Ηρακλής - Νέα και Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
Πολύ καλή προσθήκη μακάρι να τον πάρουμε!Είναι παίκτης που μας λείπει ιδίως στο κομμάτι της δημιουργίας όπου είναι και το δυνατό του σημείο μ.ο 5,1 και αν λάβει κανείς υπόψη και τα στατιστικά που είχε στον Κολοσσό με 14ποντους μ.ο τότε καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα αρκετά επιδραστικό παίκτη.Ένσταση ότι θα είναι ο 7ος ξένος της ομάδας οπότε κάποιος θα πρέπει να μένει εκτός καθώς και ότι κατά τη γνώμη μου καλό το δίδυμο ψηλών Ουέρ και Φάντεμπεργκ αλλά καλό θα ήταν εκτός από τον Χρηστίδη να υπάρχει άλλη μια αξιόλογη επιλογή(είναι αρκετά τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη).Ειχαμε τον Lambrecht όμως δεν αποδείχτηκε αξιόπιστη λύση καθώς επίσης πιστεύω ότι ήρθε για μικρό χρονικό διάστημα για να αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Φάντεμπεργκ.Οπως και να έχει υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Γιώργο Πανταζόπουλο και είναι σίγουρο ότι θα κάνει ο,τι καλύτερο!!
- gspara

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Πιστευω οτι αν τελικα κλεισει ο Περαντες,θα αποδεσμευτει ο Φοστερ.Αν και προσωπικα μου αρεσει ο συγκεκριμενος,παρολο που δειχνει να μην εχει προσαρμοστει.MOZZARTDR έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 11:32 pmΠολύ καλή προσθήκη μακάρι να τον πάρουμε!Είναι παίκτης που μας λείπει ιδίως στο κομμάτι της δημιουργίας όπου είναι και το δυνατό του σημείο μ.ο 5,1 και αν λάβει κανείς υπόψη και τα στατιστικά που είχε στον Κολοσσό με 14ποντους μ.ο τότε καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα αρκετά επιδραστικό παίκτη.Ένσταση ότι θα είναι ο 7ος ξένος της ομάδας οπότε κάποιος θα πρέπει να μένει εκτός καθώς και ότι κατά τη γνώμη μου καλό το δίδυμο ψηλών Ουέρ και Φάντεμπεργκ αλλά καλό θα ήταν εκτός από τον Χρηστίδη να υπάρχει άλλη μια αξιόλογη επιλογή(είναι αρκετά τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη).Ειχαμε τον Lambrecht όμως δεν αποδείχτηκε αξιόπιστη λύση καθώς επίσης πιστεύω ότι ήρθε για μικρό χρονικό διάστημα για να αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Φάντεμπεργκ.Οπως και να έχει υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Γιώργο Πανταζόπουλο και είναι σίγουρο ότι θα κάνει ο,τι καλύτερο!!
Έτσι όπως το θέτεις πολύ πιθανό να αλλάξει τον Φόστερ ο οποίος και εμένα μ'αρεσει αλλά δεν είναι σταθερός και απ'οτι φάνηκε και σήμερα δεν τον χρησιμοποίησε ιδιαίτερα δείχνοντας να μην τον εμπιστεύεται ή να μην τον υπολογίζει.Παντως άξιο σημείο αναφοράς είναι ότι οι περισσότερες προσθήκες έχουν βγει στην ομάδα και χρειάστηκαν μόνο 2 αλλαγές και δημιουργηθηκε κατευθείαν κορμός πράγμα πολύ σημαντικό.gspara έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 27, 2025 12:07 pmΠιστευω οτι αν τελικα κλεισει ο Περαντες,θα αποδεσμευτει ο Φοστερ.Αν και προσωπικα μου αρεσει ο συγκεκριμενος,παρολο που δειχνει να μην εχει προσαρμοστει.MOZZARTDR έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 11:32 pm
Πολύ καλή προσθήκη μακάρι να τον πάρουμε!Είναι παίκτης που μας λείπει ιδίως στο κομμάτι της δημιουργίας όπου είναι και το δυνατό του σημείο μ.ο 5,1 και αν λάβει κανείς υπόψη και τα στατιστικά που είχε στον Κολοσσό με 14ποντους μ.ο τότε καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα αρκετά επιδραστικό παίκτη.Ένσταση ότι θα είναι ο 7ος ξένος της ομάδας οπότε κάποιος θα πρέπει να μένει εκτός καθώς και ότι κατά τη γνώμη μου καλό το δίδυμο ψηλών Ουέρ και Φάντεμπεργκ αλλά καλό θα ήταν εκτός από τον Χρηστίδη να υπάρχει άλλη μια αξιόλογη επιλογή(είναι αρκετά τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη).Ειχαμε τον Lambrecht όμως δεν αποδείχτηκε αξιόπιστη λύση καθώς επίσης πιστεύω ότι ήρθε για μικρό χρονικό διάστημα για να αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Φάντεμπεργκ.Οπως και να έχει υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Γιώργο Πανταζόπουλο και είναι σίγουρο ότι θα κάνει ο,τι καλύτερο!!
- gspara

