Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ Ομπράντοβιτς δε θα ήθελα. Εκτός κι αν κάποιος που διαβάζει το μέλλον μου πει πως σε συνδυασμό με μια μεταγραφή ηχηρή και ειδικό βάρος (δεν αναφέρομαι απλά σε ακριβή) ίσως να έφερνε νέο αέρα στην ομάδα και να αντιστρέψει το όλο κλίμα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 12:23 pmΜαζί σου (αν και δεν πιστεύω πως ο Ομπραντοβιτς παίζει με έναν μόνο τρόπο εδώ και 30 χρόνια) αλλά δεν είναι μόνο μπασκετικό το θέμα. Μία ομάδα με το ρόστερ του Παναθηναικού, χρειάζεται και κάποιον με το ειδικό βάρος να τους κάνει ζάφτι. Δεν γίνεται να έρθει κάποιος προπονητής που θα παίρνει 3 κι 60 και δεν έχει κερδίσει τίποτα, θα τον φάνε ζωντανό. Δεν μου αρέσει που είναι έτσι αλλά πιστεύω πως είναι η πραγματικότητα σε κάθε ιεραρχική δομή.
Βασικά κάτι αντίστοιχο με ότι έκανε ο Ολυμπιακός όταν έφερε πίσω τον αείμνηστο Ίβκοβιτς και πήρε τον Σπανούλη. Κι εδώ που τα λέμε το ίδιο προσπαθήσαμε να κάνουμε και εμείς με τον Σλούκα και τον Αταμάν και τα καταφέραμε. Τώρα γιατί μετά μας πήρε η κάτω βόλτα δεν κατάλαβα. Μάλλον καβάλησαν το καλάμι.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο απαντάω στην ερώτηση που έθεσα ότι δεν είναι σίγουρα ο Σρέντερ.
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... s-syllogos
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο