χίγκινς σε Φενέρ ίσως μόλις ο ίδιος νιώσει έτοιμος.Ειναι και ακριβός.

Βοιτμαν θα τον έστελνα σε καμία Βίρτους δίπλα σε Κακοκ.

Μπασκόνια η Βαλένθια ίσως για Χιλιαρντ ,Χολλινς.

Μίκι Τζόρνταν σε κανένα Ολυμπιακό η Εφές

Ρούμπιτ σε Ρεάλ τρελό άλογο lol ως τελευταίος ψηλός η Μακάμπι.

Μπακο και Μπλάκ σε Άλμπα και Μπάγερν....

Ισως Χάντερ η Ντανστον τελευταίος ψηλός στην Παρτιζαν lol αλλιώς βασιλιάδες σε καμιά του Ευρωκαπ.

Χομμες η Καβανο σε καμία Μπάγερν

Ο δικός μας Γουίλιαμς θα κολαγε σε Παρτιζάν η Εφές λόγω σουτ.

0
JohnnyPao

champion

Πέμ Αύγ 10, 2023 2:52 am

Quincy έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 2:05 am
JohnnyPao έγραψε:

Calathes (?)
Pangos (?)
Higgins
Hilliard
Hollins

Mickey
Voigtmann (?)
Williams
Rubit
Cavanaugh
Daulton Hommes (?)

Black
Bako
Dunston
Hunter

Ο Χομες δεν είχε συμβόλαιο και για την επομενη χρονια με τη Μπασκονια; :?:
Τον άφησαν ελεύθερο, από ότι διάβασα λόγω ιατρικού θέματος. Έπρεπε να κάνει μια επέμβαση και θα έχανε τη σεζόν, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Πέμ Αύγ 10, 2023 2:59 am

Πως σας φαίνεται το ροστερ του ερυθρου? Περσι έφτασαν μια ανάσα από την 8αδα με το εξής ροστερ :

Campazzo - Vildoza - Markovic
Nedovic - Lazic
Dobric - Lazarevic
Petrusev - Bentil
Mitrovic - Martin - Kuzmic

Και εδώ που τα λεμε ο Campazzo μόνο σε 9 ματς έπαιξε, στα υπόλοιπα είχαν τον Ivanovic στη θεση του.

Φέτος βελτιώθηκαν αισθητά θεωρώ. Πήραν Bolomboy και Tobey αντι των Martin και Kuzmic (βασικά ο Kuzmic έμεινε, απλά πήγε πιο πίσω στο rotation) και Davidovac αντι του Bentil. Επιπλέον πήραν τον Giedraitis αντι του Dobric και προσέθεσαν και τον Hanga, ο οποίος αντίστοιχα στέλνει πιο πίσω στο rotation τον Lazarevic.

Επίσης άλλαξαν πλήρως τη 3αδα γκαρντ των Campazzo/Ivanovic , Vildoza και Markovic με τους Napier, Teodosic και Dos Santos. Τέλος, άλλαξαν τον Petrusev με εναν πολύ παρόμοιο παιχτη, τον Simonovic. Έτσι κατέληξαν στο εξής ροστερ :

Napier - Teodosic - Dos Santos
Nedovic - Lazic
Giedraitis - Hanga
Simonovic - Davidovac (ή Lazarevic)
Mitrovic - Bolomboy - Tobey

Θα κολλούσε νομίζω ένας Higgins στο "2", που θα έστελνε εκτός 12αδας στη euroleague τον Lazic και ίσως ενας Mickey στο "4".

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Αύγ 10, 2023 10:10 am

Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Dozier αν τελικά καταλήξει Παρτίζαν.
Είναι λες και βρήκαν αντίγραφο του 'Εξουμ.
Ψηλό γκάρντ που παίζει και τις 3 θέσεις της περιφέρειας, αθλητικός, δυνατό πρώτο βήμα, μέτριο σουτ, καλός αμυντικός, οχι καθαρός δημιουργός.
Να δούμε αν τελικά καταλήξει εκεί αν θα μπορέσει να έχει το ίδιο impact.

Να δούμε και που θα πάει ο Καλάθης γιατί με Ντοζίερ, Γιάραμαζ, Αβράμοβιτς δεν χωράει και αυτός εκτός αν ο Ντοζίερ παίζει πολύ και 2 και ο Καλάθης στείλει τον Άντζουσιτς ή τον Αβράμοβιτς εκτός 12αδας αλλά χλωμό.

Αν πάει Ντοζίερ στην Παρτίζαν βλέπω Καλάθη Μονακό αν ο Τζέιμς είναι φευγάτος για να παίζει τα 15 λεπτά πίσω από τον Κέμπα.
JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 2:59 am
Πως σας φαίνεται το ροστερ του ερυθρου? Περσι έφτασαν μια ανάσα από την 8αδα με το εξής ροστερ :

Campazzo - Vildoza - Markovic
Nedovic - Lazic
Dobric - Lazarevic
Petrusev - Bentil
Mitrovic - Martin - Kuzmic

Και εδώ που τα λεμε ο Campazzo μόνο σε 9 ματς έπαιξε, στα υπόλοιπα είχαν τον Ivanovic στη θεση του.

