Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2023-24
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- mixalisgate7
- Reactions: 1467
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο μπιρτς είναι παιχταρας. 2 κλάσεις πάνω από Λεσορτ που είχε πέρσι η Παρτιζάν. Ήταν καλός όταν πρωτόπαιξε Ευρώπη τώρα είναι ακόμα καλύτερος και έχει βελτιώσει κιαλλο το παιχνίδι του. Αν τον πάρει η Παρτιζάν και πάρει και ένα γκαρντ από το πάνω ράφι να αντικαταστήσει τον εξουμ θα χτυπήσει πάλι φάιναλ φορ.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2465
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Nομίζω πρόσφατα έπαιξε μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι αν γυρίσει -ίσως αμυντικά να είναι πολύ δυνατός-.
0

-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
θα το πω τωρα και ας φαω το κραξιμο της αρκουδας
ο μπολμαρο εξελισσεται σε νεο γουοκαπ και καλο ειναι ο παναθηναικος να τον κλεισει για του χρονου πρωτο πρωτο με δεδομενο οτι τα επομενα 3 χρονια θα εχει σλουκα στην περιφερεια
μην σας πω και καμια αγορα με πληρωμη ρητρας απο τωρα και να αποδεσμευσουμε γκραντ
ο μπολμαρο εξελισσεται σε νεο γουοκαπ και καλο ειναι ο παναθηναικος να τον κλεισει για του χρονου πρωτο πρωτο με δεδομενο οτι τα επομενα 3 χρονια θα εχει σλουκα στην περιφερεια
μην σας πω και καμια αγορα με πληρωμη ρητρας απο τωρα και να αποδεσμευσουμε γκραντ
1
1

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλου στιλ παίκτης είναι, αλλά δίνει ύψος μήκος, φοβερό πρώτο βήμα και σιγά-σιγά θα δίνει και σκορ. Πολύ καλό εργαλείο, ακόμη και πριν πάει στο ΝΒΑ.avtokrator13 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 2:06 amθα το πω τωρα και ας φαω το κραξιμο της αρκουδας
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- megapoxy
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
1
Έμεινε ελεύθερος από τους Celtics ο Gabriel που είχε μία αρκετά συμπαθητική διετία στους Lakers και νομίζω ταιριάζει αρκετά στο Ευρωπαϊκό στυλ (κάτι σαν rim protector χωρίς να είναι "άμπαλος" στην επίθεση). Γενικά το NBA έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο των σέντερ με το small ball και υπάρχουν κι άλλοι ελεύθεροι στυλ Birch όπως πχ ο Noel που "κόπηκε" πριν καιρό από τους Kings όπως οι Okafor, Cauley Stein που δεν πήγαν καν σε ομάδα Ευρωλίγκας κανείς τους (Σαραγόσα και Βαρέζε αντίστοιχα) και πολύ πιθανόν να προκύψουν κι άλλοι στη συνέχεια.
1
1

