Βρε συ το θέμα με τον Λεσόρ το έχουν αναλύσει γιατροί και γενικά και ατο φόρουμ αλλά είναι και θέμα λογικής.kein έγραψε: ↑Δευ Φεβ 23, 2026 11:45 amΔεν έχουμε εικόνα από Λεσσορ, ότι μαθαίνουμε είναι από SDNA, ότι δηλαδή θέλει η διοίκηση να δώσει (ψίχουλα) προς τα έξω. To Μόνο σίγουρο είναι πως εδώ και λίγο καιρό ανέβαζε βίντεο που πήγαινε στο ΟΑΚΑ για προπονήσεις, ατομικές εννοείται. Αυτή την εβδομάδα είπαν, ότι μπαίνει κανονικά σε ομαδικές. Αμέσω μετά το F8. Συνεπώς έχει 3 μήνες ολόκληρους μέχρι το F4 να επανέλθει. Είναι αρκετός καιρός, υπάρχουν εύκολα ματς που μπορεί σιγά σιγά να πάρει ρυθμό στην Α1. Στόχος είναι να είναι παρόν στο F4, και να μπορεί έστω να σου δώσει κάποια ποιοτικά (10-15) λεπτά όταν όλα θα κρίνουν τον τίτλο. Τώρα αν σου δώσει και κάτι το ελάχιστο στα πλέι οφ ακόμα καλύτερα. Έχουμε 1μιση μήνα μέχρι τότε. Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι λίγο πιο εύκολο από κάποιον γκαρντ που πρέπει να βρει μηχανική στο σουτ του, να κάνει και άλλες κινήσεις ταχυδυναμικές που οι ψηλοί δεν κάνουν.
Όπως και να χει, εμείς κάνουμε υποθέσει, απλά υποθέσεις χωρίς να έχουμε καμία εικόνα, αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Σίγουρα στην ομάδα ξέρουν, και εφόσον ο πρόεδρος έχει κάνει all in για το F4, δεν νομίζω να λυπηθεί ένα ακόμα συμβόλαιο, για τον ΔΠΓ μιλάμε. Αν αποφασίσουν ότι δεν χρειαζόμαστε άλλο ψηλό, ε κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμάς, τον κάθε ανώνυμο του τουίτερ ή τον κάθε Βετάκη. Υπομονή σε 2 μέρες θα μας έχει λυθεί κάθε απορία.
Ως τώρα κάνει μόνο ατομικές προπονήσεις. Δε γνωρίζουμε σε τι ένταση αλλά ξέρουμε ότι είναι μόνο ατομικές.
Ακόμα και αν από αυτή την εβδομάδα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις (το έχουμε ακούσει και άλλες φορές αυτό, είμαι σίγουρος ότι αν γίνει σίγουρα θα το μάθουμε) θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας μέχρι να πατήσει παρκέ για αγώνα.
Που και αυτό αν γίνει θα είναι σε κάποιο χαμηλής έντασης παιχνίδι Α1.
Αν περιμένεις ξέρω γω να πάρει χρόνο σε 2-3 παιχνίδια Α1 μέχρι να τον δοκιμάσεις στην Ευρωλίγκα...η κανονική διάρκεια θα έχει τελειώσει.
Θα μπει να παίξει απευθείας playoffs; Απίθανο.
Θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο final 4 έστω για 15 λεπτά έχοντας παίξει μόνο μερικά ματσάκια Α1;
Και αυτό με την υπόθεση ότι θα μπει να παίξει σε παιχνίδια το συντομότερο δυνατό, ότι δεν θα έχει καμία υποτροπή και ότι δε θα εμφανίσει τα φυσιολογικά μικροπροβλήματα που εμφανίζουν όλοι όταν επιστρέφουν από μεγάλη αποχή.
Συν οτι δε ξέρω τι γίνεται με τις αλλαγές που έχουμε δικαίωμα να κάνουμε στην Α1.
Πέρσι γίνονταν αλλαγές ξένων μέχρι 28/2 και μετά μπορούσε πάλι να γίνει αλλαγή πριν τα playoffs.
Δε ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό φέτος λόγω του ότι το 6+1 έγινε 6+2 ή τι άλλοι περιορισμοί έχουν μπει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο