Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιαν 13, 2026 6:22 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Ιαν 13, 2026 6:18 pm
Knoxville έγραψε:
Τρί Ιαν 13, 2026 2:25 pm

Στο 0:50 σκαστή πάσα του Χαλπερίν στον Βούϊσιτς στο χάϊ πόστ, προσποίηση, 2 ντρίμπλες μπέϊμπι χουκ = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 1:38 χάντ οφ του Βούϊσιτς στον Χαλπερίν για τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 1:50 πάσα του Χαλπερίν στον καθρέφτη για τρίποντο του Τσίλντρες = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 2:09 πάσα του Τσίλντρες στον Βούϊσιτς για τρίποντο του τελευταίου = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 2:53 πάσα του Πρίντεζη στον Παπαλουκά για τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 3:09 πάσα του Παπαλουκά στον Βούϊσιτς για σουτ απο τα ~6 μέτρα = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 4:13 πάσα του Παπαλουκά στον Γκρίρ για τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 4:56 πάσα του Παπαλουκά στον Γκρίρ για τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 5:14 πάσα του Γκρίρ στον Πρίντεζη για τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 6:03 πάσα του Παπαλουκά στο κέντρο του γηπέδου για τον Γκρίρ ο οποίος κάνει 3 ντρίμπλες μέχρι το λέιαπ = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 6:30 επαναφορά απο την τελική και πάσα του Παπαλουκά στον Πρίντεζη για τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).
Στο 7:18 πάσα του Παπαλουκά στον Βασιλόπουλο ο οποίος κάνει μια ντρίμπλα και στεπ μπακ τρίποντο = ασσίστ (όπως και καταγράφηκε).

Απο το μακρινό 2009 με αγάπη. :bblove:

Άσχημο πράγμα το νοστάλτζια μπάϊας.
εκτιμω την προσπαθεια και θα σου απαντησω . Για μενα που εχω πατησει τα 50 και η ιδεα μου για το μπασκετ ειναι πιο "παλιακη" ασσιστ και δημιουργια πανε χερι χερι. θα μου επιτρεψειςνα σου περιγραψω στα γρηγορα μια φαση που ασσιστ και δημιουργια δεν εχουν καμια σχεση. Ας πουμε οτι κατεβαζω τη μπαλα και πριν καλα-καλα περασω το κεντρο πασαρω τη μπαλα σε ενα συμπαικτη μου που ειναι ενα μετρο μπροστα μου , εκεινος βλεποντας οτι ο αντιπαλος που τον μαρκαρει παει σε δυνατο μαρκαρισμα εκμαιευει ενα φαουλ για τρεις βολες κανοντας κατι σαν σουτ (ναι ναι αυτη τη μλκια που κανουν κατα κορον τα γκαρντ κι οχι μονο) . αν βαλει εστω και μια απο τις τρεις βολες (μιλαμε για το ιλιγγιωδες 33% ευστοχια σε βολες χειροτερο κι απο το μους δηλαδη ) στην στατιστικη μου θα γραφτει οτι εκανα μια ασσιστ. πες μου σε παρακαλω πως βοηθησα στην δημιουργια με αυτη την ασσιστ. εκει κολλαγε το σχολιο μου. τωρα γαι το αν πρεπει να μετραει ασσιτ η πασα απο μεσα προς τα εξω για ελευθερο σουτ για μενα , νσαι πρεπει να μετραει αφου δημιουργει παιχνιδι ο πασσερ για το σουτερ.
Οποτε συμφωνουμε οτι δεν ειναι και τοσο δυσκολο να βγαλει καποιος ακομα και 10 ασιστ . Το πρωτο που χρειαζεται ειναι να θελει να πασαρει και οι συμπαικτες του να μην την πιανουν απο το κοτσανι . :)

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Ιαν 13, 2026 6:41 pm

Δεν αφορά τις ασσίστ ή τα στατιστικα΄αλλά θα ήθελα να ξέρω αν είμαι ο μόνος που εκνευρίζεται όταν θέλω να δω τα higlhights ενός παίκτη και τα μισά που δείχνει είναι προσπάθειες για τρίποντο;

tarp7

champion
Reactions:

Τρί Ιαν 13, 2026 7:02 pm

https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... 123-xores/

Φρενίτιδα για το Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Μεταδόθηκε σε 123 χώρες

Μεξικό, Βραζιλία, Φιλιππίνες, Αλβανία, Κροατία, Σλοβενία, Αρμενία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ουκρανία, Τσεχία, Γεωργία, Κόσοβο, Βαλτικά Κράτη, Ευρασία, Ρωσία, Πορτογαλία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Λατινική Αμερική, Ταϊβάν, Κίνα, Ντουμπάι, υποσαχάρια Αφρική είναι μερικά από τα μέρη στα οποία έφτασε η σπουδαία αναμέτρηση των πρασίνων με τους ερυθρόλευκους

