Δεν κάλεσε καθόλου Νικολάου απ' όσο ξέρω αν και έκανε σχετικά καλή σεζόν, καλύτερη από το Νικολάου έκανε ο Παγίδας που επίσης τον έκοψε με συνοπτικές διαδικασίες. Και οι δύο θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη θέση "4" αν και με ύψος 2.01-2.02 και οι δύο.Giannis83 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 29, 2025 1:04 pmΘα συμφωνήσω σε όλα για τον Λέφα.
Εκτός του ενστίκτου του σκόρερ, είναι γενικά πολυδιάστατος παίχτης που μπορεί να κάνει κι άλλα πολλά πράγματα στο παρκέ.
Για παράδειγμα στο φετινό Rising, εκτός από μακράν πρώτος σκόρερ και πρώτος σε αξιολόγηση στην διοργάνωση, ήταν και πρώτος ριμπάουντερ όλου του τουρνουά. Το μέγεθός του για την θέση του είναι μεγάλο.
Δεν μας έχει βοηθήσει ως τώρα όσο περίμενα στα ριμπάουντς (που έχουμε πρόβλημα) στο EuroBasket. Ελπίζω να το κάνει στη συνέχεια, γιατί μπορεί.
Μιας που μίλησα για Rising και ριμπάουντς, 2ος στη σχετική στατιστική κατηγορία ήταν ο Νικολάου της ΑΕΚ. Ο οποίος ήταν επίσης 1ος σε κοψίματα, 4ος σε συνολική αξιολόγηση και γενικότερα έδειξε ως το πιο αθλητικό 4-5άρι που αγωνίστηκε στο Rising. Νομίζω η ΑΕΚ τον προώθησε και στην πρώτη ομάδα.
Με την εικόνα των υπολοίπων ψηλών μας, ειδικά σε άμυνα και ριμπάουντς, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν κλήθηκε ούτε καν στην προεπιλογή. Εκτός αν υπήρχε κάποιο θέμα τραυματισμού που δεν το γνωρίζω.
Από κει και πέρα, στο 5, υπολόγιζε τον Σκληρό και την πάτησε, έκοψε τον Γκλάρο που είναι η αλήθεια ότι δεν έχω εικόνα της ποιότητάς του και δεν κάλεσε καθόλου τον Τσιπουρλιάνο που στο ράιζινγκ 2-3 ματς που τον είχα δει, και με Πανιώνιο και με ΑΕΚ, οκ, δεν τον λες τρομερό, αλλά δεν τον λες και κακό. Έχει μακριά χέρια, είναι 2.07, είναι καλούτσικος ριμπάουντερ και με αυτά τα χάλια στους ψηλούς, ίσως θα έπρεπε να δοκιμαστεί.
Και υπήρχε και ο Καραθανάσης που δεν θυμάμαι καν αν κλήθηκε καθόλου ή αν κόπηκε μετά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο