Θεωρητικα αν μιλου φαλ παιζουν 15-20 λεπτα δεν βλεπω τον λογο να μην ειναι καλα απο μαρτη και μετα που θα τους χρειαστουμε..Τωρα αν κατσει και αλλος τραυματισμος σε αυτους τοτε λογικα θα παρουμε και αλλο 5ρι για 2ο.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
παντως επειδη ειναι ακυρος τελειως μου κανει οτι ειναι πολυ ψαγμενη κινηση(αν το θεμα δεν ηταν οικονομικο δηλαδη,που τουλαχιστον φετος δεν τα τσιγκουνευονται τα λεφτα)..Οποτε εχω την ελπιδα οτι μπορει να μας βγει λαυρακι..γιατι αλλιως θα φερναν εναν αλεξαντερ εναν μπιρτς κατι..οταν παιρνεις καποιον με 2 βιντεακια μονο στο γιουτουμπ παει να πει οτι ειναι στοχευμενη κινηση απο σκαουτινγκ.
Θεωρητικα αν μιλου φαλ παιζουν 15-20 λεπτα δεν βλεπω τον λογο να μην ειναι καλα απο μαρτη και μετα που θα τους χρειαστουμε..Τωρα αν κατσει και αλλος τραυματισμος σε αυτους τοτε λογικα θα παρουμε και αλλο 5ρι για 2ο.
0
Άμα αυτό είναι το θέμα θα είναι; Γιατί μέχρι τώρα δεν χωρίς να έχει πρόβλημα τραυματισμούeddiedimitris έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 8:16 pmΥποθέτω πως το ιατρικό team δε θεωρεί τελειωμένο τον Φαλ...Αν λοιπόν ισχύει αυτό και απ το νέο έτος είναι έστω στο 70% από αυτά που είδαμε πρόπερσι τότε στο 5 νομίζω είμαστε μια χαρά ...
0
- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αφού δεν τον χωράει το ρόστερ, τότε γιατί τον έγραψες για του χρόνου; Θα φύγει ο Βεζένκοφ;kite26 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 7:53 pmΤεσσάρι βασικός μια χαρά θέλει. Πεντάρι δεν θέλει. Όσο έχουμε Πίτερς και Βεζένκοφ δεν τον χωράει το ρόστερ.montechristo έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 7:46 pmΓελάω που συζητάτε ακόμα την περίπτωση Πετρούσεφ για τον Ολυμπιακό.
Ο παίκτης δ-ε-ν θ-έ-λ-ε-ι. Τελεία.
0
- kite26
- Reactions: 1034
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Άλλο τι θα ήθελα εγώ, άλλο τι θέλει ο παίκτης. Αν έφευγε ο Πίτερς, μια χαρά χωράει ο Πετρουσεφ στο 4. Ο παίκτης δυστυχώς, δεν πολυθέλει στο 5. Αν και από ό,τι κατάλαβα, το πιο μεγάλο θέμα του είναι ο χρόνος συμμετοχής.montechristo έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 8:27 pmΑφού δεν τον χωράει το ρόστερ, τότε γιατί τον έγραψες για του χρόνου; Θα φύγει ο Βεζένκοφ;
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις δεν λέω οτι ο μένσα είναι κακός παίκτης . Δεν τον ξέρω καθόλου. Να τον δούμεshaq7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 8:19 pmπαντως επειδη ειναι ακυρος τελειως μου κανει οτι ειναι πολυ ψαγμενη κινηση(αν το θεμα δεν ηταν οικονομικο δηλαδη,που τουλαχιστον φετος δεν τα τσιγκουνευονται τα λεφτα)..Οποτε εχω την ελπιδα οτι μπορει να μας βγει λαυρακι..γιατι αλλιως θα φερναν εναν αλεξαντερ εναν μπιρτς κατι..οταν παιρνεις καποιον με 2 βιντεακια μονο στο γιουτουμπ παει να πει οτι ειναι στοχευμενη κινηση απο σκαουτινγκ.
0
Στον αστέρα παίζει 5 . Συμφωνώ δεν έρχεται για παγκιτηςkite26 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 8:34 pmΆλλο τι θα ήθελα εγώ, άλλο τι θέλει ο παίκτης. Αν έφευγε ο Πίτερς, μια χαρά χωράει ο Πετρουσεφ στο 4. Ο παίκτης δυστυχώς, δεν πολυθέλει στο 5. Αν και από ό,τι κατάλαβα, το πιο μεγάλο θέμα του είναι ο χρόνος συμμετοχής.montechristo έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 8:27 pm
Αφού δεν τον χωράει το ρόστερ, τότε γιατί τον έγραψες για του χρόνου; Θα φύγει ο Βεζένκοφ;
1
1

- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ρε Χριστιανέ μου, τι δεν καταλαβαίνεις;kite26 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 8:34 pmΆλλο τι θα ήθελα εγώ, άλλο τι θέλει ο παίκτης. Αν έφευγε ο Πίτερς, μια χαρά χωράει ο Πετρουσεφ στο 4. Ο παίκτης δυστυχώς, δεν πολυθέλει στο 5. Αν και από ό,τι κατάλαβα, το πιο μεγάλο θέμα του είναι ο χρόνος συμμετοχής.montechristo έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 8:27 pm
Αφού δεν τον χωράει το ρόστερ, τότε γιατί τον έγραψες για του χρόνου; Θα φύγει ο Βεζένκοφ;
Ο Πετρούσεφ είναι αξιολογότατος παίκτης, αλλά 25+ λεπτά. Αυτό με Σάσα μέσα δεν γίνεται.