Φέτος βελτιώθηκαν αισθητά θεωρώ. Πήραν Bolomboy και Tobey αντι των Martin και Kuzmic (βασικά ο Kuzmic έμεινε, απλά πήγε πιο πίσω στο rotation) και Davidovac αντι του Bentil. Επιπλέον πήραν τον Giedraitis αντι του Dobric και προσέθεσαν και τον Hanga, ο οποίος αντίστοιχα στέλνει πιο πίσω στο rotation τον Lazarevic.

Επίσης άλλαξαν πλήρως τη 3αδα γκαρντ των Campazzo/Ivanovic , Vildoza και Markovic με τους Napier, Teodosic και Dos Santos. Τέλος, άλλαξαν τον Petrusev με εναν πολύ παρόμοιο παιχτη, τον Simonovic. Έτσι κατέληξαν στο εξής ροστερ :

Napier - Teodosic - Dos Santos
Nedovic - Lazic
Giedraitis - Hanga
Simonovic - Davidovac (ή Lazarevic)
Mitrovic - Bolomboy - Tobey

Θα κολλούσε νομίζω ένας Higgins στο "2", που θα έστελνε εκτός 12αδας στη euroleague τον Lazic και ίσως ενας Mickey στο "4".
Είναι λίγο περίεργο.
Ή θα κυνηγάει 8αδα μέχρι το τέλος όπως πέρσι ή θα είναι στις 3-4 τελευταίες θέσεις δεν βλέπω ενδιάμεσο.
Στο 1-3 το Νέιπερ, Τεόντοσιτς,Νέντοβιτς,Γκεντράιτις είναι πολύ σοφτ ειδικά αμυντικά και στους ψηλούς ο Σιμόνοβιτς είναι ερωτηματικό.
Μόνο gleague έχει παίξει κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει Ευρωλίγκα.
Συνολικά όμως πολύ καλό στήσιμο για ομάδα χωρίς πολύ μεγάλο μπάτζετ.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:14 am

Εμενα ο ερυθρος μου φαινεται τα τελευταια δυο χρονια σαν να κανει μια δυο μεγαλες κινησεις(βιλντοζα καμπατσο περυσι, νειπιερ και σιμονοβιτς φετος ) και μετα να γεμιζει με «τα σαπακια» των αλλων ομαδων (μπεντιλ, μαρτιν περυσι, μπλομποι, τομπει, ) ή παικτες που στο παρελθον ειχαν μεγαλο ονομα και λογω υπηκοτητας κανουν γκελ στον κοσμο (φετος τεοντοσιτς, περυσι νεντοβιτς). Γενικα υποδιεστερη ομαδα φετος σε συγκριση με περυσι οπως τελιωσε τη χρονια, πολυ κλαυρερη οπως ξεκινησε περυσι την χρονια. Αλλα πολυ σοφτ στην αμυνα μου φαινεται

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:17 am

Άσο δεν έψαχνε η Παρτιζάν?Ο ντοζιερ μπορεί να παίξει εκεί σαν τον εξουμ?

Έχω 2-3αρι τον θυμάμαι λίγο παντως...

Στο 2 έχει πάντερ και αντζουσιτς...
Στο 3 πονιτκα,ναναλι.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:24 am

Παντως με ντοζιερ και πονιτκα η Παρτιζαν αρχισε να θυμιζει περισσοτερο ομαδα ομπραντοβιτς. Η μεγαλυτερη απωλεια για αυτον ειναι ο μανταρ θεωρω. Εξουμ καλος αλλα ο ντοζιερ καλυτερος. Για τον Λεσορ ξερετε την αποψη μου (κακη) απο περυσι. Εδω καποτε ο ανθρωπος εφερε στην Ευρωπη ενα τριαρι και τον εκανε το καλυτερο πενταρι της Ευρωλιγκας σιγα μην δυσκολευτει να βρει πενταρι με τετοια δεξαμενη που κυκλοφορει. Θα ειναι ποκυ ωραια η Ευρωλιγκα φετος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Αύγ 10, 2023 11:28 am

pisto-linas έγραψε:
Πέμ Αύγ 10, 2023 11:17 am
Άσο δεν έψαχνε η Παρτιζάν?Ο ντοζιερ μπορεί να παίξει εκεί σαν τον εξουμ?

Έχω 2-3αρι τον θυμάμαι λίγο παντως...

Στο 2 έχει πάντερ και αντζουσιτς...
Στο 3 πονιτκα,ναναλι.
Νομίζω και τις 3 θέσεις της περιφέρειας μπορεί να παίξει, αλλά είναι κυρίως 2-3. Βέβαια είναι κάπως γεμάτοι σε αυτές τις 2 θέσεις, εκτός αν θέλει μια έξτρα λύση ή αν σκοπεύει να δίνει χρόνο σε Ponitka-Nunnally και στο 4 σε χαμηλά σχήματα.

Στον άσσο υποτίθεται ήθελε τον Καλάθη όταν αποδεσμευτεί από Φενέρ, αλλά δεν ξέρω μήπως η κίνηση Dozier δείχνει ότι βαρέθηκε να περιμένει τι θα γίνει και πήρε παίκτη προκειμένου να μην μείνει ξεκρέμαστη.

Πάντως μέχρι τώρα την βλέπω λίγο κατώτερη από πέρσι την Παρτιζάν, αν και στήνεται με περισσότερο αμυντικό προσανατολισμό φέτος. Εκτός από άσσο θέλει οπωσδήποτε και ένα πεντάρι ακόμα βασικό, ίσως και άλλο ένα για βάθος.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωταθλήματα, Αγώνες, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”