Δεν έχεις άδικο για το μπολμαρο.Και εμένα Μ αρέσει πολύ ο μπολμαρο. Διαφορετικός παίκτης από το γουοκαπ αλλά όντως Θα είναι από τους καλύτερους άσους φέτος στην Ευρωλίγκα., πήγε νωρίς στο nba .Εγώ θα τον προτιμούσα από το γκος. Πολύ καλή μεταγραφή για τη Μπάγερν , έχει 2 χρόνια συμβόλαιοavtokrator13 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 20, 2023 2:06 amθα το πω τωρα και ας φαω το κραξιμο της αρκουδας
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άμα την πάρει την δουλειά ο Σφαιρόπουλος θα χαρώ πολύ, του ταιριάζει και έτσι ίσως σωθεί και η χρονιά τους.AlexD έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 4:34 pmΑς πω και εγώ κάποιες σκέψεις.
1) Αφήνετε όλοι έξω προκλητικά εύκολα την Μακάμπι η οποία πέρυσι μπήκε 8αδα, έπαιξε στα ίσα την σειρά με την Μονακό και το καλοκαίρι κράτησε τον κορμό της αλλάζοντας μόνο παίχτες που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν βγήκαν/κολλούσαν.
2) Βάζετε σχεδόν όλοι αυτονόητα την Μπαρτσα η οποία από την άλλη άλλαξε πάρα πολύ σαν ομάδα και λογικά θα δυσκολευτεί στο ξεκίνημα και αν πάρει μπρος. Μπορεί να το κάνει και οι αλλαγές που έκαναν να δουλέψουν όντως ως προς το να γίνει περισσότερο ομάδα, αλλά δεν το ξέρουμε και δεν έχει και τόσο καλό ιστορικό γενικά σαν κλαμπ...
3) Επίσης ξεγράφετε όλοι πάρα πολύ εύκολα την Αρμάνι. Η οποία παρότι underachieving team όλα αυτά τα Μεσίνοχρόνια, για όλες τις σεζόν έχουμε να δούμε αυτό το τσακ. Φέτος που ήταν και η χειρότερη χρονιά, είχε απίστευτη ατυχία από τραυματισμούς και στο τέλος της σεζόν έπαιζε μπασκεταρα.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση, ειδικά αν ο Πάνγκος κάνει καλή χρονιά Πάνγκος, να δούμε στο Φ4 τον Μίροτιτς να παίρνει εκδίκηση για την ταμπέλα λούζερ.
4) Ο ΠΑΟ είναι ο ορισμός της ομάδας που ευνοείται από την εισαγωγή των πλέι ιν.
Εντελώς καινούργια ομάδα, του κουτιού, θέλει μοντάρισμα μέχρι να ξεμπουκωσει και να αφήσει το ταλέντο να ξεδιπλωθεί χωρίς να εισπράττει φάπες από καλοδουλεμένες ομάδες. Μέχρι τον Ιανουάριο αναμένεται να φάει μερικές φάπες και δύσκολα θα είναι μέσα στην πρώτη 8αδα, ίσως και 10αδα. Το ερώτημα είναι πόσο καλό μπάσκετ θα παίζει στο 2ο μισό, νομίζω θα παίξει αρκετά καλά ώστε να προλάβει τα πλέι ιν και να είναι πρώτο φαβορί προς "κηδεία" σε ομάδα με πλεονέκτημα εφόσον φτάσει τελικά στα πλέι οφφ.
5) Θα διαφωνήσω με τον αγαπημένο basket για τον ερυθρό αστέρα. Τους βλέπω προς τα κάτω της βαθμολογίας και αυτό γιατί στα μάτια μου δεν διαφαίνεται αυτή η ενότητα που περιγράφει, όσο ένα τουρλουμπούκι που ένας έμπειρος προπονητής πρέπει να προσπαθήσει να στρώσει, μου φαίνεται ακατόρθωτο το έργο του. Ίσως να είναι και ο πρώτος προπονητής που θα χάσει την θέση του (ακούς Σφαιρό;).
6) Οι ομάδες που μπορεί να κάνουν την έκπληξη και να βρεθούν στην 8αδα, έχουν ένα παραπάνω εμπόδιο φέτος, αφού δεν αρκεί να τερματίσουν πάνω από μια πιο πλήρης από εκείνους ομάδα, θα πρέπει να τους κερδίσουν πάλι εκείνη την περίοδο όπως και αν είναι τότε οι ομάδες. Μόνο η Μπαγερν θα μου φαινόταν ικανή για κάτι τέτοιο αν της κάτσει καλά. Η Ζαλγκιρις ή η Μπασκονια που πιστεύω εγώ ότι θα πάνε καλά στην ρεγκιουλαρ (η 2η στο 2ο μισό), δεν βλέπω πως θα κερδίσουν μετά ομάδες τύπου Μακαμπι/Παρτιζαν/Φενερ/Εφες/Ολυμπιακό/Μπαρτσα /Αρμάνι/ΠΑΟ.
7) Οι Τούρκικες είναι δύο μεγάλα ερωτηματικά έτσι όπως έχει πάει το πράγμα. Έχω ξανά πει ότι πιστεύω την Εφες, η Φενέρ είναι άτυχη και ξεκινάει με δυσκολίες την σεζόν αλλά έχει εξαιρετικό προπονητή και πάρα πολύ καλό ροστερ για να πεις ότι δεν θα πάει καλά. Θα δείξει.
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1467
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0