Και βασικό 5άρι τερματοφύλακα νομίζω. Το Πέρυ, Μέικον που λέει ο φίλος πιο πάνω δεν είναι νομίζω τόσο πρόβλημα αμυντικά αν υπάρχει δυνατό 5άρι. Ενώ το Πέρυ/Ογκάστ και τον ΔΔ να μπορούσες να βάλεις στο 2 δεν θα δούλευε αμυντικά.j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 05, 2021 3:21 pmΣημαντικότατο νέο-αν ισχύει- διαφαινόμενη παραμονή Παπαπέτρου,αν και τα λεφτά είναι πάρα πολλά,ειδικά για το βαλάντιο του Παναθηναικού,ομως η ομάδα δεν μπορεί να χάσει τον αρχηγό της,που είναι και Έλληνας. Απο κει και μετά, ο Πέρυ φαίνεται καλή επιλογή για το μπακ απ 2,όπως και ο Μεικον φαίνεται εξαιρετική επιλογή για μπακ απ 2, νομίζω οτι με τα όσα έδειξε,η θέση του είναι ξεκάθαρα στην ευρωλίγκα.
Για τα οικονομικά μας δεδομένα,είναι θεωρητικά 2 καλές έως πολύ καλές κινήσεις.Το παν ειναι να ερθει καλος βασικός πλέυ μεικερ,όσο αυτό είναι εφικτο σε μια αγορά που υπάρχει μεγάλη έλλειψη στην συγκεκριμένη θέση.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Πολύ σοβαρή κίνηση η παραμονή Παπαπέτρου. Κι από την ΚΑΕ αλλά και με λίγο τύχη λόγω ντόμινο στις ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον/βολιδοσκοπήσαν αρχικά (Αρμάνι, Ρεάλ, Έφες, Ζενίτ) και κατόπιν δεν το προχώρησαν η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους.A.CAB II έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 05, 2021 2:06 pmΑς κρατάμε μικρό καλάθι αλλά απ' ότι φαίνεται μένει ο Παπαπέτρου. Πάλι καλά. Η μόνη κίνηση μέχρι στιγμής που δείχνει πως φτιάχνουμε ομάδα Ευρολίγκας γιατί πιο πολύ προς Eurocup γέρναμε μέχρι τώρα.
Ο Παπαπέτρου είναι μία μεγάλη σταθερά της ομάδας από όπου και αν το πιάσουμε. Με κανονικούς άσσους δίπλα του παίζει να τον δούμε και πιο ορθολογικό φέτος.
Επίσης εγώ είμαι φουλ υπέρ της απόκτησης του Μέικον. Θέλουμε σουτέρ, θέλουμε σκόρερ και αυτό ακριβώς πήραμε. Και σε πολύ καλή ηλικία. Μόλις 2η χρονιά του στην Ευρώπη και καλυτερεύει. Μπορεί να βγει Φόστερ αλλά κάτι μου λέει πως είναι για πολύ παραπάνω. Επίσης ελπίζω αυτό να σημαίνει και φευγιό Μπρέι.
Θα έχουμε θέματα στην άμυνα αλλά δεν είναι λόγω ύψους. Δηλαδή ο Πέρι είναι 2-3 φορές καλύτερος αμυντικός του Μακ ή του Μπρέι ή του ΛεΜπο που είναι ψηλότεροί του. Στην τελική για κάθε Μέικον έχουμε έναν ΣαντΡοος που είναι 2μετρος. Απλά καλό είναι ο βασικός μας άσσος να μην πετάει αετό στην άμυνα.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουμε
Πέρι
ΣαντΡοος
ΛεΜπο (λογικά)
Μέικον
Παπαπέτρου
Κασελάκη (λογικά)
Μαντζούκα ή Χουγκαζ (ένας δανεικός)
Παπατζόν
Παλεύεται η φάση...
Σύμφωνώ για Μέικον ενώ θα ήθελα να τονίσω ότι το ύψος και το μάκρος καλά είναι στην γραμμή των κοντών, αλλά δεν είναι πανάκεια. Ο Πέρρι όπως έχω ξαναγράψει μπορεί να παίζει ως ψηλότερος. Έχει καλό winsgpan, είναι αθλητικότατος, δυνατός και με πολλή όρεξη που είναι το άλφα και το ωμέγα για να παίξει κανείς άμυνα. Νομίζω ότι θα είναι επαρκής και πίσω και μπρος.
Απλώς θέλει συμπλήρωμα από Ευρωλίγκα εκεί στα γκαρντ. Είναι ζήτημα παραστάσεων και μιλάμε για νευραλγικότατες θέσεις.
Ο Παπαγιάννης έχει βελτιωθεί πολύ, είναι σαφές, κι ήταν καλός και στο προολυμπιακό, ενώ φαίνεται κι αλλαγμένος στη συμπεριφορά του.
Δυνατός δεν είναι. Καθόλου. Αλλά έχει στεγνώσει τόσο πολύ (μπράβο του) που το αναπληρώνει σε συνδυασμό προφανώς με το ύψος του αλλά και την αντίληψή του στην επίθεση και στο μπλοκ. Στο σπρώξιμο, στη μάχη στο ζωγραφιστό δεν το έχει καθόλου μα καθόλου.
Νομίζω ότι θέλετε καλό 5ρι δίπλα του που να παίζει με δύναμη και το ίδια χαρακτηριστικά να έχει και το 4ρι που θα πάρετε. Π.χ ο Οκάρο είναι οκ. σε αυτά.