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιαν 13, 2026 7:27 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Ιαν 13, 2026 6:18 pm
πες μου σε παρακαλω πως βοηθησα στην δημιουργια με αυτη την ασσιστ.
Ε είναι αρκετά υποκειμενικό αυτό και το σενάριο που περιγράφεις δεν είναι και τόσο σύνηθες οπότε δεν είναι και τόσο προβληματικό να υπάρχει ένας "μηχανιστικός" τρόπος υπολογισμού των ασσιστ. Οκ, άντε να βγαίνουν λίγο παραπάνω από "παλιά" αλλά δεν έχει και τόση σημασία.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Ιαν 15, 2026 6:20 pm

Αλλο ενα σκανδαλο με στοιχημα στο οποιο εμπλέκεται και ο Μπλεϊκνι

https://basketnews.com/news-238908-anto ... andal.html

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 8:39 pm

Ενδιαφερον

20 αγωνες στον ομιλο σου δηλαδη και 1 αγωνας με ομαδες του αλλου ομιλου .

Εκει με τα εντος εκτος θα παιζει και λιγο ο παραγοντας τυχη βεβαια

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Σάβ Ιαν 17, 2026 8:46 pm

Οποιοδήποτε άλλο φορμάτ εκτός του round-robin που ισχύει σήμερα είναι παράλογο και βλακώδες. Αν θεωρούν ότι υπάρχει πρόβλημα με τα 38 ματς μπορούν απλά να μην αυξήσουν τις ομάδες.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 8:47 pm

berry έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 8:39 pm
Ενδιαφερον

20 αγωνες στον ομιλο σου δηλαδη και 1 αγωνας με ομαδες του αλλου ομιλου .

Εκει με τα εντος εκτος θα παιζει και λιγο ο παραγοντας τυχη βεβαια
Ε το λέγαμε από καιρό ότι αυτό σύστημα (τύπου ΝΒΑ) είναι η μόνη λύση σε περίπτωση που αυξηθούν οι ομάδες. Ε τώρα για τα εντός/εκτός θα πρέπει να υπάρχει μία μέριμνα σχετικά με τη δυναμικότητα των ομάδων.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιαν 17, 2026 8:50 pm

Δεν τους νοιάζει τι είναι παράλογο αλλά τι θα φέρει κέρδος.

Ας κάνουν μια Λίγκα με όσες ομάδες θέλουν ας παίζουν ανα τρεις μέρες και όσες ομάδες συμμετέχουν να μην αγωνίζονται στα εθνικά τους πρωταθλήματα κύπελλα κλπ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιαν 17, 2026 8:53 pm

η ελπα η οπως λεγεται ο συλογος παικτων εχει πει οτι δεν δεχονται να παιξουν παλι 36+ παιχνιδια,οι προπονητες επισης δεν το θελουν..οποτε η λυση θα βρεθει με 2 ομιλους .Βεβαια εγω καπου ειχα δει οτι θα ναι 20 οι ομαδες οχι 22

παντως και ετσι οπως ειναι τωρα ειναι κουραστικο και στο ματι τοσοι πολλοι αγωνες ενω πεφτει και το επιπεδο σε αυτους..αν δεν μειωθουν τα ματς θα γινουν ολα χαρλεμ.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Ιαν 17, 2026 9:00 pm

Για μένα είναι ιδανικός ο αριθμός των 30 αγώνων (έστω 31 τέλοσπάντων), αλλά πρέπει να είναι και τέτοια η μοιρασιά των αγώνων ώστε να έχει και το αντίστοιχο ενδιαφέρον. Εντύπωση μου κάνει τηλεοπτικά να δεχτούν μείωση των αγωνιστικών.

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 9:03 pm

Μπορει να αυξηθουν οι αγωνες των πλει οφ να περνανε 16 ομαδες γιατι 8 θα ειναι πολυ λιγες στους 22

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 9:12 pm

tarp7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 9:03 pm
Μπορει να αυξηθουν οι αγωνες των πλει οφ να περνανε 16 ομαδες γιατι 8 θα ειναι πολυ λιγες στους 22
Και 16 πολλες ειναι και χανει λιγο νοημα η κανονικη σεζον μετα

Ισως παλι να εχουμε κλειδωμενη 6αδα και πλεϊ ιν ,7-14 ξερω γω

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 9:28 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιαν 17, 2026 9:30 pm

παντως μονο σε μενα φαινεται τερμα ηλιθιο να εχουμε αντιγραψει σε ολα το ΝΒΑ και στο τελος να κρινεται η ευρωλιγκα σε ενα σκ?Αφου το κανατε ετσι βαλτε και οι τελικοι να κρινονται στις 3 νικες.Βασικα δεν θα ταν ασχημο να παει στις 4 νικες..καλυτερα να αυξησεις αυτα τα ματς..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”