Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:23 pm

Knoxville έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 10:11 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 9:12 pm

Ψιλοδιαφωνω. Ο παικτης ειναι 2.10 τεραστιος. Εμεινε στασιμος αλλα ειναι 24 στην ηλικια που ηρθε και ο Σασα ως αποτυχημενος. Παιδι δικο μας. Απονκατι καραγιαννιδιδες ειναι 3 σκαλες ανωτερος ενω εχει και παραστασεις ΝΒΑ και ευρωλιγκας.

Για μενα με ενα συμβολαιο αλα Λαρεντζακη μπορεις να κερδισεις πολλα περισσοτερα απο οτι να χασεις.

Ολα αυτα αν οντως εχει παρει το διαβατηριο ετσι
Διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως με την σύγκριση.

Ο Σάσα ήταν υπερεπιτυχημένος στον Άρη, πρώτος σκόρερ στο ακόμα σχετικά ανταγωνιστικό μας πρωτάθλημα και πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελώνα όπου για κάποιο λόγο δεν πήρε ευκαιρίες.
Μόνο απίστευτα άσχετοι με το άθλημα (μπαλικοί) μπορεί να είπαν οτι ο Σάσα ήταν αποτυχημένος ή και ακόμα κακή μεταγραφή όταν έγινε, καθώς είχε δείξει μπροστά στα μάτια μας τις δυνατότητες του.

Ο Πόκου δεν έχει δείξει τίποτα και σε κανένα επίπεδο... και στην Α2 αδιάφορος ήταν.
Με τις μικρές εθνικές της Σερβίας τα ίδια, τον πήραν οι Θάντερ που έχουν μακράν του δεύτερου το καλύτερο πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων και πήρε πολλές ευκαιρίες τόσο σε αριθμό παιχνιδιών όσο και σε αγωνιστικά λεπτά... μέχρι που τον σιχάθηκαν και τον σούταραν. Ακόμα και η Σάρλοτ που τάνκαρε και τον μάζεψε για τα 15-20 παιχνίδια που τον κράτησαν 20λεπτα του έδιναν.
Στην Παρτιζάν επίσης άπατος.
Ρε παιδι μου δεν διαφωνω οτι ειναι στασιμος. Αλλα δεν ειναι τελειωμενος 24 ειναι εχει παιξει 2 χρονια ευρωλιγκα που πηγε απατος οπως και ο Σασα πριν απο εμας ενω επαιξε και 200 παιχνιδια ΝΒΑ. Ο Σασα ηταν στον Αρη σε μια απο τις χειροτερες εποχες της ιστοριας του. Ε με 400-500k για 3ο τεσσαρι δεν χανεις τιποτα να τον προσπαθήσεις ενω στο ροστερ που εβαλα τποτιθεται οτι ανταγωνιζεται τον Μητογλου που τα τελευταια 2 χρονια σερνεται.

Παντως για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι θα σου βγει Βεζενκοφ. Λεω οτι ισως να μπορεσει να γινει ενα αξιολογο διαβατηριο.

RedEmperor

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:24 pm

1- Μοντέρο, Μακινταιρ, Τζόζεφ
2- φουρνιε, Ντόρσεϊ, νετζηπογλου
3- Χεζονια, Γουόρντ, Παπ
4-Σασα, Ντιακιτε, Ποκουσεφσκι
5-Μιλου, Ταιρικ, Χολ, Καραγιαννίδης

Λαρετζακης ας πάει Άρη να παίξει αν αποκτηθεί ποκου με Ελληνικό.. οπότε έχουμε ρόστερ 16 παιχτών που θέλει ο Μπαρτζώκας.

12αδα Α1.

1- Μοντέρο, Μακινταιρ
2- Ντόρσεϊ, φουρνιε, νετζηπογλου
3- Παπ, Χεζονια
4- Σασα, ποκου
5- Μιλου, Ταιρικ, Καραγιαννίδης

Χεζονια θα παίζει και 4 , φουρνιέ και στο 3 και γίνεται η δουλειά μια χαρά.