-
- Reactions: 138
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
μα δεν ειναι αναγκη να παρουμε καποιον με κανα 700αρι, ουτε που θα παιζει 30 λεπτα. ο παπαγιαννης ειναι ο βασικος μας αλλα ουτε ταβαρες ειναι ουτε βεσελυ για να λες οτι θα παιζει μεσο ορο 30 λεπτα. οποτε χρειαζομαστε εναν καλο αθλητικο σεντερ, αλτικο, ριμπαουντερ και καλο στο πικ εν ρολ για 15-17 λεπτα μεσο ορο.
ιδανικα ισως θα χρειαστουμε εναν καλο στις αλλαγες στα σκριν. εναν στυλ ταιους ή χαντερ θεωρω οτι θα ταιριαζε για μας.
αν συνδυαζοταν ενας τετοιος με τον οκαρο που και αυτος ειναι δυνατος σε αμυνα-αθλητικοτητα-αλλαγες σκριν, τοτε θα ειμασταν μια χαρα σε αμυνα-αθλητικοτητα-ριμπαουντ καθως και σε πικ εν ρολ στους ψηλους...
1
1

-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
basket72 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 05, 2021 4:47 pmΟ Παπαγιάννης έχει βελτιωθεί πολύ, είναι σαφές, κι ήταν καλός και στο προολυμπιακό, ενώ φαίνεται κι αλλαγμένος στη συμπεριφορά του.
Δυνατός δεν είναι. Καθόλου. Αλλά έχει στεγνώσει τόσο πολύ (μπράβο του) που το αναπληρώνει σε συνδυασμό προφανώς με το ύψος του αλλά και την αντίληψή του στην επίθεση και στο μπλοκ. Στο σπρώξιμο, στη μάχη στο ζωγραφιστό δεν το έχει καθόλου μα καθόλου.
Νομίζω ότι θέλετε καλό 5ρι δίπλα του που να παίζει με δύναμη και το ίδια χαρακτηριστικά να έχει και το 4ρι που θα πάρετε. Π.χ ο Οκάρο είναι οκ. σε αυτά.
Δεν πιστεύω ότι ο Παπαγιαννης να υστερεί σε δύναμη τόσο..όχι πως είναι δυνατός ,απλά είναι καπου στην μέση
Γνώμη μου αυτή
Απλά δεν το έχει στο να χρησιμοποιεί το κορμί σωστά όταν σπρώχνετε,(νομίζω και ο ρεντζιας το είχε αυτό χούι)ειδικά από την στιγμή που έχασε απότομα βάρος…ψιλά γράμματα βέβαια
Ίσως όμως πρέπει να βελτιωθεί και σε αυτό
Κατά τα αλλά έχεις απόλυτο δίκιο
Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ψηλο η ψηλούς που να βασίζονται και στην δύναμη
0
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλώς τον τουρίστα. Καλοκαιράκι είναι και εμφανίστηκε. Ελπίζω να εμβολιάστηκε γιατί είμαι σίγουρος πως είναι ο μόνος που κόλλησε κορονοιό και ο οργανισμός του δεν δημιούργησε αντισώματα.
Διαβάζω για 2 χρόνια. Άρα ξεχνάμε πλέι οφ για την επόμενη 2ετία.
Ελπίζω να του κάναμε και αύξηση μη το κρατήσουμε το κελεπούρι με 500 χιλιάρικα...

0
- j-kidd13
- Reactions: 1573
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Eισαι λίγο υπερβολικός!Είναι τρελοκομείο, άναρχος,δεν παίζει αμυνα κλπ,αλλά μιλάμε και για ικανότητες απλησίαστες για το μπάτζετ μας...Να είμαι ειλικρινής δεν πιστευα αν ο Πρίφτης όντως τον ήθελε.Αλλα και στην αγορά τέτοιες ικανότητες με τέτοια τιμή,δε θα βρεις.Ας ελπίσουμε ο Πρίφτης να του αλλάξει λίγο τα μυαλά.A.CAB II έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 05, 2021 5:16 pmΚαλώς τον τουρίστα. Καλοκαιράκι είναι και εμφανίστηκε. Ελπίζω να εμβολιάστηκε γιατί είμαι σίγουρος πως είναι ο μόνος που κόλλησε κορονοιό και ο οργανισμός του δεν δημιούργησε αντισώματα.
Διαβάζω για 2 χρόνια. Άρα ξεχνάμε πλέι οφ για την επόμενη 2ετία.
Ελπίζω να του κάναμε και αύξηση μη το κρατήσουμε το κελεπούρι με 500 χιλιάρικα...![]()
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δυστηχως ανανεωσε. οποτε κρατησαμε παικτη που ειναι ο χειροτερος αμυντικος στην ευρωλιγκα, δεν πασαρει πουθενα και παιζει για τον εαυτο του και το χειροτερο; χανει σιγουρα μιση σεζον παντα!!
ουτε για 300 χιλ δεν τον ηθελα και 1000 φορες ο μεικον!
τωρα ας ελπισουμε να φερουν λορενζο αλλιως η χιμκι ειναι κοντα!
ουτε για 300 χιλ δεν τον ηθελα και 1000 φορες ο μεικον!
τωρα ας ελπισουμε να φερουν λορενζο αλλιως η χιμκι ειναι κοντα!
0