Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ μέχρι να δω τον CMM να κάνει 4/4 drive και 4 alley oop πάσες στον ψηλό και κάρφωμα θα τον αναπολώ. Θα τον αναπολώ, επίσης, μέχρι να μην βλέπω τον Σάσα να είναι άποντος σε όλη την πρώτη περίοδο και να βγάζει το πρώτο καλάθι μετά από ριμπάουντ.Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 5:37 pmπωπω τώρα δλδ φέτος θα έχουμε γκρίνιες για τους άσσους επειδή είναι μπλαδόροι και θα αναπολούμε Γουοκαπ ; Λες και ήθελε να μείνει και τον διώξαμε ξέρω γω ; Ή έχουμε αλλεργία στην ποιότητα στον άσσο ;
Υπομονή, εγώ μια χαρά τους βρίσκω . 18 Σεπτεμβρίου είναι . Αν μέχρι τέλη Νοεμβρίου παίζουμε χάλια , να το δούμε
Περυσι ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι Ιανουάριο
εντιτ : Μοντερο![]()
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νωρίς είναι ακόμα, αλλά μέχρι τώρα στα φιλικά ο Μακινταιρ λίγα πράγματα μπρος και πίσω….να δούμε και την συνέχεια, ίσως πάρει μπρος κάποια στιγμή.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 6:15 pmΕγώ μέχρι να δω τον CMM να κάνει 4/4 drive και 4 alley oop πάσες στον ψηλό και κάρφωμα θα τον αναπολώ. Θα τον αναπολώ, επίσης, μέχρι να μην βλέπω τον Σάσα να είναι άποντος σε όλη την πρώτη περίοδο και να βγάζει το πρώτο καλάθι μετά από ριμπάουντ.Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 5:37 pmπωπω τώρα δλδ φέτος θα έχουμε γκρίνιες για τους άσσους επειδή είναι μπλαδόροι και θα αναπολούμε Γουοκαπ ; Λες και ήθελε να μείνει και τον διώξαμε ξέρω γω ; Ή έχουμε αλλεργία στην ποιότητα στον άσσο ;
Υπομονή, εγώ μια χαρά τους βρίσκω . 18 Σεπτεμβρίου είναι . Αν μέχρι τέλη Νοεμβρίου παίζουμε χάλια , να το δούμε
Περυσι ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι Ιανουάριο
εντιτ : Μοντερο![]()
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όταν τα έλεγα πριν 10-15 ημέρες έπεσαν «να με φάνε» λες και έκραξα τον Pippen. Ένας πολύ καλός ρολίστας, εργάτης του συστήματος της ομάδας. Ποτέ δεν πρόκειται να κάνει το outbreak και να σου πάρει παιχνίδι όπως έκανε ο McKissic. Αυτό είναι το ταβάνι του, και τον θέλω στον ολυμπιακό αλλά όχι σαν πρώτο.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 6:05 pmΟ Γουορντ το λέω από περυσι, είναι μέτριος παίκτης, ασταθής και με συγκεκριμένες δυνατότητες, μια χαρά για αναπληρωματικός αλλά με τίποτα για βασικός. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά ίσως κοιτάξουμε ένα 3αρι μιας και ο Παπ δεν μπορεί και πολλά πλέον.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 6:02 pmΜα γι αυτό λέμε ότι χρειάζεται παίκτης στα φόργουορντ γιατί δεν βγαίνουν αυτά τα σχήματα και ο γουορντ δεν θα έχει μεγάλη διαφορά απ τον περσινό Γουόρντ
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι μια καλή αλλαγή και χρήσιμος, μέχρι εκει, και είμαι κάθετος και απόλυτος σε αυτό. Πότε δεν θα γίνει μεγάλος παίκτης και δεν θα σου πάρει όπως είπες ματς όπως ο Μακισικ.TuTiS έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 6:18 pmΌταν τα έλεγα πριν 10-15 ημέρες έπεσαν «να με φάνε» λες και έκραξα τον Pippen. Ένας πολύ καλός ρολίστας, εργάτης του συστήματος της ομάδας. Ποτέ δεν πρόκειται να κάνει το outbreak και να σου πάρει παιχνίδι όπως έκανε ο McKissic. Αυτό είναι το ταβάνι του, και τον θέλω στον ολυμπιακό αλλά όχι σαν πρώτο.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 6:05 pm
Ο Γουορντ το λέω από περυσι, είναι μέτριος παίκτης, ασταθής και με συγκεκριμένες δυνατότητες, μια χαρά για αναπληρωματικός αλλά με τίποτα για βασικός. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά ίσως κοιτάξουμε ένα 3αρι μιας και ο Παπ δεν μπορεί και πολλά πλέον.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0