Άλλους 2 δηλωμένους παίχτες για το 6+2 βάζεις σίγουρα Τζόσεφ μην τυχόν και ύπαρξει τραυματισμός πλειμεικερ στους τελικούς. Και Ντιακιτε που παίζει 4 και 5. Μην τυχόν υπάρξει τραυματισμός στο 4 η το 5.

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:25 pm

Christofis έγραψε:
Knoxville έγραψε:

Ο Σάσα ήταν υπερεπιτυχημένος στον Άρη, πρώτος σκόρερ στο ακόμα σχετικά ανταγωνιστικό μας πρωτάθλημα και πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελώνα όπου για κάποιο λόγο δεν πήρε ευκαιρίες.
Μόνο απίστευτα άσχετοι με το άθλημα (μπαλικοί) μπορεί να είπαν οτι ο Σάσα ήταν αποτυχημένος ή και ακόμα κακή μεταγραφή όταν έγινε, καθώς είχε δείξει μπροστά στα μάτια μας τις δυνατότητες του.

Ο Πόκου δεν έχει δείξει τίποτα και σε κανένα επίπεδο... και στην Α2 αδιάφορος ήταν.
Με τις μικρές εθνικές της Σερβίας τα ίδια, τον πήραν οι Θάντερ που έχουν μακράν του δεύτερου το καλύτερο πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων και πήρε πολλές ευκαιρίες τόσο σε αριθμό παιχνιδιών όσο και σε αγωνιστικά λεπτά... μέχρι που τον σιχάθηκαν και τον σούταραν. Ακόμα και η Σάρλοτ που τάνκαρε και τον μάζεψε για τα 15-20 παιχνίδια που τον κράτησαν 20λεπτα του έδιναν.
Ρε παιδι μου δεν διαφωνω οτι ειναι στασιμος. Αλλα δεν ειναι τελειωμενος 24 ειναι εχει παιξει 2 χρονια ευρωλιγκα που πηγε απατος οπως και ο Σασα πριν απο εμας ενω επαιξε και 200 παιχνιδια ΝΒΑ. Ο Σασα ηταν στον Αρη σε μια απο τις χειροτερες εποχες της ιστοριας του. Ε με 400-500k για 3ο τεσσαρι δεν χανεις τιποτα να τον προσπαθήσεις ενω στο ροστερ που εβαλα τποτιθεται οτι ανταγωνιζεται τον Μητογλου που τα τελευταια 2 χρονια σερνεται.

Παντως για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι θα σου βγει Βεζενκοφ. Λεω οτι ισως να μπορεσει να γινει ενα αξιολογο διαβατηριο.
Αξιόλογο δεν θα γίνει.. αλλά με Ελληνικό διαβατήριο καλά είναι να έχεις ένα ψηλό κορμί στο 4. Μπορεί Ελλάδα να χρειαστεί να παίξει 5 λεπτά να πάρει κάνα ριμπάουντ να κάνει κάνα φάουλ.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:27 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 9:53 pm
αν ο γουοκαπ εχει οντως προταση 9μ δεν εχει νοημα να τον κρατησεις..ας μας δωσουν 1-1,5εκ να τον παρουν η καποιον παικτη που θελουμε..
Ακριβώς! Έτσι κι αλλιώς φέτος δεν πρόκειται να πολυπαίξει και τα λεφτά που ζητάει (αν όντως τα ζητάει) είναι παράλογα.
Οπότε, σε κάθε περίπτωση δεν κάνουμε opt out και συνεχίζει με το υπάρχον συμβόλαιό του, και όποιος θέλει ας κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον πουλήσει πληρώνοντας αυτά που λες.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:28 pm

εγω ποκου ελληνα τον επαιρνα με κλειστα ματια..παντως καλο ειναι να κρατησουμε κορμο μην φυγουν γουοκαπ ντορσει χολ ξερω γω..αμα δωσεις τον γουοκαπ ο ντορσει 1000% πρεπει να μεινει

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:28 pm

SbioTech έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 10:17 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 10:13 pm
αυτος ο ντιακιτε 5ρι δεν ειναι ομως?φαινεται να την σκαει την μπαλα ομως και εχει και τιμιο σουτακι..
Παταει και στο 4. Είναι ενας πιο μπασκετικός Χολ που μπορεί να παίξει καιω4αρι γιατι ξέρει μπασκετ.

Για αυτό λέω οτι με αυτόν μας περισσεύει ο Χολ και μπορούμε άνετα να πουλήσουμε και δαυτον.

Και να πάμε για καλο 3-4αρι
Δεν περισσεύει κανένας Χολ. 3 σέντερ θες καθαρούς με τόσα μάτς. Ο ντιακιτε θα είναι ο αντικαταστάτης Πίτερς. Δεν γίνεται να πάμε με μικρότερο ροτεισον στους ψηλούς από ότι φέτος. Ουσιαστικά δηλαδή με 4 παίχτες αν φύγει ο Χολ

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:29 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 9:38 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 9:12 pm

Ψιλοδιαφωνω. Ο παικτης ειναι 2.10 τεραστιος. Εμεινε στασιμος αλλα ειναι 24 στην ηλικια που ηρθε και ο Σασα ως αποτυχημενος. Παιδι δικο μας. Απονκατι καραγιαννιδιδες ειναι 3 σκαλες ανωτερος ενω εχει και παραστασεις ΝΒΑ και ευρωλιγκας.

Για μενα με ενα συμβολαιο αλα Λαρεντζακη μπορεις να κερδισεις πολλα περισσοτερα απο οτι να χασεις.

Ολα αυτα αν οντως εχει παρει το διαβατηριο ετσι
καμια πληροφορια δεν εχεις για το τι θα γινει?
Η αληθεια δεν εχω κατι νεο.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:30 pm

Christofis έγραψε:
Knoxville έγραψε:

To μόνο που σχολίασα είναι η κάκιστη σύγκριση.
Ο Σάσα τη χρονιά που πήγε ο Μπαρτζώκας στην Ευρωλίγκα έπαιζε 18 λεπτα και είχε μεν 8 ποντους 3.5 ριμπάουντ αλλα σούταρε με τρομερό εφίσιενσι, σχεδόν 50/40/90. στις βολές δεν ήταν στο 90.

Ήταν χειρότερος ο Άρης απο τον "Αναπτυξιακό" Ολυμπιακό?
Αντιμετώπιζε χειρότερου επιπέδου αντιπάλους?

Δεν διαφωνώ σε τίποτα απο τα άλλα που είπες, δεν μπορώ να γνωρίζω το μέλλον του κάθε παίκτη. Με την μέχρι στιγμής εικόνα του δεν έχω θετικά βάιμπς. Ποτέ δεν έκανε κλίκ.
Στα λόγια και στα χαρτιά μόνο... ύψος, μάκρος, καλό χειρισμό της μπάλας, καλή μηχανική στο σουτ αλλά δεν τα βάζει, σχετικά γρήγορα πόδια για το μέγεθος του κτλ κτλ κτλ.

Απο εκεί και πέρα ούτε επαγγελματίας σκάουτερ είμαι, ούτε έχω κάποιο χάρισμα που να μου δίνει την δυνατότητα να βλέπω το μέλλον (τι ωραίο που θα ήταν όμως).

Το λοιπόν... ναι, η μόνη μου διαφωνία είναι η σύγκριση με τον Σάσα. :)

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:34 pm

Το νεο που διαβασα πριν λιγο ειναι πως ο Ντορσει περα απο το οικονομικο εχει ζητησει κ συγκεκριμενους ορους λεει σχετικα με το αγωνιστικο κομματι κ το ρολο του στην ομαδα. Εν τω μεταξυ δεν εχω καταλαβει ακομα αν εχει γινει καποια συναντηση κ βγαινουν ολα αυτα προς τα εξω ή απλα ο καθενας λεει οτι αρλουμπα του κατεβει στο κεφαλι.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:36 pm

tsoureki έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 9:57 pm
Sabenlee έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 9:50 pm

Παπ, Ντόρσεϊ, Νετζηπογλου, Καραγιαννίδης,Λαρυ,Σασα
Άρα όχι -1 που είπα αλλά -4.
Ντόρσευ(αν δεν κάνουμε και εκεί τα βαριά πεπόνια) και Σάσα θα πάρουν πολλά λεπτά απένταντι στον Πάο(όταν λεμε Ελλάδα αυτά τα ματσ εννοούμε).
Άλλα οι άλλοι 4 θα εκπλαγω αρνητικά αν συνολικα πάρουν 5 λεπτά.
Καλα αν παίξουν 2 απο αυτούς ταυτόχρονα θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι.
Στα πλέι οφς του πρωταθλήματος (γιατί φέτος δεν είμαστε μόνο εμείς κι ο ΠΑΟ, είναι κι άλλοι δυνατοί παίκτες) και στους τελικούς θα παίζουν όντως Ντόρσεϊ και Σάσα κυρίως, αλλά θα πάρει χρόνο λόγω εμπειρίας και ο Παπ, και οι 6 ξένοι που δικαιούμαστε. Ίσως για λίγα λεπτά και κάποιος από Νετζήπογλου, Λαρεντζάκη. Δηλαδή, θα πάμε με ένα κλειστό ροτέισον 9 παικτών, που δεν είναι κάτι φοβερό. Έτσι κι αλλιώς πάντα στα ζόρικα παιχνίδια το ροτέισον μαζεύεται.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:37 pm

Rivers15 έγραψε:
Το νεο που διαβασα πριν λιγο ειναι πως ο Ντορσει περα απο το οικονομικο εχει ζητησει κ συγκεκριμενους ορους λεει σχετικα με το αγωνιστικο κομματι κ το ρολο του στην ομαδα. Εν τω μεταξυ δεν εχω καταλαβει ακομα αν εχει γινει καποια συναντηση κ βγαινουν ολα αυτα προς τα εξω ή απλα ο καθενας λεει οτι αρλουμπα του κατεβει στο κεφαλι.
ο ντορσει αν δεν παιζει 20 λεπτα τουλαχιστον γκρινιαζει αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:43 pm

Christofis έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 9:38 pm

καμια πληροφορια δεν εχεις για το τι θα γινει?
Χαλασε

Τον φαγατε τον ανθρωπο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:44 pm

Rivers15 έγραψε:
Δηλαδή ας πούμε λέει "δώστε μου 3.5 γιατί μου τα δίνει ο Παναθηναϊκός που εκεί θα μου δώσουν και ρόλο"; Και δεν έπιασε νευρικό τους της διοίκησης;

Φυσικά όλα αυτά παίζει να είναι βλακείες των ΑΡΔ.

υγ εννοώ πως ο Παναθηναϊκός έχει καθαρά 2άρια Ναν και Μπαντιό. Τι του λένε; Θα παίζει 7 λεπτά ο Ναν;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FabrizioOberto την Παρ Ιούλ 10, 2026 10:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

berry έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 10:43 pm
Christofis έγραψε:

Χαλασε

Τον φαγατε τον ανθρωπο
στερεψε η πηγη

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Ιούλ 10, 2026 10:46 pm

FabrizioOberto έγραψε:

Δηλαδή ας πούμε λέει "δώστε μου 3.5 γιατί μου τα δίνει ο Παναθηναϊκός που εκεί θα μου δώσουν και ρόλο"; Και δεν έπιασε νευρικό τους της διοίκησης;

Φυσικά όλα αυτά παίζει να είναι βλακείες των ΑΡΔ.
ειναι προφανες οτι δεν θα παει στο παο αφου θα του βαλατε ρητρα

το επικινδυνο ειναι να μην ανανεωσει και να μεινει ελευθερος το καλοκαιρι
απο ιανουαριο να ειστε ανησυχοι

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”