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανακοινωνεται λοιπον απο ωρα σε ωρα και επισημα ο Περαντες,ενω για τον Φοστερ ακουγεται οτι αποχωρει με προορισμο τον Κολοσσο.MOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 27, 2025 9:04 pmΈτσι όπως το θέτεις πολύ πιθανό να αλλάξει τον Φόστερ ο οποίος και εμένα μ'αρεσει αλλά δεν είναι σταθερός και απ'οτι φάνηκε και σήμερα δεν τον χρησιμοποίησε ιδιαίτερα δείχνοντας να μην τον εμπιστεύεται ή να μην τον υπολογίζει.Παντως άξιο σημείο αναφοράς είναι ότι οι περισσότερες προσθήκες έχουν βγει στην ομάδα και χρειάστηκαν μόνο 2 αλλαγές και δημιουργηθηκε κατευθείαν κορμός πράγμα πολύ σημαντικό.
Με τις εμφανίσεις που έχει κάνει πολύ λογικό μου ακούγεται να αφήσει την ομάδα!Το θέμα είναι όμως από αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής ότι αν δεν έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων και το ακαταλόγιστο σε ότι αφορά χαμένα σουτ συν το γεγονός ότι κατά τη γνώμη μου είναι περισσότερο guard παρά playmaker οπότε πηγαίνοντας σε άλλη ομάδα δεν θα είναι το ίδιο εύκολο να προσαρμοστεί κατά τη γνώμη μου.
MOZZARTDR έγραψε: ↑Τετ Δεκ 31, 2025 9:21 pmΜε τις εμφανίσεις που έχει κάνει πολύ λογικό μου ακούγεται να αφήσει την ομάδα!Το θέμα είναι όμως από αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής ότι αν δεν έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων και το ακαταλόγιστο σε ότι αφορά χαμένα σουτ συν το γεγονός ότι κατά τη γνώμη μου είναι περισσότερο guard παρά playmaker πηγαίνοντας σε άλλη ομάδα δεν θα είναι το ίδιο εύκολο να προσαρμοστεί κατά τη γνώμη μου και να βρει τον ίδιο ρόλο.Μια περίπτωση που θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε είναι τον Brown που άφησε ο ΠΑΟΚ.Δεν είναι του ίδιου βεληνεκούς με τον Φόρμαν αλλά για τέτοια εποχή είναι μια χαρά γιατί γνωρίζει και από ελληνικό πρωτάθλημα.
https://bluearena.gr/blog/2026/01/01/an ... o-maroysi/
Τέλος ο Περάντες καθώς δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την ελευθερία του.Παμε για αλλά...
Τέλος ο Περάντες καθώς δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την ελευθερία του.Παμε για αλλά...
- gspara

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατα πασα πιθανοτητα,η σημερινη ηταν η τελευταια ευκαιρια του Foster.Τον φωτογραφισε και ο Λουκιτς στις δηλωσεις του,λεγοντας οτι τα αστοχα 3ποντα της 4ης περιοδου εφεραν την ηττα.Ειναι βεβαια εμφανες οτι και ο ιδιος ο παιχτης δεν εχει πλεον καθολου ψυχολογια,τρεμουν τα χερια του.
Οι φημες λενε οτι ερχεται Αμερικανος ασσος και θα ειναι δυνατο ονομα............
Οι φημες λενε οτι ερχεται Αμερικανος ασσος και θα ειναι δυνατο ονομα............
- gspara

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Josiah Strong (26-1.93) της Σιροκι.gspara έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 7:15 pmΚατα πασα πιθανοτητα,η σημερινη ηταν η τελευταια ευκαιρια του Foster.Τον φωτογραφισε και ο Λουκιτς στις δηλωσεις του,λεγοντας οτι τα αστοχα 3ποντα της 4ης περιοδου εφεραν την ηττα.Ειναι βεβαια εμφανες οτι και ο ιδιος ο παιχτης δεν εχει πλεον καθολου ψυχολογια,τρεμουν τα χερια του.
Έχεις καθόλου άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη?gspara έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 7:39 pmJosiah Strong (26-1.93) της Σιροκι.gspara έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 7:15 pmΚατα πασα πιθανοτητα,η σημερινη ηταν η τελευταια ευκαιρια του Foster.Τον φωτογραφισε και ο Λουκιτς στις δηλωσεις του,λεγοντας οτι τα αστοχα 3ποντα της 4ης περιοδου εφεραν την ηττα.Ειναι βεβαια εμφανες οτι και ο ιδιος ο παιχτης δεν εχει πλεον καθολου ψυχολογια,τρεμουν τα χερια του.
- gspara

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι,ουτε καν σαν ονομα.Απο οτι εχω διαβασει μονο,ειναι σχετικα επιλογη χαμηλου ρισκου που τον πιστευουν ομως και ο Λουκιτς και ο Πανταζοπουλος(οπως μαρτυρα αλλωστε το 2ετες συμβολαιο).Περυσι επαιζε 2αρι,αλλα φετος πηγε καθαρα στον ασσο και ειναι και καλος αμυντικος.
Επισης μην ξεχναμε οτι σε εναν μηνα περιπου επιστρεφει και ο Darko-Kelly.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο