Euroleague 2024-2025, Round 31-32

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

a1greece
Reactions: 788
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 29, 2025 6:10 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Μαρ 29, 2025 4:59 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 29, 2025 4:55 pm
Ο Παο αν κερδίσει Μονακό δεν μπορεί να επιλέξει να βγει 3ος ή 4ος για να μας αποφύγει στην 4δα;πρέπει να δούμε και τι ώρα είναι τα ματς
Αν ο Παο νικήσει τη Μονακο με πάνω από 3 πόντους τότε βγαίνει 3ος ότι και να κάνει με τον Ερυθρό.

Δηλαδή νίκη με Μονακο = 3η θέση ντεφακτο.
Νίκη με Ερυθρό = 4η θέση ντεφακτο.
Νίκη και με Μονακο και με Ερυθρό = 3η θέση ντεφακτο.

Ο Οσφπ για να βγει 1ος πρέπει να κάνει 2/2 και η Φενερ να χάσει στη Γερμανία από τη Μπαγερν (ή από τη Μπαρτσα στην έδρα της). Αν κάνει το 2/2 ή Φενερ, ο Οσφπ βγαίνει αυτόματα 2ος ακόμα κι αν κάνει κι αυτός το 2/2.

Εγώ στον ημιτελικό ίσως προτιμώ Οσφπ από Φενερ... η Φενερ νιώθω πως θα το πάρει φέτος. Αν και έχω πει ότι θα ήθελα πολύ να δω ελληνικό τελικό.
Κρατά πάντως μικρό καλάθι για τις ομάδες μας…….είναι και οι δύο πάρα πολύ κουρασμένες και επιβαρυμένες λόγω και των τραυματισμών, οπότε ας μην γελιόμαστε, η «τύχη» στις πιθανές διασταυρώσεις των playoffs θα παίξει σίγουρα τεράστιο ρόλο στο αν θα φτάσουν στο Άμπου Ντάμπι!!! Με άλλες πιθανότητες ξεκινάει κάποιος πχ με την πολύ καλή αλλά βατή και χωρίς τον Booker Μπάγερν και αλλιώς πχ με την φορμαρισμένη , λέω εγώ, Εφές!!! Δεν θεωρώ καθόλου μα καθόλου δεδομένο ότι θα είναι και οι δύο τους στα ΗΑΕ!! ……..και μην φανταστείς ότι είμαι κανένας πεσιμιστής! Απλά τους βλέπω πολύ κουρασμένους και πως να το πω αλλιώς…………όχι τόσο βελτιωμένους ( τόσο σε ενέργεια όσο και σε πνευματικό επίπεδο ) όσο θα ήθελα να τους βλέπω τούτη την περίοδο!!! Ξέχνα τα αποτελέσματα, τις θέσεις τους, τα πολύ νόστιμα refuse to lose των δημοσιογράφων και άλλες λοιπές μπούρδες για να γίνονται αρεστοί στην μάζα!!! Για μένα απλά δεν πείθουν όσο θα περίμενα ( οι τραυματισμοί είναι σοβαρή δικαιολογία, με την υποσημείωση όμως ότι έχουν όλοι…..μα όλοι όμως φέτος)!

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2112
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 29, 2025 7:17 pm

Η Παρί ακόμη νομίζω υποτιμάτε.Κακως κατά τη γνώμη μου. Στα πλευ οφ καμία ομάδα δεν πρέπει να την υποτιμάμε

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”