Και ο Πίτερς να έφευγε, ο Πετρούσεφ δεν θα δεχόταν πίσω από τον Σάσα.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Τετ Δεκ 11, 2024 8:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Α ωραία, δεν έχω δει Αστέρα τελευταία, νόμιζα τον είχε στο 4. Οπότε, του χρόνου φεύγει ο Φαλ και έχεις την τριάδα που είπα σε προηγούμενο ποστ, Μίλουτίνοφ, Πετρούσεφ, Ραιτ/ή άλλος. Μπόμπα μου ακούγεται, καθώς έτσι έχεις από όλα τα καλά και πολλές καταστάσεις.
2
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο πετρουσεφ εχει πει οτι του αρεσει να παιζει και 4 και 5..Απο την στιγμη που ραιτ δυσκολα να ξαναδουμε ,αν φυγει και ο πιτερς δεν ειναι απιθανο να τον δουμε του χρονου..Βεβαια εμεις ειμαστε κομπλε με μιλου φαλ πετρουσεφ στο 5?Παλι θα λειπει ενας σαν αυτον τον μενσα..Μεχρι το καλοκαιρι εχουμε καιρο..
ο φαλ πως θα φυγει ρε συ αετε?εχει 2 χρονια ακομα συμβολαιο με 1.8..και δεν νομιζω να βρεθει ομαδα να τα δωσει αυτα τα λεφτα αν δεν ειναι σε καλη κατασταση..ενω αν ειναι δεν προκειται να τον δωσουμε εμεις.
ο φαλ πως θα φυγει ρε συ αετε?εχει 2 χρονια ακομα συμβολαιο με 1.8..και δεν νομιζω να βρεθει ομαδα να τα δωσει αυτα τα λεφτα αν δεν ειναι σε καλη κατασταση..ενω αν ειναι δεν προκειται να τον δωσουμε εμεις.
1
1

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Όσο για το Φαλ στη φετινή σεζόν, μην ανησυχείτε παιδιά. Και το ιατρικό τιμ υπάρχει και έμπειρος παίκτης είναι και μια χαρά θα τον βρει τον αγωνιστικό ρυθμό του. Υπομονή. Είναι Δεκέμβριος και έχουμε περίπου δύο μήνες για να μπούμε στα κρίσιμα σιγά σιγά. Σίγουρα και εμένα δε μου αρέσει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα, αλλά περισσότερο μας ενδιφέρει πώς θα είναι πιο μετά στη σεζόν. Εφόσον βαθμολογικά είμαστε εντάξει, θεωρώ ότι θα βρει το δρόμο του ο Φαλ. Ωραίος παίκτης ο Σπάρταλης που μπήκε με τον Κολοσσό. Θα ήθελα να τον ξαναδώ, αλλά τώρα που πήραμε νέο παίκτη, δύσκολο δυστυχώς. Κανονικά θα ήθελα πάντα ο τρίτος σέντερ να είναι Έλληνας , ώστε να βρίσκεται χώρος για τα νέα ταλέντα. Αλλά είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού δυστυχώς και τα περιθώρια αποτυχίας είναι πολύ αυστηρά.
0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Συγγνώμη, αλλά ο Φαλ πρέπει να φύγει. Όχι γιατί είναι κακός παίκτης, αλλά γιατί δε θεωρώ τόσο αποτελεσματικό να παίζεις με δύο 7-footers. Και ειδικά με δύο δεινόσαυρους ευπαθείς στους τραυματισμούς. Το μοντέλο που θα ακολουθούσα είναι: 1 7footer+2 αθλητικά σέντερ πιο κοντά και ευέλικτα με επιμέρους διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο ένας πιο επιθετικογενής (Φίλιππος) και ο άλλος πιο αθλητικός rim protetor (Ναθαναήλ).shaq7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 8:45 pmο πετρουσεφ εχει πει οτι του αρεσει να παιζει και 4 και 5..Απο την στιγμη που ραιτ δυσκολα να ξαναδουμε ,αν φυγει και ο πιτερς δεν ειναι απιθανο να τον δουμε του χρονου..Βεβαια εμεις ειμαστε κομπλε με μιλου φαλ πετρουσεφ στο 5?Παλι θα λειπει ενας σαν αυτον τον μενσα..Μεχρι το καλοκαιρι εχουμε καιρο..
2
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τετ Δεκ 11, 2024 8:55 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η διάρκεια αυτού του συμβολαίου ήταν λάθος. Καμιά Αρμάνι θα τα δώσει, μη νομίζεις.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 8:45 pmο πετρουσεφ εχει πει οτι του αρεσει να παιζει και 4 και 5..Απο την στιγμη που ραιτ δυσκολα να ξαναδουμε ,αν φυγει και ο πιτερς δεν ειναι απιθανο να τον δουμε του χρονου..Βεβαια εμεις ειμαστε κομπλε με μιλου φαλ πετρουσεφ στο 5?Παλι θα λειπει ενας σαν αυτον τον μενσα..Μεχρι το καλοκαιρι εχουμε καιρο..
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0