για 3ος αυτος?

για μενα ειναι τοπ τοπ επιλογη..στο ΝΒΑ παιζει 4ρα αλλα στην ευρωπη θα ναι τρομερος στο 5 για αυτο που τον θελουμε.
Συντονιστής: Captains
για 3ος αυτος?
Πω δεν κάνω για σκάουτερ...Καλός παίκτης είναι, άμα τα κάνει αυτά εκεί εδώ θα είναι...φαντάσου. Θα πάω στην ντερμπάρα HJK Helsinki vs Inter Turku. Θα έχω στο νου μου κάνα ταλεντάκι για το Θρύλο.
Άμα πέσει το σωστό "γκούντα" όλοι έρχονται και όλοι φεύγουν.Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:36 pmΔεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να έρθει Ευρώπη. Συν ότι είναι περισσότερο 4 παρά 5. Αλλά προφανώς παιχταράς γενικά.
Αυτός θα σκάσει μύτη στη σελίδα 666 του topic, ΑΡΚΕΙ να έχουμε μαζέψει τις 5 κάρτες του.prime7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:23 pmΆλλο ένα τέτοιο ποστ και θα καλέσω τον ΕΞΟΝΤΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ!!!Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:19 pm
Μιλας για εναν τυπο πρωταθλητη ΝΒΑ και πρωταθλητη Ευρωλιγκας που φευγοντας η ομαδα του κατερευσε. Ο τυπος εχει το κοκκαλακι. Κλειστε ρε τον παικταρα και αστε τις βλακειες. Και μην ξανακούσω για Μισιτς. Ο Λαρεντζακησνθα γινει εντι τζονσον, ο Εβανς μαικλ τζορνταν και ο Μιλουτινοφ Χακιμ. Το κομματι που ελειπε απο την ομαδα - Η κωλοφαρδυα. Το αποκτα επιτελους. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Στο γήπεδο θα είμαι.
ναι ουτε εγω το βλεπω απλα επειδη το γραψε ο παπατζιανι ειπα να τον γραψω..Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:36 pmΔεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να έρθει Ευρώπη. Συν ότι είναι περισσότερο 4 παρά 5. Αλλά προφανώς παιχταράς γενικά.
Γιαμπουσέλε θα ήταν μπαμ. Αυτός μάλιστα. Είναι ό,τι πιο τέλειο μπορώ να σκεφτώ.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:40 pmναι ουτε εγω το βλεπω απλα επειδη το γραψε ο παπατζιανι ειπα να τον γραψω..Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:36 pm
Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να έρθει Ευρώπη. Συν ότι είναι περισσότερο 4 παρά 5. Αλλά προφανώς παιχταράς γενικά.
Εγω θεωρω πως αυτος στην ευρωπη ειναι 5ρι η τουλαχιστον στεκεται χαλαρα και εκει οπως ο γιαμπουσελε..και αυτος ειναι καλυτερος αμυντικος του γιαμπου...να τον βαλεις σε αλλαγες θα τους ριμαξει ολους..Με ενθουσιασε η ιδεα στο να ερχοταν..
το σπορτ 24 ανεβαζει αρθρο στο σαιτ '' ο μισιτς μενει μπακς΄' και την ιδια ωρα ο καβαλιερατος ελεγε στο λαιβ οτι σε λιγες μερες μενει ελευθερος με 2-3εκ αποζημιωση![]()
![]()
![]()
Καλά τέτοιος παίκτης προφανώς και στέκεται μια χαρά και στο 5 στην Ευρώπη. Δε σου λέω ότι θα μαρκάρει Βαλαντσιούνας στο ποστ. Αλλά απέναντι σε άλλους θα κάνει παπάδες. Μακάρι να ερχόταν...shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:40 pmναι ουτε εγω το βλεπω απλα επειδη το γραψε ο παπατζιανι ειπα να τον γραψω..Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:36 pm
Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να έρθει Ευρώπη. Συν ότι είναι περισσότερο 4 παρά 5. Αλλά προφανώς παιχταράς γενικά.
Εγω θεωρω πως αυτος στην ευρωπη ειναι 5ρι η τουλαχιστον στεκεται χαλαρα και εκει οπως ο γιαμπουσελε..και αυτος ειναι καλυτερος αμυντικος του γιαμπου...να τον βαλεις σε αλλαγες θα τους ριμαξει ολους..Με ενθουσιασε η ιδεα στο να ερχοταν..
το σπορτ 24 ανεβαζει αρθρο στο σαιτ '' ο μισιτς μενει μπακς΄' και την ιδια ωρα ο καβαλιερατος ελεγε στο λαιβ οτι σε λιγες μερες μενει ελευθερος με 2-3εκ αποζημιωση![]()
![]()
![]()
θα παει ο πετρουσεφ να παιζει 5ρι στο ΝΒΑ?Δεν θα χανω ματς αν γινει αυτο..θα τον σακατεψουν τον κακομοιρηGiannis14 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:49 pmΚαλά νταξει εδώ μιλάμε για σενάριο όχι αστεία !!! Ποιος τα σκέφτεται ;;;
https://www.sportime.gr/basket/olympiak ... ntsiounas/
ναι γιατι αν παει σαν 4αρι μπορει να σταθειshaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:51 pmθα παει ο πετρουσεφ να παιζει 5ρι στο ΝΒΑ?Δεν θα χανω ματς αν γινει αυτο..θα τον σακατεψουν τον κακομοιρηGiannis14 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 4:49 pmΚαλά νταξει εδώ μιλάμε για σενάριο όχι αστεία !!! Ποιος τα σκέφτεται ;;;
https://www.sportime.gr/basket/olympiak ... ntsiounas/Και να τον παρουν κιολας για τοσο μεγαλο ρολο?τι διαολο μανατζερ ειναι αυτος του γιοκιτς.